Zoran Milanović – natalna karta

horoscope guru

Kandidaturu za predsjedničke izbore koji se održavaju krajem godine najavio je i Zoran Milanović. Kakve su njegove ambicije i može li pobijediti na predsjedničkim izborima donosimo Vam  uz natalnu kartu Zorana Milanovića.

Zoran Milanović (rođen u Zagrebu 1966) je hrvatski socijaldemokratski političar koji je od 2011. do 2016. kao premijer vodio Dvanaestu vladu Hrvatsku, a od 2007. se nalazi na čelu Socijaldemokratske partije Hrvatske. Diplomirao je na Pravnom fakultetu u Zagrebu. Za vrijeme studiranja dobio je Rektorovu nagradu i sudjelovao je na studentskom natjecanju iz međunarodnog javnog prava „Telders” u Haagu. Upisao je poslijediplomski studij iz međunarodnog prava u Zagrebu, ali ga nije završio. Diplomirao je na poslijediplomskom studiju europskog i komparativnog prava na flamanskom Sveučilištu u Bruxellesu.

Godine 2010. je sklopio predizborni sporazum SDP-a sa Hrvatskom narodnom strankom, IDS i HSU poznat kao Kukuriku koalicija. Taj je blok na izborima 2011. godine osvojio apsolutnu većinu u Saboru, te je time Milanović osigurao mjesto budućeg premijera. Na dužnost je stupio 23. decembra 2011. Njegov je mandat obilježio ulazak Hrvatske u Europsku uniju, ali i nastavak ekonomske krize, kao i siromašenja najširih slojeva stanovništva.

Izvor: Wikipedija

Ako želite izraditi vlasittu natalnu kartu potpuno besplatno KLIKNITE OVDJE

Natalna karta za Zorana Milanovića

Natalna karta za Zoran Milanović
30 Listopad – Oktobar 1966 u 05:30 (5:30 am) (vremenska zona = UTC +1)
Univerzalno vrijeme: 04:30
Zagreb, Grad Zagreb, Hrvatska
45°N49′ 15°E59′
Tropski zodijak
Placidus Kuće

Planeti i Točke u Znakovima

Podznak u Vagi 23°  41′ 52″

Podznak ili Ascendant naziv je za znak koji se u trenutku vašega rođenja nalazi na istoku. Govori o vašem izgledu, ponašanju i načinu na koji vas prihvaća okolina. Podznak ili Ascendant u Vagi čini vas nasmijanom, ugodnom i vedrom osobom uvijek okruženom prijateljima. Šarmantni ste i uglađeni. Krase vas pravilne crte lica, skladna građa tijela, pune usne i krupne oči.

Sunce u Škorpionu  6°  18′ 09″

Sunce u Škorpionu pokazuje Vašu snagu, ali i osjetljivost. vi ste tajanstvena i kompleksna osoba koju je jako teško razumjeti. Uvijek ste spremni na rizik da postignete svoj cilj. Nekad ste hladni i suzdržani. Vi ste osoba koja posjeduje izraženu strast, emotivnost i privlačnost. Seksualni život Vam je vrlo važan.

Mjesec u Biku 14°  59′ 18″

Mjesec u Biku čini Vas privrženom, suosjećajnom osobom. Imate veliku mentalnu i fizičku snagu. Izražena je potreba za novcem i materijalnom sigurnosti. Teško Vas je uvrijediti,ali ako ste povrijeđeni, teško opraštate. Očekujete od drugih da svoja obećanja prema vama ispune. Svemu prilazite temeljito i oprezno. U ljubavi ljubomorni ste i posesivni.

Merkur u Škorpionu 29°  53′ 50″

Merkur u Škorpionu pokazuje Vaš način razmišljanja i komunikacije. Imate vrlo jak karakter. Posjedujete veliku potrebnu za osobnim razvojem tokom cijeloga života. Također imate veliuku sposobnost koncentracije, ništa ne procijenjujete na temelju dosadašnjih iskustava. Za Vas sve u životu predstavlja neku vrstu borbe i nadmetanja.

Venera u Škorpionu  3°  48′ 53″

Sa Venerom u Škorpionu Vi ste tajanstveni, strastveni i zavodljivi. Razvijate jake emocije i vjernost Vam je važna. kao i seks. Često ste osvetoljubivi, ljubomorni i posesivni. Provokativni ste i zavodljivi,ali privlačite bolna iskustva. Ne birate ponekad sredstva da ostvarite svoje namjere, ali znate se i usamiti i povući.

Mars u Djevici 10°  21′ 48″

Mars u Djevici Vas čini marljivom osobom, spremnom da realno gledate na život. Imate energije,a li je štedite, racionalno postupate. Imate snažnu energiju da znate kontrolirati svoje emocije, da ih ne pokazujete, ako ste odlučili se posvetiti karijeri. Isto tako i u privatnom životu kao da imate prekidač, možete se isključiti i emotivno i seksualno kad vi to želite.

