Madonna – natalna karta

horoscope guru

Donosimo Vam zanimljivu natalnu kartu uspjeha i karijere, te života, uspona i padova popularne pjevačice Madoone.

Madonna (rođena kao Madonna Louise Ciccone; 16. kolovoza 1958.) je američka pjevačica, tekstopisac, glumica, redateljica, plesačica i zabavljačica. Prodala je više od 300 milijuna svojih albuma u cijelom svijetu. Guinnessova knjiga rekorda ju je proglasila najuspješnijim ženskim izvođačem svih vremena. Časopis Time ju je proglasio jednom od “25 najutjecajnijih žena prošlog stoljeća” zbog njezine utjecajne uloge u suvremenoj glazbi, zbog konstantnih promjena u glazbi, izgledu i izričaju, te zbog slobode i autonomije od glazbene industrije. Kritičari su hvalili njezinu raznoliku glazbenu produkciju koja je poznata po tome što je uvijek vezala i neke kontroverze uz sebe. U javnosti je poznata i po nazivu ‘Kraljica popa’.

Izvor: Wikipedija

Ako želite izraditi vlasittu natalnu kartu potpuno besplatno KLIKNITE OVDJE

Natalna karta za Madoonu

Natalna karta za Madoona
16 Kolovoz – Avgust 1958 u 07:05 (7:05 am) (vremenska zona = UTC -5)
Univerzalno vrijeme: 12:05
Bay City, Michigan, Amerika
43°N36′ 83°W53′
Tropski zodijak
Placidus Kuće

Planeti i Točke u Znakovima

Podznak u Djevici  8°  15′ 23″

Podznak ili Ascendant naziv je za znak koji se u trenutku vašega rođenja nalazi na istoku. Govori o vašem izgledu, ponašanju i načinu na koji vas prihvaća okolina. Podznak ili Ascendant u Djevici čini vas sramežljivom,nenametljivom, pa čak i hladnom osobom. Ne otvarate se lako pred drugima jer ste sumnjičavi i oprezni. Imate tanke crte lica, istaknutu bradu, pravilan nos, ravnu koju koja je uvijek uredna i dotjerana.

Sunce u Lavu 23°  06′ 47″

Sunce u Lavu Vama daje dominantnost, želju da uzmete od života ono najbolje. Težite luksuznom životu, volite komplimente. U društvu ste vrlo zanimljivi i zapaženi. Sve što radite, radite srcem i voljom, uz jaku koncentraciju i uvijek postižete uspjeh. Ne podnosite nevjeru, odani ste i vjerni svom partneru. U ljubavi volite dominirati, pokazati emocije koje su uvijek iskrene i duboke.

Mjesec u Djevici 11°  32′ 41″

Mjesec u Djevici čini Vas ekoinomičnim i praktičnim. Posao Vam je važan, ali analizirate svaki detalj. Imate probleme sa emotivnošću. Otežavate svoj ili tuđi život zbog sitničavosti, prevelike brige i strahova. Patite od čestih nervoza i problema sa probavom. Ako se naučite opustiti bit ćete odličan terapeut i ljubavni partner.

Merkur u Djevici  5°  39′ 24″  Rx

Sa Merkurom u Djevici Vi ste sposobna i svestrana ličnost. Osoba ste koja je stalno u potrazi za novim izazovima i znanjima. Sposobni ste za timski rad, ali ponekad pretjerate sa kritikama. Zbog svoje sporosti reagiranja, često propuštate dobre prilike. Vi ste osoba koja sve vidi, sve zapaža, uvjek ste u nekom istraživanju, nečega.

Venera u Lavu  0°  32′ 19″

Sa Venerom u Lavu vi ste romantična osoba, topla i iskrena. Vrlo Vam je bitno kakav dojam ostavljate na druge, privlači Vas luksuz. Ljubav je za Vas jako važna . Vrlo često zaljubite se na prvi pogled. Znate održati brak,ali volite flertove i slobodu. Nekad ste jako ljubomorni, pa i skloni aferama.

Mars u Biku 15°  23′ 11″

Sa Marsom u Biku Vi ste osoba koja uživa u putovanja, hrani, piću, masažama. Težite ovozemaljskim čulnim uživanjima, na koja trošite mnogo energije. Ne zanima Vas ništa u ćemu vi nemate interes. Vrlo ste organizirana osoba koja ništa ne prepušta slučaju. Jako ste senzibilni i zabrinuti često za svoje zdravlje.

