Novak Đoković – natalna karta

horoscope guru

Astrološkom analizom izradom natalne karte poznatog srbijanskog tenisača Novaka Đokovića, otkrijte gdje su mu slabe točke i kakav je ljubavnik. Isto tako uz pomoć natalne karte saznajte karakter ovog poznatog tenisača.

Novak Đoković ( Beograd, 22. svibnja 1987.), srbijanski je tenisač, jedan od najboljih tenisača današnjice. Od 4. srpnja 2011. nalazi se na 1. mjestu ATP ljestvice.
Novak je počeo trenirati već u četvrtoj godini, a svoj premijerni nastup na ATP turnirima imao je u hrvatskom Umagu, 19. srpnja 2004. gdje je u prvom kolu izgubio od Talijana Filippa Volandrija. Svoju prvu pobjedu na ATP turniru ostvario je u Bukureštu iste godine, kada je bio bolji od Francuza Arnauda Clementa. Već sljedeće godine po prvi puta nastupa i na jednom Grand Slam turniru. Bilo je to na Australian Openu, gdje je glatko izgubio od tadašnjeg četvrtog igrača svijeta, Rusa Marata Safina sa 6:0, 6:2, 6:1.
Prvu pobjedu nad Top 10 igračem zabilježio je u studenom 2005. na turniru iz Masters serije u Parizu, kada je u meču drugog kola bio uspješniji od Argentinca Mariana Puerte.
Đoković je osvojio 12 Grand Slam turnira u pojedinačnoj konkurenciji, Australian Open (6), Wimbledon (3), US Open (2) i Roland Garros (1). Četiri puta je osvajao završni turnir i 24 puta bio pobjednik turnira iz ATP Masters serije. Bio je članom srpske teniske reprezentacije prilikom osvajanja Davis Cupa 2010. godine. Imenovan je za najboljeg svjetskog sportaša 2011. i 2015. godine.

Izvor:Wikipedija

Ako želite izraditi vlasittu natalnu kartu potpuno besplatno KLIKNITE OVDJE

Natalna karta za Novaka Đokovića

Natalna karta za Novak Đoković
22 Svibanj – Maj 1987 u 10:35 (10:35 am) (vremenska zona = UTC +2)
Univerzalno vrijeme: 08:35
beograd, Central Serbia, Srbija
44°N44′ 21°E25′
Tropski zodijak
Placidus Kuće

 Novak Đoković

Planeti i Točke u Znakovima

Podznak u Lavu 14°  16′ 00″

Podznak ili Ascendant naziv je za znak koji se u trenutku vašega rođenja nalazi na istoku. Govori o vašem izgledu, ponašanju i načinu na koji vas prihvaća okolina. Podznak ili Ascendant u Lavu daje vam samopouzdanje, volite biti u centru pažnje. Ponosni ste i tašti, lako vas je uvrijediti. Glava vam je malo veća od tijela, imate gustu kosu. Gornji dio tijela razvijeniji je od donjega, krasi vas vitkost.

Sunce u Blizancima  0°  44′ 17″

Sunce u Blizancima Vama daje inteligenciju,, vrlo ste komunikativna osoba. Volite društveni život, avanture, izlaske, živite vrlo dinamično. Nekad ste nepouzdani i neozbiljni, tragate za novostima. U društvu ste uvijek primjećeni i poštovani. Volite flertove, pa i one verbalne, niste obiteljska osoba, skloni ste više društvenom životu.

Mjesec u Ribama 28°  26′ 52″

Mjesec u Ribama čini Vas jako osjetljivom osobom. Mijenjate raspoloženje, skloni ste nemirima, melankolični ste. Zbog Vaše srdačnosti i suosjećanja imate dobar odnos sa okolinom. Ako se morate prilagoditi tuđim pravilima, postajete neraspoloženi i ljuti. Volite da vam partner pokaže emocija i tada ste najsretniji na svijetu. Imate izraženu potrebu da ste voljeni.

Merkur u Blizancima 17°  13′ 26″

Merkur u Blizancima čini Vas komunikativnim i dobrim govornicima. Posjedujete veliku znatiželju i veliku moć zapažanja. Volite različitosti u životu, mrzite monotoniju i rutinu. Zbog toga često ste nestalni i površni. Znate se izvući iz svih situacija u kojima se nađete, bez problema. Zbog svoje moći komunikacije, bez problema uvjeravate duge u svoja uvjerenja.