Jupiter u Lavu  3°  40′ 58″

Jupiter u Lavu čini Vas osobom punom samopouzdanja i željom za luksuznim životom. Često pretjerujete, pa nekad se i kockate, što dovodi do problema u odnosima sa obitelji. Nikad ne priznajete svoje pogreške, ne volite biti podčinjeni. Za Vas se može reći da ste rođeni pod sretnom zvijezdom jer Vaš rizik često Vam donosi uspjehe.

Saturn u Ribama 23°  33′ 53″  Rx

Saturn u Ribama čini Vas privlačnom osobom, osjećajnim, punom razumijevanja. Kreativni ste, ali djelujete tajanstveno, ne volite biti u centru pažnje. Jako dobro riješavate tuđe probleme, bolje nego vlastite. Patite od skrivenih strahova i nervoze.

Uran u Djevici 22°  46′ 34″

Sa Uranom u Djevici Vi ste zatvorena i oprezna osoba. Riješavate probleme samo na vama jedinstven način. volite ljude, ali ste pomalo ekscentrični. Niste skloni čestim sklapanjima prijateljstva. Ne volite rutinu i izbjegavate sve kako bi je izbjegli.

Neptun u Škorpionu 21°  19′ 42″

Neptun u Škorpionu čini Vas znatiželjnom osobom sklonom preispitivanju stvarnosti. Volite mistično, imate veliki interes za dokazivanjem. Posjedujete psihičku i emocionalnu stabilnost, ne bojite se problema, suočavate se se sa njima . U ljubavi se ne znate emotivno izraziti, pokazati emocije, pa često od suprotnog spola budete neshvaćeni.

Pluton u Djevici 19°  51′ 52″

Uz Pluton u Djevici kod Vas se određuje karakter čitave generacije. Pluton je u znaku Djevice boravio u periodu od 1957. do 1972. godine. Ako ste rođeni sa Plutonom u Djevici vi se trudite da postanete apsolutno savršeni. Možete postati čak i opsjednuti time ili bezbrojnim detaljima. Tragate za samokontrolom. Hladnog ste razuma, volite i oslanjate se na nauku. Skloni ste kritici, ali i samokritičnosti.

Hiron u Ribama 22°  11′ 36″  Rx

Sa Hiromom u Ribama Vi ste osoba koja je spremna žrtvovati vlastite želje radi viših ciljeva. Skloni ste mistici, volite poeziju, meditaciju i odricanja. Previše ste ovisni o drugima i to najviše emotivno, što vas čini vrlo ranjivom osobom.

Crni Mjesec Lilit u Ribama 23°  39′ 34″

Lilit označava Vašu seksualnost, erotičnost, vašu mračnu stranu. Sa Lilitom u Ribama vi ste skloni maštanju, erotični ste suprotnom spolu. Ljubavna igra za vas je uvijek puna i romantike. Lako se prilagođavate svakom partneru, ali vaše fantazije moraju biti ispunjene inače ostavljate i krećete dalje.

Sjeverni Čvor u Biku 16°  08′ 35″  Rx

Sjeverni Mjesečev čvor je simbol Vaše budućnosti. Predstavlja novo još neproživljeno iskustvo. Sjeverni čvor u Biku uči vas da gradite i savladate strah od uspona i padova. Sve što ste ranije gradili je eliminirano, sada učite suštinu nove vrijednosti na drugačijim osnovama.

Točka Fortune u Ovnu 15°  00′ 43″

Točka Fortune predstavlja karmičku nagradu,svjetovni uspjeh, napredak. Fortuna u Ovnu donosi vam potrebu da se natječete. Kada su međuljudski odnosi u pitanju, vi ulijevate osjećaj sigurnosti drugima, pa to i vas ispunjava. Volite privrženost i strastvenost.

Vertex u Biku 22°  54′ 44″

Vertex ima veliki utjecaj na vezu vas i partnera. On prikazuje skrivene želje i strasti koje nosimo u životu. Ako vas zanima voli li vas partner i hoćete li ostati zajedno, Vertex vam može dati odgovor. Vertex u Biku pokazuje vas kao senzualnu osobu koja je pohlepna za svom svojom imovinom. Imate interakciju kojom ste sposobni privući baš svakog u svoj život.

Sredina Neba u Raku 29°  22′ 22″

Medium Coeli predstavlja vaš izbor karijere, utjecaje na izbor karijere, vaše skrivene potencijale, i utisak na ljude. Medium Coeli u Raku daje vam snažnu potrebu za suradnjama, imate jaku intuiciju i timski rad je ono što vas ispunjava. Znate prepoznati šanse za ostvarenje bogatstva.

