Severina Vučković – natalna karta

horoscope guru

severina

 

Donosimo Vam natalnu kartu naše poznate pjevačice i estradne zvijezde Severine. U njenoj natalnoj karti možete pročitati sva kretanja planeta u njenom znaku, sa svim znakovima i aspektima. Sigurni smo da će mnoge od Vas zanimati kako zvijezde i astrologija pokazuju život Severine. 

Severina Vučković (Split, 21. travnja 1972.), hrvatska je pop pjevačica.

Dobitinica je nagrade “Zlatna ptica”, za najtiražnijega izvođača desetljeća u Hrvatskoj[1], nagrade “Večernjakova ruža” za ženskog izvođača godine 2002. godine, te nagrade “Zlatna bubamara” za izvođača godine u Makedoniji[2], kao i mnogih drugih.

Osvojila je Grand prix na festivalu MHJ 2002. godine s pjesmom “Virujen u te”, a 2006. godine bila je predstavnica Hrvatske na Eurosongu s pjesmom “Moja štikla”. Objavila je jedanaest studijskih albuma, koji su nagrađeni mnogobrojnim platinastim, zlatnim i srebrnim certifikacijama u Hrvatskoj, ali i u državama regije.

Njene najpoznatije pjesme su: “Tvoja prva djevojka”, “Dalmatinka”, “Trava zelena”, “Djevojka sa sela”, “Ja samo pjevam”, “Virujen u te”, “Pogled ispod obrva”, “Moja štikla”, “Gas, gas”, “Tridesete”, “Brad Pitt”, “Uzbuna”, “Dobrodošao u klub”, “Uno momento” i druge.

Izvor:Wikipedija

Ako želite izraditi vlasittu natalnu kartu potpuno besplatno KLIKNITE OVDJE

Natalna karta za Severinu Vučković

21 Travanj – April 1972 u 03:16 (3:16 am) (vremenska zona = UTC +1)
Univerzalno vrijeme: 02:16
Split, Splitsko-Dalmatinska, Hrvatska
43°N31′ 16°E26′
Tropski zodijak
Placidus Kuće
Natalna karta za Severina Vuckovic

 

Planeti i Točke u Znakovima

Podznak u Ribama 11°  10′ 10″

Podznak ili Ascendant naziv je za znak koji se u trenutku vašega rođenja nalazi na istoku. Govori o vašem izgledu, ponašanju i načinu na koji vas prihvaća okolina. Podznak ili Ascendant u Ribama vas čini nježnom, osjetljivom i romantičnom osobom. Imate mnogo prijatelja, poštuju vas i uživaju u vašem društvu. Niže ste srednje građe, skloni debljanju. Imate okruglo dječje lice, valovitu kosu i puna usta.

Sunce u Biku  1°  05′ 00″

Sunce u Biku daje Vam ljubomoru i tvrdoglavost, mada sa druge strane i strast i nježnost. vi ste osoba koja ima jako težak karakter, materijalist koji uživa u svemu. Ako Vam se netko nađe na putu, vrlo ste oštri i neugodni. Obitelj Vam je vrlo važna u životu, privlačni ste, imate naglašenu seksualnost koju znate jako dobro da iskoristite.

Mjesec u Lavu  7°  50′ 51″

Mjesec u Lavu Vama naglašava potrebnu za ljubavlju, samopouzdanjem. Imate izražen osjećaj za poštenje, ali i za dominacijom. Mislite da ste najbolji u svemu, vaša hvalisavost skriva samo loše samopouzdanje. U stalnom ste duševnom stresu. Zbog toga u ljubavnim vezama imate probleme, ne pokazujete ono što osjećate.

Merkur u Ovnu  5°  39′ 26″

Sa Merkurom u Ovnu vi ste komunikativni i puni razmišljanja. Otvoreno govorite što želite, impulzivni te, puni elena. Posjedujete veliku moć zapažanja. Baš zbog toga nekad donesete i pogrešne odluke. Jako ste dobri govornici, namećete svoju volju drugima. Sposobni ste rješavati najkompliciranije probleme, znate se postaviti u baš svakoj situaciji.

Venera u Blizancima 16°  07′ 12″

Venera u Blizancima čini Vas prevrtljivima i sklonima flertu. Lako ulazite u veze i mijenjate partnere. Nekad se nađete u vezi sa više osoba, jer su Vam emocije površne i ne volite preveliku intimnost. Vodite vrlo aktivan društveni život. Oko sebe imate uvijek puno ljudi,po karakteru ste osoba koja lako sklapa veze i prijateljstva.

Mars u Blizancima 16°  11′ 17″

Mars u Blizancima čini Vas genijalnim, željnim znanja i usavršavanja. Radite više stvari odjednom, ali niste fokusirani na ciljeve. Kreativni ste,ali to je kod Vas prolaznog karaktera. Volite timski rad, jako ste radoznali, ali isto tako i jako brzo gubite interes. Osjećate se vječno mladim. U ljubavi teško ćete naći ozbiljnu vezu jer nemate vremena.