Jupiter u Vagi 26°  23′ 47″

Sa Jupiterom u Vagi Vi ste veliki esteta, omiljeni ste u društvu. Šarmantni ste, uživate u društvu. Skloni ste svemu lijepom, druželjubivi i komunikativni, ponekad i naivni. U ljubavi se lako zaljubite, sklapate brojne veze koje kratko traju, flertujete gdje god imate priliku.

Saturn u Strijelcu 19°  08′ 30″  Rx

Sa Saturnom u Strijelcu Vi ste osoba sa izraženim osjećajem za pravednost. Volite putovanja i avanture. Važno Vam je u životu prikupiti što više znanja. Poprilično se zalažete u svemu što radite, u svemu tražite smisao. Važna Vam je sloboda, ali cijenite i tuđu slobodu.

Uran u Lavu 12°  41′ 41″

Uran u Lavu čini Vas ambicioznom osobom, punom entuzijazma. Upuštate se u sve vrste kreativnih ideja i promjena. Karakterom ste i tvrdoglavi, što Vam pomaže da ostvarite svoje ciljeve. Volite avanture i pustolovine, privlačni ste suprotnom spolu.

Neptun u Škorpionu  2°  17′ 58″

Neptun u Škorpionu čini Vas znatiželjnom osobom sklonom preispitivanju stvarnosti. Volite mistično, imate veliki interes za dokazivanjem. Posjedujete psihičku i emocionalnu stabilnost, ne bojite se problema, suočavate se se sa njima . U ljubavi se ne znate emotivno izraziti, pokazati emocije, pa često od suprotnog spola budete neshvaćeni.

Pluton u Djevici  1°  43′ 09″

Uz Pluton u Djevici kod Vas se određuje karakter čitave generacije. Pluton je u znaku Djevice boravio u periodu od 1957. do 1972. godine. Ako ste rođeni sa Plutonom u Djevici vi se trudite da postanete apsolutno savršeni. Možete postati čak i opsjednuti time ili bezbrojnim detaljima. Tragate za samokontrolom. Hladnog ste razuma, volite i oslanjate se na nauku. Skloni ste kritici, ali i samokritičnosti.

Hiron u Vodenjaku 19°  59′ 22″  Rx

Hiron u Vodenjaku čini Vas osobom koja voli idealizirati o boljem životu i ljubavi. Svoju unutarnju snagu otkrivate kroz empatiju i zajedništvo i slobodu. U životu morate naučiti da prevaziđete vlastitu tvrdoglavost. Često ste hladni prema drugima.

Crni Mjesec Lilit u Ovnu 19°  44′ 08″

Lilit označava Vašu seksualnost, erotičnost, vašu mračnu stranu. Sa Lilitom u Ovnu vi ste strastvena i vatrena osoba. Seks je jako bitan. Uvijek željni avanture, spremni na sve. Seks je za vas igra bez granica, divlji ste, grubi, poze vam nisu bitne, uživate u svemu. Često ste osoba sklona prevarama.

Sjeverni Čvor u Vagi 24°  02′ 12″  Rx

Sjeverni Mjesečev čvor je simbol Vaše budućnosti. Predstavlja novo još neproživljeno iskustvo. Sjeverni čvor u Vagi vi učite lekciju kroz bolna iskustva, o potrebama drugih. učite balansirati u svom životu i odbacujete krajnosti, da naučite da niste sami.

Točka Fortune u Djevici 26°  41′ 17″

Točka Fortune predstavlja karmičku nagradu,svjetovni uspjeh, napredak. Fortuna u Djevici o vama govori kao o osobi koja zna uživati u malim stvarima. Težite perfekciji, posjedujete jaku logiku. Usrfećuje vas, ako vi usrećujete druge. Očekujete razumijevanje u odnosima i dajete se i vi tada maksimalno.

Vertex u Vodenjaku  9°  30′ 35″

Vertex ima veliki utjecaj na vezu vas i partnera. On prikazuje skrivene želje i strasti koje nosimo u životu. Ako vas zanima voli li vas partner i hoćete li ostati zajedno, Vertex vam može dati odgovor. Vertex u Vodenjaku čini vas osobom koja nije sklona ljubomori. Vi ste spremni na sve da usrećujete partnera, ali očekujete istom mjerom da se uzvrati i vama. Posjedujete šarm koji je neodoljiv.

Sredina Neba u Blizancima  3°  45′ 10″

Medium Coeli predstavlja vaš izbor karijere, utjecaje na izbor karijere, vaše skrivene potencijale, i utisak na ljude. Medium Coeli u Blizancima vama daje snažnu sposobnost prenošenja znanja drugima. Posjedujete izrazito veliku sposobnost komunikacije što tokom karijere daje vam velike mogućnosti napretka.

