Nina Badrić – natalna karta

horoscope guru

Nina Badrić

Astrološku analizu i natalnu kartu Nine Badrić pripremila je astrologinja Stela. Kakve su životne prilike u kućama i aspektima Nine Badrić, te što je bitno za njen uspjeh, saznajte u ovom članku.

Nina Badrić (Zagreb, 4. srpnja 1972.), hrvatska je pop pjevačica i višestruka osvajačica nagrade Porin. Jedna je od najtrofejnijih glazbenika čija se popularnost proširila i izvan granica Hrvatske.
S devet godina pjevala je u dječjem zboru ‘Zvjezdice’, s kojim je putovala po svijetu, snimila nekoliko albuma i stekla veliko iskustvo u zborskom i gospel pjevanju. Svoj prvijenac Godine nestvarne objavljuje 1995. godine za diskografsku kuću Croatia Records, ali veći uspjeh dolazi tek nakon dueta s Emilijom Kokić i skladbe “Ja sam vlak”. 2002. godine u Bosni i Hercegovini proglašena je najboljim stranim izvođačem i dobitnica je glazbenog ‘Oscara’. Četiri puta se natjecala na Dori (Hrvatsko natjecanje za pjesmu Eurovizije).

Izvor: Wikipedija

Ako želite izraditi vlasittu natalnu kartu potpuno besplatno KLIKNITE OVDJE

Natalna karta za Ninu Badrić

Natalna karta za Nina Badrić
4 Srpanj – Jul 1972 u 05:11 (5:11 am) (vremenska zona = UTC +1)
Univerzalno vrijeme: 04:11
Zagreb, Grad Zagreb, Hrvatska
45°N49′ 15°E59′
Tropski zodijak
Placidus Kuće

Nina Badrić

Planeti i Točke u Znakovima

Podznak u Raku 23°  03′ 05″

Podznak ili Ascendant naziv je za znak koji se u trenutku vašega rođenja nalazi na istoku. Govori o vašem izgledu, ponašanju i načinu na koji vas prihvaća okolina. Podznak ili Ascendant u Raku čini vas nježnom i osjetljivom osobom koja voli voditi brigu o drugima. Dom i obitelj su vam važni. Ponekad ste sramežljivi i ne volite se isticati. Često mijenjate raspoloženje, a u ljubavnim vezama volite nesebično. Imate okruglo i bucmasto lice ,sneni pogled i senzualne usne.

Sunce u Raku 12°  16′ 39″

Sunce u Raku naglašava kod Vas emocije i obitelj, kao vrlo važnu stavku u Vašem životu. Vaša mašta je vrlo razvijena, nekad Vam daje smetnje između nje i realnosti. Život bez ljubavi za Vas apsolutno nema smisla. Vrlo ste flegmatični i ne vodite dinamičan život. skloni ste konfliktima, ako Se od Vas dinamika traži. Ne volite svađe i uvijek iz znate zaobići.

Mjesec u Ovnu 12°  41′ 33″

Mjesec u Ovnu daje Vam kreativnost, entuzijazam, razvijenu maštu. Intenzive emocije vladaju Vama da ponekad osjećate nedostatak samokontrole. Vrlo ste zahtjevna osoba, ostali se oko Vas moraju truditi i udovoljavati vam. Sposobni ste, ali i vrlo temperamentni i tvrdoglavi. Pretjerujete u poslu i izazivate sami sebi stres. Imate vrlo izraženu seksualnost.

Merkur u Lavu  7°  34′ 02″

Merkur u Lavu čini Vas ambicioznom i temperamentnom osobom. Pozitivno djelujete na svoju okolinu i uvijek ste puni planova. Imate jako veliko samopouzdanje, komunikativnost, posjedujete potrebu za dominacijom, i u poslu i u obitelji. Dobrodušne ste osobe koje se vrlo često zaljube, ali i još brže odljube.

Venera u Blizancima 18°  43′ 07″  Rx

Venera u Blizancima čini Vas prevrtljivima i sklonima flertu. Lako ulazite u veze i mijenjate partnere. Nekad se nađete u vezi sa više osoba, jer su Vam emocije površne i ne volite preveliku intimnost. Vodite vrlo aktivan društveni život. Oko sebe imate uvijek puno ljudi,po karakteru ste osoba koja lako sklapa veze i prijateljstva.

