Mark Zuckerberg – natalna karta

horoscope guru

Natalna karta za Mark  Zuckerberg ukazuje na izražajnu maštu, privlače ga tajne i misteriji. Opire se svemu što ili tko pokušava upravljati njegovim životom.  Vrlo teško izražava vlastite emocije, te zbog toga u ljubavnom životu često bude neshvaćen od strane partnera.

Mark Elliot Zuckerberg (White Plains, New York, 14. svibnja 1984) je američki računalni programer, vlasnik-direktor i glavni kreator najveće socijalno društvene internetske stranice Facebooka koja je osnovana kao privatno poduzeće 2004. godine.

Američki magazin Time uvrstio je Marka u najutjecajnije ljude u svijetu 2008. godine te je uvršten u kategoriju znanstvenici i mislioci i to na visoko 52. mjesto od 101.

Zuckerberg, inače student Harvarda, sa svojim je cimerom Dustinom Moskovitzem 4. veljače 2003. u svojoj sobi na sveučilištu osmislio društvenu stranicu kojoj je namjena bila da se već međusobno stečeni prijatelji druže, dopisuju i razmjenjuju slike.

Ne znajući kako će im Facebook jednoga dana donijeti slavu i bogatstvo lansirali su ga na internet i u samo par dana stranica je brojila preko 50.000 ljudi.

Mark je kasnije kazao kako mu je ideja došla nakon što je uređivao dnevnike i uvrštavao slike u njih a zvali su se Facebook. Kada je stekao slavu i obogatio se preselio se u Palo Alto u Kaliforniju.

2006. uvrstio je u Facebook aplikaciju News Feed u kojima su osobe mogle vidjeti što im prijatelji u svakom trenutku rade što je izazvalo velike kritike na Zuckebergov račun.

Do danas Facebook ima više od 2 milijarde (2.000.000.000) aktivnih korisnika iz svih zemalja svijeta.

Zuckeberg je došao na Forbesovu listu najbogatijih Amerikanaca smjestivši se na 321. mjesto i time je postao najmlađom osobom ikada koja je dospjela među prvih 400 na Forbesovoj listi.

Izvor: Wikipedija

 

Ako želite izraditi vlasittu natalnu kartu potpuno besplatno KLIKNITE OVDJE

Natalna karta Mark Zuckerberg

Natalna karta za Mark Zuckerberg
14 Svibanj – Maj 1984 u nepoznato vrijeme rođenja
White Plains, New York, Amerika
41°N2′ 73°W46′
Tropski zodijak

 

Planeti i Točke u Znakovima

Sunce u Biku 24°  01′ 27″

Sunce u Biku daje Vam ljubomoru i tvrdoglavost, mada sa druge strane i strast i nježnost. vi ste osoba koja ima jako težak karakter, materijalist koji uživa u svemu. Ako Vam se netko nađe na putu, vrlo ste oštri i neugodni. Obitelj Vam je vrlo važna u životu, privlačni ste, imate naglašenu seksualnost koju znate jako dobro da iskoristite.

Merkur u Ovnu 29°  24′ 42″

Sa Merkurom u Ovnu vi ste komunikativni i puni razmišljanja. Otvoreno govorite što želite, impulzivni te, puni elena. Posjedujete veliku moć zapažanja. Baš zbog toga nekad donesete i pogrešne odluke. Jako ste dobri govornici, namećete svoju volju drugima. Sposobni ste rješavati najkompliciranije probleme, znate se postaviti u baš svakoj situaciji.

Venera u Biku 15°  19′ 27″

Sa Venerom u Biku, Vi ste šarmantni i neodoljivi. Niste skloni inicijativi, ali kad se nekome predate, volite iskreno. Važna Vam je materijalna sigurnost, znate uživati u životu. Svjesni iste svoje privlačnosti i volite biti centar pozornosti. Uporni ste u svemu što radite. Ne mijenjate često partnere, volite iskren odnos i vjernost. Imate veliku potrebu za stabilnim odnosom.

Mars u Škorpionu 19°  39′ 15″  Rx

Sa Marsom u Škorpioni hrabra ste i odlučna osoba. skloni ste istraživačkim poduhvatima i često agresivni. Posjedujete seksulanu karizmatičnost i posebnu privlačnost za suprotni spol. Jako su Vam naglašeni seksulani nagoni. Ljubomorni ste i strast Vas može odvući na nepromišljene poteze. volite moć i imate potrebu biti autoritet.