Planeti i Točke u Kućama

Sunce u 12. Kući

Sunce opisuje našu osobnost, našu samosvijest i pokazuje što želimo od života.Sunce pokazuje u kojem području života želimo zabljesnuti, gdje nam je srce i u čemu želimo uspjeti. Sa Suncem u dvanaestoj kući vi ste distancirana i sramežljiva osoba. Važan vam je mir, često bježite u samoću. Intuicija vam je vrlo naglašena, religiozni ste i duhovno bogati, te volite pomagati drugima.

Mjesec u 1. Kući

Mjesec ukazuje na vaše emocije i vaš unutarnji svijet. dio je vaše osobnosti i ukazuje na vaše skrivene želje. Mjesec u prvoj kući vas predstavlja osobom koja ne zna skrivati emocije. Vi ste stidljivi i skromni, ali volite promjene. Dosta lako padate pod uticaj okoline. Vaše psihičko stanje u velikoj mjeri ovisi od vašeg izgleda i utiska koji ostavljate na druge ljude

Merkur u 12. Kući

Merkur označava vaša razmišljanja i vašu komunikativnost. Ukazuje na ono što najviše zaokuplja vaš um, govori koliko ste praktični i imate li smisla za humor. Merkur u dvanaestoj kući čini vas osobom koja ima problem sa izražavanjem.. Nailazite na poteškoće u komunikaciji sa okolinom jer ste nedovoljno jasni. Privlači vas tajanstvenost i često ste sami.

Venera u 11. Kući

Kroz utjecaj Venere upoznajemo strast i ushit, zanos i radost, te prirodu naše seksualnosti. Venera u jedanaestoj kući pokazuje da ste osoba širokih vidika, blage naravi, oko sebe privlačite društvo. Lako privlačite ljubavnike i miješate ljubav i prijateljstvo. skloni ste ostvarivanju veza sa zauzetim osobama.

Mars u 9. Kući

Mars ukazuje na šanse i slabosti, rizike i opasnosti, na reakcije, na mogućnosti za ostvarenje potencijala, planova i želja.. Mars u devetoj kući čini vas osobom koja uvijek dodatno se usavršava ne bi li postizala što bolje poslovne rezultate. O mnogim stvarima razmišljate na dubljem nivou, spremni ste obraniti svoja stajališta. Volite putovanja, ali imate i česte neugodnosti na njima.

Jupiter u 2. Kući

Jupiter ukazuje na vaše potencijale, za ostvarenje uspjeha i sreće, te iskorištavanjem šansi koje vam se pružaju. Jupiter u drugoj kući čini vas osobom vrlo sposobnom koja još u mlađoj dobi počinje stjecati bogatstvo. Posjedujete i također veliku želju za trošenjem novca, tako da često se i zadužujete.

Saturn u 4. Kući

Saturn u kućama opisuje aspekte života u kojima treba razviti bolji osjećaj kontrole, ambicioznosti. Saturn je planeta iskušenja i šansi. Saturn u četvrtoj kući pokazuje da svoju osobnost i identitet nalazite u svojoj obitelji. Ipak imate poteškoće u komunikaciji sa roditeljima, ali kasnije i sa svojom djecom. Možete preživjeti gubitke, ali ne zbog svojih pogrešaka već okoline u kojoj živite. Imate dug život.

Uran u 12. Kući

Uran simbolizira, buntovništvo, reforme, nove promjene, rađanje nečega novoga i neobičnoga. Uran u dvanaestoj kući čini vas osobom kompliciranih emocija koje ni vama samima nekad nisu jasne. Privlače vas neobični oblici duhovnosti. Volite samoći i samo na taj način možete funkcionirati u poslu. Trebate se paziti psihičkih smetnji i životinja.

Neptun u 3. Kući

Neptun vlada ljudskom intuicijom, psihičkim sposobnostima, maštom. Zbunjuje i obmanjuje. Neptun u trećoj kući čini vas osobom koja razumije druge najviše zbog svoje vlastite osobnosti i suosjećanja prema drugima. Kod vas je naglašena mašta i fantazija. Mistični ste ,a takve su i vaše težnje i sklonosti.

Pluton u 12. Kući

Pluton predstavlja stare obrasce, sve ono što nas blokira i koči i što je potrebno eliminirati i odstraniti. Pluton u dvanaestoj kući čini vas osobom koja ima tajni život, skloni ste tajnama i povlačenju iz javnosti. Osjetljivi ste u emotivnim vezama, često pokazujete veliku ljubomoru. Važno vam je da partner ima za vas uvijek vremena.