Planeti i Točke u Kućama

Sunce u 1. Kući

Sunce opisuje našu osobnost, našu samosvijest i pokazuje što želimo od života.Sunce pokazuje u kojem području života želimo zabljesnuti, gdje nam je srce i u čemu želimo uspjeti. Sunce u prvoj kući stvara vas osobom velike individualnosti. Ne volite da vam se nameću pravila, sami volite odabrati svoj put. Puni ste samopouzdanja,samosvjesni i uvijek puni novih ideja.

Mjesec u 7. Kući

Mjesec ukazuje na vaše emocije i vaš unutarnji svijet. dio je vaše osobnosti i ukazuje na vaše skrivene želje. Mjesec u sedmoj kući vas čini osobom punom strasti i vjernosti koju ulažete u svoju vezu ili brak. Važna vam je stabilnost vašega emotivnog života, jer ta ravnoteža vam daje samopouzdanje da i na drugim životnim poljima možete se iskazati.

Merkur u 2. Kući

Merkur označava vaša razmišljanja i vašu komunikativnost. Ukazuje na ono što najviše zaokuplja vaš um, govori koliko ste praktični i imate li smisla za humor. Merkur u drugoj kući čini vas osobom kojoj je važno materijalno i stjecanje novca. Posao vam polazi od ruke, dobro u životu zarađujete. Nekad vam je financijska situacija promijenjiva jer nekad i izgubite novac kroz kriva ulaganja. Volite čitati i obožavate komunikaciju uz korespodenciju.

Venera u 1. Kući

Kroz utjecaj Venere upoznajemo strast i ushit, zanos i radost, te prirodu naše seksualnosti. Venera u prvoj kući o vama govori da ste srdačni i druželjubivi, blagog temperamenta. Imate krupne oči, pune usne i elegantne pokrete. Lako dolazite do partnera jer ste privlačni. Skloni ste flertu i svima znate ugoditi.

Mars u 11. Kući

Mars ukazuje na šanse i slabosti, rizike i opasnosti, na reakcije, na mogućnosti za ostvarenje potencijala, planova i želja.. Mars u jedanaestoj kući čini vas osobom spremnom na rad i trud. Najbolje se snalazite u timskom radu. Volite energične i optimistične ljude. Poslovno ne postižete veće uspjehe, ali ste zadovoljni onim što primate.

Jupiter u 10. Kući

Jupiter ukazuje na vaše potencijale, za ostvarenje uspjeha i sreće, te iskorištavanjem šansi koje vam se pružaju. Jupiter u desetoj kući čini vas osobom koja ima veliku moć zapažanja, posjedujete veliki potencijal za zaradom i poslovnim uspjehom. Darežljivi ste i nerijetko svoj dobar život dijelite i sa drugima. Nemate strahove od neuspjeha.

Saturn u 5. Kući

Saturn u kućama opisuje aspekte života u kojima treba razviti bolji osjećaj kontrole, ambicioznosti. Saturn je planeta iskušenja i šansi. Saturn u petoj kući čini vas kompliciranom osobom koja se ne zna opustiti i uživati u životu. Više sreće imate kroz novac nego u ljubavi. Ljubavni život vam nije ispunjen i dosadan je. Ne znate izraziti svoju kreativnost zbog ograničenja koja si sami namećete.

Uran u 11. Kući

Uran simbolizira, buntovništvo, reforme, nove promjene, rađanje nečega novoga i neobičnoga. Uran u jedanaestoj kući govori da ste okruženi prijateljima, ali oni vam često stvaraju probleme u životu. Jako brzo sklapate prijateljstva, ali ih i prekidate kad shvatite da vas iskorištavaju. Posjedujete crtu tolerantnosti. Ništa ne planirate, ako i postoji neki plan, vi ga se ne pridržavate.

Neptun u 2. Kući

Neptun vlada ljudskom intuicijom, psihičkim sposobnostima, maštom. Zbunjuje i obmanjuje. Neptun u drugoj kući ukazuje da ste ćudljiva osoba, ali imate sposobnost kreativnosti. Nemate jasne osjećaje za novac, pa često imate čudne izvore prihoda. Često je to nelegalan prihod. Vrlo često posežete za alkoholom ili drogama.

Pluton u 11. Kući

Pluton predstavlja stare obrasce, sve ono što nas blokira i koči i što je potrebno eliminirati i odstraniti. Pluton u jedanaestoj kući pokazuje da ste osoba kojoj su u životu jako važna prijateljstva. U životu su baš prijatelji važni kod vas za vašu karijeru jer preko njih vi pronalazite poslove. Skloni ste čestim depresijama koje su uzrokovane vašom nemirnom prirodom.

Hiron u 5. Kući

Hiron u natalnoj karti otkriva bol i traume na koje smo naišli u prošlosti, svom ranom djetinjstvu, u ranim fazama svog života. Hiron u petoj kući ukazuje da previše ozbiljno shvaćate život. vi ste bili u ranim fazama života spriječeni u izražavanju vlastite kreativnosti. Morate se opustiti i ponašati slobodno.

