Oliver Dragojević – natalna karta

horoscope guru

Natalna karta popularnog pjevača Olivera Dragojevića, vrlo je dinamična i zanimljiva. Uz natalnu kartu saznajte tajne koje ga prate tokom života i uspješne karijere. 

Oliver Dragojević rođen je u Splitu. Podrijetlom je iz Vele Luke na otoku Korčuli gdje je proveo djetinjstvo. U Splitu je pohađao glazbenu školu. Najprije je učio glasovir, a potom klarinet i gitaru. Prvi susret s glazbom bio mu je u petoj godini kad je od oca Marka na poklon dobio usnu harmoniku kojom je zabavljao djecu iz svoje ulice, te putnike na brodu na čestoj relaciji Split – Vela Luka. Prvi estradni nastup bio mu je na splitskom dječjem festivalu 1961. g. s popularnom pjesmicom Baloni. Istovremeno s bratom Aljošom snimio je tada poznate svjetske hitove za Radio Split.

Izvor:Wikipedija

Ako želite izraditi vlasittu natalnu kartu potpuno besplatno KLIKNITE OVDJE

Natalna karta za Olivera Dragojevica

Natalna karta za Oliver Dragojevic
7 Prosinac – Decembar 1947 u 05:13 (5:13 am) (vremenska zona = UTC +1)
Univerzalno vrijeme: 04:13
Split, Splitsko-Dalmatinska, Hrvatska
43°N31′ 16°E26′
Tropski zodijak
Placidus Kuće

Planeti i Točke u Znakovima

Podznak u Škorpionu 19°  38′ 38″

Podznak ili Ascendant naziv je za znak koji se u trenutku vašega rođenja nalazi na istoku. Govori o vašem izgledu, ponašanju i načinu na koji vas prihvaća okolina. Podznak ili Ascendant u Škorpionu čini vas inteligentnom i prodornom osobom sa jasnim stavom. Otvoreno izražavate svoje stavove i ne marite za mišljenja drugih. Posjedujete iznimnu karizmu, energiju kojom zračite, prodoran pogled, stisnuta tanka usta.

Sunce u Strijelcu 14°  12′ 28″

Sunce u Strijecu čini Vas druželjubivima, omiljenima u društvu. volite egzotiku, avanture, putovanja. U ljubavi volite slobodu, uspjet će Vam samo ona veza u kojoj Vam partner daje tu slobodu. Često ste neraspoloženi, skloni konfliktima sa članovima obitelji. Bez obzira na to vi ste osoba koja se u životu može nositi sa svim poteškoćama koje se pojave.

Mjesec u Vagi 11°  13′ 17″

Mjesec u Vagi čini Vas kreativnim i šarmantnim. spremni ste i volite započinjati nove projekte. vidite ljepotu u najobičnijim stvarima, poznati ste mirotvorac. Veliki ste zavodnik, ljudi Vas primjećuju, naročito suprotni spol. Možete imati dobar odnos sa partnerom ili čak i neobične odnose. Kulturni ste i pažljivi prema okolini.

Merkur u Škorpionu 29°  28′ 47″

Merkur u Škorpionu pokazuje Vaš način razmišljanja i komunikacije. Imate vrlo jak karakter. Posjedujete veliku potrebnu za osobnim razvojem tokom cijeloga života. Također imate veliuku sposobnost koncentracije, ništa ne procijenjujete na temelju dosadašnjih iskustava. Za Vas sve u životu predstavlja neku vrstu borbe i nadmetanja.

Venera u Jarcu  8°  05′ 13″

Sa Venerom u Jarcu vi ste vrlo nesigurna osoba. U odnose ulazite uz oprez te moral i odgovornost. Ranjivi ste i niste skloni riziku. Dobro kontrolirate svoje emocije i ambiciozni ste. Ostavljate dojam hladne osobe, ali ste zapravo vrlo emotivni. Teško pokazujete u vezama emocije, zbog svog opreza. U vezi je potrebno duže vrijeme da bi se Vi oslobodili emotivno i seksualno. Odani ste i vjerni, ne volite prjevare.

Mars u Djevici  1°  55′ 33″

Mars u Djevici Vas čini marljivom osobom, spremnom da realno gledate na život. Imate energije,a li je štedite, racionalno postupate. Imate snažnu energiju da znate kontrolirati svoje emocije, da ih ne pokazujete, ako ste odlučili se posvetiti karijeri. Isto tako i u privatnom životu kao da imate prekidač, možete se isključiti i emotivno i seksualno kad vi to želite.