Hiron u 6. Kući

Hiron u natalnoj karti otkriva bol i traume na koje smo naišli u prošlosti, svom ranom djetinjstvu, u ranim fazama svog života. Hiron u šestoj kući pokazuje da ste preokupirani zdravstvenim problemima. Uzrok tome su nesreće u mladosti. Sa druge strane imate moć iscjeljenja.

Crni Mjesec Lilit u 8. Kući

Lilit otkriva vaše najdublje tajne, seksualne porive, prošlu mračnu krmu i naša iskušenja. Lilit u osmoj kući govori o vama da ste osoba koja voli dominirati. Vaši partnerski odnosi bilo ljubavni ili poslovni, uvijek moraju biti uspješni. Vaš ego je ono što vlada sa vama. Morate biti najpopularniji. U seksu niste od akcije, ali nećete odbiti avanture za jednu noć, pa čak i kad imate skladan brak.

Sjeverni Čvor u 2. Kući

Sjeverni Mjesečev čvor simbolizira donošenje važnih odluka, ostavlja životni put ,pronalazi vlastito Ja., te prošle inkarnacije i karmičku lekciju u ovome životu. Sjeverni Mjesečev čvor u drugoj kući ukazuje da ste osoba koja iz prošle inkarnaciječesto se oslanja na druge, a naročito kad su u pitanju financije. Bitna vam je financijska stabilnost, a u životu često dolazite do te stabilnosti preko ljubavnog partnera.

Točka Fortune u 1. Kući

Točka Fortune predstavlja napredak, svjetovni uspjeh, urođene sposobnosti i talente. Fortuna u prvoj kući pokazuje da vam je novac jako bitan. Činite sve kako bi ga imali, ne birate sredstva. U životu zapravo imate veliku sreću u novcu.

Vertex u 5. Kući

Vertex se smatra točkom ispunjenja želja.Važan je kao prekretnica u životu, vjeruje se da se aktivira kod rođenja i kod smrti. Predstavlja i karmičke događaje u životu. VERTEX se delineairira u 5, 6, 7 i 8. kući jer se ne smatra vrijednim da se delineairira u drugim kućama. Vertex u petoj kući pokazuje da ste djetinjasti, važna vam je unutarnja sloboda i emotivan život. Imate duboke strahove od odbacivanja, treba vam partner koji će se znati brinuti o vama i poštovati vas. Vaše veze su vrlo romantične.

Napomena: kako je Vertex vrlo blizu idućoj kući, sljedeći opis je također relevantan.

Vertex u 6. Kući

Vertex se smatra točkom ispunjenja želja.Važan je kao prekretnica u životu, vjeruje se da se aktivira kod rođenja i kod smrti. Predstavlja i karmičke događaje u životu. VERTEX se delineairira u 5, 6, 7 i 8. kući jer se ne smatra vrijednim da se delineairira u drugim kućama. Vertex u šestoj kući govori da imate naviku obaveza, dužnosti i žrtve kad se radi o osjećajima. Kod vas postoji jaka tendencija da ostvarite toliko željenu ljubav. Važno je da u tome drugi cijene vaše potrebe, namjere i iskrenost.

Aspekti

Sunce Kvadrat Mars (orb 7°44′)

Sunce kvadrat sa Marsom pokazuje da volite u životu nadmetanja i da u svemu morate biti prvi. Borbeni ste, to se najviše istiće u vašoj mladosti, dok sa godinama postižete ipak smireniji tempo.

Sunce Sekstil Jupiter (orb 3°17′)

Sunce sekstil sa Jupiterom pokazuje u ovom aspektu da ste vrlo energičn ii poduzetni. Imate dosta energije i sa velikim entuzijazmom pristupate svemu.

Sunce Trigon Saturn (orb 3°58′)

Sunce trigon sa Saturnom kod vas potiče bolje komunikacije sa ljudima, jako dobar način ispoljavanja onoga što želite postići. Uz ovaj aspekt ostavljate dobar dojam na ljude. Puno jasnije ste u mogućnosti izraziti svoje osjećaje i stavove.

Sunce Opozicija Hiron (orb 3°7′)

Sunce opozicija sa Hiron tranzit je u kojem osjećate čudnu nefunkcionalnost u sebi, potrebu za uspjehom koja nije kompatibilna sa osobnim potrebama. Osjećate ograničenja vaše druge linije svijesti. Znate stvari koje ne znate objasniti. Otprilike kad napunite 50 godina, otvoriti će vam se put gdje ćete morati odlučiti šta ćete slijediti.