Crni Mjesec Lilit u 5. Kući

Lilit otkriva vaše najdublje tajne, seksualne porive, prošlu mračnu krmu i naša iskušenja. Lilit u petoj kući čini vas osobom koja je puna entuzijazma. Borite se za svoje ciljeve, ali oprezni ste u tome. Nije vam važno mišljenje okoline ili obitelji. Živite u svom svijetu mašte, seksualnost je dio te mašte. Maštate o tome što ste propustili zbog straha od odbijanja.

Sjeverni Čvor u 7. Kući

Sjeverni Mjesečev čvor simbolizira donošenje važnih odluka, ostavlja životni put ,pronalazi vlastito Ja., te prošle inkarnacije i karmičku lekciju u ovome životu. Sjeverni Mjesečev čvor u sedmoj kući pokazuje da ste osoba koja svoj unutarnji stav postiže uz ljubav. Vaša unutarnja ljepota raste koliko i ljubav prema voljenoj osobi. Ipak ponekad imate probleme sa vlastitim egom.

Točka Fortune u 6. Kući

Točka Fortune predstavlja napredak, svjetovni uspjeh, urođene sposobnosti i talente. Fortuna u šestoj kući pokazuje da ste osoba koja svoju sreću nalazi kroz rad. Imate dobru samodisciplinu i odličnu intuiciju. Znate dobro iskoristiti svoje prirodne talente i uživati u plodovima svoje zarade.

Vertex u 8. Kući

Vertex se smatra točkom ispunjenja želja.Važan je kao prekretnica u životu, vjeruje se da se aktivira kod rođenja i kod smrti. Predstavlja i karmičke događaje u životu. VERTEX se delineairira u 5, 6, 7 i 8. kući jer se ne smatra vrijednim da se delineairira u drugim kućama. Vertex u osmoj kući pokazuje da ste osoba koja ima težnje za za nerazdvojivim vezama, što je kod vas izrazito jaka potreba. Ako ste u životu povrijeđeni i prevareni emotivno, zatvorit ćete se u vezema u budućnosti i ostati sami.

Aspekti

Sunce Konjukcija Venera (orb 2°29′)

Nikada nije udaljena više od 46° u odnosu na Sunce. Venera je planeta ljubavi; u davno doba su je nazivali manji dobročinitelj. Venerino djelovanje je nježno i harmonično. Venera je planeta ljubavi i senzualnosti.
Sunce u konjukciji sa Venerom ukazuje na šarm, srdačnost i dobru narav. Moguće je odlaganje ulazaka u brak i mali broj djece, ali ljubav prema djeci je naglašena. Osjećanje ljubavi je snažno, kao i erotičnost. Izrazito želite da vas drugi vole.

Sunce Sekstil Mars (orb 4°4′)

Sunce sekstil sa Marsom daje vam entuzijazam i veliku snagu. Nikad niste zadovoljni onim što ste postigli, vi želite uvijek, još. Posjedujete veliku zalihu energije.

Sunce Kvadrat Jupiter (orb 2°37′)

Sunce kvadrat sa Jupiterom čini vas sretnom osobom sa puno prijatelja za koje imate razumijevanje. Često znate pretjerivati u svemu. U ovom aspektu pretjerujete u hrani i piću, te često kršite obećanja.

Sunce Kvadrat Sredina Neba (orb 6°56′)

Sunce kvadrat sa Medium Coeli tranzit u kojem se suočavate sa problemima jer teško se prilagođavate timskom radu ili autoritetu. Bez obzira na to, ako posao vodite samostalno vi ćete postići uspjeh.

Mjesec Trigon Mars (orb 4°38′)

Mjesec trigon sa Marsom aspekt je u kojem imate veliku želju istaknuti se u okruženju u kojem djelujete. spremni ste pomoći svakome. Vrlo ste energični i hrabri i voljni pomoći svima. Cijeni vas partner i okolina.

Mjesec Trigon Uran (orb 7°47′)

Mjesec trigon sa Uran tranzit je za vas u kojem imate jaku želju za dokazivanjem. Ponekad i neprimjereno ispoljavate svoju individualnost u cilju ostavljanja snažnog dojma na druge.

Mjesec Opozicija Neptun (orb 6°20′)

Mjesec opozicija Neptun tranzit je u kojem ste emotivno nesigurni u sebe. Vaša očekivanja nisu realna, mislite da nemate sreće u ljubavi, zapravo problem je u vašim strahovima.

Mjesec Trigon Pluton (orb 4°53′)

Mjesec trigon sa Pluton za vas je tranzit u kojem imate duboke osjećaje, znate ih pokazati i postići ljubavnu harmoniju. spremni ste na ustupke partneru i kompromise.