Venera u Biku  5°  53′ 22″

Sa Venerom u Biku, Vi ste šarmantni i neodoljivi. Niste skloni inicijativi, ali kad se nekome predate, volite iskreno. Važna Vam je materijalna sigurnost, znate uživati u životu. Svjesni iste svoje privlačnosti i volite biti centar pozornosti. Uporni ste u svemu što radite. Ne mijenjate često partnere, volite iskren odnos i vjernost. Imate veliku potrebu za stabilnim odnosom.

Mars u Raku  0°  48′ 06″

Mars u Raku Vas čini kreativnom, inutivnom osobom. Romantični ste, bitna je obitelj i djeca. Često ste autodesruktivni, plačljivi, željni da nekoga uvijek štitite. Jako brzo se naljutite, imate česte frustracije. Svoju volju volite nametati u partnerskim odnosima. Niste vjerna osoba, volite izazove u ljubavi, volite da ste nekome privlačni.

Jupiter u Ovnu 18°  50′ 13″

Jupiter u Ovnu čini Vas velikodušnom osobom, dobrog raspoloženja i ugleda. Pošteni ste i ambiciozni, puni entuzijazma. skloni ste nametati svoje ideje i vrlo rijetko priznajete ako niste u pravu. Istine koje namećete zasnovane su na vlastitom iskustvu. U vrlo kratkom vremenu postižete svoje ciljeve. Imate razvijenu sposobno vođe, te trebate osobnom usavršavanju,

Saturn u Strijelcu 19°  09′ 29″  Rx

Sa Saturnom u Strijelcu Vi ste osoba sa izraženim osjećajem za pravednost. Volite putovanja i avanture. Važno Vam je u životu prikupiti što više znanja. Poprilično se zalažete u svemu što radite, u svemu tražite smisao. Važna Vam je sloboda, ali cijenite i tuđu slobodu.

Uran u Strijelcu 25°  42′ 55″  Rx

Sa Uranom u Strijelcu Vi ste optimistična osoba. Volite neovisnost i slobodu. Inzistirate uvijek na neobičnim i novim idejama. Volite promjene, avanture i putovanja. Vi se snalazite u svim situacijama.

Neptun u Jarcu  7°  32′ 53″  Rx

Neptun u Jarcu čini Vas optimističnom i ambicioznom osobom. Posjedujete veliki entuzijazam, svakom problemu pristupate konkretno i jasno., Karakterizira Vas snažna volja i disciplina. Volite nametati svoj autoritet i manipulirati drugim osobama.

Pluton u Škorpionu  7°  57′ 34″  Rx

Sa Plutonom u Škorpionu kod Vas se određuje karakter čitave generacije. Pluton je u znaku Škorpiona boravio u periodu od 1984. do 1995. godine. Ove generacije imaju veliku snagu volje i mogu da kontroliraju svoje želje. Odlučne su i namjeravaju da do posljednje kapi iskoriste sve što život nudi. Veoma su strastveni i duboko seksualni. Njihova budućnost se formira u uslovima eskalacije nasilja u svijetu.

Hiron u Blizancima 20°  14′ 17″

Sa Hironom u Blizancima Vi se regenerirate kroz kontakte sa drugim ljudima, kroz razmjenu ideja. Pomažete drugima uz svoju jaku logiku i znanje. Pomoću riječi, vi nudite iscijeljenje ,znate potaknuti u drugima pozitivno.

Crni Mjesec Lilit u Raku 20°  08′ 39″

Lilit označava Vašu seksualnost, erotičnost, vašu mračnu stranu. Sa Lilitom u Raku ste osoba koja ispoljava svoje seksualne fantazije i svoju maštu. Seks vam je glavna preokupacija u životu. Čak i nije bitno da ste zadovoljeni, činite sve da zadovoljite partnera, makar vama to i ne odgovara. volite i skloni ste čestom mijenjanju partnera.

Sjeverni Čvor u Ovnu 10°  27′ 15″

Sjeverni Mjesečev čvor je simbol Vaše budućnosti. Predstavlja novo još neproživljeno iskustvo. Sjeverni čvor u Ovnu vama daje novi identitet. Učite lekciju života u sebi jer u prethodnim životima zbog neodlučnosti i konfuzija niste odredili svoj identitet.

Točka Fortune u Blizancima 11°  58′ 35″

Točka Fortune predstavlja karmičku nagradu,svjetovni uspjeh, napredak. Fortuna u Blizancima vas čini fascinantnima i karizmatičnima i samo takve osobe mogu i vas fascinirati. Uživate u dobrim filmovima i literaturi. Volite biti u centru pažnje, ali volite i da vas se poštuje i cijeni. Niste iskrena osoba.

