Luka Modrić – natalna karta

horoscope guru

Luka Modrić - natalna karta

Važni aspekti i utjecaji planeta, obilježili su karijeru poznatog nogometaša Luke Modrića. U natalnoj karti pročitajte važne utjecaje planeta koje su usmjerile ga na pravi put u sportu. 

Luka Modrić (Zadar, 9. rujna 1985.), hrvatski je profesionalni nogometaš i hrvatski nogometni reprezentativac koji trenutačno igra za španjolski nogometni klub Real Madrid. Većinom igra kao razigravač na poziciji navalnog veznog ili na poziciji lijevog krila. Nogometnu karijeru započeo je u mlađim uzrastima NK Zadar, da bi 2000. godine prešao u GNK Dinamo gdje je, preko posudbi u Zrinjskom iz Mostara i Interu iz Zaprešića, izborio mjesto u prvih jedanaest zagrebačkih plavih. S Dinamom je uzastopce osvojio tri naslova državnoga prvaka (2006., 2007. i 2008.) te dva naslova pobjednika Hrvatskog nogometnog kupa (2007. i 2008.). Tomu je pridodao i jedan osvojeni Superkup iz 2006. godine. Također je dobitnik godišnje nagrade Sportskih novosti za najboljeg igrača Prve hrvatske nogometne lige, koja mu je dodijeljena 2008. godine. Dobitnik je i nagrade za najveću nadu hrvatskoga nogometa koju mu je 21. prosinca 2004. godine dodijelio Večernji list.

Izvor: Wikipedija

Ako želite izraditi vlasittu natalnu kartu potpuno besplatno KLIKNITE OVDJE

Natalna karta za Luku Modrića

Natalna karta za Luka Modrić
9 Rujan – Septembar 1985 u 10:08 (10:08 am) (vremenska zona = UTC +2)
Univerzalno vrijeme: 08:08
Zadar, Zadarska, Hrvatska
44°N7′ 15°E15′
Tropski zodijak
Placidus Kuće

Planeti i Točke u Znakovima

Podznak u Vagi 27°  11′ 49″

Podznak ili Ascendant naziv je za znak koji se u trenutku vašega rođenja nalazi na istoku. Govori o vašem izgledu, ponašanju i načinu na koji vas prihvaća okolina. Podznak ili Ascendant u Vagi čini vas nasmijanom, ugodnom i vedrom osobom uvijek okruženom prijateljima. Šarmantni ste i uglađeni. Krase vas pravilne crte lica, skladna građa tijela, pune usne i krupne oči.

Sunce u Djevici 16°  35′ 19″

Sunce u Djevici Vama daje izrazitu realnost. Sve razrađujete i planirate do najmanjeg detalja. Karakterom ste pristupačni, pa čak i ljubazni, ali vrlo često, poprilično kritični. Volite red i ne volite kad taj red netko Vam poremeti. Teško ulazite u ljubavne veze jer niste strastveni, a u tome Vas koči Vaša suzdržanost.

Mjesec u Raku  7°  14′ 54″

Mjesec u Raku naglašava kod Vas ranjivost, osjetljivost, maštovitost. Zapažate pozitivnost u svemu oko sebe, divite se prijateljima, raspoloženi ste za nove početke. Jako dobro pamtite i sjećate se, ne zaboravljate uzvratiti dobrim djelima. Vi ste osoba koja voli umjetnost,, ali sputava Vas vlastita samostalnost.

Merkur u Djevici  4°  31′ 08″

Sa Merkurom u Djevici Vi ste sposobna i svestrana ličnost. Osoba ste koja je stalno u potrazi za novim izazovima i znanjima. Sposobni ste za timski rad, ali ponekad pretjerate sa kritikama. Zbog svoje sporosti reagiranja, često propuštate dobre prilike. Vi ste osoba koja sve vidi, sve zapaža, uvjek ste u nekom istraživanju, nečega.

Venera u Lavu 14°  32′ 35″

Sa Venerom u Lavu vi ste romantična osoba, topla i iskrena. Vrlo Vam je bitno kakav dojam ostavljate na druge, privlači Vas luksuz. Ljubav je za Vas jako važna . Vrlo često zaljubite se na prvi pogled. Znate održati brak,ali volite flertove i slobodu. Nekad ste jako ljubomorni, pa i skloni aferama.