Mjesec Sekstil Hiron (orb 7°12′)

Mjesec sekstil Hiron aspekt je u kojem ste emotivni iscjeljitelj. Puni ste razumijevanja za druge, pokušavate ugoditi partneru. Vaš život je posvećen u ovom tranzitu drugima i njihovim potrebama.

Mjesec Konjukcija Sjeverni Čvor (orb 1°9′)

Mjesec konjukcija Sjeverni mjesečev čvor tranzit je u kojem prihvaćate opće stvari u pravo vrijeme ste na pravom mjestu, što vam donosi sreću. Veliki ste entuzijasta i popularni među ljudima. Imate sreće u poslovima i odnosu sa suprotnim spolom. Ovo je karmički povoljan aspekt jer nasljeđe iz prethodnih inkarnacija je dobro.

Mjesec Konjukcija Vertex (orb 7°55′)

Mjesec konjukcija Vertex tranzit je u kojem se ste sve više svjesni svojih kvaliteta u duhovnom smislu. suočeni ste sa sadašnjošću i prihvaćate sve životne okolnosti. Vaša sudbina sada je u vašim rukama. Osobe koje su vam bitne sada znaju koliko ste spremni za njih učiniti.

Merkur Trigon Jupiter (orb 3°47′)

Merkur trigon Jupiter tranzit je za vas u kojem ste zadovoljni svojim postignutim radom. U ovom tranzitu imate snažnu želju za učenjem, što dobro je ako ste student ili učenik. Značajno kod vs u ovom tranzitu jeste i to da za vrijeme trajanja ovog tranzita osjećate ćete se mladi dugom.

Merkur Trigon Saturn (orb 6°20′)

Mars trigon Saturn tranzit je u kojem ste u poslu vrlo učinkoviti. Snalazite se dobro, dobro ste organizirani. Jako dobro uspostavljate komunikaciju sa drugima, što vam daje mogućnost edukacije i novih saznanja koje u poslu vam pomažu.

Merkur Sekstil Uran (orb 7°7′)

Merkur sekstil Uran značajan je za vas tranzit koji vam daje iznenadne promjene i to pozitivne u poslovno – financijskim prilikama. Brzo razmišljate i donosite zrele odluke.

Merkur Trigon Hiron (orb 7°42′)

Merkur trigon sa Hiron tranzit je za vas u kojem imate jaku želju za dokazivanjem. Ponekad i neprimjereno ispoljavate svoju individualnost u cilju ostavljanja snažnog dojma na druge.

Merkur Trigon Crni Mjesec Lilit (orb 6°14′)

Merkur trigon sa Lilit tranzit je u kojem nemate jasnu logiku i razmišljanje. To se najviše odnosi za emotivne odnose. Ljubomorni ste, teško zadržavate partnera. Bitni ste samom sebi, često ulazite iz veze u vezu. Tražite smisao u ljubavi, a ne vidite da bježite od iste.

Merkur Opozicija Vertex (orb 6°59′)

Merkur opozicija sa Vertexom tranzit je u kojem zbog obitelji koja je prisutna u vašoj karijeri teško postižete rezultate. Vi ste kao pojedinac puno bolji u poslovnim sferama i postižete bolje rezultate. U ovom tranzitu važno je da odvojite privatne i poslovne odnose.

Merkur Trigon Sredina Neba (orb 0°31′)

Merkur trigon Medium Coeli tranzit je u kojem imate jak odobre komunikacijske sposobnosti. U poslu ste odličan pregovarač, imate snagu pokrenuti i osobe oko sebe. Vi ste oslonac drugima, maštoviti i sretni.

Venera Sekstil Mars (orb 6°33′)

Venera sekstil Mars je tranzit koji ukazuje na pojačanu potrebu za otvorenim ispoljavanjem strasti i nježnosti u ljubavi. Također, ovaj tranzit potpomaže vam da bolje ispunjavate vaša očekivanja na ljubavnom i financijskom planu.

Venera Kvadrat Jupiter (orb 0°8′)

Venera kvadrat Jupiter tranzit za vas u kojem je jako turbulentan i nestabilan period na financijskom i ljubavnom planu kada bi mnoge Vaše želje i mnoga Vaša očekivanja na ovim životnim poljima mogla biti teže ostvariva.

Venera Kvadrat Sredina Neba (orb 4°27′)

Venera kvadrat Medium Coeli tranzit je u kome imate jake emocije u višim sferama života i postoji opasnost da zbog toga ugrozite poslovne prilike.

Mars Trigon Sjeverni Čvor (orb 5°47′)

Mars trigon sa Sjeverni Mjesečev čvor tranzit je u kojem ste vi veliki obožavatelj tradicije i običaja. Imate naglašene i dobre intelektualne sposobnosti. Napredujete jako dobro uz pomoć timskog rada.