Jupiter u Jarcu  8°  17′ 58″

Jupiter u Jarcu čini Vas osobom koja je okrenuta vlastitoj karijeri. Odgovorni ste, disciplinirani, u drugom dijelu svog života postižete najveće poslovne uspjehe. Važno Vam je da postavite cilj koji Vas vodi do tog uspjeha. Ako i dođe do nekih problema, vi ne odustajete, krećete dalje prema svom cilju.

Saturn u Blizancima  4°  55′ 05″

Saturn u Blizancima ukazuje na Vaše strahove i Vašu prošlost. Vrlo ste inteligentna osoba, tragate za novim znanjem cijeloga života. Savjesni ste i ambiciozni. Nekad Vas okolina ne razumije jer se ne znate snaći u novim okolnostima. Nespretni ste i dosta sramežljivi jer se teško prilagođavate.

Uran u Vagi 15°  39′ 05″  Rx

Uran u Vagi čini Vas razumnom i maštovitom osobom. Imate telepatske sklonosti i jaku dozu magnetizma. Rano ulazite u brak, skloni ste udaljvanju, pa i razvodu. Volite sklad i red u životu, veliki ste esteta.

Neptun u Strijelcu  4°  44′ 22″  Rx

Sa Neptunom u Strijelcu Vi ste osoba koja se želi dokazivati. Tražite odgovore na sva pitanja i nikad niste u potpunosti zadovoljni. skloni ste kritici bližnjih i okoline. Imate vrlo dinamičan um i lako ostvarujete svoje ciljeve.

Pluton u Djevici 29°  54′ 47″  Rx

Uz Pluton u Djevici kod Vas se određuje karakter čitave generacije. Pluton je u znaku Djevice boravio u periodu od 1957. do 1972. godine. Ako ste rođeni sa Plutonom u Djevici vi se trudite da postanete apsolutno savršeni. Možete postati čak i opsjednuti time ili bezbrojnim detaljima. Tragate za samokontrolom. Hladnog ste razuma, volite i oslanjate se na nauku. Skloni ste kritici, ali i samokritičnosti.

Hiron u Ovnu 14°  20′ 00″

Hiron u Ovnu čini Vas osobom koja brzo se oporavlja i regenerira. Vrlo ste ranjivi,ali i brzo se oporavljate. Znate točno što Vam može smetati i to znate okrenuti u svoju korist. Međutim odbijate tuđu pomoć. Na svoj način ipak Vi dolazite do mudrosti, i izliječenja, kada su u pitanju tegobe zdravlja.

Crni Mjesec Lilit u Škorpionu  6°  22′ 33″

Lilit označava Vašu seksualnost, erotičnost, vašu mračnu stranu. Sa Lilitom u Škorpionu vi ste veliki ljubitelj seksa, rano stupate u seksualne odnose. Zračite erotikom i strašću. Privlači vas sve opasno, skloni ste koristiti magijske radnje u želji da osvajate. Spadate u izrazito nemoralne osobe.

Sjeverni Čvor u Vodenjaku  0°  42′ 54″  Rx

Sjeverni Mjesečev čvor je simbol Vaše budućnosti. Predstavlja novo još neproživljeno iskustvo. Sjeverni čvor u Vodenjaku uči vas lekciju osvješčivanja vlastitog ponosa, pravednog prihvaćanja života. Morate ukrotiti snagu karaktera i usmjeriti je na okolinu., pobijediti svoj ego.

Točka Fortune u Strijelcu  4°  24′ 19″

Točka Fortune predstavlja karmičku nagradu,svjetovni uspjeh, napredak. Fortuna u Strijelcu daje vas kao osobu koja voli putovanja i avanture. Spontani ste, dovoljna je mala gesta pažnje prema vama da vas čini sretnim. Volite sve egzotično. Imate smisla za humor, veselite sebe i one oko vas.

Vertex u Djevici 22°  17′ 14″

Vertex ima veliki utjecaj na vezu vas i partnera. On prikazuje skrivene želje i strasti koje nosimo u životu. Ako vas zanima voli li vas partner i hoćete li ostati zajedno, Vertex vam može dati odgovor. Vertex u Djevici vi ste poznati po čističi intimnosti. Rijetko se upuštate u seksualne odnose ako dobro niste proučili partnera. Skloni ste uspostavljati veze sa osobama koje se bave bilo kojom vrstom liječenja.

Sredina Neba u Strijelcu 20°  31′ 27″

Medium Coeli predstavlja vaš izbor karijere, utjecaje na izbor karijere, vaše skrivene potencijale, i utisak na ljude. Medium Coeli u Strijelcu ukazuje da ste osoba koja ima neograničenu slobodu u poslu, da može iskazati svoje sposobnosti. Očekujete da vas se poštuje i cijeni, bez ograničenja, tada dajete svoj maksimum.