Sunce Trigon Crni Mjesec Lilit (orb 3°23′)

Sunce trigon sa Lilit tranzit je u kojem nemate jasnu logiku i razmišljanje. To se najviše odnosi za emotivne odnose. Ljubomorni ste, teško zadržavate partnera. Bitni ste samom sebi, često ulazite iz veze u vezu. Tražite smisao u ljubavi, a ne vidite da bježite od iste.

Sunce Sekstil Sjeverni Čvor (orb 0°55′)

Sunce sekstil sa Sjeverni Mjesečev čvor aspekt je koji vas stvara vođom. Vaša intelignecija je nadprosječna, vi ste u ovom tranzitu uspješni i omiljeni. U životu se bavite onim što volite. Karmički dio naslijeđa u ovom tranzitu daje vam potpunu slobodu.

Mjesec Konjukcija Merkur (orb 5°53′)

Mjesec konjukcija sa Merkurom tranzit je za vas dobre međusobne suradnje između emocija i razuma. Također naglašena je i potreba za boljim izražavanjem misli i osjećaja. Imate jako dobro komunikaciju sa partnerom i okolinom.

Mjesec Trigon Mars (orb 3°51′)

Mjesec trigon sa Marsom aspekt je u kojem imate veliku želju istaknuti se u okruženju u kojem djelujete. spremni ste pomoći svakome. Vrlo ste energični i hrabri i voljni pomoći svima. Cijeni vas partner i okolina.

Mjesec Kvadrat Saturn (orb 7°36′)

Mjesec kvadrat Saturn tranzit je u kojem imate naglašene loše odnose sa partnerom, razlog tome je loša komunikacija koju vi teško ostvarujete u ovom tranzitu. Ovaj tranzit čini vas obeshrabrenom osobom punom nepovjerenja i sumnja.

Mjesec Kvinkonjukcija Vertex (orb 2°2′)

Mjesec inkonjukcija Vertex tranzit je za vas u kojem ste svjesni svojih mana, ali i vrlina. Upoznajete ljude koji postaju važni za vašu budućnost. Vaš partner i vi spremni ste i za zajedničke odluke, pa i brak. Cijeni vas okolina i obitelj.

Mjesec Konjukcija Podznak (orb 3°17′)

Mjesec konjukcija Ascendent tranzit je u kojem se osjećate slabim psihički i bez samopouzdanja. Jako ste osjetljivi,ali ne znači da ne možete postići bolje. Ali u ovom tranzitu ovisni ste o svojoj obitelji u kojoj tražite utočište i suosjećanje.

Mjesec Kvadrat Sredina Neba (orb 7°48′)

Mjesec kvadrat Medium Coeli tranzit je u kojem imate poteškoće da se uklopite u radnu okolinu. Ne prihvaćate ničije mišljenje, puni ste sebe i arogantni. Vrlo često imate velike poteškoće u komunikaciji.

Merkur Sekstil Neptun (orb 3°21′)

Merkur sekstil Neptun tranzit je u kojem vi i riječima i svojim ponašanjem vrlo dobro pokazujete u ljubavi ono što osjećate. Također očekujete i od voljene osobe da vam uzvrati istom mjerom.

Merkur Konjukcija Pluton (orb 3°56′)

Merkur konjukcija Pluton tranzit je u kojem ste željni intelektualnog saznanja, učenja, zanimaju vas sve oblasti života. Učite sa lakoćom i uspješni ste u društvenim događanjima.

Merkur Kvinkonjukcija Vertex (orb 3°51′)

Merkur inkonjukcija sa Vertexom tranzit je u kojem obitelj ima bitnu ulogu da bi imali uspjeh u karijeri. Važna vam je njihova podrška i odobravanje. Često u posao ulazite sa nekim članom obitelji i takvi partnerski odnosi donose vam uspjeh.

Merkur Konjukcija Podznak (orb 2°36′)

Merkur konjukcija Ascendent tranzit je u kojem se osjećate slabim psihički i bez samopouzdanja. Jako ste osjetljivi,ali ne znači da ne možete postići bolje. Ali u ovom tranzitu ovisni ste o svojoj obitelji u kojoj tražite utočište i suosjećanje.

Merkur Kvadrat Sredina Neba (orb 1°54′)

Merkur kvadrat Medium Coeli tranzit je u kojem imate poteškoće da se uklopite u radnu okolinu. Ne prihvaćate ničije mišljenje, puni ste sebe i arogantni. Vrlo često imate velike poteškoće u komunikaciji.

