Oleg Maštruko – natalna karta

horoscope guru

Oleg Maštuko jedan je od najaktivnijih putopisaca, komentatora, publicista  na hrvatskoj informatičkoj i društveno mrežnoj sceni.  Što za njegovu karijeru i kako ga vidi astologija saznat ćete kroz  njegovu natalnu kartu.

14 Lipanj – Jun 1968 u nepoznato vrijeme rođenja
Zadar, Zadarska, Hrvatska
44°N7′ 15°E14′
Tropski zodijak
Natalna karta za Oleg Maštruko

 

Planeti i Točke u Znakovima

Sunce u Blizancima 23°  25′ 44″

Sunce u Blizancima Vama daje inteligenciju,, vrlo ste komunikativna osoba. Volite društveni život, avanture, izlaske, živite vrlo dinamično. Nekad ste nepouzdani i neozbiljni, tragate za novostima. U društvu ste uvijek primjećeni i poštovani. Volite flertove, pa i one verbalne, niste obiteljska osoba, skloni ste više društvenom životu.

Merkur u Blizancima 29°  44′ 45″  Rx

Merkur u Blizancima čini Vas komunikativnim i dobrim govornicima. Posjedujete veliku znatiželju i veliku moć zapažanja. Volite različitosti u životu, mrzite monotoniju i rutinu. Zbog toga često ste nestalni i površni. Znate se izvući iz svih situacija u kojima se nađete, bez problema. Zbog svoje moći komunikacije, bez problema uvjeravate duge u svoja uvjerenja.

Venera u Blizancima 21°  47′ 38″

Venera u Blizancima čini Vas prevrtljivima i sklonima flertu. Lako ulazite u veze i mijenjate partnere. Nekad se nađete u vezi sa više osoba, jer su Vam emocije površne i ne volite preveliku intimnost. Vodite vrlo aktivan društveni život. Oko sebe imate uvijek puno ljudi,po karakteru ste osoba koja lako sklapa veze i prijateljstva.

Mars u Blizancima 25°  26′ 39″

Mars u Blizancima čini Vas genijalnim, željnim znanja i usavršavanja. Radite više stvari odjednom, ali niste fokusirani na ciljeve. Kreativni ste,ali to je kod Vas prolaznog karaktera. Volite timski rad, jako ste radoznali, ali isto tako i jako brzo gubite interes. Osjećate se vječno mladim. U ljubavi teško ćete naći ozbiljnu vezu jer nemate vremena.

Jupiter u Lavu 29°  50′ 19″

Jupiter u Lavu čini Vas osobom punom samopouzdanja i željom za luksuznim životom. Često pretjerujete, pa nekad se i kockate, što dovodi do problema u odnosima sa obitelji. Nikad ne priznajete svoje pogreške, ne volite biti podčinjeni. Za Vas se može reći da ste rođeni pod sretnom zvijezdom jer Vaš rizik često Vam donosi uspjehe.

Saturn u Ovnu 23°  12′ 12″

Saturn u Ovnu predstavlja Vaše slabosti i prošlost. Samostalni ste i probijate se kroz život bez tuđe pomoći. Volite dominantnost, samostalni ste. Postavljate si jasne ciljeve koje uvijek i postižete. Često ste u konfliktima, naročito kod timskog rada, ne znate na taj način funkcionirati.

Uran u Djevici 25°  08′ 36″

Sa Uranom u Djevici Vi ste zatvorena i oprezna osoba. Riješavate probleme samo na vama jedinstven način. volite ljude, ali ste pomalo ekscentrični. Niste skloni čestim sklapanjima prijateljstva. Ne volite rutinu i izbjegavate sve kako bi je izbjegli.

Neptun u Škorpionu 24°  24′ 26″  Rx

Neptun u Škorpionu čini Vas znatiželjnom osobom sklonom preispitivanju stvarnosti. Volite mistično, imate veliki interes za dokazivanjem. Posjedujete psihičku i emocionalnu stabilnost, ne bojite se problema, suočavate se se sa njima . U ljubavi se ne znate emotivno izraziti, pokazati emocije, pa često od suprotnog spola budete neshvaćeni.