Planeti i Točke u Kućama

Sunce u 2. Kući

Sunce opisuje našu osobnost, našu samosvijest i pokazuje što želimo od života.Sunce pokazuje u kojem području života želimo zabljesnuti, gdje nam je srce i u čemu želimo uspjeti. Sunce u drugoj kući čini vas osobom koja teži za stalnosšću i stabilnošću. Vrlo vam je bitan novac, on vam daje samopouzdanje. U životu stjećete dobru zaradu i bogatstvo zbog vlastitog truda.

Mjesec u 6. Kući

Mjesec ukazuje na vaše emocije i vaš unutarnji svijet. dio je vaše osobnosti i ukazuje na vaše skrivene želje. Mjesec u šestoj kući pokazuje vas osobom koja stalno žudi za usavršavanjem i unapređenjem poslovnog segmenta života. Skloni ste čestom mijenjanju posla. Važno vam je da budete istovremeno i produktivni i zadovoljni poslom koji radite.

Merkur u 1. Kući

Merkur označava vaša razmišljanja i vašu komunikativnost. Ukazuje na ono što najviše zaokuplja vaš um, govori koliko ste praktični i imate li smisla za humor. Merkur u prvoj kući govori da ste pričljiva osoba koja voli podijeliti svoje mišljenje sa drugima. Volite biti u centru pažnje i diktirate svoj tempo. Snalažljivi ste i inteligentni. U životu dosta putujete i jako ste vezani za brata ili sestru.

Venera u 3. Kući

Kroz utjecaj Venere upoznajemo strast i ushit, zanos i radost, te prirodu naše seksualnosti. Venera u trećoj kući pokazuje da ste osoba lijepo vaspitana, privržena kući i obitelji. Vrlo ste prilagodljivi i snalažljivi, vesele ste prirode. Volite ugađati drugima, seks i erotika nisu vam najvažniji u životu.

Mars u 3. Kući

Mars ukazuje na šanse i slabosti, rizike i opasnosti, na reakcije, na mogućnosti za ostvarenje potencijala, planova i želja.. Mars u trećoj kući ukazuje da ste energična i žustra osoba u komunikaciji. Imate dinamičan um i potrebu da izrazite svoje stavove, mišljenje, uvjerenja. Radoznali ste i volite nova iskustva i izazove.

Jupiter u 10. Kući

Jupiter ukazuje na vaše potencijale, za ostvarenje uspjeha i sreće, te iskorištavanjem šansi koje vam se pružaju. Jupiter u desetoj kući čini vas osobom koja ima veliku moć zapažanja, posjedujete veliki potencijal za zaradom i poslovnim uspjehom. Darežljivi ste i nerijetko svoj dobar život dijelite i sa drugima. Nemate strahove od neuspjeha.

Saturn u 3. Kući

Saturn u kućama opisuje aspekte života u kojima treba razviti bolji osjećaj kontrole, ambicioznosti. Saturn je planeta iskušenja i šansi. Saturn u trećoj kući čini vas osobom koja dosta teško i sporo razmišlja, međutim imate duboku logiku razmišljanja. U vrlo ste kompliciranim odnosom sa rodbinom i okolinom. Opterećeni ste nepotrebnim strahovima i brigama.

Uran u 7. Kući

Uran simbolizira, buntovništvo, reforme, nove promjene, rađanje nečega novoga i neobičnoga. Uran u sedmoj kući pokazuje da bračni odnosi kod vas su jako teški, ili se naglo razvodite u životu ili vas očekuje nagla smrt partnera. Imate vrlo moderna shvaćanja o braku, Imate smisla za poslovne reforme i promjene.

Neptun u 9. Kući

Neptun vlada ljudskom intuicijom, psihičkim sposobnostima, maštom. Zbunjuje i obmanjuje. Neptun u devetoj kući čini vas osobom jake i naglašene duhovnosti. Posjedujete aktivan um i odličnu inspiraciju. Puni ste želja i planova i ponekad u konfliktu sa samim sobom. volite putovanja i sve ono što ima veze sa mistikom.

Pluton u 7. Kući

Pluton predstavlja stare obrasce, sve ono što nas blokira i koči i što je potrebno eliminirati i odstraniti. Pluton u sedmoj kući čini vas atraktivnom i seksi osobom. Na vaš život utječe uvijek vaš partner koji u odnosu je uvijek taj koji dominira. Volite timski rad i skloni ste poslovnim partnerstvima. Često ste skloni svađama.

Hiron u 1. Kući

Hiron u natalnoj karti otkriva bol i traume na koje smo naišli u prošlosti, svom ranom djetinjstvu, u ranim fazama svog života. Hiron u prvoj kući pokazuje da ste osoba sa dubokim traumama svog ranog života. Nešto vas je ograničilo i povukli ste se u sebe. Trebate naći osobni smisao u vašem postojanju.