Mars Kvinkonjukcija Točka Fortune (orb 4°39′)

Mars inkonjukcija Točka Fortune važan tranzit za vas u kojem ste još ranjivi i puni nepovjerenja. Vjerujete da sreća nije vas zaobišla, osjećate nalet samopouzdanja, vjerujete partneru. Ništa vam nije važnije u ovom tranzitu, osim da se osjećate voljeno.

Jupiter Konjukcija Sredina Neba (orb 4°19′)

Jupiter konjukcija sa Meduim Coeli tranzit je koji vam nosi dobru financijsku situaciju, uspjeh. Tokom ovoga tranzita posvećeni ste stjecaanju novca i dobre zarade.

Saturn Opozicija Uran (orb 0°47′)

Saturn opozicija Uran tranzit je u kojem imate jaku želju da ispoljavate vlastitu individualnost, samostalnost i svoje osobne želje. tokom ovoga tranzita zbog globalnog utjecaja, često ste nezadovoljni onim što postižete.

Saturn Trigon Neptun (orb 2°14′)

Saturn trigon Neptun ovaj tranzit kod vas ukazuje na naglašene mogućnosti da se uz dovoljno angažiranja i upornosti mnoge zamisli na poslovno-financijskom planu bolje usmjere ka praktičnim ciljevima.

Saturn Opozicija Pluton (orb 3°42′)

Saturn opozicija Pluton kod vas ovaj tranzit ukazuje na izraženiju opasnost od značajnijih neslaganja s osobama od autoriteta kao i od lakšeg ulaska u suvišne sukobe s njima.

Saturn Konjukcija Hiron (orb 1°22′)

Saturn konjukcija Hiron tranzit je ishitrenosti, brzopletosti, vaših naglih odluka. U ovom tranzitu mogući su veliki propusti kod vas zbog te brzopletosti jer u donošenju važnih životnih odluka ne razmišljate racionalno.

Saturn Konjukcija Crni Mjesec Lilit (orb 0°6′)

Saturn konjukcija sa Lilit tranzit je u kojem niste u mogućnosti da se prilagođavate. Čak i ako uspijete uvijek vas proganja osjećaj nezadovoljstva. Tu dovodite osobe oko sebe do ludila svojim ponašanjem. U ovom tranzitu vi ste veliki egoista.

Saturn Sekstil Sjeverni Čvor (orb 7°25′)

Saturn sekstil sa Sjeverni Mjesečev čvor aspekt je koji vas stvara vođom. Vaša intelignecija je nadprosječna, vi ste u ovom tranzitu uspješni i omiljeni. U životu se bavite onim što volite. Karmički dio naslijeđa u ovom tranzitu daje vam potpunu slobodu.

Saturn Sekstil Vertex (orb 0°39′)

Saturn sekstil sa Vertexom za vas je tranzit u kojem imate sredstva da ostvarite svoje polovne ciljeve. Naporno radite i uspjeh vam je zagarnatiran. Težite velikoj zaradi i bogatstvu, ali imate za to i uslove.

Saturn Kvinkonjukcija Podznak (orb 0°8′)

Saturn inkonjukcija Ascendent za vas je tranzit gdje se suočavate sa greškama prošlosti, bilo da su one poslovne ili ljubavne. Tražite načine da ih ispravite i u mnogim situacijama ćete to i uspjeti.

Saturn Trigon Sredina Neba (orb 5°48′)

Saturn trigon Medium Coeli tranzit je koji od vas traži strpljivost za upijeh. Vaš trud i nade će imati plodove, ali prvenstveno je važno tokom ovoga tranzita da shvatite da strpljenje je vrlina, a ne mana.

Uran Sekstil Neptun (orb 1°27′)

Uran sekstil Neptun tranzit je u kojem ne podržavate društvene i političke rasprave, vi ste skloni kritiziranju i pokušavate društvene situacije okrenuti u svoju korist. tokom ovoga tranzita imate izraženo nezadovoljstvo načinom života.

Uran Konjukcija Pluton (orb 2°55′)

Uran konjukcija Pluton za vas je tranzit koji vam nosi poštovanje života i svih njegovih vrijednosti. Tokom ovoga tranzita okrenuti ste životu prirodi, okolišu, trudite se biti u svemu prvi.

Uran Opozicija Hiron (orb 0°35′)

Uran opozicija Hiron aspekt je u kojem ste ostavili svoju prošlost, otpustili svoje traume, krećete se u bolje početke. Sretni ste, emotivno zadovoljni uz partnera. Na vama su odluke o braku ili planiranje potomstva.

Uran Opozicija Crni Mjesec Lilit (orb 0°53′)

Uran opozicija Lilit aspekt u kojem ste privlačni i puni samopouzdanja. Vaša požuda i želja da se seksualno dokažete sve je jača. Privlačni ste suprotnom spolu, ali ne znate kako prići. Važno vam je da u ljubavi postignete sklad i emotivni i seksualni.