Pluton u Djevici 20°  13′ 33″

Uz Pluton u Djevici kod Vas se određuje karakter čitave generacije. Pluton je u znaku Djevice boravio u periodu od 1957. do 1972. godine. Ako ste rođeni sa Plutonom u Djevici vi se trudite da postanete apsolutno savršeni. Možete postati čak i opsjednuti time ili bezbrojnim detaljima. Tragate za samokontrolom. Hladnog ste razuma, volite i oslanjate se na nauku. Skloni ste kritici, ali i samokritičnosti.

Hiron u Ovnu  3°  10′ 12″

Hiron u Ovnu čini Vas osobom koja brzo se oporavlja i regenerira. Vrlo ste ranjivi,ali i brzo se oporavljate. Znate točno što Vam može smetati i to znate okrenuti u svoju korist. Međutim odbijate tuđu pomoć. Na svoj način ipak Vi dolazite do mudrosti, i izliječenja, kada su u pitanju tegobe zdravlja.

Crni Mjesec Lilit u Biku 29°  31′ 41″

Lilit označava Vašu seksualnost, erotičnost, vašu mračnu stranu. Sa Lilitom u Biku vi ste osoba sklona uživanju, pa tako u seksu znate maksimalno uživati. Uzbuđujete se sporo i polako, volite duge predigre. Kada se pokrene vaša uspavana strast partner ostaje bez daha. Skloni ste plačanju seksualnih usluga.

Sjeverni Čvor u Ovnu 16°  08′ 42″  Rx

Sjeverni Mjesečev čvor je simbol Vaše budućnosti. Predstavlja novo još neproživljeno iskustvo. Sjeverni čvor u Ovnu vama daje novi identitet. Učite lekciju života u sebi jer u prethodnim životima zbog neodlučnosti i konfuzija niste odredili svoj identitet.

Aspekti

Sunce Konjukcija Merkur (orb 6°19′)

Sunce u konjukciji sa Merkurom pruža vam odlične mogućnosti za intelektualnim i kreativnim napretkom. Nekad je potrebna i doza opreza jer zbog jake želje za napretkom, mogući su loši potezi. Također, za vrijeme trajanja ovog tranzita mogu se jako dobro iskoristiti i brojne prilike za popravljanje dojma koji ostavljate na druge kao i za ostvarenje plodne komunikacije u međuljudskim odnosima.

Sunce Konjukcija Venera (orb 1°38′)

Nikada nije udaljena više od 46° u odnosu na Sunce. Venera je planeta ljubavi; u davno doba su je nazivali manji dobročinitelj. Venerino djelovanje je nježno i harmonično. Venera je planeta ljubavi i senzualnosti.
Sunce u konjukciji sa Venerom ukazuje na šarm, srdačnost i dobru narav. Moguće je odlaganje ulazaka u brak i mali broj djece, ali ljubav prema djeci je naglašena. Osjećanje ljubavi je snažno, kao i erotičnost. Izrazito želite da vas drugi vole.

Sunce Konjukcija Mars (orb 2°1′)

Sunce konjukcija sa Marsom predstavlja dominaciju nad drugima,. Posjedujete snažnu moć, nikad ne priznajete kompromis. Imate puno snage, hrabrosti, želju da se dokažete i da budete priznati. Kod vas je naglašena velika energija i entuzijazam. Hrabri ste a ljudi vam vjeruju.

Sunce Sekstil Jupiter (orb 6°25′)

Sunce sekstil sa Jupiterom pokazuje u ovom aspektu da ste vrlo energičn ii poduzetni. Imate dosta energije i sa velikim entuzijazmom pristupate svemu.

Sunce Sekstil Saturn (orb 0°14′)

Sunce sekstil sa Saturnom aspekt je kod vas koji ukazuje na veliku pažnju za postizanjem životnih ciljeva. U ovom aspektu imate mogućnost da iskoristite svoje ambicije i dobru intuiciju za napredak.

Sunce Kvadrat Uran (orb 1°43′)

Sunce kvadrat sa Uranom aspekt je koji vam daje veliki ego. U ovom aspektu posjedujete veliki osjećaj osobne slobode i za vas je izazov ono što morate učiniti. Međutim ovaj aspekt daje vam i strah od onoga što trebate učiniti da ne ugrozite svoju slobodu.

