Miroslav Škoro – natalna karta

horoscope guru

U utrci za predsjednika, svoju kandidaturu objavio je i poznati estradni umjetnik Miroslav Škoro. Kakve su njegove šanse da postane predsjednik i da li će uspjeti u tome, puno o tome može reći njegova natalna karta.

Miroslav Škoro rođen je u Osijeku 1962. godine. Osnovnu školu i gimnaziju završio je u rodnom Osijeku. Diplomirao je na Višoj građevinskoj školi Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku (inženjer građevinarstva). Dvije godine studirao na Community College of Allegheny County, SAD, te tečno govori engleski i piše na tom jeziku.  Diplomirao je ekonomiju na Ekonomskom fakultetu u Osijeku – smjer marketing, gdje je u prosincu 2017. godine postao i doktor ekonomskih znanosti, obranivši disertaciju na temu Modeli upravljanja i raspodjele prihoda glazbene industrije u uvjetima digitalizacije. 2019. godine postao je suradnik na kolegiju Uvod u ekonomiju na diplomskom studiju ekonomije na Sveučilištu Sjever, u Sveučilišnom centru Varaždin.

Svojim hitovima poput „Ne dirajte mi ravnicu“, „Šumi, šumi javore“, „Mata“, „Ne vjeruje srce pameti“, „Majko jedina“ te mnogim drugima puni koncertne dvorane. Svoju prvu gitaru kupio je na zimu 1978. godine. Od 1985. godine nastupao je s tamburaškim orkestrom “Slavonski bećari” pod voditeljskom palicom Antuna Nikolića – Tuce. Za vrijeme boravka u SAD-u upoznao je Jerryja Grcevicha te je upoznao i novu strast, pisanje glazbe i tekstova po standardima tradicionalne glazbe Slavonije i Vojvodine. Nakon povratka u Hrvatsku, oformljuje tamburaški sastav “Ravnica” i postaje jedan od najuspješnijih hrvatskih skladatelja.

Izvor: Wikipedija

Ako želite izraditi vlasittu natalnu kartu potpuno besplatno KLIKNITE OVDJE

Natalna karta za Miroslava Škoru

Natalna karta za Miroslav Škoro
29 Srpanj – Jul 1962 u 15:10 (3:10 pm) (vremenska zona = UTC +1)
Univerzalno vrijeme: 14:10
Osijek, Osječko-Baranjska, Hrvatska
45°N33′ 18°E42′
Tropski zodijak
Placidus Kuće

 

Planeti i Točke u Znakovima

Podznak u Strijelcu  6°  18′ 49″

Podznak ili Ascendant naziv je za znak koji se u trenutku vašega rođenja nalazi na istoku. Govori o vašem izgledu, ponašanju i načinu na koji vas prihvaća okolina. Podznak ili Ascendant u Strijelcu vas čini popularnom i društvenom osobom. Otvoreni ste za nova iskustva, ne volite biti besposleni. Visoke ste atletske građe, širokih ramena. vitki. Imate vrlo skladno tijelo.

Sunce u Lavu  5°  58′ 03″

Sunce u Lavu Vama daje dominantnost, želju da uzmete od života ono najbolje. Težite luksuznom životu, volite komplimente. U društvu ste vrlo zanimljivi i zapaženi. Sve što radite, radite srcem i voljom, uz jaku koncentraciju i uvijek postižete uspjeh. Ne podnosite nevjeru, odani ste i vjerni svom partneru. U ljubavi volite dominirati, pokazati emocije koje su uvijek iskrene i duboke.

Mjesec u Raku 13°  33′ 10″

Mjesec u Raku naglašava kod Vas ranjivost, osjetljivost, maštovitost. Zapažate pozitivnost u svemu oko sebe, divite se prijateljima, raspoloženi ste za nove početke. Jako dobro pamtite i sjećate se, ne zaboravljate uzvratiti dobrim djelima. Vi ste osoba koja voli umjetnost,, ali sputava Vas vlastita samostalnost.

Merkur u Lavu  5°  55′ 01″

Merkur u Lavu čini Vas ambicioznom i temperamentnom osobom. Pozitivno djelujete na svoju okolinu i uvijek ste puni planova. Imate jako veliko samopouzdanje, komunikativnost, posjedujete potrebu za dominacijom, i u poslu i u obitelji. Dobrodušne ste osobe koje se vrlo često zaljube, ali i još brže odljube.

Venera u Djevici 18°  51′ 00″

Sa Venerom u Djevici, vi ste osjećajna osoba koja zna uzvratiti emocije. Cilj Vam je ostvariti egzistenciju i obitelj. Kad ste zaljubljeni volite pokazati tu ljubav partneru i ugađati. Volite savršenstvo i svemu i detalje. Spremni ste pomoći svija, zaspotavljajući u tome sebe, te često ostanete razočarani. Imate strah od osobnog zadovoljstva, pa ste skromni ljubavnici.