Vertex u Jarcu  3°  24′ 17″

Vertex ima veliki utjecaj na vezu vas i partnera. On prikazuje skrivene želje i strasti koje nosimo u životu. Ako vas zanima voli li vas partner i hoćete li ostati zajedno, Vertex vam može dati odgovor. Vertex u Jarcu vas ćini osobom koja teži za partnerom koji će vas poduprijeti i razumijeti. Bitan vam je i socijalni status i moć partnera. On mora biti spreman na vaš senzibilitet, ali i vašu strast.

Sredina Neba u Biku  1°  46′ 28″

Medium Coeli predstavlja vaš izbor karijere, utjecaje na izbor karijere, vaše skrivene potencijale, i utisak na ljude. Medium Coeli u Biku vama daje snažnu potrebu za sigurnošću, te potrebu za ostvarenjem stabilnosti na poslovnom planu. Osoba ste koja voli raditi na ostvarenju svojih ciljeva, polako,ali sigurno, bez naglih odluka.

Planeti i Točke u Kućama

Sunce u 10. Kući

Sunce opisuje našu osobnost, našu samosvijest i pokazuje što želimo od života.Sunce pokazuje u kojem području života želimo zabljesnuti, gdje nam je srce i u čemu želimo uspjeti. Sa Suncem u desetoj kući vi ste sposobna osoba koja postiže uspjehe. Ambiciozni ste, imate bogat društveni život. cijenjeni ste i poštovani u društvu. Želite uspjeh u karijeri,ne zbog novca već zbog vlastitog postignuća.

Mjesec u 8. Kući

Mjesec ukazuje na vaše emocije i vaš unutarnji svijet. dio je vaše osobnosti i ukazuje na vaše skrivene želje. Mjesec u osmoj kući pokazuje da ste osoba vrlo promijenjivih emocija. Međutim posjedujete vrlo snažnu seksualnu energiju. Znate se vrlo racionalno nositi sa životnim problemima.

Napomena: kako je Mjesec vrlo blizu idućoj kući, sljedeći opis je također relevantan.

Mjesec u 9. Kući

Mjesec ukazuje na vaše emocije i vaš unutarnji svijet. dio je vaše osobnosti i ukazuje na vaše skrivene želje. Mjesec u devetoj kući ukazuje da ste vrlo maštovita i kreativna osoba. Stalno ste u potrazi za stjecanjem novih znanja. Radoznali ste, volite putovanja, ali i jako strastveni.

Merkur u 11. Kući

Merkur označava vaša razmišljanja i vašu komunikativnost. Ukazuje na ono što najviše zaokuplja vaš um, govori koliko ste praktični i imate li smisla za humor. Merkur u jedanaestoj kući prikazuje vas kao intelignetnu i kreativnu osobu vedroga duha. Imate puno prijatelja i puno razmišljate o onome čime se bavite. Vodite aktivan društveni život.

Venera u 10. Kući

Kroz utjecaj Venere upoznajemo strast i ushit, zanos i radost, te prirodu naše seksualnosti. Venera u desetoj kući vas čini dopadljivom osobom društvu i vašoj okolini. Privlači vas moda i umjetnost. Ljepota i harmonija važna vam je u životu. Privlačni ste suprotnom spolu, ali važan vam je i partnerov izgled.

Mars u 11. Kući

Mars ukazuje na šanse i slabosti, rizike i opasnosti, na reakcije, na mogućnosti za ostvarenje potencijala, planova i želja.. Mars u jedanaestoj kući čini vas osobom spremnom na rad i trud. Najbolje se snalazite u timskom radu. Volite energične i optimistične ljude. Poslovno ne postižete veće uspjehe, ali ste zadovoljni onim što primate.

Jupiter u 9. Kući

Jupiter ukazuje na vaše potencijale, za ostvarenje uspjeha i sreće, te iskorištavanjem šansi koje vam se pružaju. Jupiter u devetoj kući ukazuje da ste osoba otvorenog uma. Pojedujete veliku moć uvjeravanja, željni ste napretka i novih saznanja u poslovnim segmentima. U ljubavi često ste ostavljeni jer vaš prioritet je stjecanje bogatstva i novca.

Saturn u 5. Kući

Saturn u kućama opisuje aspekte života u kojima treba razviti bolji osjećaj kontrole, ambicioznosti. Saturn je planeta iskušenja i šansi. Saturn u petoj kući čini vas kompliciranom osobom koja se ne zna opustiti i uživati u životu. Više sreće imate kroz novac nego u ljubavi. Ljubavni život vam nije ispunjen i dosadan je. Ne znate izraziti svoju kreativnost zbog ograničenja koja si sami namećete.