Mars u Lavu  3°  29′ 01″

Sa Marsom u Lavu Vi ste puni samopouzdanja i energije, ali i jako lako planete. Skloni ste dramatiziranju baš svega da zaokupite nečiju pažnju. Često ste egoistični i arogantni, mada znate biti i srdačni i velikodušni. dinamični ste i imate veliki krug prijatelja. Strastvena ste osoba i imate veliku potrebu za ljubavnim životom, u seksu znate stvoriti atmosferu.

Jupiter u Jarcu  2°  15′ 59″  Rx

Jupiter u Jarcu čini Vas osobom koja je okrenuta vlastitoj karijeri. Odgovorni ste, disciplinirani, u drugom dijelu svog života postižete najveće poslovne uspjehe. Važno Vam je da postavite cilj koji Vas vodi do tog uspjeha. Ako i dođe do nekih problema, vi ne odustajete, krećete dalje prema svom cilju.

Saturn u Blizancima 14°  14′ 33″

Saturn u Blizancima ukazuje na Vaše strahove i Vašu prošlost. Vrlo ste inteligentna osoba, tragate za novim znanjem cijeloga života. Savjesni ste i ambiciozni. Nekad Vas okolina ne razumije jer se ne znate snaći u novim okolnostima. Nespretni ste i dosta sramežljivi jer se teško prilagođavate.

Uran u Vagi 14°  15′ 41″

Uran u Vagi čini Vas razumnom i maštovitom osobom. Imate telepatske sklonosti i jaku dozu magnetizma. Rano ulazite u brak, skloni ste udaljvanju, pa i razvodu. Volite sklad i red u životu, veliki ste esteta.

Neptun u Strijelcu  2°  54′ 23″  Rx

Sa Neptunom u Strijelcu Vi ste osoba koja se želi dokazivati. Tražite odgovore na sva pitanja i nikad niste u potpunosti zadovoljni. skloni ste kritici bližnjih i okoline. Imate vrlo dinamičan um i lako ostvarujete svoje ciljeve.

Pluton u Djevici 29°  28′ 48″

Uz Pluton u Djevici kod Vas se određuje karakter čitave generacije. Pluton je u znaku Djevice boravio u periodu od 1957. do 1972. godine. Ako ste rođeni sa Plutonom u Djevici vi se trudite da postanete apsolutno savršeni. Možete postati čak i opsjednuti time ili bezbrojnim detaljima. Tragate za samokontrolom. Hladnog ste razuma, volite i oslanjate se na nauku. Skloni ste kritici, ali i samokritičnosti.

Hiron u Ovnu 17°  15′ 00″

Hiron u Ovnu čini Vas osobom koja brzo se oporavlja i regenerira. Vrlo ste ranjivi,ali i brzo se oporavljate. Znate točno što Vam može smetati i to znate okrenuti u svoju korist. Međutim odbijate tuđu pomoć. Na svoj način ipak Vi dolazite do mudrosti, i izliječenja, kada su u pitanju tegobe zdravlja.

Crni Mjesec Lilit u Škorpionu 14°  40′ 26″

Lilit označava Vašu seksualnost, erotičnost, vašu mračnu stranu. Sa Lilitom u Škorpionu vi ste veliki ljubitelj seksa, rano stupate u seksualne odnose. Zračite erotikom i strašću. Privlači vas sve opasno, skloni ste koristiti magijske radnje u želji da osvajate. Spadate u izrazito nemoralne osobe.

Sjeverni Čvor u Jarcu 26°  05′ 13″  Rx

Sjeverni Mjesečev čvor je simbol Vaše budućnosti. Predstavlja novo još neproživljeno iskustvo. Sjeverni čvor u Jarcu uči vas važnu lekciju preemotivnih reakcija i strahova. Suočavate se sa vlastitim životom, trebate stati jasno iz nečega. Uči vas da prestanete gledati kroz “ružičaste naočale”.

Točka Fortune u Ovnu 23°  27′ 59″

Točka Fortune predstavlja karmičku nagradu,svjetovni uspjeh, napredak. Fortuna u Ovnu donosi vam potrebu da se natječete. Kada su međuljudski odnosi u pitanju, vi ulijevate osjećaj sigurnosti drugima, pa to i vas ispunjava. Volite privrženost i strastvenost.

Vertex u Strijelcu  9°  39′ 52″

Vertex ima veliki utjecaj na vezu vas i partnera. On prikazuje skrivene želje i strasti koje nosimo u životu. Ako vas zanima voli li vas partner i hoćete li ostati zajedno, Vertex vam može dati odgovor. Vertex u Strijelcu čini vas sanjalicom o avanturama. Imate vrlo duboku i jaku potrebu o novim iskustvima. Rutina vas zamara i uvijek i od partnera očekujete nešto drugačije.