Jupiter u Strijelcu  9°  39′ 24″

Jupiter u Strijelcu čini Vas uspješnom i sretnom osobom koja voli putovati. Profesionalno se borite za pozicije koje nadopunjavaju Vaš duhovni rast. Imate snagu rasuđivanja do nivoa vizionarskih sposobnosti. Trebate se paziti prevelikih želja i nemojte bespotrebno rasipati svoju energiju.

Saturn u Lavu 22°  40′ 11″  Rx

Sa Saturnom u Lavu Vi ste pouzdana osoba. Nastojite kontrolirati svoje emocije, pa Vam to stvara probleme u društvu jer djelujete suzdržano. Niste skloni mijenjanju partnera. Vi pravu ljubav doživljavate tek u kasnijim godinama, kada se i seksualno oslobađate.

Uran u Blizancima 24°  33′ 12″  Rx

Uran u Blizancima čini Vas vrlo nemirnom osobom. Brzopleti se reklo bi se i neorganizirani, ali jako dobro shvaćate što se oko Vas dešava. Stalno ste u pokretu i dinamični ste, lako pridobijete druge uz svoja mišljenja.

Neptun u Vagi 12°  34′ 09″

Sa Neptunom u Vagi Vaša glavna karakteristika je empatija. Imate snažna uvjerenja, veliki ste idealista. Ponekad imate velike turbulencije u međuljudskim odnosima. Vi tokom svog života postižete uspjeh i slavu uz posao, priznanja za svoj rad.

Pluton u Lavu 14°  51′ 36″  Rx

Uz Pluton u Lavu kod Vas se određuje karakter čitave generacije. Pluton je u Lavu boravio u periodu 1939. do 1957. godine. Generacije iz tog perioda imaju potrebu da se izraze na dramatičan i otvoren način. Vrlo često se prave važnim i smatraju da su bolji od drugih. Sklone su da na prethodne generacije gledaju sa prezirom.

Hiron u Škorpionu 17°  55′ 20″

Sa Hironom u Škorpionu Vi ste osoba u krizi identiteta, strasti i volje. Da bi iscijelili sebe morate prvo prihvatiti vlastitu nesavršenost, otpustiti strahove. Često mislite da nigdje i nikome ne pripadate. Pretjerano strahujete da nikad nećete imati dovoljno onoga što Vam je neophodno.

Crni Mjesec Lilit u Vodenjaku  4°  34′ 19″

Lilit označava Vašu seksualnost, erotičnost, vašu mračnu stranu. Sa Lilitom u Vodenjaku vi ste osoba koja teži seksualnom i emotivnom užitku. Niste skloni vezati se za jednu osobu, brzo i lako izlazite iz veza i iz brakova. volite flertove i neobavezan seks.

Sjeverni Čvor u Biku 23°  20′ 21″

Sjeverni Mjesečev čvor je simbol Vaše budućnosti. Predstavlja novo još neproživljeno iskustvo. Sjeverni čvor u Biku uči vas da gradite i savladate strah od uspona i padova. Sve što ste ranije gradili je eliminirano, sada učite suštinu nove vrijednosti na drugačijim osnovama.

Točka Fortune u Jarcu 22°  37′ 49″

Točka Fortune predstavlja karmičku nagradu,svjetovni uspjeh, napredak. Fortuna u Jarcu vas čini stabilnim osobama koje je teško fascinirati jer se oslanjate na snagu vlastitog karaktera. Ne volite iznenađenja, ali volite novac. Cilj vam je biti uspješan u životu i to postižete .

Vertex u Raku  1°  46′ 55″

Vertex ima veliki utjecaj na vezu vas i partnera. On prikazuje skrivene želje i strasti koje nosimo u životu. Ako vas zanima voli li vas partner i hoćete li ostati zajedno, Vertex vam može dati odgovor. Vertex u Raku čini vas osobom sa dubokim željama o obitelji i domu. Nepovjerljivi ste i posesivni, ljubomora i vaše prevare uništavaju odnose.

Sredina Neba u Djevici  2°  49′ 26″

Medium Coeli predstavlja vaš izbor karijere, utjecaje na izbor karijere, vaše skrivene potencijale, i utisak na ljude. Medium Coeli u Djevici čini vas optimističnom osobom kad je u pitanju posao i novac. Svaki problem razmatrate sa više strana i prilazite mu vrlo oprezno. Cijenite točnost i urednost i vrlo ste odgovorni.