Uran Trigon Sjeverni Čvor (orb 6°38′)

Uran trigon Sjeverni Mjesečev čvor tranzit je u kojem ste vi veliki obožavatelj tradicije i običaja. Imate naglašene i dobre intelektualne sposobnosti. Napredujete jako dobro uz pomoć timskog rada.

Uran Kvinkonjukcija Točka Fortune (orb 7°46′)

Uran inkonjukcija točka Fortune kod vas je tranzit u kojem ste zaljubljive prirode. Volite flert, volite da se dopadate suprotnom spolu. To vam i uspijeva. Šarmantni ste i znate jak dobro komunicirati. Omiljeni ste u društvu. Za vas je sreća samo ljubav.

Uran Trigon Vertex (orb 0°8′)

Uran trigon Vertex aspekt je u kojem vaš ljubavni život je u punom zamahu. vi volite i znate da je voljena osoba spremna da vas slijedi. Ponosni ste puni entuzijazma za nove izazove u poslu. Ljudi i okolina cijene vaše znanje.

Uran Sekstil Sredina Neba (orb 6°36′)

Uran sekstil Medium Coeli tranzit je kod vas u kojem imate mogućnost orginalnosti u poslu i samoga izražavanja. Puni ste entuzijazma i inovativni što vam daje poslovne uspjehe.

Neptun Sekstil Pluton (orb 1°28′)

Neptun sekstil Pluton tranzit je u kojem svjesno ulazite u nove poslovne situacije, suočavate druge sa onim što smatrate da je važno za kvalitetan život. Tokom ovoga tranzita trudite se biti humanitarac.

Neptun Trigon Hiron (orb 0°52′)

Neptun trigon sa Hiron tranzit je za vas u kojem imate jaku želju za dokazivanjem. Ponekad i neprimjereno ispoljavate svoju individualnost u cilju ostavljanja snažnog dojma na druge.

Neptun Trigon Crni Mjesec Lilit (orb 2°20′)

Neptun trigon sa Lilit tranzit je u kojem nemate jasnu logiku i razmišljanje. To se najviše odnosi za emotivne odnose. Ljubomorni ste, teško zadržavate partnera. Bitni ste samom sebi, često ulazite iz veze u vezu. Tražite smisao u ljubavi, a ne vidite da bježite od iste.

Neptun Opozicija Sjeverni Čvor (orb 5°11′)

Neptun opozicija sa Sjeverni Mjesečev čvor tranzit je u kojem imate dobru moć zapažanja, samostalnost. Mašta vam je izražena, uvijek se nalazite u čudnim okolnostima. Naglo mijenjate mišljenje iz čega proizlazi nestabilnost i moralne sumnje.

Neptun Kvinkonjukcija Točka Fortune (orb 6°19′)

Neptun inkonjukcija točka Fortune važan tranzit za vas u kojem ste još ranjivi i puni nepovjerenja. Vjerujete da sreća nije vas zaobišla, osjećate nalet samopouzdanja, vjerujete partneru. Ništa vam nije važnije u ovom tranzitu, osim da se osjećate voljeno.

Neptun Opozicija Vertex (orb 1°35′)

Neptun opozicija Vertex tranzit je u kojem vaše odluke su ono što je bitno za pokretanje vaših promjena u privatnom životu. Kroz čvrste stavove tokom ovoga tranzita, spremni ste na sve, pa i kompromise, ne bi li svoj život učinili kvalitetnijim

Pluton Opozicija Hiron (orb 2°20′)

Pluton opozicija Hiron tranzit je vjere i poštovanja za vas. Tokom ovoga tranzita sada ste spremni prihvatiti sve ono što ranije vas je kočilo. sigurni ste u sebe i vaše ambicije tokom ovoga tranzita dolaze do izražaja.

Pluton Opozicija Crni Mjesec Lilit (orb 3°48′)

Pluton opozicija Lilit tranzit je gdje ste čvrstih stavova i želja spremni da mijenjate sebe i sve oko sebe. Međutim, vaš stav nailazi na veliki otpor, stvara veliku nervozu i loše odnose u partnerskim ili poslovnim odnosima.

Pluton Trigon Sjeverni Čvor (orb 3°43′)

Pluton trigon Sjeverni mjesečev čvor tranzit je u kojem ste na raskršću odluka. Ljubavni život vam je naporan, bez strasti i spremni ste da okrenete leđa i krenete dalje.

Pluton Kvinkonjukcija Točka Fortune (orb 4°51′)

Pluton inkonjukcija točka Fortune tranzit je gdje svjesno dolazi do loših odnosa sa voljenom osobom. tokom ovoga tranzita smeta vas rutina i vi ste spremni da uđete i u tajne veze, ne bi li svoju maštu ostvarili.