Sredina Neba u Ovnu  1°  05′ 48″

Medium Coeli predstavlja vaš izbor karijere, utjecaje na izbor karijere, vaše skrivene potencijale, i utisak na ljude. Medium Coeli u Ovnu čini vas hrabrom, izdržljivom i snažnom osobom u polju posla i karijere. Volite izazove i spremni ste na velike rizike u svom životu kako bi ostvarili svoje ciljeve.

Planeti i Točke u Kućama

Sunce u 12. Kući

Sunce opisuje našu osobnost, našu samosvijest i pokazuje što želimo od života.Sunce pokazuje u kojem području života želimo zabljesnuti, gdje nam je srce i u čemu želimo uspjeti. Sa Suncem u dvanaestoj kući vi ste distancirana i sramežljiva osoba. Važan vam je mir, često bježite u samoću. Intuicija vam je vrlo naglašena, religiozni ste i duhovno bogati, te volite pomagati drugima.

Mjesec u 10. Kući

Mjesec ukazuje na vaše emocije i vaš unutarnji svijet. dio je vaše osobnosti i ukazuje na vaše skrivene želje. Mjesec u desetoj kući govori da ste osoba kojoj je posao i karijera vrlo bitna u životu. Međutim poslu se posvećujete i dajete maksimum samo onda ako radite ono što volite. Važan vam je vaš duševni mir.

Merkur u 1. Kući

Merkur označava vaša razmišljanja i vašu komunikativnost. Ukazuje na ono što najviše zaokuplja vaš um, govori koliko ste praktični i imate li smisla za humor. Merkur u prvoj kući govori da ste pričljiva osoba koja voli podijeliti svoje mišljenje sa drugima. Volite biti u centru pažnje i diktirate svoj tempo. Snalažljivi ste i inteligentni. U životu dosta putujete i jako ste vezani za brata ili sestru.

Venera u 11. Kući

Kroz utjecaj Venere upoznajemo strast i ushit, zanos i radost, te prirodu naše seksualnosti. Venera u jedanaestoj kući pokazuje da ste osoba širokih vidika, blage naravi, oko sebe privlačite društvo. Lako privlačite ljubavnike i miješate ljubav i prijateljstvo. skloni ste ostvarivanju veza sa zauzetim osobama.

Napomena: kako je Venera vrlo blizu idućoj kući, sljedeći opis je također relevantan.

Venera u 12. Kući

Kroz utjecaj Venere upoznajemo strast i ushit, zanos i radost, te prirodu naše seksualnosti. Venera u dvanaestoj kući označava vas kao ranjivu i osjetljivu osobu. Stidljivi ste i rezervirani u pokazivanju emocija. U ljubavi se potpuno predajete partneru. U stanju ste svom partneru priuštiti vrhunska emotivna i seksualna zadovoljstva.

Mars u 1. Kući

Mars ukazuje na šanse i slabosti, rizike i opasnosti, na reakcije, na mogućnosti za ostvarenje potencijala, planova i želja.. Mars u prvoj kući ukazuje da ste energična osoba, imate snažnu želju za dokazivanjem, ali i za izazivanjem konflikta. Volite poslovne izazove, volite rukovodeće pozicije.

Jupiter u 6. Kući

Jupiter ukazuje na vaše potencijale, za ostvarenje uspjeha i sreće, te iskorištavanjem šansi koje vam se pružaju. Jupiter u šestoj kući čini vas osobom koja ima vrlo naglašen um koji brzo razmišlja o poslovnim potezima. Nagli ste. skloni ste samokritičnosti. U poslu dolazite do ciljeve i zaobilaznim putem. Često zbog posla zapostavljate zdravlje.

Saturn u 11. Kući

Saturn u kućama opisuje aspekte života u kojima treba razviti bolji osjećaj kontrole, ambicioznosti. Saturn je planeta iskušenja i šansi. Saturn u jedanaestoj kući pokazuje da ste osoba koja lako sklapa prijateljstva koja su dugotrajna. Ambiciozni ste i teško radite da postignete svoje ciljeve. Znate animirati okolinu da vam u tome pomogne.

Uran u 4. Kući

Uran simbolizira, buntovništvo, reforme, nove promjene, rađanje nečega novoga i neobičnoga. Uran u četvrtoj kući ukazuje d ste osoba koja ne ovisi o obitelji. Vrlo često prekidate obiteljski život ili odnose sa roditeljima. Intuitivni ste i jako brzo mijenjate ideje. Imate sposobnost da spoznate prošlost i predvidite budućnost. Trebate se čuvati požara i eksplozija.