Mars u Blizancima 14°  09′ 59″

Mars u Blizancima čini Vas genijalnim, željnim znanja i usavršavanja. Radite više stvari odjednom, ali niste fokusirani na ciljeve. Kreativni ste,ali to je kod Vas prolaznog karaktera. Volite timski rad, jako ste radoznali, ali isto tako i jako brzo gubite interes. Osjećate se vječno mladim. U ljubavi teško ćete naći ozbiljnu vezu jer nemate vremena.

Jupiter u Ribama 11°  31′ 07″  Rx

Jupiter u Ribama čini Vas senzibilnom i maštovitom osobom. Veliki ste idealista i imate naglašen interes za poslove vezane uz parapsihologiju, okultizam. Posjedujete mnogo talenata, te se nekad teško odlučujete čime da se bavite. Ljubav Vam je važna u životu i bez emotivnog partnera vi ste izgubljena osoba.

Saturn u Vodenjaku  8°  13′ 48″  Rx

Sa Saturnom u Vodenjaku Vi stre ekscentrični, ali dobri organizatori. Društvo Vas dobro prihvaća, često ste vođa. oko sebe imate veliki broj prijatelja. O sebi imate vrlo visoko mišljenje. Baš zbog toga nekad nailazite na prepreke u realizaciji svojih planova.

Uran u Lavu 29°  18′ 39″

Uran u Lavu čini Vas ambicioznom osobom, punom entuzijazma. Upuštate se u sve vrste kreativnih ideja i promjena. Karakterom ste i tvrdoglavi, što Vam pomaže da ostvarite svoje ciljeve. Volite avanture i pustolovine, privlačni ste suprotnom spolu.

Neptun u Škorpionu 10°  43′ 38″

Neptun u Škorpionu čini Vas znatiželjnom osobom sklonom preispitivanju stvarnosti. Volite mistično, imate veliki interes za dokazivanjem. Posjedujete psihičku i emocionalnu stabilnost, ne bojite se problema, suočavate se se sa njima . U ljubavi se ne znate emotivno izraziti, pokazati emocije, pa često od suprotnog spola budete neshvaćeni.

Pluton u Djevici  8°  41′ 57″

Uz Pluton u Djevici kod Vas se određuje karakter čitave generacije. Pluton je u znaku Djevice boravio u periodu od 1957. do 1972. godine. Ako ste rođeni sa Plutonom u Djevici vi se trudite da postanete apsolutno savršeni. Možete postati čak i opsjednuti time ili bezbrojnim detaljima. Tragate za samokontrolom. Hladnog ste razuma, volite i oslanjate se na nauku. Skloni ste kritici, ali i samokritičnosti.

Hiron u Ribama  9°  58′ 57″  Rx

Sa Hiromom u Ribama Vi ste osoba koja je spremna žrtvovati vlastite želje radi viših ciljeva. Skloni ste mistici, volite poeziju, meditaciju i odricanja. Previše ste ovisni o drugima i to najviše emotivno, što vas čini vrlo ranjivom osobom.

Crni Mjesec Lilit u Vagi  0°  21′ 35″

Lilit označava Vašu seksualnost, erotičnost, vašu mračnu stranu. Sa Lilitom u Vagi vi ste skloni pretjeranom mijenjanju partnera. Izbirljivi ste i skloni ste perverzijama i svim vrstama eksperimentiranja u seksu. Skloni ste preljubu.

Sjeverni Čvor u Lavu  8°  56′ 31″  Rx

Sjeverni Mjesečev čvor je simbol Vaše budućnosti. Predstavlja novo još neproživljeno iskustvo. Sjeverni čvor u Lavu vas uči lekciju borbe sa vlastitom voljom, da unutar sebe razvijate snagu jer neke okolnosti će vas prisiliti da ostanete sami.

Točka Fortune u Škorpionu 13°  53′ 55″

Točka Fortune predstavlja karmičku nagradu,svjetovni uspjeh, napredak. Fortuna u Škorpionu čini vas osobom koja uživa u misterijima i dubokim strastima. Volite seks, partner uvijek mora biti spreman za vaše strasti inače brzo tražite novoga. Volite komunikaciju, ali vas uzbuđuje i tuđi govor tijela.

Vertex u Raku 19°  40′ 42″

Vertex ima veliki utjecaj na vezu vas i partnera. On prikazuje skrivene želje i strasti koje nosimo u životu. Ako vas zanima voli li vas partner i hoćete li ostati zajedno, Vertex vam može dati odgovor. Vertex u Raku čini vas osobom sa dubokim željama o obitelji i domu. Nepovjerljivi ste i posesivni, ljubomora i vaše prevare uništavaju odnose.

Sredina Neba u Djevici 27°  45′ 45″

Medium Coeli predstavlja vaš izbor karijere, utjecaje na izbor karijere, vaše skrivene potencijale, i utisak na ljude. Medium Coeli u Djevici čini vas optimističnom osobom kad je u pitanju posao i novac. Svaki problem razmatrate sa više strana i prilazite mu vrlo oprezno. Cijenite točnost i urednost i vrlo ste odgovorni.