Sunce Kvinkonjukcija Neptun (orb 0°59′)

Sunce inkonjukcija sa Neptunom za vas je aspekt u kojem imate izraženu maštu. Privlače vas tajne i misteriji. Uvijek ste korak ispred drugih zahvaljujući svojoj mašti i intuiciji.

Sunce Kvadrat Pluton (orb 3°12′)

Sunce kvadrat sa Plutonom za vas je aspekt u kojem ste skloni napetosti i negativnom ponašanju. Uvijek ste u strahu i kad je dobro, da će stvari krenuti loše. Vaše misli u ovom aspektu su vrlo negativne.

Sunce Sekstil Sjeverni Čvor (orb 7°17′)

Sunce sekstil sa Sjeverni Mjesečev čvor aspekt je koji vas stvara vođom. Vaša intelignecija je nadprosječna, vi ste u ovom tranzitu uspješni i omiljeni. U životu se bavite onim što volite. Karmički dio naslijeđa u ovom tranzitu daje vam potpunu slobodu.

Merkur Konjukcija Venera (orb 7°57′)

Merkur konjukcija Venera tranzit je u kojem češće pokazujete emocije riječima i djelima. Iskazujete ih na jasan i otvoren način. voljena osoba uz vas često je zadovoljna uz vaše šaputanje na jastuku.

Merkur Konjukcija Mars (orb 4°18′)

Merkur konjukcija Mars za vas je tranzit naglih poboljšanja, poduzimanja konstruktivnih koraka, poboljšanja vaše naročito ljubavne situacije. Za vrijeme ovog tranzita vi ste puni poleta i energije.

Merkur Sekstil Jupiter (orb 0°6′)

Merkur sekstil Jupiter aspekt je u kojem ste u odličnoj retoričkoj formi, jasno izražavate svoja filozofska stajališta. Za vrijeme trajanja ovog tranzite možete se predstaviti u pravom svijetlu u međuljudskim odnosima.

Merkur Sekstil Saturn (orb 6°33′)

Merkur sekstil Saturn aspekt je u kojem uz dovoljno vašega truda i zalaganja postižete uspjeh kako u edukaciji, tako i poslu. U ovom tranzitu vrlo lako namećete svoj autoritet drugima.

Merkur Kvadrat Uran (orb 4°36′)

Merkur kvadrat Uran tranzit je nepovoljan za vas u kojem imate loše komunikacije sa kolegama, nepromišljeno eksperimitiranje, koje vas dovodi u probleme. U ljubavnom polju ovaj tranzit daje vam iznenadne povoljne promjene, pa i iznenadni susret sa voljenom osobom.

Merkur Kvinkonjukcija Neptun (orb 5°20′)

Merkur inkonjukcija Neptun tranzit je u kojem savladavate sve prepreke koje su pred vama. Borite se i vjerujete u svoj uspjeh, a važna vam je u tome i podrška obitelji. U ovom tranzitu moguće je da zbog velikih ambicija postignete napredovanje u poslu.

Merkur Kvadrat Hiron (orb 3°25′)

Merkur kvadrat sa Hiron aspekt je kod vas u kojem dolazite često u sukobe verbalne sa okolinom i u međuljudskim odnosima. Razlog tone je kod vas jaka želja za nametanjem vlastitih stavova i nedovoljno tolerancije.

Venera Konjukcija Mars (orb 3°39′)

Venera konjukcija Mars za vas je tranzit koji vam daje odlične i česte izmjene emocija i nježnosti u vezi ili braku. ako ste sami može vam se desiti jedna strastvena ljubavna avantura ili čak i veza početak ozbiljne veze.

Venera Sekstil Saturn (orb 1°25′)

Venera sekstil Saturn je tranzit koji vam potpomaže bolje ostvarenje vaših intimnih želja i zamisli na polju ljubavi tako da može u većoj mjeri doprinijeti postizanju željene harmonije na ljubavnom planu. Ovaj period nerijetko nagovještava mogućnosti da se vaša situacija u ljubavi napokon iskristalizira tj. da stvari u ljubavi postanu kristalno jasno definirane.