Venera Kvadrat Jupiter (orb 4°9′)

Venera kvadrat Jupiter tranzit za vas u kojem je jako turbulentan i nestabilan period na financijskom i ljubavnom planu kada bi mnoge Vaše želje i mnoga Vaša očekivanja na ovim životnim poljima mogla biti teže ostvariva.

Venera Kvadrat Neptun (orb 1°46′)

Venera kvadrat Neptun za vas tijekom trajanja ovog tranzita može biti naglašena veća opasnost od nastanka većeg nezadovoljstva situacijom na ljubavnom planu kao i od javljanja većeg razočarenja uslijed nekih neispunjenih očekivanja u ljubavi.

Venera Kvadrat Sjeverni Čvor (orb 6°30′)

Venera kvadrat Sjeverni Mjesečev čvor tranzit je u kojem vaše želje u ljubavi poklapaju se sa željama voljene osobe. Vaš ljubavni život je na samom vrhuncu. Tokom ovog tranzita moguće su i odluke o braku,a za oženjene o potomstvu.

Venera Sekstil Točka Fortune (orb 3°51′)

Venera sekstil točka Fortune tranzit je koji vam donosi puno uspjeha u ljubavnim dešavanjima. Tokom ovoga tranzita vaše misli i želje su apsolutno usklađene. Omiljeni ste suprotnom spolu i to je period novih poznanstva koja mogu biti i u budućnosti ozbiljne veze.

Venera Sekstil Sredina Neba (orb 3°13′)

Venera sekstil Medium Coeli za vas je tranzit koji vam daje mogućnost da radite u struci koja je vezana za tuđe emocije, umjetnička zanimanja i estetiku ). Volite ono što radite i često spajate afektvinu sferu s poslovnom, emotivni ili bračni život može pomoći u ostvarenju karijere.

Mars Kvinkonjukcija Saturn (orb 3°45′)

Mars inkonjukcija Saturn tranzit je u kojem težite da ostvarite veće prihode i poslovne šanse. Tražite i mogućnosti novih stjecanja znanja u svrhu vlastite kvalitete vaših sposobnosti.

Mars Kvadrat Uran (orb 2°41′)

Mars kvadrat Uran za vas je tranzit u kojem se radije ističete u gomili nego što slijedite druge. Tvrdoglavi ste što može ometati vaš napredak u životu i uzrokovati nepotrebne odgode ili prepreke.

Mars Kvadrat Hiron (orb 4°36′)

Mars kvadrat sa Hiron aspekt je kod vas u kojem dolazite često u sukobe verbalne sa okolinom i u međuljudskim odnosima. Razlog tone je kod vas jaka želja za nametanjem vlastitih stavova i nedovoljno tolerancije.

Mars Kvadrat Vertex (orb 5°53′)

Mars kvadrat sa Vertexom za vas je tranzit u kojem se suočavate sa problemima u postizanju vlastitih ciljeva. Kako bi ih postigli, važno je da si postavite realne ciljeve.

Mars Trigon Podznak (orb 7°8′)

Mars trigon Ascendent tranzit je u kojem ste neovisni i imate jaku volju. Svjesni ste koliko vrijedite i u tome ne trebate ničiju potvrdu. Uživate u sportu, vaš život je zaista tokom ovog tranzita ispunjen.

Jupiter Sekstil Saturn (orb 7°15′)

Jupiter sekstil Saturn kod vas je tranzit koji može biti vrlo plodan period na financijskom planu jer ovaj tranzit potpomaže bolje ostvarenje planova za poboljšanje financijske situacije i može doprinijeti dodatnom uvećanju bogatstva.

Jupiter Konjukcija Neptun (orb 5°54′)

Jupiter konjukcija Neptun tranzit je koji vam donosi i pozitivne i negativne osobine. Težite pretjerivanju, idealizmu, kreativnosti i naivnosti.

Jupiter Sekstil Pluton (orb 5°19′)

Jupiter sekstil Pluton tranzit je u kojem ste puni optimizma, pozitivni i gledate i tako na život. Tokom ovoga tranzita vas i vaše ambicije baš ništa ne može pokolebati.

Jupiter Trigon Hiron (orb 6°24′)

Jupiter trigon sa Hiron tranzit je za vas u kojem imate jaku želju za dokazivanjem. Ponekad i neprimjereno ispoljavate svoju individualnost u cilju ostavljanja snažnog dojma na druge.

Jupiter Opozicija Crni Mjesec Lilit (orb 6°40′)

Jupiter opozicija sa Lilith aspekt je u kome očekujete jako mnogo od odnosa sa braćom ili sestrama. Važno je da vas podržavaju u onom što činite. Niste realni i to često dovodi do jačih obiteljskih sukoba.