Mars u Lavu 29°  32′ 25″

Sa Marsom u Lavu Vi ste puni samopouzdanja i energije, ali i jako lako planete. Skloni ste dramatiziranju baš svega da zaokupite nečiju pažnju. Često ste egoistični i arogantni, mada znate biti i srdačni i velikodušni. dinamični ste i imate veliki krug prijatelja. Strastvena ste osoba i imate veliku potrebu za ljubavnim životom, u seksu znate stvoriti atmosferu.

Jupiter u Vodenjaku  8°  02′ 52″  Rx

Sa Jupiterom u Vodenjaku Vi ste osoba koja je organizirana i voli red. Inspirirani ste snažnim idealima i društveno orjientirani. Volite prijateljstva, imate širok krug ljudi oko sebe. Najbolje djelujete kroz rizik. Važna Vam je naklonost prijatelja.

Saturn u Škorpionu 23°  05′ 32″

Saturn u Škorpionu čini Vas odlučnom i snažnom osobom. Vrlo ozbiljno pristupate svemu u životu. Karakterom ste izdržljivi, ali i tvrdoglavi. Imate snažne seksualne potrebe. Ljubomorni ste i često skloni konfliktima. Imate dobro moć uvjeravanja.

Uran u Strijelcu 14°  05′ 25″

Sa Uranom u Strijelcu Vi ste optimistična osoba. Volite neovisnost i slobodu. Inzistirate uvijek na neobičnim i novim idejama. Volite promjene, avanture i putovanja. Vi se snalazite u svim situacijama.

Neptun u Jarcu  0°  50′ 58″  Rx

Neptun u Jarcu čini Vas optimističnom i ambicioznom osobom. Posjedujete veliki entuzijazam, svakom problemu pristupate konkretno i jasno., Karakterizira Vas snažna volja i disciplina. Volite nametati svoj autoritet i manipulirati drugim osobama.

Pluton u Škorpionu  2°  52′ 24″

Sa Plutonom u Škorpionu kod Vas se određuje karakter čitave generacije. Pluton je u znaku Škorpiona boravio u periodu od 1984. do 1995. godine. Ove generacije imaju veliku snagu volje i mogu da kontroliraju svoje želje. Odlučne su i namjeravaju da do posljednje kapi iskoriste sve što život nudi. Veoma su strastveni i duboko seksualni. Njihova budućnost se formira u uslovima eskalacije nasilja u svijetu.

Hiron u Blizancima 14°  34′ 51″

Sa Hironom u Blizancima Vi se regenerirate kroz kontakte sa drugim ljudima, kroz razmjenu ideja. Pomažete drugima uz svoju jaku logiku i znanje. Pomoću riječi, vi nudite iscijeljenje ,znate potaknuti u drugima pozitivno.

Crni Mjesec Lilit u Biku 11°  01′ 45″

Lilit označava Vašu seksualnost, erotičnost, vašu mračnu stranu. Sa Lilitom u Biku vi ste osoba sklona uživanju, pa tako u seksu znate maksimalno uživati. Uzbuđujete se sporo i polako, volite duge predigre. Kada se pokrene vaša uspavana strast partner ostaje bez daha. Skloni ste plačanju seksualnih usluga.

Sjeverni Čvor u Biku 10°  46′ 22″  Rx

Sjeverni Mjesečev čvor je simbol Vaše budućnosti. Predstavlja novo još neproživljeno iskustvo. Sjeverni čvor u Biku uči vas da gradite i savladate strah od uspona i padova. Sve što ste ranije gradili je eliminirano, sada učite suštinu nove vrijednosti na drugačijim osnovama.

Točka Fortune u Lavu 17°  51′ 24″

Točka Fortune predstavlja karmičku nagradu,svjetovni uspjeh, napredak. Fortuna u Lavu čini vas vedrom osobom poznatom po vašem smijehu. Fascinantni ste, posjedujete sznažan optimizam. Usrećuju vas male i jednostavne stvari. Cijenite iskrenost.

Vertex u Biku 29°  59′ 29″

Vertex ima veliki utjecaj na vezu vas i partnera. On prikazuje skrivene želje i strasti koje nosimo u životu. Ako vas zanima voli li vas partner i hoćete li ostati zajedno, Vertex vam može dati odgovor. Vertex u Biku pokazuje vas kao senzualnu osobu koja je pohlepna za svom svojom imovinom. Imate interakciju kojom ste sposobni privući baš svakog u svoj život.