Crni Mjesec Lilit u 8. Kući

Lilit otkriva vaše najdublje tajne, seksualne porive, prošlu mračnu krmu i naša iskušenja. Lilit u osmoj kući govori o vama da ste osoba koja voli dominirati. Vaši partnerski odnosi bilo ljubavni ili poslovni, uvijek moraju biti uspješni. Vaš ego je ono što vlada sa vama. Morate biti najpopularniji. U seksu niste od akcije, ali nećete odbiti avanture za jednu noć, pa čak i kad imate skladan brak.

Sjeverni Čvor u 11. Kući

Sjeverni Mjesečev čvor simbolizira donošenje važnih odluka, ostavlja životni put ,pronalazi vlastito Ja., te prošle inkarnacije i karmičku lekciju u ovome životu. Sjeverni Mjesečev čvor u jedanaestoj kući pokazuje da tokom života često osjećate da ste sa nekim karmički povezani, bilo sa partnerom ili prijateljima. Posjedujete snagu i moć da gradite odlične ljubavne i prijateljske odnose.

Točka Fortune u 9. Kući

Točka Fortune predstavlja napredak, svjetovni uspjeh, urođene sposobnosti i talente. Fortuna u devetoj kući pokazuje da vaša sreća leži u proučavanju tema sociologije, psihologije i sličnih zanimanja. Posjedujete izraziti talenat za slušanje i razumijevanje drugih.

Vertex u 7. Kući

Vertex se smatra točkom ispunjenja želja.Važan je kao prekretnica u životu, vjeruje se da se aktivira kod rođenja i kod smrti. Predstavlja i karmičke događaje u životu. VERTEX se delineairira u 5, 6, 7 i 8. kući jer se ne smatra vrijednim da se delineairira u drugim kućama. Vertex u sedmoj kući ukazuje da ste uvijek u partnerskim odnosima na bilo koji način, još uvijek u potrazi za drugom polovicom. Nemate povjerenje i često ostajete samci.

Aspekti

Sunce Kvadrat Mjesec (orb 6°46′)

Sunčev kvadrat u Mjesecu pokazuje da imate veliku potrebu da se dokazujete i postižete uspjehe. Imate veliku borbu cijelog života sa prihvaćanjem. Razlog tome je nedovoljno pažnje roditelja u vašem djetinjstvu. Teško se prilagođavate partnerskim odnosima, često vas riječi partnera ubodu za srce. Bitno je da se suočavate sa problemima, a ne da bježite od njih.

Sunce Trigon Jupiter (orb 7°13′)

Sunce trigon sa Jupiterom pokazuje vašu srdačnost, veselje i energičnost. Pomažete drugima i uživate u tome ne očekujući da vam se usluga vrati. Cijenjeni ste od kolega i okoline.

Sunce Kvinkonjukcija Neptun (orb 3°39′)

Sunce inkonjukcija sa Neptunom za vas je aspekt u kojem imate izraženu maštu. Privlače vas tajne i misteriji. Uvijek ste korak ispred drugih zahvaljujući svojoj mašti i intuiciji.

Sunce Kvinkonjukcija Pluton (orb 1°10′)

Sunce inkonjukcija sa Plutonom aspekt je u kojem težite boljitku, borite se, vaša intuicija i samopouzdanje su na vrhuncu. Često ste pod oko javnosti zbog vašega uspjeha. Zadovoljni ste partnerskim odnosima.

Sunce Opozicija Crni Mjesec Lilit (orb 5°18′)

Sunce opozicija sa Lilith aspekt je u kome očekujete jako mnogo od odnosa sa braćom ili sestrama. Važno je da vas podržavaju u onom što činite. Niste realni i to često dovodi do jačih obiteljskih sukoba.

Sunce Kvadrat Sjeverni Čvor (orb 0°22′)

Sunce kvadrat sa Sjeverni Mjesečni čvor ukazuje da se ponašate kao da živite izvan svog vremena i prostora. Ne poštujete važeće norme niti običaje. Često imate loše životne uvijete. ni u ljubavi nemate sreće u ovom tranziti, brakovi i veze su loši.

Sunce Kvinkonjukcija Točka Fortune (orb 3°19′)

Sunce inkonjukcija sa Točkom Fortune kod vas je tranzit u kojem ste zaljubljive prirode. Volite flert, volite da se dopadate suprotnom spolu. To vam i uspijeva. Šarmantni ste i znate jak dobro komunicirati. Omiljeni ste u društvu. Za vas je sreća samo ljubav.

Mjesec Trigon Merkur (orb 2°11′)

Mjesec trigon sa Merkurom potiče kod vas snažnu volju za učenjem, za dobrom komunikacijom u svim segmentima. Vrlo dobro se snalazite u međuljudskim odnosima, poštovani ste od okoline i kolega.