Jupiter u Jarcu 12°  36′ 58″  Rx

Jupiter u Jarcu čini Vas osobom koja je okrenuta vlastitoj karijeri. Odgovorni ste, disciplinirani, u drugom dijelu svog života postižete najveće poslovne uspjehe. Važno Vam je da postavite cilj koji Vas vodi do tog uspjeha. Ako i dođe do nekih problema, vi ne odustajete, krećete dalje prema svom cilju.

Saturn u Škorpionu 12°  14′ 10″  Rx

Saturn u Škorpionu čini Vas odlučnom i snažnom osobom. Vrlo ozbiljno pristupate svemu u životu. Karakterom ste izdržljivi, ali i tvrdoglavi. Imate snažne seksualne potrebe. Ljubomorni ste i često skloni konfliktima. Imate dobro moć uvjeravanja.

Uran u Strijelcu 12°  18′ 08″  Rx

Sa Uranom u Strijelcu Vi ste optimistična osoba. Volite neovisnost i slobodu. Inzistirate uvijek na neobičnim i novim idejama. Volite promjene, avanture i putovanja. Vi se snalazite u svim situacijama.

Neptun u Jarcu  0°  58′ 25″  Rx

Neptun u Jarcu čini Vas optimističnom i ambicioznom osobom. Posjedujete veliki entuzijazam, svakom problemu pristupate konkretno i jasno., Karakterizira Vas snažna volja i disciplina. Volite nametati svoj autoritet i manipulirati drugim osobama.

Pluton u Škorpionu  0°  05′ 49″  Rx

Sa Plutonom u Škorpionu kod Vas se određuje karakter čitave generacije. Pluton je u znaku Škorpiona boravio u periodu od 1984. do 1995. godine. Ove generacije imaju veliku snagu volje i mogu da kontroliraju svoje želje. Odlučne su i namjeravaju da do posljednje kapi iskoriste sve što život nudi. Veoma su strastveni i duboko seksualni. Njihova budućnost se formira u uslovima eskalacije nasilja u svijetu.

Hiron u Blizancima  2°  19′ 20″

Sa Hironom u Blizancima Vi se regenerirate kroz kontakte sa drugim ljudima, kroz razmjenu ideja. Pomažete drugima uz svoju jaku logiku i znanje. Pomoću riječi, vi nudite iscijeljenje ,znate potaknuti u drugima pozitivno.

Crni Mjesec Lilit u Ribama 17°  17′ 31″

Lilit označava Vašu seksualnost, erotičnost, vašu mračnu stranu. Sa Lilitom u Ribama vi ste skloni maštanju, erotični ste suprotnom spolu. Ljubavna igra za vas je uvijek puna i romantike. Lako se prilagođavate svakom partneru, ali vaše fantazije moraju biti ispunjene inače ostavljate i krećete dalje.

Sjeverni Čvor u Blizancima  6°  33′ 49″  Rx

Sjeverni Mjesečev čvor je simbol Vaše budućnosti. Predstavlja novo još neproživljeno iskustvo. Sjeverni čvor u Blizancima uči vas lekciju da cijenite tuđa stajališta i da se naučite priključiti zajednici. Uči vas da naučite sputavati svoju neobuzdanost i sklonost pretjerivanju.

Aspekti

Sunce Opozicija Mars (orb 4°22′)

Sunce u opoziciji sa Marsom stalno se protivite status quo-u i autoritetima. Opirete se svemu što pokušava upravljati vašim životom. Impulsivni, naglih reakcija i to se upliće u vaše ambicije. Vaš autoritet bi mogao biti upitan ako postoji netko tko je nagao i agresivan.

Sunce Kvinkonjukcija Neptun (orb 6°57′)

Sunce inkonjukcija sa Neptunom za vas je aspekt u kojem imate izraženu maštu. Privlače vas tajne i misteriji. Uvijek ste korak ispred drugih zahvaljujući svojoj mašti i intuiciji.

Sunce Kvinkonjukcija Pluton (orb 6°4′)

Sunce inkonjukcija sa Plutonom aspekt je u kojem težite boljitku, borite se, vaša intuicija i samopouzdanje su na vrhuncu. Često ste pod oko javnosti zbog vašega uspjeha. Zadovoljni ste partnerskim odnosima.