Jupiter Konjukcija Sjeverni Čvor (orb 2°22′)

Jupiter konjukcija sa Sjeverni Mjesečev čvor tranzit je u kojem imate široko djelovanje komunikacije. Uvijek dolazite do svojih ciljeva. Vaše karmičko naslijeđe je dobro i sreća vam je doista naklonjena.

Jupiter Kvinkonjukcija Sredina Neba (orb 7°21′)

Jupiter inkonjukcija Medium Coeli tranzit je u kojem svojim pozitivnim stavom postižete napredak. cijenjeni ste i rado u društvi istomišljenika. tokom ovoga tranzita spremni ste ubrati plodove prethodnog zalaganja.

Saturn Trigon Uran (orb 6°27′)

Saturn trigon Uran tranzit je koji vam nosi ostvarenje vaših želja i zadanih ciljeva. Imate tokom ovoga tranzita mnogo energije i puni ste entuzijazma.

Saturn Sekstil Hiron (orb 0°51′)

Saturn sekstil Hiron povoljan je za vas tranzit u kojem ste potaknuti boljim prevladavanjem ostvarivanja želja u ljubavi. Međutim moguće je i češće netolerantno sagledavanje u ljubavi, neprikladno ponašanje u kojem je potrebno sagledati problem više puta.

Saturn Trigon Crni Mjesec Lilit (orb 0°36′)

Saturn trigon sa Lilit tranzit je u kojem nemate jasnu logiku i razmišljanje. To se najviše odnosi za emotivne odnose. Ljubomorni ste, teško zadržavate partnera. Bitni ste samom sebi, često ulazite iz veze u vezu. Tražite smisao u ljubavi, a ne vidite da bježite od iste.

Saturn Sekstil Sjeverni Čvor (orb 4°54′)

Saturn sekstil sa Sjeverni Mjesečev čvor aspekt je koji vas stvara vođom. Vaša intelignecija je nadprosječna, vi ste u ovom tranzitu uspješni i omiljeni. U životu se bavite onim što volite. Karmički dio naslijeđa u ovom tranzitu daje vam potpunu slobodu.

Saturn Kvadrat Točka Fortune (orb 7°33′)

Saturn kvadrat sa točkom Fortune za vas u ovom tranziti znači da ste odani prijatelj, odani kolega ili poslovni partner. Na vas se svi mogu osloniti. Okolina vas poštuje i rado je u vašem društvu. Sreća je za vas u malim stvarima, krugu ljudi koji vas cijene.

Uran Opozicija Hiron (orb 7°18′)

Uran opozicija Hiron aspekt je u kojem ste ostavili svoju prošlost, otpustili svoje traume, krećete se u bolje početke. Sretni ste, emotivno zadovoljni uz partnera. Na vama su odluke o braku ili planiranje potomstva.

Uran Trigon Crni Mjesec Lilit (orb 7°2′)

Uran trigon Lilit tranzit je kod vas pun strasti i požude. Vaša seksualnost je na vrhuncu, vaš partner je zadovoljan. Emotivno ste zaokupljeni samim sobom, vi volite, a ljubav je uzvraćena. Seks vam je bitan pa partner mora imati dobru maštu da bi ostao uz vas.

Uran Opozicija Vertex (orb 3°11′)

Uran opozicija Vetrex važan aspekt je u vašem životu. Konačno znate što želite, odlučujete se na važne poteze, ljubavni život vam je ispunjen. Vaše prijašnje zalaganje u poslovnom polju, sada je nagrada koju ste dugo čekali. Stabilni ste, vaš partner vas podržava.

Neptun Sekstil Pluton (orb 0°35′)

Neptun sekstil Pluton tranzit je u kojem svjesno ulazite u nove poslovne situacije, suočavate druge sa onim što smatrate da je važno za kvalitetan život. Tokom ovoga tranzita trudite se biti humanitarac.

Neptun Kvadrat Vertex (orb 7°13′)

Neptun kvadrat Vertex tranzit je vaših dobrih namjera i sklada sa okolinom, prihvaćanja od strane društva. Velikim zalaganjem tokom ovoga tranzita vi postižete priznanja u društvu, što godi vašem egu.

Neptun Sekstil Podznak (orb 5°57′)

Neptun sekstil Ascendent tranzit je u kojem imate poteškoća izraziti se na pravi način i često ostavljate na drugima pogrešan dojam. Imate plodnu maštu s kojom ukrašavate stvarnost.