Mjesec Kvinkonjukcija Jupiter (orb 0°27′)

Mjesec inkonjikcija sa Jupiterom aspekt je u kojem uz jako puno zalaganja postižete ciljeve. Imate dobre prijatelje koji su uz vas, što vama mnogo znači. Postižete poštovanje okoline i naklonost suprotnog spola.

Mjesec Sekstil Saturn (orb 2°56′)

Mjesec sekstil sa Saturn aspekt je u kojem imate jaku samokontrolu i disciplinu i ostvarujete uspjeh u financijama i poslu. Na polju ljubavi imate jake emocije, ali također i nerealna očekivanja od strane voljene osobe.

Mjesec Sekstil Uran (orb 7°48′)

Mjesec sekstil Uran povoljan je za vas tranzit u kojem ste potaknuti boljim prevladavanjem ostvarivanja želja u ljubavi. Međutim moguće je i češće netolerantno sagledavanje u ljubavi, neprikladno ponašanje u kojem je potrebno sagledati problem više puta.

Mjesec Trigon Neptun (orb 3°6′)

Mjesec trigon Neptun tranzit je u kojem imate dovoljno mašte i kreativnosti. Međutim za to je potrebno i puno truda i zalaganja. Ostvarenje vaših zadataka ovisi i od drugih čimbenika, a tu je naglašen miran emotivan život.

Mjesec Sekstil Pluton (orb 7°56′)

Mjesec sekstil Pluton aspekt je u kojem lakše zadovoljavate ljubavne potrebe i odnose, ljubavni život donosi vam stabilnost i mir. U ovom tranziti ostvarujete harmoniju u partnerskim odnosima.

Mjesec Trigon Hiron (orb 6°29′)

Mjesec trigon Hiron za vas je vrlo optimističan tranzit. tu nalazite svoju utjehu, suočavate se sa vašom prošlošću, prihvaćate stvari onakvima kakve jesu. Sve loše ostavljate iza sebe, krećete puni samopouzdanja naprijed.

Mjesec Kvadrat Crni Mjesec Lilit (orb 1°28′)

Mjesec kvadrat Lilit za vas je tranzit u kojem nemate mnogo samopouzdanja. Vaš emotivan život vrti se u krug. Ljubavni užici su vaša mašta koju nikako ne ostvarujete jer posvećeni ste zaradi i novcu kojega i imate dovoljno.

Mjesec Opozicija Sjeverni Čvor (orb 7°8′)

Mjesec opozicija Sjeverni mjesečev čvor aspekt je u kojem ste pronašli srodnu dušu, našli ste mir u svom životu. Tragovi prošlosti su iza vas, ali često se osvrćete i strahujete od problema.

Mjesec Trigon Točka Fortune (orb 3°27′)

Mjesec trigon točka Fortune tranzit u kojem vi još tražite odgovore u svom ljubavnom životu. Shvaćate da su pogreške iza vas,ali niste spremni još da ih priznate. Nadmetanja u partnerskim odnosima su naglašena kroz ovaj tranzit.

Mjesec Kvinkonjukcija Podznak (orb 3°19′)

Mjesec inkonjukcija Ascendent aspekt u kojem ne vidite izlaz sa svoje vlastite emocije. Niste sigurni što osjećate i za koga. Borite se sa raznim mišljenjima svoga razuma koje je ovom tranzitu puno nepovjerenja.

Merkur Kvadrat Jupiter (orb 2°39′)

Merkur kvadrat Jupiter tranzit je u kojem ćete svemu pristupati sa oprezom. Nećete biti dovoljno koncentrirani na ništa. Moguće je javljanje rastresenosti i loše koncentracije. Zbog svega toga učestalim komunikacijama imat ćete nepovjerenje i probleme.

Merkur Sekstil Saturn (orb 0°44′)

Merkur sekstil Saturn aspekt je u kojem uz dovoljno vašega truda i zalaganja postižete uspjeh kako u edukaciji, tako i poslu. U ovom tranzitu vrlo lako namećete svoj autoritet drugima.

Merkur Trigon Neptun (orb 0°55′)

Merkur trigon Neptun aspekt je u kojem postižete odlične rezultate u svom stvaralaštvu. Znate što želite i to znate i svojim djelima i riječima pokazati. Poslovno ste na vrhuncu, a radna okolina vas cijeni.

Merkur Opozicija Pluton (orb 5°45′)

Merkur opozicija Pluton tranzit je u kojem često upadate u verbalne sukobe i rasprave,naročito sa osobama od autoriteta. Za vrijeme trajanja ovoga tranzita moguća je i opasnost od donošenja neke loše i ishitrene odluke koja može donijeti i posljedice životnih prilika.

Merkur Kvinkonjukcija Crni Mjesec Lilit (orb 0°43′)

Merkur inkonjukcija sa Lilit aspekt je u kome teško se nosite sa neuspjesima. Potrebna vam je velika podrška partnera i okoline da prihvatite neuspjeh. Često padate u depresije jer vaš ego ne prihvaća, ne.