Sunce Sekstil Crni Mjesec Lilit (orb 6°44′)

Sunce sekstil sa Lilit tranzit je u kome kod vas vaše želje nikako ne idu uz realnost. Skloni ste pretjeranim hirovitim ispadima i zahtjevima. Ni poslovno ni ljubavno ovaj tranzit nije dobar po vas. Potrebno je mnogo truda da bi zadržali posao, a i ljubavni odnos.

Merkur Trigon Neptun (orb 1°34′)

Merkur trigon Neptun aspekt je u kojem postižete odlične rezultate u svom stvaralaštvu. Znate što želite i to znate i svojim djelima i riječima pokazati. Poslovno ste na vrhuncu, a radna okolina vas cijeni.

Merkur Opozicija Pluton (orb 0°41′)

Merkur opozicija Pluton tranzit je u kojem često upadate u verbalne sukobe i rasprave,naročito sa osobama od autoriteta. Za vrijeme trajanja ovoga tranzita moguća je i opasnost od donošenja neke loše i ishitrene odluke koja može donijeti i posljedice životnih prilika.

Venera Opozicija Mars (orb 4°20′)

Venera opozicija Mars tranzit je u kojem je kod vas naglašena impulzivna i brza, nagla reakcija u ljubavnim odnosima. Vlastitim ponašanjem izazivate partnera da vam ne vjeruje, to dovodi do udaljavanja od voljene osobe.

Venera Trigon Jupiter (orb 2°42′)

Venera trigon Jupiter za vas ovaj tranzit ukazuje na naglašene mogućnosti za ostvarenje većeg zadovoljstva situacijom na ljubavnom i financijskom planu kao i na polju obrazovanja. U ovom razdoblju Vaša kreativnost bi također, mogla doći do znatno boljeg izražaja a nerijetko biste mogli osjećati i da ste bogatiji duhom.

Venera Opozicija Saturn (orb 3°5′)

Venera opozicija Saturn tijekom trajanja ovog tranzita za vas postoji izrazita opasnost od lakšeg javljanja većih neslaganja u ljubavi i od ozbiljnijeg emotivnog zahlađenja ljubavnog odnosa. U ovom razdoblju možete češće osjećati da vas nešto koči, sputava i ograničava u ostvarenju vaših želja i planova na polju ljubavi.

Venera Kvinkonjukcija Uran (orb 3°1′)

Venera inkonjukcija Uran tranzit je u kojem nema volje truditi se oko voljene osobe. Svi pokušaji da pokažete emocije su bezuspješni. Često u ovom tranzitu tražite nove partnere.

Venera Sekstil Crni Mjesec Lilit (orb 1°58′)

Venera sekstil Lilit tranzit u kojem ste spremni da idete dalje. Vaša seksualna energija je na vrhuncu, neki će i razmišljati o potomstvu. Tražite od voljene osobe punu pozornost, ali i maksimalno i vi dajete.

Mars Sekstil Jupiter (orb 7°2′)

Mars sekstil Jupiter tranzit je koji vam unosi nemir i dosadu u život. Vi trebate partnera koji može držati korak sa vama i koji doista razumije vašu ljubav prema intelektualnim izazovima.

Mars Konjukcija Saturn (orb 7°25′)

Mars konjukcija Saturn pod utjecajem ovog tranzita možete imati naglašenija napetost u ponašanju a također vi osjećate i razna ograničenja.

Mars Trigon Crni Mjesec Lilit (orb 2°22′)

Mars trigon sa Lilit tranzit je u kojem nemate jasnu logiku i razmišljanje. To se najviše odnosi za emotivne odnose. Ljubomorni ste, teško zadržavate partnera. Bitni ste samom sebi, često ulazite iz veze u vezu. Tražite smisao u ljubavi, a ne vidite da bježite od iste.

Jupiter Sekstil Saturn (orb 0°23′)

Jupiter sekstil Saturn kod vas je tranzit koji može biti vrlo plodan period na financijskom planu jer ovaj tranzit potpomaže bolje ostvarenje planova za poboljšanje financijske situacije i može doprinijeti dodatnom uvećanju bogatstva.