Planeti i Točke u Kućama

Sunce u 8. Kući

Sunce opisuje našu osobnost, našu samosvijest i pokazuje što želimo od života.Sunce pokazuje u kojem području života želimo zabljesnuti, gdje nam je srce i u čemu želimo uspjeti. Sa Suncem u osmoj kući strastvena ste osoba koja ne voli površne odnose. Tražite veze koje imaju smisla, povezujete se vrlo duboko. U životu imate bogatog partnera ili ćete ostvariti veliko nasljedstvo.

Mjesec u 8. Kući

Mjesec ukazuje na vaše emocije i vaš unutarnji svijet. dio je vaše osobnosti i ukazuje na vaše skrivene želje. Mjesec u osmoj kući pokazuje da ste osoba vrlo promijenjivih emocija. Međutim posjedujete vrlo snažnu seksualnu energiju. Znate se vrlo racionalno nositi sa životnim problemima.

Merkur u 8. Kući

Merkur označava vaša razmišljanja i vašu komunikativnost. Ukazuje na ono što najviše zaokuplja vaš um, govori koliko ste praktični i imate li smisla za humor. Merkur u osmoj kući čini vas osobom vrlo intelignetnom čiji um je usmjeren na otkrivanje i istraživanje tajna. Zanima vas mistična i tajanstvena strana života. Vjerujete u nadprirodne pojave, često se bavite ezoterijom. Sjetnog ste raspoloženja i djelujete tužno.

Venera u 9. Kući

Kroz utjecaj Venere upoznajemo strast i ushit, zanos i radost, te prirodu naše seksualnosti. Venera u devetoj kući čini vas privlačnom osobom , punom ideja koju ljudi vole. Skloni ste ljubavnim avanturama i tajnim vezama. U većini slučajeva stupate u brak sa strancima ili ljudima druge vjere.

Mars u 7. Kući

Mars ukazuje na šanse i slabosti, rizike i opasnosti, na reakcije, na mogućnosti za ostvarenje potencijala, planova i želja.. Mars u sedmoj kući ukazuje da ste osoba koja želi i kojoj je važna stabilnost u braku. U poslu i financijama teško postižete zadovoljstvo. Niste zadovoljni svojim poslovnim uspjehom, često ulazite u sukobe sa nadređenima.

Jupiter u 3. Kući

Jupiter ukazuje na vaše potencijale, za ostvarenje uspjeha i sreće, te iskorištavanjem šansi koje vam se pružaju. Jupiter u trećoj kući pokazuje vaš agresivan intelekt i vašu retoričku sposobnost. Vrlo ste komunikativna i radoznala osoba. Inteligentni ste, ostvarujete vrlo zavidne rezultate u poslu. Opterećeni ste mišljenjima drugih, što vas sputava u ostvarenju ciljeva.

Saturn u 2. Kući

Saturn u kućama opisuje aspekte života u kojima treba razviti bolji osjećaj kontrole, ambicioznosti. Saturn je planeta iskušenja i šansi. Saturn u drugoj kući pokazuje da imate izrazitu želju za materijalnom i ljubavnom sigurnošću. Ponekad upadate u financijske probleme jer ne znate štedjeti. Niste spremni na kompromise, pa čak ni one ljubavne. U starijoj dobri stječete materijalno bogatstvo kojem žudite.

Uran u 9. Kući

Uran simbolizira, buntovništvo, reforme, nove promjene, rađanje nečega novoga i neobičnoga. Uran u devetoj kući čini vas specifičnom osobom koja ima vlastiti životnu filozofiju. Volite promjene, novosti i putovanja. Zanima vas duhovni svijet, imate sklonost da se priključite nekoj sekti. Zanima vas astrologija,astronomija.

Neptun u 11. Kući

Neptun vlada ljudskom intuicijom, psihičkim sposobnostima, maštom. Zbunjuje i obmanjuje. Neptun u jedanaestoj kući pokazuje da ste osoba koja zrači umom i duhom. Posjedujete plemenite i uzvišene ciljeve, puni ste želja i nada. Tragate za duhovnošću. Skloni ste iznenadnim promjenama vjere.

Pluton u 9. Kući

Pluton predstavlja stare obrasce, sve ono što nas blokira i koči i što je potrebno eliminirati i odstraniti. Pluton u devetoj kući čini vas duhovnom i intelektualnom osobom. Posjedujete autoritet i veliku snagu pozitivne energije. U ljubavnim odnosima ste dosta sebični, u brak ulazite tek kad nekoliko puta promislite da li je ta osoba za vas adekvatna.

Hiron u 3. Kući

Hiron u natalnoj karti otkriva bol i traume na koje smo naišli u prošlosti, svom ranom djetinjstvu, u ranim fazama svog života. Hiron u trećoj kući pokazuje da ste imali probleme u komunikaciji u djetinjstvu. I sada ste u lošim odnosima sa roditeljima i braćom ili sestrama. Vaš cilj treba biti, praštanje.