Merkur Sekstil Sjeverni Čvor (orb 4°57′)

Merkur sekstil sa Sjeverni Mjesečev čvor aspekt je koji vas stvara vođom. Vaša intelignecija je nadprosječna, vi ste u ovom tranzitu uspješni i omiljeni. U životu se bavite onim što volite. Karmički dio naslijeđa u ovom tranzitu daje vam potpunu slobodu.

Merkur Trigon Točka Fortune (orb 1°15′)

Merkur trigon sa točkom Fortune tranzit je u kojem imate velika očekivanja u ljubavi i poslu. Kad su partnerski odnosi u pitanju vi ste nezasitna osoba koja očekuje mnogo pažnje. U poslu dajete sve od sebe, ali vam uvijek godi kada ste pohvaljeni ili nagrađeni.

Venera Konjukcija Mars (orb 0°4′)

Venera konjukcija Mars za vas je tranzit koji vam daje odlične i česte izmjene emocija i nježnosti u vezi ili braku. ako ste sami može vam se desiti jedna strastvena ljubavna avantura ili čak i veza početak ozbiljne veze.

Venera Kvinkonjukcija Jupiter (orb 7°49′)

Venera inkonjukcija Jupiter aspekt je u kojem su naglašeni problemi u komunikaciji i poslovnoj i privatnoj u ljubavi. Nemate volje da se opravdavate ili da činite kompromise.

Venera Trigon Uran (orb 0°28′)

Venera trigon Uran kod vas ovaj period vam može pružiti izvanrednu priliku da zablistate u punom sjaju na polju ljubavi jer ovaj tranzit podržava težnje za predstavljanjem osobe u pravom svjetlu prilikom komunikacije u ljubavi kao i prilikom ispoljavanja nježnosti i pozitivnih emocija u ljubavi.

Venera Sekstil Hiron (orb 1°47′)

Venera sekstil Hiron povoljan je za vas tranzit u kojem ste potaknuti boljim prevladavanjem ostvarivanja želja u ljubavi. Međutim moguće je i češće netolerantno sagledavanje u ljubavi, neprikladno ponašanje u kojem je potrebno sagledati problem više puta.

Venera Kvadrat Vertex (orb 6°10′)

Venera kvadrat Vertex za vas je tranzit koji vam donosi značajne promjene u ljubavi. Pomičete granice svoje seksualnosti i značajno to pozitivno djeluje na odnos sa voljenom osobom. Promjene u ovom tranzitu daju vam veliku strast.

Venera Kvadrat Podznak (orb 4°57′)

Venera kvadrat Ascendent tranzit u kojem utječe na vas da neprestano podcjenjujete svoje vrijednosti kao osobe. Nikad niste zadovoljni svojim izgledom i ne mislite da str atraktivni. Na dubljoj razini, pritiska vas osjećaj neadekvatnosti koji može proizaći iz osjećaja da niste simpatični ljudima u svojoj okolini.

Venera Opozicija Sredina Neba (orb 4°24′)

Venera opozicija Medium Coeli tranzit je u kojem utjecaji obitelji imaju veliki naglasak na vašu poslovnu i financijsku situaciju. Nekad tokom ovog tranzita moguće je da taj utjecaj bude po vas i negativan jer vas koči u vašim nastojanjima da uspijete.

Mars Kvinkonjukcija Jupiter (orb 7°53′)

Mars inkonjukcija Jupiter tranzit je pun iznenađenja u kojima znate iskoristiti svaku poslovnu šansu. Znate što želite i kome se možete obratiti za pomoć, da uspijete u svojim nakanama.

Mars Trigon Uran (orb 0°32′)

Mars trigon Uran tranzit je u kojem se ističete svojim stavom i ponašanjem. Bitna vam je podrška u vašim idejama i obitelji i okoline. Znate što želite i ne odustajete od zadanih ciljeva.

Mars Sekstil Hiron (orb 1°51′)

Mars sekstil Hiron povoljan je za vas tranzit u kojem ste potaknuti boljim prevladavanjem ostvarivanja želja u ljubavi. Međutim moguće je i češće netolerantno sagledavanje u ljubavi, neprikladno ponašanje u kojem je potrebno sagledati problem više puta.

Mars Kvadrat Vertex (orb 6°6′)

Mars kvadrat sa Vertexom za vas je tranzit u kojem se suočavate sa problemima u postizanju vlastitih ciljeva. Kako bi ih postigli, važno je da si postavite realne ciljeve.

Mars Kvadrat Podznak (orb 5°1′)

Mars kvadrat Ascendent tranzit koji vam nosi neprimjereno ponašanje prema drugima, ne razmišljate što govorite i drugima nanosite svojim riječima bol.

Mars Opozicija Sredina Neba (orb 4°20′)

Mars opozicija Medium Coeli tranzit je u kojem ste impulzivni i vaše inicijative ne dolaze do rezultata. Tokom ovoga tranzita u vašem uspjehu, uveliko vas može kočiti utjecaj vlastite obitelji.