Neptun u 5. Kući

Neptun vlada ljudskom intuicijom, psihičkim sposobnostima, maštom. Zbunjuje i obmanjuje. Neptun u petoj kući pokazuje da ste osoba sa sklonostima za lijepo i umjetnost. Obožavate i idealizirate voljenu osobu, često više maštate i sanjate o ljubavi nego što je i ostvarujete. Puni ste entuzijazma, zadovoljni, ali niste vjerni.

Pluton u 3. Kući

Pluton predstavlja stare obrasce, sve ono što nas blokira i koči i što je potrebno eliminirati i odstraniti. Pluton u trećoj kući pokazuje da ste osoba koja spretno se snalazi u životu i vrlo inteligentna. Imate veliki spektar znanja i veliku kreativnost. Posjedujete veliku moć opažanja, okolina misli da ste cinični.

Hiron u 10. Kući

Hiron u natalnoj karti otkriva bol i traume na koje smo naišli u prošlosti, svom ranom djetinjstvu, u ranim fazama svog života. Hiron u desetoj kući pokazuje jaku želju za dokazivanjem zbog velike odbačenosti i djetinjstvu. Imate opsesivnu želju za društvenim statusom. Teško se prilagođavate u društvu.

Crni Mjesec Lilit u 5. Kući

Lilit otkriva vaše najdublje tajne, seksualne porive, prošlu mračnu krmu i naša iskušenja. Lilit u petoj kući čini vas osobom koja je puna entuzijazma. Borite se za svoje ciljeve, ali oprezni ste u tome. Nije vam važno mišljenje okoline ili obitelji. Živite u svom svijetu mašte, seksualnost je dio te mašte. Maštate o tome što ste propustili zbog straha od odbijanja.

Sjeverni Čvor u 7. Kući

Sjeverni Mjesečev čvor simbolizira donošenje važnih odluka, ostavlja životni put ,pronalazi vlastito Ja., te prošle inkarnacije i karmičku lekciju u ovome životu. Sjeverni Mjesečev čvor u sedmoj kući pokazuje da ste osoba koja svoj unutarnji stav postiže uz ljubav. Vaša unutarnja ljepota raste koliko i ljubav prema voljenoj osobi. Ipak ponekad imate probleme sa vlastitim egom.

Točka Fortune u 10. Kući

Točka Fortune predstavlja napredak, svjetovni uspjeh, urođene sposobnosti i talente. Fortuna u desetoj kući pokazuje da ste osoba koja svoju sreću traži putem društva i okoline. Važno vam je njihovo prihvaćanje. Talentirani ste za pregovore, često se bavite politikom ili sličnim poslovima u kojima se možete dokazati.

Vertex u 5. Kući

Vertex se smatra točkom ispunjenja želja.Važan je kao prekretnica u životu, vjeruje se da se aktivira kod rođenja i kod smrti. Predstavlja i karmičke događaje u životu. VERTEX se delineairira u 5, 6, 7 i 8. kući jer se ne smatra vrijednim da se delineairira u drugim kućama. Vertex u petoj kući pokazuje da ste djetinjasti, važna vam je unutarnja sloboda i emotivan život. Imate duboke strahove od odbacivanja, treba vam partner koji će se znati brinuti o vama i poštovati vas. Vaše veze su vrlo romantične.

Aspekti

Sunce Kvadrat Mjesec (orb 0°25′)

Sunčev kvadrat u Mjesecu pokazuje da imate veliku potrebu da se dokazujete i postižete uspjehe. Imate veliku borbu cijelog života sa prihvaćanjem. Razlog tome je nedovoljno pažnje roditelja u vašem djetinjstvu. Teško se prilagođavate partnerskim odnosima, često vas riječi partnera ubodu za srce. Bitno je da se suočavate sa problemima, a ne da bježite od njih.

Sunce Kvadrat Uran (orb 1°59′)

Sunce kvadrat sa Uranom aspekt je koji vam daje veliki ego. U ovom aspektu posjedujete veliki osjećaj osobne slobode i za vas je izazov ono što morate učiniti. Međutim ovaj aspekt daje vam i strah od onoga što trebate učiniti da ne ugrozite svoju slobodu.