Crni Mjesec Lilit u 10. Kući

Lilit otkriva vaše najdublje tajne, seksualne porive, prošlu mračnu krmu i naša iskušenja. Lilit u desetoj kući čini vas osobom kojoj je karijera na prvom mjestu. spremni ste na sve da postignete svoj uspjeh, pa i na to da varate. Često se sukobljavate sa nadređenima. Seksualni život spoznajete tek u kasnijim godinama, ali on nosi i mračnu stranu vaše seksualnosti.

Sjeverni Čvor u 8. Kući

Sjeverni Mjesečev čvor simbolizira donošenje važnih odluka, ostavlja životni put ,pronalazi vlastito Ja., te prošle inkarnacije i karmičku lekciju u ovome životu. Sjeverni Mjesečev čvor u osmoj kući pokazuje da iz prošle inkarnacije nosite potrebu za stjecanjem materijalnoga. Prati vas strah od siromaštva, pa zbog toga i kada nema razloga za to vi ne možete biti opušteni.

Točka Fortune u 11. Kući

Točka Fortune predstavlja napredak, svjetovni uspjeh, urođene sposobnosti i talente. Fortuna u jedanaestoj kući čini vas vrlo druželjubivom osobom i tu leži vaša sreća i uspjeh. Važni su vam kontakti sa ljudima, sklapate prijateljstva vrlo lako, to vas čini sretnim. Okolina podržava vaše koncepte i vašu maštu.

Vertex u 8. Kući

Vertex se smatra točkom ispunjenja želja.Važan je kao prekretnica u životu, vjeruje se da se aktivira kod rođenja i kod smrti. Predstavlja i karmičke događaje u životu. VERTEX se delineairira u 5, 6, 7 i 8. kući jer se ne smatra vrijednim da se delineairira u drugim kućama. Vertex u osmoj kući pokazuje da ste osoba koja ima težnje za za nerazdvojivim vezama, što je kod vas izrazito jaka potreba. Ako ste u životu povrijeđeni i prevareni emotivno, zatvorit ćete se u vezema u budućnosti i ostati sami.

Aspekti

Sunce Konjukcija Merkur (orb 0°3′)

Sunce u konjukciji sa Merkurom pruža vam odlične mogućnosti za intelektualnim i kreativnim napretkom. Nekad je potrebna i doza opreza jer zbog jake želje za napretkom, mogući su loši potezi. Također, za vrijeme trajanja ovog tranzita mogu se jako dobro iskoristiti i brojne prilike za popravljanje dojma koji ostavljate na druge kao i za ostvarenje plodne komunikacije u međuljudskim odnosima.

Sunce Kvinkonjukcija Jupiter (orb 5°33′)

Sunce inkonjukcija sa Jupiterom pokazuje u ovom aspektu da ste rastrošni, često bez novca, ne znate štedjeti. Često zbog ovoga aspekta posuđujete novac koji teško vraćate. Zbog rastrošnosti ugroženi su i odnosi sa partnerom i obitelji.

Sunce Opozicija Saturn (orb 2°16′)

Sunce opozicija sa Saturnom aspekt je kod vas kad imate osjećaj da niste motivirani,nemate samopouzdanja, naročito u poslovnom planu ili kod donošenja nekih važnih odluka. Također ovaj tranzit pokreće nerazumijevanje u partnerksim i obiteljskim odnosima.

Sunce Kvadrat Neptun (orb 4°46′)

Sunce kvadrat sa Neptunom tranzit je kod vas u kojem tražite nešto drugačije, da se razlikujete od drugih. Veliki ste sanjar i idealista. Spremni ste prihvatiti sve izazove bez obzira na posljedice.

Sunce Kvinkonjukcija Hiron (orb 4°1′)

Sunce inkonjukcija sa Hiron tranzit u kojem ponekad ste mistificirani iskustvima koje se čine suprotnim onima što su vaše koncepcije realnosti. Preispitujete vaše stavove i osjećaj indentiteta i svrhe. Pitanja zdravlja mogle bi vas natjerati da promijenite vaše ciljeve i stavove i probate nekonvencionalne i holističke metode liječenja.

Sunce Sekstil Crni Mjesec Lilit (orb 5°36′)

Sunce sekstil sa Lilit tranzit je u kome kod vas vaše želje nikako ne idu uz realnost. Skloni ste pretjeranim hirovitim ispadima i zahtjevima. Ni poslovno ni ljubavno ovaj tranzit nije dobar po vas. Potrebno je mnogo truda da bi zadržali posao, a i ljubavni odnos.

Sunce Konjukcija Sjeverni Čvor (orb 2°58′)

Sunce konjukcija sa Sjeverni Mjesečev čvor tranzit je u kojem imate široko djelovanje komunikacije. Uvijek dolazite do svojih ciljeva. Vaše karmičko naslijeđe je dobro i sreća vam je doista naklonjena.

Sunce Kvadrat Točka Fortune (orb 7°56′)

Sunce kvadrat sa točkom Fortune za vas u ovom tranziti znači da ste odani prijatelj, odani kolega ili poslovni partner. Na vas se svi mogu osloniti. Okolina vas poštuje i rado je u vašem društvu. Sreća je za vas u malim stvarima, krugu ljudi koji vas cijene.