Planeti i Točke u Kućama

Sunce u 1. Kući

Sunce opisuje našu osobnost, našu samosvijest i pokazuje što želimo od života.Sunce pokazuje u kojem području života želimo zabljesnuti, gdje nam je srce i u čemu želimo uspjeti. Sunce u prvoj kući stvara vas osobom velike individualnosti. Ne volite da vam se nameću pravila, sami volite odabrati svoj put. Puni ste samopouzdanja,samosvjesni i uvijek puni novih ideja.

Mjesec u 11. Kući

Mjesec ukazuje na vaše emocije i vaš unutarnji svijet. dio je vaše osobnosti i ukazuje na vaše skrivene želje. Mjesec u jedanaestoj kući ukazuje da ste osoba koja je elokventna, omiljena u društvu. Prijateljstva su vam vrlo važna. Osoba ste kojoj se može vjerovati, spremni ste pomoći u svakom trenutku. Nekad ta velika želja za prijateljstvom, čini vas naivnom osobom.

Merkur u 1. Kući

Merkur označava vaša razmišljanja i vašu komunikativnost. Ukazuje na ono što najviše zaokuplja vaš um, govori koliko ste praktični i imate li smisla za humor. Merkur u prvoj kući govori da ste pričljiva osoba koja voli podijeliti svoje mišljenje sa drugima. Volite biti u centru pažnje i diktirate svoj tempo. Snalažljivi ste i inteligentni. U životu dosta putujete i jako ste vezani za brata ili sestru.

Venera u 2. Kući

Kroz utjecaj Venere upoznajemo strast i ushit, zanos i radost, te prirodu naše seksualnosti. Venera u drugoj kući čini vas osobom koja ima novca, materijalno ste zbrinuti. Živite boemskim životom volite igre na sreću i kockanje. Svoje materijalno stanje poboljšavate i ulaskom u brak. Zadovoljni ste samim sobom i svojim životom.

Mars u 9. Kući

Mars ukazuje na šanse i slabosti, rizike i opasnosti, na reakcije, na mogućnosti za ostvarenje potencijala, planova i želja.. Mars u devetoj kući čini vas osobom koja uvijek dodatno se usavršava ne bi li postizala što bolje poslovne rezultate. O mnogim stvarima razmišljate na dubljem nivou, spremni ste obraniti svoja stajališta. Volite putovanja, ali imate i česte neugodnosti na njima.

Napomena: kako je Mars vrlo blizu idućoj kući, sljedeći opis je također relevantan.

Mars u 10. Kući

Mars ukazuje na šanse i slabosti, rizike i opasnosti, na reakcije, na mogućnosti za ostvarenje potencijala, planova i želja.. Mars u desetoj kući ukazuje da ste osoba koja ima vrlo uspješnu i plodnu karijeru. Ambiciozni ste i postižete velike uspjehe na poslovnom i financijskom planu. Ako nekad neke stvari se ne odvijaju kako očekujete, znate biti i previše uzrujani.

Jupiter u 1. Kući

Jupiter ukazuje na vaše potencijale, za ostvarenje uspjeha i sreće, te iskorištavanjem šansi koje vam se pružaju. Jupiter u prvoj kući ukazuje da ste karizmatična osoba, sklona jako dobro komunikaciji. Imate veliki potencijal privlačenja sreće u ljubavi, te generalno u međuljudskim odnosima. Brzopleti ste što nekad može dovesti do većih gubitaka.

Saturn u 9. Kući

Saturn u kućama opisuje aspekte života u kojima treba razviti bolji osjećaj kontrole, ambicioznosti. Saturn je planeta iskušenja i šansi. Saturn u devetoj kući čini vas inteligentnom i temeljitom osobom. Privlače vas velike ideje. Volite putovanja, mada baš na putovanjima često imate nezgode i neugodne situacije. Ugodna ste osoba okolini, ali sklona avanturizmu.

Uran u 8. Kući

Uran simbolizira, buntovništvo, reforme, nove promjene, rađanje nečega novoga i neobičnoga. Uran u osmoj kući pokazuje da ste osoba koja lako dolazi do tuđeg novca, ali ga i lako gubi. Privlači vas mistika i okultizam. Često imate nove veze. Imate jako čvrst karakter i spremnost da se borite sa sudbinom.