Sunce Kvadrat Hiron (orb 4°58′)

Sunce kvadrat sa Hiron tranzit je koji pokazuje da vi ste orijentirani uspjehu i netolerantni prema filozofiji i nekonvencionalnim konceptima. Osjećate kao da su oni prijetnja vašem indentitetu i načinu života. Držite se tradicije i ne dopuštate da vam priđe išta što je van toga. Mogli biste imati neke teške odluke vezano za liječenje i terapiju.

Sunce Trigon Crni Mjesec Lilit (orb 2°24′)

Sunce trigon sa Lilit tranzit je u kojem nemate jasnu logiku i razmišljanje. To se najviše odnosi za emotivne odnose. Ljubomorni ste, teško zadržavate partnera. Bitni ste samom sebi, često ulazite iz veze u vezu. Tražite smisao u ljubavi, a ne vidite da bježite od iste.

Sunce Kvinkonjukcija Vertex (orb 2°37′)

Sunce inkonjukcija sa Vertexom tranzit je u kojem obitelj ima bitnu ulogu da bi imali uspjeh u karijeri. Važna vam je njihova podrška i odobravanje. Često u posao ulazite sa nekim članom obitelji i takvi partnerski odnosi donose vam uspjeh.

Mjesec Trigon Merkur (orb 5°8′)

Mjesec trigon sa Merkurom potiče kod vas snažnu volju za učenjem, za dobrom komunikacijom u svim segmentima. Vrlo dobro se snalazite u međuljudskim odnosima, poštovani ste od okoline i kolega.

Mjesec Sekstil Venera (orb 6°2′)

Mjesec sekstil sa Venerom tranzit je u kojem ste spremni na nove početke, također u ovom tranzitu vi razmišljate o novim odlukama, pa i početku zajedničkog života ili braku.

Mjesec Sekstil Saturn (orb 1°33′)

Mjesec sekstil sa Saturn aspekt je u kojem imate jaku samokontrolu i disciplinu i ostvarujete uspjeh u financijama i poslu. Na polju ljubavi imate jake emocije, ali također i nerealna očekivanja od strane voljene osobe.

Mjesec Opozicija Uran (orb 1°34′)

Mjesec opozicija Uran aspekt je u kojem je naglašena vaša tvrdoglavost, impulzivne reakcije, nepromišljenost, pa zbog toga ste često u sukobu sa ljudima i partnerom.

Mjesec Konjukcija Hiron (orb 4°33′)

Mjesec konjukcija Hiron tranzit je u kojem ste uvijek naklonjeni drugima. volite pomagati, tražite načine da ugodite svima. vi ste u ovom aspektu spremni da se žrtvujete za druge. Vaše emocije i susjećanje su bitni za vaš osobni razvoj.

Mjesec Kvinkonjukcija Crni Mjesec Lilit (orb 1°59′)

Mjesec inkonjukcija Lilit aspekt je u kojem pokušavate zaboraviti neke vaše mračne strane života. Vaša seksualnost postoji, ali prikrivate vlastitu požudu zbog nekih loših iskustava od ranije.

Mjesec Trigon Vertex (orb 3°2′)

Mjesec trigon Vertex aspekt je u kojem vaš ljubavni život je u punom zamahu. vi volite i znate da je voljena osoba spremna da vas slijedi. Ponosni ste puni entuzijazma za nove izazove u poslu. Ljudi i okolina cijene vaše znanje.

Merkur Konjukcija Mars (orb 4°5′)

Merkur konjukcija Mars za vas je tranzit naglih poboljšanja, poduzimanja konstruktivnih koraka, poboljšanja vaše naročito ljubavne situacije. Za vrijeme ovog tranzita vi ste puni poleta i energije.

Merkur Kvinkonjukcija Jupiter (orb 5°18′)

Merkur inkonjukcija Jupiter aspekt je u kojem vaša intelektualna i verbalna snaga dolazi do izražaja. Spremo izlažete svoje stavove, a okolina i poslovna i privatna sa odobrenjem ih prihvaća. Osjećate svoju snagu, nadomoć koja godi vašem egu.

Merkur Sekstil Saturn (orb 6°41′)

Merkur sekstil Saturn aspekt je u kojem uz dovoljno vašega truda i zalaganja postižete uspjeh kako u edukaciji, tako i poslu. U ovom tranzitu vrlo lako namećete svoj autoritet drugima.

Merkur Sekstil Uran (orb 6°42′)

Merkur sekstil Uran značajan je za vas tranzit koji vam daje iznenadne promjene i to pozitivne u poslovno – financijskim prilikama. Brzo razmišljate i donosite zrele odluke.