Sredina Neba u Lavu  3°  16′ 10″

Medium Coeli predstavlja vaš izbor karijere, utjecaje na izbor karijere, vaše skrivene potencijale, i utisak na ljude. Medium Coeli u Lavu čini vas kreativnom osobom koja se bavi poslom koji nudi više mogućnosti da se možete dokazati. Vaša kreativnost u vašoj karijeri postiže značajne uspjehe u srednjim godinama.

Planeti i Točke u Kućama

Sunce u 11. Kući

Sunce opisuje našu osobnost, našu samosvijest i pokazuje što želimo od života.Sunce pokazuje u kojem području života želimo zabljesnuti, gdje nam je srce i u čemu želimo uspjeti. Sa Suncem u jedanaestoj kući vi ste pristupačna osoba koja teži priznanju okoline. Prijatelji su vama važni u životu,a uz njih postižete poslovan i emotivan uspjeh. Imate velike nade i ciljeve, te visoke ideale.

Mjesec u 9. Kući

Mjesec ukazuje na vaše emocije i vaš unutarnji svijet. dio je vaše osobnosti i ukazuje na vaše skrivene želje. Mjesec u devetoj kući ukazuje da ste vrlo maštovita i kreativna osoba. Stalno ste u potrazi za stjecanjem novih znanja. Radoznali ste, volite putovanja, ali i jako strastveni.

Merkur u 10. Kući

Merkur označava vaša razmišljanja i vašu komunikativnost. Ukazuje na ono što najviše zaokuplja vaš um, govori koliko ste praktični i imate li smisla za humor. Merkur u desetoj kući ćini vas komunikativnom i praktičnom osobom. Odgovaraju vam intelektualni poslovi. Ne zadržavate se dugo na jednom poslu., često ga mijenjate. Uspješni set u svojoj karijeri, naročito kada radite ono što volite.

Venera u 10. Kući

Kroz utjecaj Venere upoznajemo strast i ushit, zanos i radost, te prirodu naše seksualnosti. Venera u desetoj kući vas čini dopadljivom osobom društvu i vašoj okolini. Privlači vas moda i umjetnost. Ljepota i harmonija važna vam je u životu. Privlačni ste suprotnom spolu, ali važan vam je i partnerov izgled.

Mars u 10. Kući

Mars ukazuje na šanse i slabosti, rizike i opasnosti, na reakcije, na mogućnosti za ostvarenje potencijala, planova i želja.. Mars u desetoj kući ukazuje da ste osoba koja ima vrlo uspješnu i plodnu karijeru. Ambiciozni ste i postižete velike uspjehe na poslovnom i financijskom planu. Ako nekad neke stvari se ne odvijaju kako očekujete, znate biti i previše uzrujani.

Jupiter u 4. Kući

Jupiter ukazuje na vaše potencijale, za ostvarenje uspjeha i sreće, te iskorištavanjem šansi koje vam se pružaju. Jupiter u četvrtoj kući čini vas osobom koja voli timski rad, imate snažan potencijal da gurate i druge. Strpljivi ste, važna vam je obitelj i tu postižete najveću sreću. Nekad imate probleme jer niste spremni na kompromise.

Saturn u 1. Kući

Saturn u kućama opisuje aspekte života u kojima treba razviti bolji osjećaj kontrole, ambicioznosti. Saturn je planeta iskušenja i šansi. Saturn u prvoj kući ukazuje da ste osoba koja sa velikom ozbiljnošću prilazi riješavanju problema. Nekad ste deprimirani od straha od neuspjeha. Imate komplicirane ljubavne odnose jer ne znate se izraziti niti podijeliti probleme sa partnerom.

Uran u 2. Kući

Uran simbolizira, buntovništvo, reforme, nove promjene, rađanje nečega novoga i neobičnoga. Uran u drugoj kući pokazuje da vas prate u životu velike promjene, ekonomskih i financijskih situacija. Imate puno padova i uspona dobrih i loših. Posjedujete jako dobru metodu razmišljanja kako da dođete što brže do novca. Spremni ste na rizike, trebate se čuvati bankrota.