Uran u 5. Kući

Uran simbolizira, buntovništvo, reforme, nove promjene, rađanje nečega novoga i neobičnoga. Uran u petoj kući čini vas osobom orginalnom i kreativnom. Bavite se neobičnim situacijama, skloni ste avanturama, ulazite u različite špekulacije. Skloni ste kockanju. Vaš ljubavni život je nepredvidiv. Zaljubljive ste prirode, ali sklonost neobičnim seksualnim perverzijama dovodi do čestih prekida.

Neptun u 5. Kući

Neptun vlada ljudskom intuicijom, psihičkim sposobnostima, maštom. Zbunjuje i obmanjuje. Neptun u petoj kući pokazuje da ste osoba sa sklonostima za lijepo i umjetnost. Obožavate i idealizirate voljenu osobu, često više maštate i sanjate o ljubavi nego što je i ostvarujete. Puni ste entuzijazma, zadovoljni, ali niste vjerni.

Pluton u 4. Kući

Pluton predstavlja stare obrasce, sve ono što nas blokira i koči i što je potrebno eliminirati i odstraniti. Pluton u četvrtoj kući ukazuje da ste osoba sa izraženom maštom sklona okultizmu i magiji. Vrlo vam je naglašen instinkt za proučavanjem prošlosti i znanosti. Dosta ste osjetljivi na ponašanje u obitelji, jer obitelj vam puno znači.

Hiron u 11. Kući

Hiron u natalnoj karti otkriva bol i traume na koje smo naišli u prošlosti, svom ranom djetinjstvu, u ranim fazama svog života. Hiron u jedanaestoj kući pokazuj da se osjećate nelagodno u velikom društvu. Često ste u situacijama da ste odbačeni od prijatelja jer vas ne shvaćaju.

Crni Mjesec Lilit u 12. Kući

Lilit otkriva vaše najdublje tajne, seksualne porive, prošlu mračnu krmu i naša iskušenja. Lilit u dvanaestoj kući pokazuje da ste cijenjeni od svoje obitelji i prijatelja. Težite pravdi, imate dobru moć komunikacije. Međutim, tvrdoglavi ste u poslovnom dijelu i tu često stvarate nesnosne odnose. Seksualnost je za vas romantika i vjernost.

Sjeverni Čvor u 9. Kući

Sjeverni Mjesečev čvor simbolizira donošenje važnih odluka, ostavlja životni put ,pronalazi vlastito Ja., te prošle inkarnacije i karmičku lekciju u ovome životu. Sjeverni Mjesečev čvor u devetoj kući pokazuje da svoj osobni napredak možete postići širenjem svojih vidika. Nekad ste neo0dlučni i bojite se pokrenuti neke poteze, ali taj strah vas i tjera na razmišljanje i odluke.

Točka Fortune u 11. Kući

Točka Fortune predstavlja napredak, svjetovni uspjeh, urođene sposobnosti i talente. Fortuna u jedanaestoj kući čini vas vrlo druželjubivom osobom i tu leži vaša sreća i uspjeh. Važni su vam kontakti sa ljudima, sklapate prijateljstva vrlo lako, to vas čini sretnim. Okolina podržava vaše koncepte i vašu maštu.

Vertex u 5. Kući

Vertex se smatra točkom ispunjenja želja.Važan je kao prekretnica u životu, vjeruje se da se aktivira kod rođenja i kod smrti. Predstavlja i karmičke događaje u životu. VERTEX se delineairira u 5, 6, 7 i 8. kući jer se ne smatra vrijednim da se delineairira u drugim kućama. Vertex u petoj kući pokazuje da ste djetinjasti, važna vam je unutarnja sloboda i emotivan život. Imate duboke strahove od odbacivanja, treba vam partner koji će se znati brinuti o vama i poštovati vas. Vaše veze su vrlo romantične.

Aspekti

Sunce Sekstil Mjesec (orb 2°17′)

Sunce i sekstil sa Mjesecom pokazuje vašu seksualnost, način na koji se ophodite sa suprotnim spolom. Vaša seksualnost je vrlo jaka i magnetska. Donosite vrlo nagle odluke u ljubavi, sklonost je naglašena čestim avanturama. Posjedujete snažnu želju za grubim sexom, volite nove stvari, umara vas partner koji voli rutinu. Često napuštate partnera zbog lošeg sexa. Imate dobre odnose s vašim nadređenima i suradnicima, a vi poštujete njihovo povjerenje u vas. Budući da ste dobar slušatelj, kao i dobar govornik, dobro učite i možete koristiti ono što naučite.