Merkur Trigon Neptun (orb 4°40′)

Merkur trigon Neptun aspekt je u kojem postižete odlične rezultate u svom stvaralaštvu. Znate što želite i to znate i svojim djelima i riječima pokazati. Poslovno ste na vrhuncu, a radna okolina vas cijeni.

Merkur Kvadrat Crni Mjesec Lilit (orb 7°6′)

Merkur kvadrat sa Lilit tranzit je u kojem ste zaokupljeni samim sobom, sami sebi ste najvažniji. Imate vrlo naivna očekivanja koja vas čine vrlo neugodnom osobom. Da izbjegnete neugodnosti, predajte se snazi vlastitoga uma i intuicije.

Merkur Trigon Vertex (orb 2°6′)

Merkur trigon sa Vertexom za vas je tranzit u kojem imate sredstva da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Naporno radite i uspjeh vam je zagarnatiran. Težite velikoj zaradi i bogatstvu, ali imate za to i uslove.

Merkur Trigon Sredina Neba (orb 6°28′)

Merkur trigon Medium Coeli tranzit je u kojem imate jak odobre komunikacijske sposobnosti. U poslu ste odličan pregovarač, imate snagu pokrenuti i osobe oko sebe. Vi ste oslonac drugima, maštoviti i sretni.

Venera Konjukcija Saturn (orb 4°29′)

Venera konjukcija Saturn tranzit je u kojem ovaj utjecaj vam daje sjećanje na neku vrlo dragu osobu iz vaše prošlosti. Tijekom trajanja ovog tranzita u Vama se može roditi snažnija želja za oživljavanjem tih emocija kao i za obnavljanjem neke stare ljubavi iz prošlosti.

Venera Trigon Uran (orb 4°27′)

Venera trigon Uran kod vas ovaj period vam može pružiti izvanrednu priliku da zablistate u punom sjaju na polju ljubavi jer ovaj tranzit podržava težnje za predstavljanjem osobe u pravom svjetlu prilikom komunikacije u ljubavi kao i prilikom ispoljavanja nježnosti i pozitivnih emocija u ljubavi.

Venera Sekstil Hiron (orb 1°28′)

Venera sekstil Hiron povoljan je za vas tranzit u kojem ste potaknuti boljim prevladavanjem ostvarivanja želja u ljubavi. Međutim moguće je i češće netolerantno sagledavanje u ljubavi, neprikladno ponašanje u kojem je potrebno sagledati problem više puta.

Venera Kvinkonjukcija Crni Mjesec Lilit (orb 4°3′)

Venera inkonjukcija Lilit značajan je za vas tranzit jer za vrijeme trajanja ovog tranzita vi ćete odlučivati o početku zajedničkog života sa voljenom osobom ili o braku. U ovom tranzitu znate što želite i našli ste ljubav svog života.

Venera Kvinkonjukcija Sjeverni Čvor (orb 7°22′)

Venera inkonjukcija Sjeverni Mjesečev čvor tranzit je koji vam nosi nove ljubavne početke i završetke teških veza. Vaša prošlost i ljubavni život sada su iza vas. Vi krećete u nova osvajanja, sigurni u sebe i točno znate što želite u ljubavnom odnosu.

Venera Sekstil Točka Fortune (orb 4°45′)

Venera sekstil točka Fortune tranzit je koji vam donosi puno uspjeha u ljubavnim dešavanjima. Tokom ovoga tranzita vaše misli i želje su apsolutno usklađene. Omiljeni ste suprotnom spolu i to je period novih poznanstva koja mogu biti i u budućnosti ozbiljne veze.

Mars Kvinkonjukcija Jupiter (orb 1°13′)

Mars inkonjukcija Jupiter tranzit je pun iznenađenja u kojima znate iskoristiti svaku poslovnu šansu. Znate što želite i kome se možete obratiti za pomoć, da uspijete u svojim nakanama.

Mars Trigon Neptun (orb 0°35′)

Mars trigon Neptun tranzit je u kojem ste perceptivni i možete lako otkriti neiskrenost u drugima. Zato što ste ljubazni i suosjećajni, ljudi dolaze do vas sa svojim problemima, a vi uvijek imate uho za pacijenta.

Mars Sekstil Pluton (orb 4°0′)

Mars sekstil Pluton za vas je tranzit u kojem ste odlučni, određeni i strastveni. Za vas, život je sve ili ništa, ali ste i zbunjeni, a možda i nestrpljivi s drugima koji rade stvari polovično. Vi ste svakako strastvena osoba i posjedujete fascinantnu auru.