Venera Kvadrat Uran (orb 3°21′)

Venera kvadrat Uran za vas za vrijeme trajanja ovog tranzita bi vam se lako moglo desiti da nekim svojim neodmereno izjavama i nekim neadekvatnim (neprihvatljivim) postupcima predstavite sebe u lošem svjetlu osobito kada je ljubavni život u pitanju.

Venera Kvinkonjukcija Neptun (orb 2°37′)

Venera inkonjukcija Neptun kod vas za vrijeme trajanja ovoga tranzita mogući su česti ispadi ljubomore i svađe sa voljenom osobom. Tazlog tih svađa su vaši strahovi koji nisu još spremni da krenu novim putem.

Venera Kvadrat Pluton (orb 1°34′)

Venera kvadrat Pluton ovaj tranzit kod vas donosi vrlo težak period pun turbulentnih dešavanja na polju ljubavi. Posebno je naglašena opasnost od prekida nesigurnih i slabih ljubavnih veza kao i od pokretanja procesa razvoda braka kod nestabilnih brakova.

Venera Sekstil Sjeverni Čvor (orb 5°39′)

Venera sekstil Sjeverni Mjesečev čvor tranzit je u kojem vaša seksualnost je na vrhuncu. Sami osjećate da ste spremni na ljubavne užitke koje do sada niste prakticirali. U ovom tranzitu moguće je i naglo zaljubljivanje u osobu koja nikako inaće nije po vašim mjerilima.

Mars Sekstil Jupiter (orb 4°24′)

Mars sekstil Jupiter tranzit je koji vam unosi nemir i dosadu u život. Vi trebate partnera koji može držati korak sa vama i koji doista razumije vašu ljubav prema intelektualnim izazovima.

Mars Sekstil Saturn (orb 2°14′)

Mars sekstil Saturn za vas ovaj tranzit donosi preduzetnost, pojačanu energičnost i ambicioznost tako da može potpomoći da se aktivirate na pravi način.

Mars Kvadrat Uran (orb 0°18′)

Mars kvadrat Uran za vas je tranzit u kojem se radije ističete u gomili nego što slijedite druge. Tvrdoglavi ste što može ometati vaš napredak u životu i uzrokovati nepotrebne odgode ili prepreke.

Mars Kvinkonjukcija Neptun (orb 1°2′)

Mars inkonjkukcija Neptun tranzit u kojem se trudite imati razumijevanje za druge, no često zbog vlastitog nezadovoljstva dolazite u konflikte. U ovom tranzitu bitno je da ostanete sabrani.

Mars Kvadrat Pluton (orb 5°13′)

Mars kvadrat Pluton ovo je za vas snažan aspekt sugerira na krajnosti ponašanja, ili prolazak kroz krize. Vama nasilje ili zlostavljanje nisu strani. Kroz svoje iskustvo naučili ste samokontrolu i samosvijest, tako da ste bolje opremljeni da se bavite s tim krajnostima.

Mars Kvadrat Hiron (orb 7°44′)

Mars kvadrat sa Hiron aspekt je kod vas u kojem dolazite često u sukobe verbalne sa okolinom i u međuljudskim odnosima. Razlog tone je kod vas jaka želja za nametanjem vlastitih stavova i nedovoljno tolerancije.

Jupiter Trigon Saturn (orb 6°38′)

Jupiter trigon Saturn za vas ovaj tranzit ukazuje na naglašene mogućnosti za ostvarenje većeg zadovoljstva situacijom na ljubavnom i financijskom planu kao i na polju obrazovanja. U ovom razdoblju vaša kreativnost bi također, mogla doći do znatno boljeg izražaja a nerijetko biste mogli osjećati i da ste bogatiji duhom.

Jupiter Kvadrat Neptun (orb 5°26′)

Jupiter kvadrat Neptun tranzit je u kojem volite maštati, sanjariti, imate dosta kreativne energije. Tokom ovoga tranzita dolazi i do problema jer nikako svoje snove ne možete ostvariti u realnosti.

Jupiter Kvinkonjukcija Hiron (orb 3°20′)

Jupiter inkonjukcija Hiron tranzit je u kojem značajnu ulogu za vaš uspjehu u ljubavi i poslu ima vaša obitelj. Spremni ste da saslušate savijete, spremni ste na kompromise. cilj vam je postizanje harmonije u međuljudskim odnosima.