Sunce Trigon Podznak (orb 0°21′)

Sunce trigon sa Ascedentom aspekt je u kojem pokušavate biti prilagodljivi. Često u tome zaboravite da ipak i vi imate svoja prava. bojažljivi ste i važno vam je da drugi imaju o vama dobro mišljenje.

Mjesec Sekstil Venera (orb 5°18′)

Mjesec sekstil sa Venerom tranzit je u kojem ste spremni na nove početke, također u ovom tranzitu vi razmišljate o novim odlukama, pa i početku zajedničkog života ili braku.

Mjesec Trigon Jupiter (orb 2°2′)

Mjesec trigon sa Jupiterom tranzit je u kojem možete predstaviti sebe u dobrom svjetlu bilo u ljubavi ili poslu. U ovom tranzitu ostvarujete dobru komunikaciju i predstavljanje.

Mjesec Kvinkonjukcija Saturn (orb 5°19′)

Mjesec inkonjkukcija Saturn tranzit je u kojem pokušavate popraviti ljubavne odnose. Vaši stavovi sada su staloženi, a voljena osoba ima razumijevanja za vaše ranije propuste.

Mjesec Trigon Neptun (orb 2°50′)

Mjesec trigon Neptun tranzit je u kojem imate dovoljno mašte i kreativnosti. Međutim za to je potrebno i puno truda i zalaganja. Ostvarenje vaših zadataka ovisi i od drugih čimbenika, a tu je naglašen miran emotivan život.

Mjesec Sekstil Pluton (orb 4°51′)

Mjesec sekstil Pluton aspekt je u kojem lakše zadovoljavate ljubavne potrebe i odnose, ljubavni život donosi vam stabilnost i mir. U ovom tranziti ostvarujete harmoniju u partnerskim odnosima.

Mjesec Trigon Hiron (orb 3°34′)

Mjesec trigon Hiron za vas je vrlo optimističan tranzit. tu nalazite svoju utjehu, suočavate se sa vašom prošlošću, prihvaćate stvari onakvima kakve jesu. Sve loše ostavljate iza sebe, krećete puni samopouzdanja naprijed.

Mjesec Trigon Točka Fortune (orb 0°21′)

Mjesec trigon točka Fortune tranzit u kojem vi još tražite odgovore u svom ljubavnom životu. Shvaćate da su pogreške iza vas,ali niste spremni još da ih priznate. Nadmetanja u partnerskim odnosima su naglašena kroz ovaj tranzit.

Mjesec Konjukcija Vertex (orb 6°8′)

Mjesec konjukcija Vertex tranzit je u kojem se ste sve više svjesni svojih kvaliteta u duhovnom smislu. suočeni ste sa sadašnjošću i prihvaćate sve životne okolnosti. Vaša sudbina sada je u vašim rukama. Osobe koje su vam bitne sada znaju koliko ste spremni za njih učiniti.

Mjesec Kvinkonjukcija Podznak (orb 7°14′)

Mjesec inkonjukcija Ascendent aspekt u kojem ne vidite izlaz sa svoje vlastite emocije. Niste sigurni što osjećate i za koga. Borite se sa raznim mišljenjima svoga razuma koje je ovom tranzitu puno nepovjerenja.

Merkur Kvinkonjukcija Jupiter (orb 5°36′)

Merkur inkonjukcija Jupiter aspekt je u kojem vaša intelektualna i verbalna snaga dolazi do izražaja. Spremo izlažete svoje stavove, a okolina i poslovna i privatna sa odobrenjem ih prihvaća. Osjećate svoju snagu, nadomoć koja godi vašem egu.

Merkur Opozicija Saturn (orb 2°19′)

Merkur opozicija Saturn aspekt je u kojem ste opterećenim nekim situacijama ili osobama iz svoje prošlosti. To vas ometa da u ovom tranzitu teže se usredotočite na vlastite potrebe i obaveze. Nemate snage suočiti se sa stvarima prošlosti što dovodi do pesimizma i depresije.

Merkur Kvadrat Neptun (orb 4°49′)

Merkur kvadrat Neptun aspekt je u kojem imate prevelika očekivanja, koja nisu realana i zbog čega često dolazi do razočarenje kod vas. Sa takvim tranzitom često se skloni pesimizmu.

Merkur Kvinkonjukcija Hiron (orb 4°4′)

Merkur inkonjukcija Hiron tranzit je u kojem značajnu ulogu za vaš uspjehu u ljubavi i poslu ima vaša obitelj. Spremni ste da saslušate savijete, spremni ste na kompromise. cilj vam je postizanje harmonije u međuljudskim odnosima.

Merkur Sekstil Crni Mjesec Lilit (orb 5°33′)

Merkur sekstil sa Lilit tranzit je u kome kod vas vaše želje nikako ne idu uz realnost. Skloni ste pretjeranim hirovitim ispadima i zahtjevima. Ni poslovno ni ljubavno ovaj tranzit nije dobar po vas. Potrebno je mnogo truda da bi zadržali posao, a i ljubavni odnos.