Neptun u 11. Kući

Neptun vlada ljudskom intuicijom, psihičkim sposobnostima, maštom. Zbunjuje i obmanjuje. Neptun u jedanaestoj kući pokazuje da ste osoba koja zrači umom i duhom. Posjedujete plemenite i uzvišene ciljeve, puni ste želja i nada. Tragate za duhovnošću. Skloni ste iznenadnim promjenama vjere.

Pluton u 9. Kući

Pluton predstavlja stare obrasce, sve ono što nas blokira i koči i što je potrebno eliminirati i odstraniti. Pluton u devetoj kući čini vas duhovnom i intelektualnom osobom. Posjedujete autoritet i veliku snagu pozitivne energije. U ljubavnim odnosima ste dosta sebični, u brak ulazite tek kad nekoliko puta promislite da li je ta osoba za vas adekvatna.

Hiron u 12. Kući

Hiron u natalnoj karti otkriva bol i traume na koje smo naišli u prošlosti, svom ranom djetinjstvu, u ranim fazama svog života. Hiron u dvanaestoj kući pokazuje vašu napetost zbog nekog člana obitelji. Imate izražene psihičke sposobnosti. Ako ste emocionalno jaki imate veliku mogućnost napretka u životu.

Crni Mjesec Lilit u 3. Kući

Lilit otkriva vaše najdublje tajne, seksualne porive, prošlu mračnu krmu i naša iskušenja. Lilit u trećoj kući čini vas osobom jasnog britkog uma. Imate odličnu komunikaciju i poslovnu i privatnu. Vaš ego je ono što dominira vama i vašim emocijama. U kasnijim godinama imate probleme u govoru. Seks vam je važan,ali rijetko to pokazujete.

Sjeverni Čvor u 7. Kući

Sjeverni Mjesečev čvor simbolizira donošenje važnih odluka, ostavlja životni put ,pronalazi vlastito Ja., te prošle inkarnacije i karmičku lekciju u ovome životu. Sjeverni Mjesečev čvor u sedmoj kući pokazuje da ste osoba koja svoj unutarnji stav postiže uz ljubav. Vaša unutarnja ljepota raste koliko i ljubav prema voljenoj osobi. Ipak ponekad imate probleme sa vlastitim egom.

Točka Fortune u 2. Kući

Točka Fortune predstavlja napredak, svjetovni uspjeh, urođene sposobnosti i talente. Fortuna u drugoj kući čini vas osobom koja ne voli partnerstva i timski rad. Svoju sreću naći ćete uz samostalan posao u kome nemate prepreka. Teško se prilagođavate timskom radu. Svoju individualnost postižete uz vlastite poslove i odluke.

Vertex u 8. Kući

Vertex se smatra točkom ispunjenja želja.Važan je kao prekretnica u životu, vjeruje se da se aktivira kod rođenja i kod smrti. Predstavlja i karmičke događaje u životu. VERTEX se delineairira u 5, 6, 7 i 8. kući jer se ne smatra vrijednim da se delineairira u drugim kućama. Vertex u osmoj kući pokazuje da ste osoba koja ima težnje za za nerazdvojivim vezama, što je kod vas izrazito jaka potreba. Ako ste u životu povrijeđeni i prevareni emotivno, zatvorit ćete se u vezema u budućnosti i ostati sami.

Aspekti

Sunce Sekstil Mjesec (orb 2°59′)

Sunce i sekstil sa Mjesecom pokazuje vašu seksualnost, način na koji se ophodite sa suprotnim spolom. Vaša seksualnost je vrlo jaka i magnetska. Donosite vrlo nagle odluke u ljubavi, sklonost je naglašena čestim avanturama. Posjedujete snažnu želju za grubim sexom, volite nove stvari, umara vas partner koji voli rutinu. Često napuštate partnera zbog lošeg sexa. Imate dobre odnose s vašim nadređenima i suradnicima, a vi poštujete njihovo povjerenje u vas. Budući da ste dobar slušatelj, kao i dobar govornik, dobro učite i možete koristiti ono što naučite.

Sunce Konjukcija Jupiter (orb 4°33′)

Sunce konjukcija sa Jupiterom čini vas hrabrom osobom, niste ravnodušni. Okolina i ljudi imaju u vas povjerenje, niste energični, ali znate doći do odgovora i riješenja.

Sunce Sekstil Neptun (orb 1°38′)

Sunce sekstil sa Neptunom tranzit je u kojem vi tražite nove načine za obavljanjem stvari, znate se izraziti na jedinstven inspirativni način. Ne volite pravila i tradicije, ali ih ne kršite.