Jupiter Kvinkonjukcija Saturn (orb 3°23′)

Jupiter inkonjukcija Saturn kod vas je ovo vrlo nestabilan tranzit i na polju novca i ljubavi. tokom ovoga tranzita nemate ni samopouzdnja niti volje za pokrenuti sebe.

Jupiter Kvadrat Uran (orb 7°21′)

Jupiter kvadrat Uran tranzit u kojem za vas postoji sukob između potrebe za biti uspješan i oslobađanja unutarnje napetosti. Dio poteškoća leži u nepravilnom protoku energije koji uzrokuje želju za odustajanjem prije postignuća cilja.

Jupiter Kvadrat Hiron (orb 6°2′)

Jupiter kvadrat sa Hiron aspekt je kod vas u kojem dolazite često u sukobe verbalne sa okolinom i u međuljudskim odnosima. Razlog tone je kod vas jaka želja za nametanjem vlastitih stavova i nedovoljno tolerancije.

Jupiter Sekstil Crni Mjesec Lilit (orb 1°55′)

Jupiter sekstil sa Lilit tranzit je u kome kod vas vaše želje nikako ne idu uz realnost. Skloni ste pretjeranim hirovitim ispadima i zahtjevima. Ni poslovno ni ljubavno ovaj tranzit nije dobar po vas. Potrebno je mnogo truda da bi zadržali posao, a i ljubavni odnos.

Jupiter Sekstil Podznak (orb 2°52′)

Jupiter sekstil Ascendent za vas je tranzit u kojem pokazujete oduševljenje u svemu što radite i prenosite pozitivne vibracije i na druge. Veseli ste, zanimljivi i ljudi vas lako prihvaćaju.

Saturn Opozicija Neptun (orb 0°11′)

Saturn opozicija Neptun tokom trajanja ovog tranzita možete imati pojačanu potrebu ka postavljanju visokih ciljeva ali ovaj tranzit dodatno nudi i moguće jasnije preispitivanje mogućnosti u cilju boljeg usklađivanja s realnošću.

Saturn Trigon Pluton (orb 5°0′)

Saturn trigon Pluton kod vas ovaj tranzit ukazuje na moguće lakše javljanje situacija koje za ostvarenje boljeg uspjeha nerijetko zahtijevaju inovativnost ili prisutniju spremnost na adekvatna prilagodbe i na šire sagledavanje takvih situacija.

Saturn Kvinkonjukcija Crni Mjesec Lilit (orb 1°27′)

Saturn inkonjukcija sa Lilit aspekt je u kome teško se nosite sa neuspjesima. Potrebna vam je velika podrška partnera i okoline da prihvatite neuspjeh. Često padate u depresije jer vaš ego ne prihvaća, ne.

Saturn Trigon Sjeverni Čvor (orb 4°12′)

Saturn trigon sa Sjeverni Mjesečev čvor tranzit je u kojem ste vi veliki obožavatelj tradicije i običaja. Imate naglašene i dobre intelektualne sposobnosti. Napredujete jako dobro uz pomoć timskog rada.

Saturn Opozicija Točka Fortune (orb 0°31′)

Saturn opozicija sa Točkom Fortune tranzit je u kojem očekujete više pažnje u ljubavnim odnosima. Važna vam je vjernost, tada ste sretni. Često preispitujete vjernost partnera. Volite lagodan život koji si i možete priuštiti, pošto ste vrijedna osoba.

Saturn Kvadrat Podznak (orb 6°15′)

Saturn kvadrat Ascendent tranzit je u kojem ste vrlo ograničeni i svadljivi. Nemate mogućnost da se suočite sa vlastitim problemima, pa često prebacujete krivicu na druge.

Uran Opozicija Hiron (orb 1°19′)

Uran opozicija Hiron aspekt je u kojem ste ostavili svoju prošlost, otpustili svoje traume, krećete se u bolje početke. Sretni ste, emotivno zadovoljni uz partnera. Na vama su odluke o braku ili planiranje potomstva.

Uran Kvinkonjukcija Podznak (orb 4°29′)

Uran inkonjukcija Ascendnet tranzit je prilikom kojega život vam je kao bajka. Na sve gledate sa pozitivne i vedre strane, rado ste viđeni u društvu.

Uran Sekstil Sredina Neba (orb 4°52′)

Uran sekstil Medium Coeli tranzit je kod vas u kojem imate mogućnost orginalnosti u poslu i samoga izražavanja. Puni ste entuzijazma i inovativni što vam daje poslovne uspjehe.

Neptun Sekstil Pluton (orb 4°50′)

Neptun sekstil Pluton tranzit je u kojem svjesno ulazite u nove poslovne situacije, suočavate druge sa onim što smatrate da je važno za kvalitetan život. Tokom ovoga tranzita trudite se biti humanitarac.