Pluton Trigon Vertex (orb 3°3′)

Pluton trigon Vertex kod vas je tranzit u kojem ste spremni na mijenjanje poslove situacije. Pred vama su izazovi u kojima ćete uspjeti naći pravi put za ostvarenje financijske stabilnosti.

Hiron Konjukcija Crni Mjesec Lilit (orb 1°28′)

Hiron konjukcija Lilit tranzit je u kojem jasno shvaćate svoje sposobnosti, svjesni ste da imate moć nad ljudima. Otpuštate prošlost i gledate pozitivno na ono što je pred vama.

Hiron Sekstil Sjeverni Čvor (orb 6°3′)

Hiron sekstil Sjeverni mjesečev čvor tranzit je u kojem svjesno stvarate probleme sa partnerom jer nemate hrabrosti usprotiviti se onim osobama koje su vas dovele do stanja bijesa, pa se iskaljujete na partneru.

Hiron Sekstil Vertex (orb 0°43′)

Hiron sekstil Vertex aspekt je kod vas koji ukazuje na vaše želje koje jako dobro usklađujete sa voljenom osobom. Vaš ljubavni život ima konačno smisao i daje vam stabilnost.

Hiron Kvinkonjukcija Podznak (orb 1°30′)

Hiron inkonjukcija Ascendent tranzit je u kojem spremno ste dočekali onu istinsku ljubav. Našli ste osobu koja vam je vratila samopouzdanje i svjesni ste da voljena osoba neće okrenuti vam leđa.

Hiron Trigon Sredina Neba (orb 7°11′)

Hiron trigon Medium Coeli aspket je u kojem uspješno obavljate sve radne zadatke, spremni ste na sve da postignete uspjeh. vodite se jako dobrom intuicijom koja vam daje značajne napretke u poslu.

Crni Mjesec Lilit Sekstil Sjeverni Čvor (orb 7°31′)

Lilit sekstil Sjeverni mjesečev čvor tranzit je u kojem prolazite kroz teška ljubavna razočarenja, prekid veze ili braka. Iako ste svjesni da je tako moralo biti, vi ste vrlo razočarani i krivite drugu stranu za sve probleme.

Crni Mjesec Lilit Sekstil Vertex (orb 0°45′)

Lilit sekstil Vertex aspekt je u kojem senzualno volite i pohlepni ste za vašom cijenjenom imovinom. Vaša unutarnja osjetila imaju interakciju u kojoj ste sposobni materijalne stvari pretvoriti u umjetnička, uzvišena i elegantna djela.

Crni Mjesec Lilit Kvinkonjukcija Podznak (orb 0°2′)

Lilit inkonjukcija Ascendent tranzit je u kojem moguće je učestalije javljanje prepreka kod raznih planiranja, stoga je potreban dodatan oprez i učinkovitije izbjegavanje paničnog ponašanja i ishitrenih odluka.

Crni Mjesec Lilit Trigon Sredina Neba (orb 5°43′)

Lilit trigon Medium Coeli tranzit je u kojem za vrijeme trajanja ovog tranzita poželjno je i izbjegavanje gordosti i prkosnog ponašanja, inaćenja i želje za prekomjernom dominacijom i za pretjeranim kontroliranjem situacije u ljubavnoj vezi ili braku.

Sjeverni Čvor Konjukcija Vertex (orb 6°46′)

Sjeverni mjesečev čvor konjukcija Vertex aspekt je u kojem trebate proći kroz iskustva koja izazivaju osobnost. tu su naglašene prošle inkarnacije u kojima ste podredili svoj identitet drugima. U njoj su brak i partnerstva toliko ukorijenjeni da svoju potragu za osobnošću stalno promatrati kroz oči drugih.

Sjeverni Čvor Kvinkonjukcija Podznak (orb 7°33′)

Sjeverni mjesečev čvor inkonjukcija Ascendent aspekt je u kojem doživljavate veliku transformaciju samoga sebe. Ona je vrlo pozitivna jer počinjete shvaćati da postoje važnije stvari od traganja dobre zarade. Više vjerujete u ljubav.

Vertex Kvinkonjukcija Podznak (orb 0°47′)

Vertex inkonjukcija Ascendent tranzit koji vam pruža sjajne mogućnosti za bolje prezentiranje brojnih intelektualnih i kreativnih sposobnosti. Potrebna je međutim, i određena doza opreznosti.

Vertex Sekstil Sredina Neba (orb 6°28′)

Vertex sekstil Medium Coeli aspekt je u kojem važno vam je mišljenje vaše obitelji i voljene osobe. Vaš život je u harmoniji, uspješni ste i poslovno i ljubavno.

Podznak Kvadrat Sredina Neba (orb 5°40′)

Ascendent kvadrat Medium Coeli aspekt je u kojem poslovno zbog svoje tvrdoglavosti i ega niste u stanju riješavati poslove na pravi način. Ne prihvaćate kritike, niti se prilagođavate timskom radu.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)