Sunce Trigon Pluton (orb 0°39′)

Sunce trigon sa Plutonom aspekt je u kome osjećate da ste predodređeni za velike stvari. Marljivi ste u svom radu, postižete velike rezultate. Vaša intuicija je odlična i uvijek vas vodi do cilja.

Mjesec Kvadrat Venera (orb 3°8′)

Mjesec kvadrat sa Venerom tranzit je za vas u kojem postoje ograničenja i poteškoće za ostvarenje vašega ljubavnog života. Ili ste poprilično sramežljivi ili imate prevelika očekivanja što dovodi do težeg ostvarenja ravnoteže u vašem ljubavnom životu.

Mjesec Sekstil Jupiter (orb 1°34′)

Mjesec sekstil sa Jupiterom aspekt u kojem imate snagu iskazati svoje emocije naročito u ljubavi. Lako postižete da pokažete naklonost prema nekome.

Mjesec Konjukcija Neptun (orb 1°21′)

Mjesec konjukcija Neptun tranzit je u kojem ste ranjivi i težite emotivnom kontroliranju. Praktični ste i možete doći do izražaja u radu i radnoj okolini. Samim zalaganjem u poslu pronalazite vlastiti sadisfakciju.

Mjesec Sekstil Pluton (orb 3°38′)

Mjesec sekstil Pluton aspekt je u kojem lakše zadovoljavate ljubavne potrebe i odnose, ljubavni život donosi vam stabilnost i mir. U ovom tranziti ostvarujete harmoniju u partnerskim odnosima.

Mjesec Trigon Crni Mjesec Lilit (orb 6°39′)

Mjesec trigon Lilit tranzit je kod vas pun strasti i požude. Vaša seksualnost je na vrhuncu, vaš partner je zadovoljan. Emotivno ste zaokupljeni samim sobom, vi volite, a ljubav je uzvraćena. Seks vam je bitan pa partner mora imati dobru maštu da bi ostao uz vas.

Merkur Kvadrat Mars (orb 2°27′)

Merkur kvadrat Mars tranzit koji vam nosi velike probleme i neslaganje u ljubavi, obiteljskim odnosima, ali i na poslu. Moguća je i izražajna ozljeda vaših emocija zbog nekih loših upućenih kritika. Također tu je velika opasnost od prekida veze ili braka.

Merkur Kvadrat Saturn (orb 6°49′)

Merkur kvadrat Saturn za vas je tranzit u kojem nemate motivacije, pesimistični ste, nemate volje za ništa. Ne ide vam dok traje ovaj tranzit ni u ljubavi, osjećate kao da se sve okrenulo protiv vas.

Merkur Kvinkonjukcija Uran (orb 4°56′)

Merkur inkonjukcija Uran aspekt je u kojem ne znate izraziti svoje stavove. Bezvoljni ste i puni pesimizma. Tražite neke nove mogućnosti u poslu i životu, ali vrtite se u krug.

Merkur Sekstil Crni Mjesec Lilit (orb 5°6′)

Merkur sekstil sa Lilit tranzit je u kome kod vas vaše želje nikako ne idu uz realnost. Skloni ste pretjeranim hirovitim ispadima i zahtjevima. Ni poslovno ni ljubavno ovaj tranzit nije dobar po vas. Potrebno je mnogo truda da bi zadržali posao, a i ljubavni odnos.

Merkur Opozicija Sjeverni Čvor (orb 6°8′)

Merkur opozicija sa Sjeverni Mjesečev čvor tranzit je u kojem imate dobru moć zapažanja, samostalnost. Mašta vam je izražena, uvijek se nalazite u čudnim okolnostima. Naglo mijenjate mišljenje iz čega proizlazi nestabilnost i moralne sumnje.

Merkur Sekstil Točka Fortune (orb 6°51′)

Merkur sekstil sa Točkom Fortune tranzit koji za vas predstavlja važnost novca. Novac vam je važan i činite sve da ga uvijek imate. Niste škrta osoba, često pomažete onima koji pomoć od vas zatraže. Ne hvalite se svojim bogatstvom, bez obzira na to, živite skromno.

Merkur Kvinkonjukcija Vertex (orb 2°18′)

Merkur inkonjukcija sa Vertexom tranzit je u kojem obitelj ima bitnu ulogu da bi imali uspjeh u karijeri. Važna vam je njihova podrška i odobravanje. Često u posao ulazite sa nekim članom obitelji i takvi partnerski odnosi donose vam uspjeh.