Mars Opozicija Sjeverni Čvor (orb 7°24′)

Mars opozicija sa Sjeverni Mjesečev čvor tranzit je u kojem imate dobru moć zapažanja, samostalnost. Mašta vam je izražena, uvijek se nalazite u čudnim okolnostima. Naglo mijenjate mišljenje iz čega proizlazi nestabilnost i moralne sumnje.

Mars Trigon Vertex (orb 6°11′)

Mars trigon sa Vertexom za vas je tranzit u kojem imate sredstva da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Naporno radite i uspjeh vam je zagarnatiran. Težite velikoj zaradi i bogatstvu, ali imate za to i uslove

Mars Trigon Sredina Neba (orb 2°23′)

Mars trigon Medium Coeli tranzit je u kojem vaši poslovni napori i upornost ipak dolaze do odaziva pozitivnog u kojem ipak uspijevate dobiti zasluženu pohvalu. U ovom tranzitu velika je mogućnost kolegijalnog rivalstva.

Jupiter Kvadrat Pluton (orb 2°47′)

Jupiter kvadrat Pluton tranzit je u kojem zbog svojih stavova i filozofije često dolazite u sukob sa drugima. Vaša razmišljanja i stavovi daleko su od suvremenog života i razvoja.

Jupiter Kvadrat Sredina Neba (orb 1°10′)

Jupiter kvadrat Medium Coeli tranzit je u kojem ste često skloni suprotstavljati se autoritetu, često ste u sukobu sa nadređenima. Tokom ovoga tranzita nedostaje vam umjerenosti i realistično gledanje na život.

Saturn Trigon Uran (orb 0°1′)

Saturn trigon Uran tranzit je koji vam nosi ostvarenje vaših želja i zadanih ciljeva. Imate tokom ovoga tranzita mnogo energije i puni ste entuzijazma.

Saturn Sekstil Hiron (orb 3°0′)

Saturn sekstil Hiron povoljan je za vas tranzit u kojem ste potaknuti boljim prevladavanjem ostvarivanja želja u ljubavi. Međutim moguće je i češće netolerantno sagledavanje u ljubavi, neprikladno ponašanje u kojem je potrebno sagledati problem više puta.

Saturn Kvinkonjukcija Crni Mjesec Lilit (orb 0°26′)

Saturn inkonjukcija sa Lilit aspekt je u kome teško se nosite sa neuspjesima. Potrebna vam je velika podrška partnera i okoline da prihvatite neuspjeh. Često padate u depresije jer vaš ego ne prihvaća, ne.

Saturn Opozicija Vertex (orb 4°35′)

Saturn opozicija sa Vertexom tranzit je u kojem zbog obitelji koja je prisutna u vašoj karijeri teško postižete rezultate. Vi ste kao pojedinac puno bolji u poslovnim sferama i postižete bolje rezultate. U ovom tranzitu važno je da odvojite privatne i poslovne odnose

Uran Opozicija Hiron (orb 2°59′)

Uran opozicija Hiron aspekt je u kojem ste ostavili svoju prošlost, otpustili svoje traume, krećete se u bolje početke. Sretni ste, emotivno zadovoljni uz partnera. Na vama su odluke o braku ili planiranje potomstva.

Uran Sekstil Vertex (orb 4°36′)

Uran sekstil Vertex u ovom tranzitu vi ste spremni na nove početke. Prihvaćate svoju sudbinu, ljudi koje upoznajete imat će važan značaj za vašu budućnost. Vaš ljubavni život ispunjen je, osjećate da je vaša voljena osoba, ona koju ste dugo čekali.

Neptun Sekstil Pluton (orb 3°26′)

Neptun sekstil Pluton tranzit je u kojem svjesno ulazite u nove poslovne situacije, suočavate druge sa onim što smatrate da je važno za kvalitetan život. Tokom ovoga tranzita trudite se biti humanitarac.

Neptun Sekstil Sjeverni Čvor (orb 6°49′)

Neptun sekstil sa Sjeverni Mjesečev čvor aspekt je koji vas stvara vođom. Vaša intelignecija je nadprosječna, vi ste u ovom tranzitu uspješni i omiljeni. U životu se bavite onim što volite. Karmički dio naslijeđa u ovom tranzitu daje vam potpunu slobodu.

Neptun Konjukcija Vertex (orb 6°45′)

Neptun konjukcija Vertex tranzit je u kojem pronalazite vrijeme za bližnje i partnera. važna vam je podrška obitelji, spremni ste na nove početke, ako ste sami.