Merkur Konjukcija Sjeverni Čvor (orb 3°1′)

Merkur konjukcija sa Sjeverni Mjesečev čvor tranzit je u kojem imate široko djelovanje komunikacije. Uvijek dolazite do svojih ciljeva. Vaše karmičko naslijeđe je dobro i sreća vam je doista naklonjena.

Merkur Kvadrat Točka Fortune (orb 7°59′)

Merkur kvadrat sa točkom Fortune za vas u ovom tranziti znači da ste odani prijatelj, odani kolega ili poslovni partner. Na vas se svi mogu osloniti. Okolina vas poštuje i rado je u vašem društvu. Sreća je za vas u malim stvarima, krugu ljudi koji vas cijene.

Merkur Trigon Podznak (orb 0°24′)

Merkur trigon Ascendent aspekt je u kojem ste puni intuicije koja vas vodi. Biti u vašem društvu svakome imponira. Zabavni ste, voli vas okolina, ljudi, svatko pokušava biti entuzijasta poput vas.

Venera Kvadrat Mars (orb 4°41′)

Venera kvadrat Mars je za vas tranzit koji najavljuje postojanje većih javljanja nesporazuma vas i voljene osobe. Vrlo loša komunikacija u kojoj vaše želje se ne poklapaju sa voljenom osobom. Treba biti vrlo oprezan jer u ovom tranzitu može doći do prekida braka ili veze.

Venera Opozicija Jupiter (orb 7°20′)

Venera opozicija Jupiter tranzit je u kojem za vrijeme trajanja ovog tranzita mogli biste osjećati snažniju potrebu za ostvarenjem veće neovisnosti tako da bi Vaše ponašanje na polju ljubavi lako moglo biti pogrešno protumačeno iu tom smislu bi moglo izgledati da je u Vama nastala želja za ljubavnim / seksualnim avanturama.

Venera Sekstil Točka Fortune (orb 4°57′)

Venera sekstil točka Fortune tranzit je koji vam donosi puno uspjeha u ljubavnim dešavanjima. Tokom ovoga tranzita vaše misli i želje su apsolutno usklađene. Omiljeni ste suprotnom spolu i to je period novih poznanstva koja mogu biti i u budućnosti ozbiljne veze.

Venera Sekstil Vertex (orb 0°50′)

Venera sekstil Vertex tranzit u kojem proživljavate velike emocije, sreću i ljubavno zadovoljstvo. Tokom ovoga tranzita vi ste ispunjeni i zadovoljni ljubavnim odnosom.

Mars Kvadrat Jupiter (orb 2°39′)

Mars kvadrat Jupiter kod vas je tranzit koji donosi veliku impulzivnost, razigranost i odvažnost. Vi se često pokušavate dokazati drugima i/ili sebi. Želite uzbudljiva iskustva i rijetko ste zadovoljni sa svojim životom kakav jeste.

Mars Trigon Saturn (orb 5°56′)

Mars trigon Saturn ovaj tranzit vama nudi niz povoljnosti i ukazivanje novih šansi ukoliko se nađete na pravom mjestu u pravo vrijeme

Mars Kvinkonjukcija Neptun (orb 3°26′)

Mars inkonjkukcija Neptun tranzit u kojem se trudite imati razumijevanje za druge, no često zbog vlastitog nezadovoljstva dolazite u konflikte. U ovom tranzitu bitno je da ostanete sabrani.

Mars Kvadrat Pluton (orb 5°28′)

Mars kvadrat Pluton ovo je za vas snažan aspekt sugerira na krajnosti ponašanja, ili prolazak kroz krize. Vama nasilje ili zlostavljanje nisu strani. Kroz svoje iskustvo naučili ste samokontrolu i samosvijest, tako da ste bolje opremljeni da se bavite s tim krajnostima.

Mars Kvadrat Hiron (orb 4°11′)

Mars kvadrat sa Hiron aspekt je kod vas u kojem dolazite često u sukobe verbalne sa okolinom i u međuljudskim odnosima. Razlog tone je kod vas jaka želja za nametanjem vlastitih stavova i nedovoljno tolerancije.

Mars Sekstil Sjeverni Čvor (orb 5°13′)

Mars sekstil sa Sjeverni Mjesečev čvor aspekt je koji vas stvara vođom. Vaša intelignecija je nadprosječna, vi ste u ovom tranzitu uspješni i omiljeni. U životu se bavite onim što volite. Karmički dio naslijeđa u ovom tranzitu daje vam potpunu slobodu.

Mars Kvinkonjukcija Točka Fortune (orb 0°16′)

Mars inkonjukcija Točka Fortune važan tranzit za vas u kojem ste još ranjivi i puni nepovjerenja. Vjerujete da sreća nije vas zaobišla, osjećate nalet samopouzdanja, vjerujete partneru. Ništa vam nije važnije u ovom tranzitu, osim da se osjećate voljeno.