Sunce Kvinkonjukcija Uran (orb 5°1′)

Sunce inkonjukcija sa Uranom tranzit je u kojem se suočavate sa problemima, ali na način da ih odgađate. Veliki strahovi od neuspjeha vas prate u ovom aspektu. Ako ste optimista, kroz ovaj aspekt vi tražite pomoć okoline.

Sunce Kvinkonjukcija Neptun (orb 6°49′)

Sunce inkonjukcija sa Neptunom za vas je aspekt u kojem imate izraženu maštu. Privlače vas tajne i misteriji. Uvijek ste korak ispred drugih zahvaljujući svojoj mašti i intuiciji.

Sunce Kvinkonjukcija Pluton (orb 7°13′)

Sunce inkonjukcija sa Plutonom aspekt je u kojem težite boljitku, borite se, vaša intuicija i samopouzdanje su na vrhuncu. Često ste pod oko javnosti zbog vašega uspjeha. Zadovoljni ste partnerskim odnosima.

Sunce Kvinkonjukcija Vertex (orb 2°40′)

Sunce inkonjukcija sa Vertexom tranzit je u kojem obitelj ima bitnu ulogu da bi imali uspjeh u karijeri. Važna vam je njihova podrška i odobravanje. Često u posao ulazite sa nekim članom obitelji i takvi partnerski odnosi donose vam uspjeh.

Mjesec Kvadrat Mars (orb 2°21′)

Mjesec kvadrat sa Marsom aspekt je u kojem imate snažnu želju za dominacijom nad partnerom. Imate nepromišljene i impulzivne reakcije. Zbog ovog stanja imate poteškoće u ljubavi, netrpeljivost u ljubavnom životu.

Mjesec Kvadrat Uran (orb 2°44′)

Mjesec kvadrat sa Uran aspekt je kod vas u kojem dolazite često u sukobe verbalne sa okolinom i u međuljudskim odnosima. Razlog tone je kod vas jaka želja za nametanjem vlastitih stavova i nedovoljno tolerancije.

Mjesec Kvadrat Vertex (orb 4°57′)

Mjesec kvadrat Vetrex vrlo je bitan tranzit za vas. Suočeni ste sa svojim životom, sagledavate stvari na pravi način. Vaše samopouzdanje daje vam slobodu u emotivnom polju. Tu ste svjesni da ste na pravom putu do ljubavne sreće.

Merkur Sekstil Jupiter (orb 1°37′)

Merkur sekstil Jupiter aspekt je u kojem ste u odličnoj retoričkoj formi, jasno izražavate svoja filozofska stajališta. Za vrijeme trajanja ovog tranzite možete se predstaviti u pravom svijetlu u međuljudskim odnosima.

Merkur Opozicija Saturn (orb 1°56′)

Merkur opozicija Saturn aspekt je u kojem ste opterećenim nekim situacijama ili osobama iz svoje prošlosti. To vas ometa da u ovom tranzitu teže se usredotočite na vlastite potrebe i obaveze. Nemate snage suočiti se sa stvarima prošlosti što dovodi do pesimizma i depresije.

Merkur Konjukcija Hiron (orb 3°1′)

Merkur konjukcija Hiron tranzit je ishitrenosti, brzopletosti, vaših naglih odluka. U ovom tranzitu mogući su veliki propusti kod vas zbog te brzopletosti jer u donošenju važnih životnih odluka ne razmišljate racionalno.

Merkur Sekstil Sjeverni Čvor (orb 6°46′)

Merkur sekstil sa Sjeverni Mjesečev čvor aspekt je koji vas stvara vođom. Vaša intelignecija je nadprosječna, vi ste u ovom tranzitu uspješni i omiljeni. U životu se bavite onim što volite. Karmički dio naslijeđa u ovom tranzitu daje vam potpunu slobodu.

Merkur Konjukcija Točka Fortune (orb 5°15′)

Merkur konjukcija sa Točkom Fortune tranzit je za vas u kojem pazite na partnerske odnose, volite da ugađate partneru. Važan vam je obiteljski život i vjernost. Volite imati mnogo prijatelja i volite uvijek biti u društvu. Poklanjate svoje slobodno vrijeme vašim prijateljima.

Merkur Sekstil Podznak (orb 2°57′)

Merkur sekstil Ascendent aspekt je u kojem ste vrlo brižni, i maštoviti. Drugi, okolina i prijatelji lako osjete tu vašu snagu i vole biti u vašoj blizini. Fleksibilni ste i intuivno podižete raspoloženje ljudi oko sebe.