Neptun Sekstil Sjeverni Čvor (orb 4°1′)

Neptun sekstil sa Sjeverni Mjesečev čvor aspekt je koji vas stvara vođom. Vaša intelignecija je nadprosječna, vi ste u ovom tranzitu uspješni i omiljeni. U životu se bavite onim što volite. Karmički dio naslijeđa u ovom tranzitu daje vam potpunu slobodu.

Neptun Konjukcija Točka Fortune (orb 0°20′)

Neptun konjukcija točka Fortune tranzit je u kojem obvaljate obiteljske ili partnerske odnose. Spremni ste prihvatiti svoja nesavršenstva i svom životu i ljubavi dati novu priliku. Moguća su pomirenja u ovom tranzitu sa bivšim partnerom.

Neptun Kvadrat Podznak (orb 6°26′)

Neptun kvadrat Ascendent tranzit je u kojem na vas veliki utjecaj imaju ljudi s kojima se družite. Ali, vama je teško razlikovati prave prijatelje i one koji to nisu. Zbog toga neki ljudi mogu iskoristiti vašu emocionalnu osjetljivost kako bi vi pomislili da im trebate učiniti uslugu.

Pluton Trigon Sjeverni Čvor (orb 0°48′)

Pluton trigon Sjeverni mjesečev čvor tranzit je u kojem ste na raskršću odluka. Ljubavni život vam je naporan, bez strasti i spremni ste da okrenete leđa i krenete dalje.

Pluton Sekstil Točka Fortune (orb 4°30′)

Pluton sekstil točka Fortune značajan je tranzit promjena u partnerskim odnosima. Vaše nezadovoljstvo vodi prema novim odlukama. Tokom ovoga tranzita ljubavni život pokušavate dovesti, neuspješno u red.

Pluton Konjukcija Vertex (orb 7°38′)

Pluton konjukcija Vertex tranzit je u kojem suočeni ste sa problemima oko posla i novca, međutim vaš stav i poduzetnost su takvi da racionalno odlučujete i uspješno ove probleme savladavate.

Hiron Kvinkonjukcija Crni Mjesec Lilit (orb 7°57′)

Hiron inkonjukcija Lilit tranzit je gdje uz pomoć obitelji i prijatelja nalazite zadovoljstvo i sreću. Vaši loši dani su iza vas, a vi uživate u svojoj sreći svakog trenutka.

Hiron Kvinkonjukcija Vertex (orb 7°57′)

Hiron inkonjukcija Vertex aspekt je u kojem uživate u ljubavnoj igri sa voljenom osobom. Vaša strast daje vam nove poticaje da vaš partnerski odnos izgradite do savršenstva.

Hiron Trigon Sredina Neba (orb 6°11′)

Hiron trigon Medium Coeli aspket je u kojem uspješno obavljate sve radne zadatke, spremni ste na sve da postignete uspjeh. vodite se jako dobrom intuicijom koja vam daje značajne napretke u poslu.

Crni Mjesec Lilit Kvadrat Sjeverni Čvor (orb 5°40′)

Lilit kvadrat Sjeverni mjesečev čvor tranzit je u kojem nemate nikakve mogućnosti u poslu da napredujete. Ako ste bez posla nećete ga ni naći tokom ovoga tranzita, ako imate posao razočatat ćete se jer netko drugi će biti nagrađen, a vi ste zaslužni za to.

Crni Mjesec Lilit Trigon Podznak (orb 4°48′)

Lilit trigon Ascendent tranzit je u kojem je moguća je izraženija opasnost od narušavanja kvalitete komunikacije u međuljudskim odnosima iz razloga što osoba može imati snažniji dojam da je nitko ne razumije pa uslijed toga može imati neprimjerene i brze reakcije i biti osjetljivija mišljenja.

Sjeverni Čvor Sekstil Točka Fortune (orb 3°41′)

Sjeverni mjesečev čvor sekstil točka Fortune tranzit je za vas koji u ljubavnoj vezi ili u braku osigurava seksualnu energiju i čulna zadovoljstva pojačavajući u njima vječno plamteću strastvenost koja se najčešće ne gasi protjecanjem vremena već je vrlo intenzivna i snažna.

Točka Fortune Kvadrat Podznak (orb 6°46′)

Točka Fortune kvadrat Ascendent je za vas tranzit koji najavljuje postojanje većih javljanja nesporazuma vas i voljene osobe. Vrlo loša komunikacija u kojoj vaše želje se ne poklapaju sa voljenom osobom. Treba biti vrlo oprezan jer u ovom tranzitu može doći do prekida braka ili veze.

Vertex Kvadrat Sredina Neba (orb 1°46′)

Vertex kvadrat Medium Coeli tranzit je u kojem ste vrlo privlačni suprotnom spolu, omiljeni ste u društvu. Tokom ovoga aspekta vi iskušavate svoju moć zavođenja, a to vam dobro polazi za rukom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)