Neptun Kvinkonjukcija Sredina Neba (orb 1°27′)

Neptun inkonjukcija Medium Coeli tranzit je u kojem vaša sva kreativnost okrenuta je prema onome što želite. Svojom voljom, ambicijama koje imate postižete sve što želite,

Pluton Sekstil Sjeverni Čvor (orb 7°41′)

Pluton sekstil Sjeverni mjesečev čvor tranzit je u kojem spremnost na odgovorne poteze vodi vas u nova životna iskustva. To se naročito odnosi na ljubavni život gdje ste spremni na odluke braka ili potomstva.

Pluton Kvinkonjukcija Vertex (orb 7°47′)

Pluton inkonjukcija Vertex tranzit je u kojem suočeni ste sa besparicom, ali također imate snage za borbu, ne dopuštate si nikakve rizike. Odlučni ste u namjeri da to popravite.

Pluton Konjukcija Podznak (orb 6°32′)

Pluton konjukcija Acendent tranzit je u kojem jako dobro iz raspoloživih sredstava možete učiniti mnogo. Znate kako je teško funkcionirati i razvijati se u uvjetima ekonomskih pritisaka koji vas ometaju na svakom koraku, zato možete navesti druge da urade nešto za vas.

Pluton Kvadrat Sredina Neba (orb 2°2′)

Pluton kvadrat Medium Coeli aspekt je u kojem se lako transformirate, ali u negativnom smislu. Često imate protivnike i sukobe na poslu.

Hiron Sekstil Crni Mjesec Lilit (orb 0°15′)

Hiron sekstil Lilit tranzit je u kojem prevladavate dobrim razmišljanje, intuicijom. Vrlo brzo pronalazite riješenja za sve probleme. Znate i svjesni ste svojih pogrešaka iz prošlosti i uporni ste u tome da ih ne ponavljate.

Hiron Trigon Sjeverni Čvor (orb 4°3′)

Hiron trigon Sjeverni mjesečev čvor aspekt je gdje odnosi u obitelji ili sa voljenom osobom su jedino što vas zanima sada. tokom tranzita bit ćete vrlo privlačni suprotnom spolu i uživati u pogledima.

Hiron Kvinkonjukcija Točka Fortune (orb 6°42′)

Hiron inkonjukcija točka Fortune aspekt je u kojem svojom snalažljivošću uspijevate ostvariti ono što želite. Imate vrlo veliku moć uvjeravanja i poštuju se vaši stavovi, koji ponekad zbog ishitrenosti i nisu dobri.

Crni Mjesec Lilit Opozicija Sjeverni Čvor (orb 4°18′)

Lilit opozicija Sjeverni mjesečev čvor aspekt je u kojem svi pokušaji da poslovno napredujete dolaze na barijere. Ništa vam ne ide od ruke, moguće je i da ostajete bez posla tokom ovog tranzita.

Crni Mjesec Lilit Kvinkonjukcija Točka Fortune (orb 6°57′)

Lilit inkonjukcija točka Fortune aspekt je u kojem posvećeni se vlastitoj sreći i uspjehu. Uživate u onome što imate, obitelj i ljubav su vam na prvom mjestu, što ponekad dovodi do problema u poslu koji je zapostavljen.

Točka Fortune Trigon Sredina Neba (orb 7°4′)

Točka Fortune trigon Medium Coeli tranzit je u kojem imate napredak u poslu ,ali i u zaradi. Trudili ste se dugo da ostvarite poziciju koju sada imate. Čvrsti ste u svojim stavovima i ne dopuštate da vas itko pokoleba u onome što želite ostvariti.

Vertex Kvinkonjukcija Podznak (orb 1°15′)

Vertex inkonjukcija Ascendent tranzit koji vam pruža sjajne mogućnosti za bolje prezentiranje brojnih intelektualnih i kreativnih sposobnosti. Potrebna je međutim, i određena doza opreznosti.

Vertex Trigon Sredina Neba (orb 5°45′)

Vertex trigon Medium Coeli aspekt je gdje se odlučujete na nove poslovne poduhvate u kojima vidite veću i bolju zaradu. Svjesno ulazite u rizike i vaša intuicija tokom ovoga tranzita od velike je važnosti za vaš uspjeh.

Podznak Kvadrat Sredina Neba (orb 4°30′)

Ascendent kvadrat Medium Coeli aspekt je u kojem poslovno zbog svoje tvrdoglavosti i ega niste u stanju riješavati poslove na pravi način. Ne prihvaćate kritike, niti se prilagođavate timskom radu.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)