Venera Sekstil Mars (orb 5°5′)

Venera sekstil Mars je tranzit koji ukazuje na pojačanu potrebu za otvorenim ispoljavanjem strasti i nježnosti u ljubavi. Također, ovaj tranzit potpomaže vam da bolje ispunjavate vaša očekivanja na ljubavnom i financijskom planu.

Venera Trigon Neptun (orb 1°40′)

Venera trigon Neptun ovaj tranzit nerijetko nagovještava od vas idealnu priliku za ispunjenje brojnih Vaših želja i fantazija na ljubavnom planu. Uvjerit ćete se da u ovom razdoblju mnogi Vaši snovi mogu postati stvarnost.

Venera Opozicija Pluton (orb 2°4′)

Venera opozicija Pluton vama ovaj tranzit ukazuje na izraženiju opasnost od javljanja snažnije disharmonije u ljubavi uslijed ljubomore. Također, u ovom periodu biste mogli imati i snažniji dojam da se ljubavna situacija jako sporo mijenja na bolje.

Venera Trigon Vertex (orb 2°29′)

Venera trigon Vertex za vas je povoljan tranzit u kojem ste odlučni da napravite korake prema osobi koja vam se sviđa. Vaše samopouzdanje je na vrhuncu i nema prepreka koje bi vas blokirale da postignete u ljubavi što želite.

Venera Konjukcija Sredina Neba (orb 4°7′)

Venera konjukcija Medium Coeli tranzit je u kojem vrlo lako postižete uspjeh u privatnom i poslovnom životu.

Mars Opozicija Uran (orb 5°5′)

Mars opozicija Uran tranzit koji nosi vam uspjehe u vašim životnim stajalištima. Vaše želje nailaze na odobravanje gdje god da ih istaknete. Zahtjevni ste, ali pravedni.

Mars Opozicija Neptun (orb 6°45′)

Mars opozicija Neptun tranzit je gdje surađujete jako dobro sa svima. Vaš šarm je neodoljiv, vaše ideje inspirativne. Imate razumijevanje za prijatelje, što oni znadu uzvratiti vašu dobrotu. tijekom ovoga tranzita imate jako samopouzdanje.

Mars Trigon Pluton (orb 7°9′)

Mars trigon Pluton tranzit u kojem i dalje gledate kako da iskoristite osobe koje su vam bliske. Skloni ste prevarama i lažima za postizanje ciljeva.

Mars Opozicija Vertex (orb 2°36′)

Mars opozicija sa Vertexom tranzit je u kojem zbog obitelji koja je prisutna u vašoj karijeri teško postižete rezultate. Vi ste kao pojedinac puno bolji u poslovnim sferama i postižete bolje rezultate. U ovom tranzitu važno je da odvojite privatne i poslovne odnose.

Mars Sekstil Sredina Neba (orb 0°58′)

Mars sekstil Medium Coeli za vas je tranzit u kojem lako preuzimate borbu, uspješni ste i imate solidnu karijeru. Vrlo dobro se znate izboriti za ono što želite.

Jupiter Trigon Saturn (orb 0°19′)

Jupiter trigon Saturn za vas ovaj tranzit ukazuje na naglašene mogućnosti za ostvarenje većeg zadovoljstva situacijom na ljubavnom i financijskom planu kao i na polju obrazovanja. U ovom razdoblju vaša kreativnost bi također, mogla doći do znatno boljeg izražaja a nerijetko biste mogli osjećati i da ste bogatiji duhom.

Jupiter Trigon Uran (orb 6°53′)

Jupiter trigon Uran tranzit je u kojem ste puni energije, prirodni vizionari koji ostvaruju sve što požele. Vaš entuzijazam zarazan je i za vašu okolinu koja ga jako dobro prihvaća.

Jupiter Sekstil Hiron (orb 1°24′)

Jupiter sekstil Hiron povoljan je za vas tranzit u kojem ste potaknuti boljim prevladavanjem ostvarivanja želja u ljubavi. Međutim moguće je i češće netolerantno sagledavanje u ljubavi, neprikladno ponašanje u kojem je potrebno sagledati problem više puta.

Jupiter Kvadrat Crni Mjesec Lilit (orb 1°18′)

Jupiter kvadrat sa Lilit tranzit je u kojem ste zaokupljeni samim sobom, sami sebi ste najvažniji. Imate vrlo naivna očekivanja koja vas čine vrlo neugodnom osobom. Da izbjegnete neugodnosti, predajte se snazi vlastitoga uma i intuicije.