Neptun Trigon Sredina Neba (orb 1°49′)

Neptun trigon Medium Coeli vama pokazuje u ovom tranzit smjer u kojem uz dosta zalaganja, ipak postižete rezultate. Konačno shvaćate da samo vlastitom voljom i željom, rezultati se mogu postići.

Pluton Trigon Sjeverni Čvor (orb 3°24′)

Pluton trigon Sjeverni mjesečev čvor tranzit je u kojem ste na raskršću odluka. Ljubavni život vam je naporan, bez strasti i spremni ste da okrenete leđa i krenete dalje.

Pluton Kvinkonjukcija Točka Fortune (orb 6°1′)

Pluton inkonjukcija točka Fortune tranzit je gdje svjesno dolazi do loših odnosa sa voljenom osobom. tokom ovoga tranzita smeta vas rutina i vi ste spremni da uđete i u tajne veze, ne bi li svoju maštu ostvarili.

Pluton Sekstil Podznak (orb 6°26′)

Pluton sekstil Ascendent tranzit je u kojem dobro shvaćate svoju ulogu koju imate u tuđim životima. Jako dobro znate utjecati na druge ljude, da dobijete ono što želite, stoga su drugi oprezni u kontaktu sa vama.

Pluton Opozicija Sredina Neba (orb 1°37′)

Pluton opozicija Medium Coeli tranzit je vrlo negativnih vaših reakcija u kojima se često u sukobu. Ne prihvaćate tuđe mišljenje i stavove i takvim stavom nailazite na puno neprijatelja.

Hiron Kvinkonjukcija Crni Mjesec Lilit (orb 2°35′)

Hiron inkonjukcija Lilit tranzit je gdje uz pomoć obitelji i prijatelja nalazite zadovoljstvo i sreću. Vaši loši dani su iza vas, a vi uživate u svojoj sreći svakog trenutka.

Hiron Konjukcija Točka Fortune (orb 6°13′)

Hiron konjukcija točka Fortune aspekt je u kojem ste na vrhuncu svojega umijeća i sposobnosti da ostvarujete željene ciljeve i zaradu. Tokom ovoga aspekta trudite se ugoditi i drugima, poštujući i njihove želje, odnosi na poslu su vrlo dobro i cijenjeni ste.

Hiron Trigon Vertex (orb 7°35′)

Hiron trigon Vertex tranzit je u kojem imate ljubavnog poleta, vi se zaljubljujete vrlo brzo. Ljubav i pripadnost nekome, vrlo vam je važna i znate sačuvati partnerski odnos.

Hiron Kvadrat Podznak (orb 5°48′)

Hiron kvadrat Ascendent tranzit je u kojem sigurno i spremno ulazite u veze. Pokušavate naći odgovore, vjerujete da ljubav nije vas zaobišla, međutim ovaj tranzit nije povoljan pošto sami ste neodlučni u tome što želite.

Sjeverni Čvor Kvadrat Točka Fortune (orb 2°37′)

Sjeverni mjesečev čvor kvadrat točka Fortune tranzit je u kojem vrlo cijenite dobru i konstruktivnu konverzaciju u odnosu sa voljenom osobom tako da ste sposobni vrlo brzo i učinkovito rješava eventualne probleme u ljubavnom odnosu nastale uslijed loše komunikacije.

Sjeverni Čvor Opozicija Podznak (orb 3°2′)

Sjeverni mjesečev čvor opozicija Ascendent tranzit je u kojem sve svoje probleme koji su postojali sada znate podijeliti i sa voljenom osobom. Više niste tajanstveni već otvoreno pokazujete želju da prepoznajete prave vrijednosti života.

Sjeverni Čvor Sekstil Sredina Neba (orb 5°1′)

Sjeverni mjesečev čvor sekstil Medium Coeli za vrijeme trajanja ovog tranzita možete se u mnogim situacijama osjećati prilično dekoncentrisano i postoji izraženija opasnost da vaš pristup stvarima tada bude površniji i da ne bude u dovoljnoj mjeri objektivan.

Točka Fortune Kvadrat Podznak (orb 0°25′)

Točka Fortune kvadrat Ascendent je za vas tranzit koji najavljuje postojanje većih javljanja nesporazuma vas i voljene osobe. Vrlo loša komunikacija u kojoj vaše želje se ne poklapaju sa voljenom osobom. Treba biti vrlo oprezan jer u ovom tranzitu može doći do prekida braka ili veze.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)