Mars Opozicija Podznak (orb 7°51′)

Mars opozicija Ascendent za vas je loš tranzit u kojem privlačite nestabilne situacije, stvarate si neprijatelje, te loše i provakotivne scenerije u životu. U ovom tranzitu volite rasprave i svađe, i nikad ne postavljate pitanja, što, i zašto, već odmah krećete u napad.

Jupiter Trigon Neptun (orb 0°47′)

Jupiter trigon Neptun tranzit je u kojem ste posvećeni misticizmu, svemu onome što ima veze sa mistikom i religijom. Obožavate tokom ovoga tranzita biti u centru pažnje svojim stavovima, koji ponekad su daleko od realnosti.

Jupiter Opozicija Pluton (orb 2°49′)

Jupiter opozicija Pluton za vas je tranzit u kojem ste često u sukobu sa drugima zbog svojih stavova i razmišljanja. Nikako ne možete tokom ovoga tranzita prilagoditi se realnom životu jer ne shvaćate da i drugi imaju pravo na svoje mišljenje.

Jupiter Konjukcija Hiron (orb 1°32′)

Jupiter konjukcija Hiron tranzit je ishitrenosti, brzopletosti, vaših naglih odluka. U ovom tranzitu mogući su veliki propusti kod vas zbog te brzopletosti jer u donošenju važnih životnih odluka ne razmišljate racionalno.

Jupiter Kvinkonjukcija Sjeverni Čvor (orb 2°35′)

Jupiter inkonjukcija sa Sjevernim Mjesečev čvor daje vam dobre rezultate u društvenim događanjima, okolina vas cijeni. Važan vam je obiteljski život. Vaše karmičko nasljeđe u ovom tranzitu daje vam potpunu slobodu da volite.

Jupiter Trigon Točka Fortune (orb 2°23′)

Jupiter trigon točka Fortune tranzit u kojem vi još tražite odgovore u svom ljubavnom životu. Shvaćate da su pogreške iza vas,ali niste spremni još da ih priznate. Nadmetanja u partnerskim odnosima su naglašena kroz ovaj tranzit.

Jupiter Kvadrat Podznak (orb 5°12′)

Jupiter kvadrat Ascendent tranzit je u kojem vam nedostaje samokontrole. Ekstremno pretjerujete u svemu. Želite biti vođa, želite biti na vrhu, ali niste svjesni da takav stav utječe na vaš život.

Saturn Kvadrat Neptun (orb 2°30′)

Saturn kvadrat Neptun tranzit je koji vam nosi da neke svoje ideje i kreativnosti dobro razmotrite, međutim realizacija istih može biti usporena zbog nedovoljne organizacije i nespremnosti.

Saturn Kvinkonjukcija Pluton (orb 0°28′)

Saturn inkonjukcija Plutn za vas je tranzit u kojem pokušavate stvari sagledati realno, međutim vaša mašta vodo vas na krivi put. Budući da dok traje ovaj tranzit razdražljivi ste i skloni konfliktima, dobro bi bilo sve važne situacije odgoditi.

Saturn Trigon Crni Mjesec Lilit (orb 7°52′)

Saturn trigon sa Lilit tranzit je u kojem nemate jasnu logiku i razmišljanje. To se najviše odnosi za emotivne odnose. Ljubomorni ste, teško zadržavate partnera. Bitni ste samom sebi, često ulazite iz veze u vezu. Tražite smisao u ljubavi, a ne vidite da bježite od iste.

Saturn Opozicija Sjeverni Čvor (orb 0°43′)

Saturn opozicija sa Sjeverni Mjesečev čvor tranzit je u kojem imate dobru moć zapažanja, samostalnost. Mašta vam je izražena, uvijek se nalazite u čudnim okolnostima. Naglo mijenjate mišljenje iz čega proizlazi nestabilnost i moralne sumnje.

Saturn Kvadrat Točka Fortune (orb 5°40′)

Saturn kvadrat sa točkom Fortune za vas u ovom tranziti znači da ste odani prijatelj, odani kolega ili poslovni partner. Na vas se svi mogu osloniti. Okolina vas poštuje i rado je u vašem društvu. Sreća je za vas u malim stvarima, krugu ljudi koji vas cijene.

Saturn Sekstil Podznak (orb 1°55′)

Saturn sekstil Ascendent tokom ovoga tranzita vama je vrlo je teško izraziti se, vrlo ste samodisciplinirani i ozbiljni u svemu što radite. Ljudi vas poštuju zbog vrlina i moralnih načela.

Uran Kvadrat Podznak (orb 7°0′)

Uran kvadrat Ascendent tranzit je u kojem ste veliki buntovnik. Ne volite tradicije i često ste u sukobu sa onima koji vam to nameću. Živite na svoj način, ne gledate druge, ali ne dozvoljavate da vam bilo tko kroji vaš život.