Merkur Kvadrat Sredina Neba (orb 3°21′)

Merkur kvadrat Medium Coeli tranzit je u kojem imate poteškoće da se uklopite u radnu okolinu. Ne prihvaćate ničije mišljenje, puni ste sebe i arogantni. Vrlo često imate velike poteškoće u komunikaciji.

Venera Trigon Mars (orb 6°10′)

Venera trigon Mars je tranzit u kojem ako ste slobodni svakako je tranzit u kojem upoznajete nove osobe i ulazite u nove veze. Za one, ako ste u braku ili već vezi ovo je tranzit u kojem dolazi do planiranja potomstva ili zajedničkog života.

Venera Kvadrat Neptun (orb 4°29′)

Venera kvadrat Neptun za vas tijekom trajanja ovog tranzita može biti naglašena veća opasnost od nastanka većeg nezadovoljstva situacijom na ljubavnom planu kao i od javljanja većeg razočarenja uslijed nekih neispunjenih očekivanja u ljubavi.

Venera Kvinkonjukcija Pluton (orb 6°46′)

Venera inkonjukcija Pluton tranzit je u kojem vas očekuju dešavanja koja nikako ne pokreću pozitivno ljubavne odnose. U ovom tranzitu ste skloni pretjerivanju i ljubomori.

Venera Opozicija Vertex (orb 6°18′)

Venera opozicija Vertex tranzit je koji vam nosi burne ljubavne prigode. Tokom ovog tranzita vaše želje koje dugo imate u ljubavi, potpuno se ispunjavaju. Trajanjem ovog tranzita naći ćete se u situacijama da nekad morate birati između srca i razuma, ali dobro ćete znati šta želite.

Venera Trigon Sredina Neba (orb 5°16′)

Venera trigon Medium Coeli za vas je tranzit u kojem ste ovisni o tuđim emocijama i vezama da bi ostvarili svoj poslovni uspjeh. Također u ovom tranziti važne su i obiteljske veze za postizanje poslovnog uspjeha.

Mars Kvadrat Jupiter (orb 7°44′)

Mars kvadrat Jupiter kod vas je tranzit koji donosi veliku impulzivnost, razigranost i odvažnost. Vi se često pokušavate dokazati drugima i/ili sebi. Želite uzbudljiva iskustva i rijetko ste zadovoljni sa svojim životom kakav jeste.

Mars Sekstil Uran (orb 7°22′)

Mars sekstil Uran tranzit u kojem ste vrlo originalna osoba i volite život. Možete izraziti s kreativnom dramom, što ostavlja trajan utjecaj na druge. Kako bi istražili svoje brojne kreativne potencijale, zahtijevate slobodu od onih koji su blizu vas.

Mars Kvinkonjukcija Crni Mjesec Lilit (orb 2°39′)

Mars inkonjukcija sa Lilit aspekt je u kome teško se nosite sa neuspjesima. Potrebna vam je velika podrška partnera i okoline da prihvatite neuspjeh. Često padate u depresije jer vaš ego ne prihvaća, ne.

Mars Sekstil Vertex (orb 0°9′)

Mars sekstil sa Vertexom za vas je tranzit u kojem imate sredstva da ostvarite svoje polovne ciljeve. Naporno radite i uspjeh vam je zagarnatiran. Težite velikoj zaradi i bogatstvu, ali imate za to i uslove.

Mars Konjukcija Sredina Neba (orb 0°54′)

Mars konjukcija Medium Coeli tranzit je u kojem imate energije, radite na svojim ciljevima. Postižete velike uspjehe zahvaljujući svojoj borbenosti i srčanosti.

Jupiter Sekstil Neptun (orb 2°55′)

Jupiter sekstil Neptun tranzit je u kojem nadahnuti ste religiji i spirituralizmu, te i mističnim stvarima. Volite filozofiju tako da religiju tumačite na svoj određen način.

Jupiter Trigon Pluton (orb 5°12′)

Jupiter trigon Pluton tranzit je u kojem vama vlada optimizam, pozitivna razmišljanja i jaka volja. Tokom ovoga tranzita spremni ste na sve poduhvate i izazove koji su pred vama, i nikako u njima niste neuspješni.

Jupiter Sekstil Crni Mjesec Lilit (orb 5°5′)

Jupiter sekstil sa Lilit tranzit je u kome kod vas vaše želje nikako ne idu uz realnost. Skloni ste pretjeranim hirovitim ispadima i zahtjevima. Ni poslovno ni ljubavno ovaj tranzit nije dobar po vas. Potrebno je mnogo truda da bi zadržali posao, a i ljubavni odnos.