Jupiter Sekstil Točka Fortune (orb 6°52′)

Jupiter sekstil Točka Fortune aspekt u kojem vaša sreća je vaša obitelj i djeca. Sreću ste pronašli u malim stvarima, zadovoljni ste svojim ljubavnim životom. Važna vam je podrška partnera u poslovom polju, kako bi postizali ciljeve.

Jupiter Trigon Podznak (orb 4°34′)

Jupiter trigon Ascendent tranzit je u kojem imate mnogo dobre volje i želje u svemu što radite, prihvaćeni ste od okoline koja vas cijeni. Vaš entuzijazam je zarazan i prihvaćen.

Saturn Konjukcija Uran (orb 6°33′)

Saturn konjukcija Uran tranzit je koji vam nosi situacije koje zahtijevaju više angažiranja, naročito ako imate jasnu sliku onoga što želite. Za vas je ovo tranzit koji vam daje odlučnija nastojanja da realizirate ono što želite.

Saturn Opozicija Hiron (orb 1°5′)

Saturn opozicija Hiron aspekt je u kojem je naglašena vaša tvrdoglavost, impulzivne reakcije, nepromišljenost, pa zbog toga ste često u sukobu sa ljudima i partnerom.

Saturn Kvinkonjukcija Crni Mjesec Lilit (orb 0°59′)

Saturn inkonjukcija sa Lilit aspekt je u kome teško se nosite sa neuspjesima. Potrebna vam je velika podrška partnera i okoline da prihvatite neuspjeh. Često padate u depresije jer vaš ego ne prihvaća, ne.

Saturn Opozicija Točka Fortune (orb 7°11′)

Saturn opozicija sa Točkom Fortune tranzit je u kojem očekujete više pažnje u ljubavnim odnosima. Važna vam je vjernost, tada ste sretni. Često preispitujete vjernost partnera. Volite lagodan život koji si i možete priuštiti, pošto ste vrijedna osoba.

Saturn Trigon Podznak (orb 4°53′)

Saturn trigon Ascendent tranzit je u kojem pokušavate pronaći način da uskladite posao i privatan život. Međutim ovaj tranzit vam to ne dopušta, pa ste često u raskoraku na obje strane.

Uran Opozicija Hiron (orb 5°29′)

Uran opozicija Hiron aspekt je u kojem ste ostavili svoju prošlost, otpustili svoje traume, krećete se u bolje početke. Sretni ste, emotivno zadovoljni uz partnera. Na vama su odluke o braku ili planiranje potomstva.

Uran Kvinkonjukcija Crni Mjesec Lilit (orb 5°34′)

Uran inkonjukcija Lilit aspekt je u kojem pokušavate zaboraviti neke vaše mračne strane života. Vaša seksualnost postoji, ali prikrivate vlastitu požudu zbog nekih loših iskustava od ranije.

Uran Konjukcija Vertex (orb 7°41′)

Uran konjukcija Vertex tranzit je u kojem se ste sve više svjesni svojih kvaliteta u duhovnom smislu. suočeni ste sa sadašnjošću i prihvaćate sve životne okolnosti. Vaša sudbina sada je u vašim rukama. Osobe koje su vam bitne sada znaju koliko ste spremni za njih učiniti.

Uran Trigon Sredina Neba (orb 6°4′)

Uran trigon Medium Coeli tranzit je u kojem ste poletni, željni novih uspijaha i nagrada. Uspijevate u poslu ali i u odnosima sa okolinom.

Neptun Sekstil Pluton (orb 0°25′)

Neptun sekstil Pluton tranzit je u kojem svjesno ulazite u nove poslovne situacije, suočavate druge sa onim što smatrate da je važno za kvalitetan život. Tokom ovoga tranzita trudite se biti humanitarac.

Neptun Kvadrat Sjeverni Čvor (orb 2°54′)

Neptun kvadrat sa Sjeverni Mjesečni čvor ukazuje da se ponašate kao da živite izvan svog vremena i prostora. Ne poštujete važeće norme niti običaje. Često imate loše životne uvijete. ni u ljubavi nemate sreće u ovom tranziti, brakovi i veze su loši.

Neptun Kvinkonjukcija Točka Fortune (orb 4°26′)

Neptun inkonjukcija točka Fortune važan tranzit za vas u kojem ste još ranjivi i puni nepovjerenja. Vjerujete da sreća nije vas zaobišla, osjećate nalet samopouzdanja, vjerujete partneru. Ništa vam nije važnije u ovom tranzitu, osim da se osjećate voljeno.