Neptun Sekstil Pluton (orb 2°2′)

Neptun sekstil Pluton tranzit je u kojem svjesno ulazite u nove poslovne situacije, suočavate druge sa onim što smatrate da je važno za kvalitetan život. Tokom ovoga tranzita trudite se biti humanitarac.

Neptun Trigon Hiron (orb 0°45′)

Neptun trigon sa Hiron tranzit je za vas u kojem imate jaku želju za dokazivanjem. Ponekad i neprimjereno ispoljavate svoju individualnost u cilju ostavljanja snažnog dojma na druge.

Neptun Kvadrat Sjeverni Čvor (orb 1°47′)

Neptun kvadrat sa Sjeverni Mjesečni čvor ukazuje da se ponašate kao da živite izvan svog vremena i prostora. Ne poštujete važeće norme niti običaje. Često imate loše životne uvijete. ni u ljubavi nemate sreće u ovom tranziti, brakovi i veze su loši.

Neptun Konjukcija Točka Fortune (orb 3°10′)

Neptun konjukcija točka Fortune tranzit je u kojem obvaljate obiteljske ili partnerske odnose. Spremni ste prihvatiti svoja nesavršenstva i svom životu i ljubavi dati novu priliku. Moguća su pomirenja u ovom tranzitu sa bivšim partnerom.

Pluton Opozicija Hiron (orb 1°17′)

Pluton opozicija Hiron tranzit je vjere i poštovanja za vas. Tokom ovoga tranzita sada ste spremni prihvatiti sve ono što ranije vas je kočilo. sigurni ste u sebe i vaše ambicije tokom ovoga tranzita dolaze do izražaja.

Pluton Sekstil Točka Fortune (orb 5°12′)

Pluton sekstil točka Fortune značajan je tranzit promjena u partnerskim odnosima. Vaše nezadovoljstvo vodi prema novim odlukama. Tokom ovoga tranzita ljubavni život pokušavate dovesti, neuspješno u red.

Pluton Kvadrat Podznak (orb 2°23′)

Pluton kvadrat Ascendent tranzit je za vas gdje smatrate kako ste predodređeni imati snažan utjecaj na živote ljudi. Želite kontrolirati sve oko sebe.

Hiron Kvinkonjukcija Sjeverni Čvor (orb 1°2′)

Hiron inkonjukcija Sjeverni mjesečev čvor tranzit je u kojem uživate u ljubavnim poduhvatima. Svjesni ste da ste neodoljivi suprotnom spolu, pa to iskorištavate. Međutim, tokom ovoga tranzita susret sa osobom iz vaše prošlosti mogao bi poljuljati vaše samopouzdanje.

Hiron Trigon Točka Fortune (orb 3°55′)

Hiron trigon točka Fortune tranzit je za vas gdje vodite borbu sa tuđim autoritetima, ali prilagođavate se istima ne bi li napredovali. Za vrijeme trajanja ovoga tranzita poštujete nadređene osobe i spremno izvršavate zadatke.

Hiron Kvadrat Podznak (orb 3°40′)

Hiron kvadrat Ascendent tranzit je u kojem sigurno i spremno ulazite u veze. Pokušavate naći odgovore, vjerujete da ljubav nije vas zaobišla, međutim ovaj tranzit nije povoljan pošto sami ste neodlučni u tome što želite.

Crni Mjesec Lilit Sekstil Podznak (orb 5°57′)

Lilit sekstil Ascendent aspekt je koji vam nosi moguću izraženiju opasnost od preosjetljivosti i od češćeg donošenja odluka pod snažnijim utjecajem emocija i podsvjesnih želja što može dovesti do nedovoljne usklađenosti želja sa realnošću i do javljanja veće nesigurnosti i razočaranja.

Crni Mjesec Lilit Konjukcija Sredina Neba (orb 2°36′)

Lilit konjukcija Medium Coeli tokom trajanja ovog tranzita često možete osjećati snažniju potrebu za otvorenim ispoljavanjem svojih nježnih i strastvenih osjećaja u ljubavi kao i za češćim čulnim kontaktima u ljubavnoj vezi ili u braku.

Sjeverni Čvor Kvadrat Točka Fortune (orb 4°57′)

Sjeverni mjesečev čvor kvadrat točka Fortune tranzit je u kojem vrlo cijenite dobru i konstruktivnu konverzaciju u odnosu sa voljenom osobom tako da ste sposobni vrlo brzo i učinkovito rješava eventualne probleme u ljubavnom odnosu nastale uslijed loše komunikacije.

Sjeverni Čvor Trigon Podznak (orb 2°38′)

Sjeverni mjesečev čvor trigon Ascendent aspekt je u kojem okolina je svjesna vaše promjene, vaše ponašanje je prihvatljivije, imate razumijevanje i za tuđe probleme.

Točka Fortune Trigon Vertex (orb 5°47′)

Točka Fortune trigon Vertex aspekt je u kojem ste spremni prihvatiti nove poglede na život, prihvaćate kritike i pristajete na kompromise. Svjesni ste sada pogrešaka od ranije i spremni da ih ne ponavljate.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)