Jupiter Kvinkonjukcija Vertex (orb 7°52′)

Jupiter inkonjukcija sa Vertexom tranzit je u kojem obitelj ima bitnu ulogu da bi imali uspjeh u karijeri. Važna vam je njihova podrška i odobravanje. Često u posao ulazite sa nekim članom obitelji i takvi partnerski odnosi donose vam uspjeh.

Jupiter Kvadrat Sredina Neba (orb 6°50′)

Jupiter kvadrat Medium Coeli tranzit je u kojem ste često skloni suprotstavljati se autoritetu, često ste u sukobu sa nadređenima. Tokom ovoga tranzita nedostaje vam umjerenosti i realistično gledanje na život.

Saturn Sekstil Uran (orb 1°53′)

Saturn sekstil Uran ovaj tranzit umnogome može kod vas doprinijeti ostvarenju poduzetih akcija jer može u određenim situacijama buditi veću odlučnost što može i ubrzati ostvarenje određenih ciljeva ili napretka.

Saturn Konjukcija Pluton (orb 7°49′)

Saturn konjukcija Pluton za vas tijekom trajanja ovog tranzita moguće je javljanje brojnih otežavajućih i sputavajućih okolnosti tako da u ovom razdoblju može biti potrebno znatno više strpljenja i velika količina samodiscipline i organiziranosti.

Saturn Kvadrat Hiron (orb 4°45′)

Saturn kvadrat sa Hiron aspekt je kod vas u kojem dolazite često u sukobe verbalne sa okolinom i u međuljudskim odnosima. Razlog tone je kod vas jaka želja za nametanjem vlastitih stavova i nedovoljno tolerancije.

Saturn Kvadrat Sjeverni Čvor (orb 0°40′)

Saturn kvadrat sa Sjeverni Mjesečni čvor ukazuje da se ponašate kao da živite izvan svog vremena i prostora. Ne poštujete važeće norme niti običaje. Često imate loše životne uvijete. ni u ljubavi nemate sreće u ovom tranziti, brakovi i veze su loši.

Saturn Kvinkonjukcija Točka Fortune (orb 0°2′)

Saturn inkonjukcija sa Točkom Fortune kod vas je tranzit u kojem ste zaljubljive prirode. Volite flert, volite da se dopadate suprotnom spolu. To vam i uspijeva. Šarmantni ste i znate jak dobro komunicirati. Omiljeni ste u društvu. Za vas je sreća samo ljubav.

Saturn Kvadrat Podznak (orb 3°2′)

Saturn kvadrat Ascendent tranzit je u kojem ste vrlo ograničeni i svadljivi. Nemate mogućnost da se suočite sa vlastitim problemima, pa često prebacujete krivicu na druge.

Uran Kvinkonjukcija Hiron (orb 6°38′)

Uran inkonjukcija Hiron aspekt je u kojem tražite sebe. Vaše vrijeme i život u ovom tranzitu posvećeni su obitelji i bližnjima. Sreća je ono što je neophodno za razumijevanje vaših stavova,a nalazite je u krugu obitelji.

Uran Kvinkonjukcija Točka Fortune (orb 1°55′)

Uran inkonjukcija točka Fortune kod vas je tranzit u kojem ste zaljubljive prirode. Volite flert, volite da se dopadate suprotnom spolu. To vam i uspijeva. Šarmantni ste i znate jak dobro komunicirati. Omiljeni ste u društvu. Za vas je sreća samo ljubav.

Uran Konjukcija Vertex (orb 7°14′)

Uran konjukcija Vertex tranzit je u kojem se ste sve više svjesni svojih kvaliteta u duhovnom smislu. suočeni ste sa sadašnjošću i prihvaćate sve životne okolnosti. Vaša sudbina sada je u vašim rukama. Osobe koje su vam bitne sada znaju koliko ste spremni za njih učiniti.

Uran Kvinkonjukcija Podznak (orb 4°55′)

Uran inkonjukcija Ascendnet tranzit je prilikom kojega život vam je kao bajka. Na sve gledate sa pozitivne i vedre strane, rado ste viđeni u društvu.

Neptun Sekstil Pluton (orb 2°17′)

Neptun sekstil Pluton tranzit je u kojem svjesno ulazite u nove poslovne situacije, suočavate druge sa onim što smatrate da je važno za kvalitetan život. Tokom ovoga tranzita trudite se biti humanitarac.