Jupiter Kvadrat Crni Mjesec Lilit (orb 0°19′)

Jupiter kvadrat sa Lilit tranzit je u kojem ste zaokupljeni samim sobom, sami sebi ste najvažniji. Imate vrlo naivna očekivanja koja vas čine vrlo neugodnom osobom. Da izbjegnete neugodnosti, predajte se snazi vlastitoga uma i intuicije.

Saturn Kvinkonjukcija Uran (orb 1°56′)

Saturn inkonjukcija Uran tranzit koji vam donosi promjene raspoloženja zbog kojih nećete biti spremni izvršavati zadatke ma koliko se trudili. Bezvoljnost i nostalgija tokom ovoga tranzita pokreće i probleme u obitelji.

Saturn Kvinkonjukcija Neptun (orb 1°12′)

Saturn inkonjukcija Neptun tranzit je koji vam nosi promjene u načinu života. Okolnosti koje vam ranije nisu išle na ruk usada su spremne da se pokrenu. Tokom ovoga tranzita više ćete se posvetiti obiteljskom životu.

Saturn Kvinkonjukcija Pluton (orb 2°59′)

Saturn inkonjukcija Plutn za vas je tranzit u kojem pokušavate stvari sagledati realno, međutim vaša mašta vodo vas na krivi put. Budući da dok traje ovaj tranzit razdražljivi ste i skloni konfliktima, dobro bi bilo sve važne situacije odgoditi.

Saturn Konjukcija Sjeverni Čvor (orb 7°3′)

Saturn konjukcija sa Sjeverni Mjesečev čvor tranzit je u kojem imate široko djelovanje komunikacije. Uvijek dolazite do svojih ciljeva. Vaše karmičko naslijeđe je dobro i sreća vam je doista naklonjena.

Uran Sekstil Neptun (orb 0°44′)

Uran sekstil Neptun tranzit je u kojem ne podržavate društvene i političke rasprave, vi ste skloni kritiziranju i pokušavate društvene situacije okrenuti u svoju korist. tokom ovoga tranzita imate izraženo nezadovoljstvo načinom života.

Uran Konjukcija Pluton (orb 4°55′)

Uran konjukcija Pluton za vas je tranzit koji vam nosi poštovanje života i svih njegovih vrijednosti. Tokom ovoga tranzita okrenuti ste životu prirodi, okolišu, trudite se biti u svemu prvi.

Uran Trigon Crni Mjesec Lilit (orb 4°23′)

Uran trigon Lilit tranzit je kod vas pun strasti i požude. Vaša seksualnost je na vrhuncu, vaš partner je zadovoljan. Emotivno ste zaokupljeni samim sobom, vi volite, a ljubav je uzvraćena. Seks vam je bitan pa partner mora imati dobru maštu da bi ostao uz vas.

Neptun Sekstil Pluton (orb 4°11′)

Neptun sekstil Pluton tranzit je u kojem svjesno ulazite u nove poslovne situacije, suočavate druge sa onim što smatrate da je važno za kvalitetan život. Tokom ovoga tranzita trudite se biti humanitarac.

Neptun Opozicija Crni Mjesec Lilit (orb 5°7′)

Neptun opozicija sa Lilith aspekt je u kome očekujete jako mnogo od odnosa sa braćom ili sestrama. Važno je da vas podržavaju u onom što činite. Niste realni i to često dovodi do jačih obiteljskih sukoba.

Pluton Kvinkonjukcija Sjeverni Čvor (orb 4°5′)

Pluton inkonjukcija Sjeverni mjesečev čvor tranzit je u kojem spremno branite svoje principe i ne popuštate. Voljena osoba ne popšušta i to dovodi do razmirica, ponekad i do prekida. Čvrsto zadržavate svoj stav i nemate volje za kompromisima.

Hiron Sekstil Crni Mjesec Lilit (orb 3°39′)

Hiron sekstil Lilit tranzit je u kojem prevladavate dobrim razmišljanje, intuicijom. Vrlo brzo pronalazite riješenja za sve probleme. Znate i svjesni ste svojih pogrešaka iz prošlosti i uporni ste u tome da ih ne ponavljate.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)