Jupiter Sekstil Crni Mjesec Lilit (orb 4°41′)

Jupiter sekstil sa Lilit tranzit je u kome kod vas vaše želje nikako ne idu uz realnost. Skloni ste pretjeranim hirovitim ispadima i zahtjevima. Ni poslovno ni ljubavno ovaj tranzit nije dobar po vas. Potrebno je mnogo truda da bi zadržali posao, a i ljubavni odnos.

Jupiter Kvinkonjukcija Sjeverni Čvor (orb 6°3′)

Jupiter inkonjukcija sa Sjevernim Mjesečev čvor daje vam dobre rezultate u društvenim događanjima, okolina vas cijeni. Važan vam je obiteljski život. Vaše karmičko nasljeđe u ovom tranzitu daje vam potpunu slobodu da volite.

Saturn Trigon Crni Mjesec Lilit (orb 5°3′)

Saturn trigon sa Lilit tranzit je u kojem nemate jasnu logiku i razmišljanje. To se najviše odnosi za emotivne odnose. Ljubomorni ste, teško zadržavate partnera. Bitni ste samom sebi, često ulazite iz veze u vezu. Tražite smisao u ljubavi, a ne vidite da bježite od iste.

Saturn Kvinkonjukcija Sjeverni Čvor (orb 5°40′)

Saturn inkonjukcija sa Sjevernim Mjesečev čvor daje vam dobre rezultate u društvenim događanjima, okolina vas cijeni. Važan vam je obiteljski život. Vaše karmičko nasljeđe u ovom tranzitu daje vam potpunu slobodu da volite.

Uran Kvadrat Crni Mjesec Lilit (orb 4°59′)

Uran kvadrat Lilit za vas je tranzit u kojem nemate mnogo samopouzdanja. Vaš emotivan život vrti se u krug. Ljubavni užici su vaša mašta koju nikako ne ostvarujete jer posvećeni ste zaradi i novcu kojega i imate dovoljno.

Uran Opozicija Sjeverni Čvor (orb 5°44′)

Uran opozicija Sjeverni Mjesečev čvor tranzit je u kojem imate dobru moć zapažanja, samostalnost. Mašta vam je izražena, uvijek se nalazite u čudnim okolnostima. Naglo mijenjate mišljenje iz čega proizlazi nestabilnost i moralne sumnje.

Neptun Sekstil Pluton (orb 0°53′)

Neptun sekstil Pluton tranzit je u kojem svjesno ulazite u nove poslovne situacije, suočavate druge sa onim što smatrate da je važno za kvalitetan život. Tokom ovoga tranzita trudite se biti humanitarac.

Neptun Kvinkonjukcija Hiron (orb 1°21′)

Neptun inkonjukcija Hiron tranzit je u kojem značajnu ulogu za vaš uspjehu u ljubavi i poslu ima vaša obitelj. Spremni ste da saslušate savijete, spremni ste na kompromise. cilj vam je postizanje harmonije u međuljudskim odnosima.

Neptun Kvinkonjukcija Sjeverni Čvor (orb 5°35′)

Neptun inkonjukcija sa Sjevernim Mjesečev čvor daje vam dobre rezultate u društvenim događanjima, okolina vas cijeni. Važan vam je obiteljski život. Vaše karmičko nasljeđe u ovom tranzitu daje vam potpunu slobodu da volite.

Pluton Kvinkonjukcija Hiron (orb 2°14′)

Pluton inkonjukcija Hiron važan tranzit u kojem tražite da voljena osoba konačno prihvati i vaše stavove. Sada ih snažno znate zastupati i obraniti. Ne pristajete na kompromise.

Pluton Kvinkonjukcija Sjeverni Čvor (orb 6°28′)

Pluton inkonjukcija Sjeverni mjesečev čvor tranzit je u kojem spremno branite svoje principe i ne popuštate. Voljena osoba ne popšušta i to dovodi do razmirica, ponekad i do prekida. Čvrsto zadržavate svoj stav i nemate volje za kompromisima.

Hiron Konjukcija Sjeverni Čvor (orb 4°14′)

Hiron konjukcija Sjeverni mjesečev čvor aspekt je u kojem vaše ljubavne želje nikako da se usklade sa željama voljene osobe. Tokom ovoga tranzita vi ćete često misliti da vas voljena osoba ne voli i prigovarati.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)