Neptun Trigon Crni Mjesec Lilit (orb 7°60′)

Neptun trigon sa Lilit tranzit je u kojem nemate jasnu logiku i razmišljanje. To se najviše odnosi za emotivne odnose. Ljubomorni ste, teško zadržavate partnera. Bitni ste samom sebi, često ulazite iz veze u vezu. Tražite smisao u ljubavi, a ne vidite da bježite od iste.

Pluton Kvadrat Hiron (orb 3°4′)

Pluton kvadrat Hiron tranzit je u kojem se suočavate sa prošlošću i vlastitim strahovima. Vaše ne povjerenje ipak poprima dozu vjere, vaše samopouzdanje u ljubavi ipak tokom ovoga tranzita nailazi na odaziv. Vjerujete u sebe, možete sada pokrenuti ono što dugo čekate.

Pluton Kvinkonjukcija Točka Fortune (orb 7°46′)

Pluton inkonjukcija točka Fortune tranzit je gdje svjesno dolazi do loših odnosa sa voljenom osobom. tokom ovoga tranzita smeta vas rutina i vi ste spremni da uđete i u tajne veze, ne bi li svoju maštu ostvarili.

Pluton Kvadrat Podznak (orb 4°47′)

Pluton kvadrat Ascendent tranzit je za vas gdje smatrate kako ste predodređeni imati snažan utjecaj na živote ljudi. Želite kontrolirati sve oko sebe.

Hiron Opozicija Sjeverni Čvor (orb 5°25′)

Hiron opozicija Sjeverni mjesečev čvor tranzit je u kojem popuštate voljenoj osobi i pokušavate unijeti sklad u vaš odnos. Tokom tranzita možete se odlučiti na brak ili potomstvo.

Hiron Sekstil Točka Fortune (orb 4°42′)

Hiron sekstil točka Fortune tranzit je u kojem prihvaćate tuđe mišljenje, stavove sve u interesu da ostvarite napredak. U dobrim ste odnosima sa kolegama, a obitelj vam je važna tokom ovoga tranzita, naročito njihova podrška.

Hiron Konjukcija Podznak (orb 1°43′)

Hiron konjukcija Ascendent aspekt je u kojem vaš libido je vrlo jak. Strast koju osjećate prema suprotnom spolu u ovom aspektu je sve što vas zanima. Nije vam važno da li će se otkriti vaše avanture.

Crni Mjesec Lilit Kvinkonjukcija Vertex (orb 2°47′)

Lilit inkonjukcija Vertex tranzit je u kojem imate internu potrebu interakcije sa partnerom. Vaš neizgovoren koncept intimnosti povezuje Vas i partnera na mističan način. vaša seksualnost je intenzivna.

Crni Mjesec Lilit Kvinkonjukcija Sredina Neba (orb 1°45′)

Lilit inkonjukcija Medium Coeli tijekom trajanja ovog tranzita moglo bi Vam biti znatno lakše privući pažnju na sebe i da ostvarite svoje želje u ljubavi dok, što se tiče novca, na financijskom planu ovaj tranzit često donosi mogućnost za veći priljev novca.

Sjeverni Čvor Trigon Točka Fortune (orb 0°43′)

Sjeverni mjesečev čvor trigon točka Fortune tranzit je koji ukazuju i na veliki talent zavođenja i sposobnost šarmiranja u ljubavi tako da ste rijetko kada usamljeni na ovom životnom polju.

Sjeverni Čvor Opozicija Podznak (orb 3°42′)

Sjeverni mjesečev čvor opozicija Ascendent tranzit je u kojem sve svoje probleme koji su postojali sada znate podijeliti i sa voljenom osobom. Više niste tajanstveni već otvoreno pokazujete želju da prepoznajete prave vrijednosti života.

Točka Fortune Sekstil Podznak (orb 2°59′)

Točka Fortune sekstil Ascendent je tranzit koji ukazuje na pojačanu potrebu za otvorenim ispoljavanjem strasti i nježnosti u ljubavi. Također, ovaj tranzit potpomaže vam da bolje ispunjavate vaša očekivanja na ljubavnom i financijskom planu.

Vertex Sekstil Sredina Neba (orb 1°3′)

Vertex sekstil Medium Coeli aspekt je u kojem važno vam je mišljenje vaše obitelji i voljene osobe. Vaš život je u harmoniji, uspješni ste i poslovno i ljubavno.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)