Neptun Konjukcija Vertex (orb 4°9′)

Neptun konjukcija Vertex tranzit je u kojem pronalazite vrijeme za bližnje i partnera. važna vam je podrška obitelji, spremni ste na nove početke, ako ste sami.

Neptun Kvinkonjukcija Podznak (orb 6°43′)

Neptun inkonjukcija Ascendent tranzit je u kojem shvaćanje i prihvaćanje od strane okoline i društva vama je značajan pomak. Divite se svemu što ima veze sa znanošću i to ste vrlo jaki u svojim stavovima.

Neptun Trigon Sredina Neba (orb 5°46′)

Neptun trigon Medium Coeli vama pokazuje u ovom tranzit smjer u kojem uz dosta zalaganja, ipak postižete rezultate. Konačno shvaćate da samo vlastitom voljom i željom, rezultati se mogu postići.

Pluton Kvinkonjukcija Sjeverni Čvor (orb 2°30′)

Pluton inkonjukcija Sjeverni mjesečev čvor tranzit je u kojem spremno branite svoje principe i ne popuštate. Voljena osoba ne popšušta i to dovodi do razmirica, ponekad i do prekida. Čvrsto zadržavate svoj stav i nemate volje za kompromisima.

Pluton Kvinkonjukcija Točka Fortune (orb 4°1′)

Pluton inkonjukcija točka Fortune tranzit je gdje svjesno dolazi do loših odnosa sa voljenom osobom. tokom ovoga tranzita smeta vas rutina i vi ste spremni da uđete i u tajne veze, ne bi li svoju maštu ostvarili.

Pluton Sekstil Vertex (orb 4°33′)

Pluton sekstil Vertex tranzit je velikih očekivanja za vas. Tokom ovoga tranzita mogli bi se odlučiti na kupovnu neke nekretnine ili odlučiti o preseljenju. Velike su šanse u ovom tranziti oko dobitka na igrama na sreću ili nasljedstva.

Pluton Kvadrat Podznak (orb 6°18′)

Pluton kvadrat Ascendent tranzit je za vas gdje smatrate kako ste predodređeni imati snažan utjecaj na živote ljudi. Želite kontrolirati sve oko sebe.

Pluton Opozicija Sredina Neba (orb 6°11′)

Pluton opozicija Medium Coeli tranzit je vrlo negativnih vaših reakcija u kojima se često u sukobu. Ne prihvaćate tuđe mišljenje i stavove i takvim stavom nailazite na puno neprijatelja.

Hiron Sekstil Podznak (orb 5°58′)

Hiron sekstil Ascendent aspekt je u kojem ste privlačni suprotnom spolu. Vaša seksualnost je naglašena i suprotni spol vas sa zanimanjem posmatra. Svjesni ste toga i uživate u takvim trenucima.

Sjeverni Čvor Sekstil Točka Fortune (orb 1°31′)

Sjeverni mjesečev čvor sekstil točka Fortune tranzit je za vas koji u ljubavnoj vezi ili u braku osigurava seksualnu energiju i čulna zadovoljstva pojačavajući u njima vječno plamteću strastvenost koja se najčešće ne gasi protjecanjem vremena već je vrlo intenzivna i snažna.

Sjeverni Čvor Kvadrat Vertex (orb 7°3′)

Sjeverni mjesečev čvor kvadrat Vertex aspekt je u kojem ne volite ovisiti o drugima, usamljenik ste i ponosni na svoju individualnost. tokom ovoga aspekta tražite ljubavni sklad, međutim imate kriterije kojima teško je udovoljiti, pa često ostajete sami.

Sjeverni Čvor Trigon Podznak (orb 3°49′)

Sjeverni mjesečev čvor trigon Ascendent aspekt je u kojem okolina je svjesna vaše promjene, vaše ponašanje je prihvatljivije, imate razumijevanje i za tuđe probleme.

Točka Fortune Sekstil Podznak (orb 2°17′)

Točka Fortune sekstil Ascendent je tranzit koji ukazuje na pojačanu potrebu za otvorenim ispoljavanjem strasti i nježnosti u ljubavi. Također, ovaj tranzit potpomaže vam da bolje ispunjavate vaša očekivanja na ljubavnom i financijskom planu.

Vertex Trigon Sredina Neba (orb 1°38′)

Vertex trigon Medium Coeli aspekt je gdje se odlučujete na nove poslovne poduhvate u kojima vidite veću i bolju zaradu. Svjesno ulazite u rizike i vaša intuicija tokom ovoga tranzita od velike je važnosti za vaš uspjeh.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)