Neptun u 3. Kući

Neptun vlada ljudskom intuicijom, psihičkim sposobnostima, maštom. Zbunjuje i obmanjuje. Neptun u trećoj kući čini vas osobom koja razumije druge najviše zbog svoje vlastite osobnosti i suosjećanja prema drugima. Kod vas je naglašena mašta i fantazija. Mistični ste ,a takve su i vaše težnje i sklonosti.

Pluton u 1. Kući

Pluton predstavlja stare obrasce, sve ono što nas blokira i koči i što je potrebno eliminirati i odstraniti. Pluton u prvoj kući pokazuje da ste osoba sa velikom unutarnjom energijom. Jaka set ličnost, volite dominirati i voditi dominantan seksualni život. Imate jak utjecaj na okolinu, često vas se ljudi boje.

Hiron u 8. Kući

Hiron u natalnoj karti otkriva bol i traume na koje smo naišli u prošlosti, svom ranom djetinjstvu, u ranim fazama svog života. Hiron u osmoj kući ukazuje na gubitak voljene osobe ili smrt, ali i na sreću u partnerskim odnosima. Vaše želje su vam jako važne. Posjedujete jaku mističnu i psihičku sposobnost.

Crni Mjesec Lilit u 7. Kući

Lilit otkriva vaše najdublje tajne, seksualne porive, prošlu mračnu krmu i naša iskušenja. Lilit u sedmoj kući čini vas osobom koja nema povjerenje zbog situacija vašega djetinjstva ili mladosti. Ljubomorni ste u partnerskim odnosima i često budete ostavljeni. Seksulanost kod vas dolazi do izražaja kada imate potpuno povjerenje u partnera.

Sjeverni Čvor u 7. Kući

Sjeverni Mjesečev čvor simbolizira donošenje važnih odluka, ostavlja životni put ,pronalazi vlastito Ja., te prošle inkarnacije i karmičku lekciju u ovome životu. Sjeverni Mjesečev čvor u sedmoj kući pokazuje da ste osoba koja svoj unutarnji stav postiže uz ljubav. Vaša unutarnja ljepota raste koliko i ljubav prema voljenoj osobi. Ipak ponekad imate probleme sa vlastitim egom.

Točka Fortune u 10. Kući

Točka Fortune predstavlja napredak, svjetovni uspjeh, urođene sposobnosti i talente. Fortuna u desetoj kući pokazuje da ste osoba koja svoju sreću traži putem društva i okoline. Važno vam je njihovo prihvaćanje. Talentirani ste za pregovore, često se bavite politikom ili sličnim poslovima u kojima se možete dokazati.

Vertex u 8. Kući

Vertex se smatra točkom ispunjenja želja.Važan je kao prekretnica u životu, vjeruje se da se aktivira kod rođenja i kod smrti. Predstavlja i karmičke događaje u životu. VERTEX se delineairira u 5, 6, 7 i 8. kući jer se ne smatra vrijednim da se delineairira u drugim kućama. Vertex u osmoj kući pokazuje da ste osoba koja ima težnje za za nerazdvojivim vezama, što je kod vas izrazito jaka potreba. Ako ste u životu povrijeđeni i prevareni emotivno, zatvorit ćete se u vezema u budućnosti i ostati sami.

Aspekti

Sunce Sekstil Saturn (orb 6°30′)

Sunce sekstil sa Saturnom aspekt je kod vas koji ukazuje na veliku pažnju za postizanjem životnih ciljeva. U ovom aspektu imate mogućnost da iskoristite svoje ambicije i dobru intuiciju za napredak.

Sunce Kvadrat Uran (orb 2°30′)

Sunce kvadrat sa Uranom aspekt je koji vam daje veliki ego. U ovom aspektu posjedujete veliki osjećaj osobne slobode i za vas je izazov ono što morate učiniti. Međutim ovaj aspekt daje vam i strah od onoga što trebate učiniti da ne ugrozite svoju slobodu.

Sunce Kvadrat Hiron (orb 2°0′)

Sunce kvadrat sa Hiron tranzit je koji pokazuje da vi ste orijentirani uspjehu i netolerantni prema filozofiji i nekonvencionalnim konceptima. Osjećate kao da su oni prijetnja vašem indentitetu i načinu života. Držite se tradicije i ne dopuštate da vam priđe išta što je van toga. Mogli biste imati neke teške odluke vezano za liječenje i terapiju.

Sunce Trigon Crni Mjesec Lilit (orb 5°34′)

Sunce trigon sa Lilit tranzit je u kojem nemate jasnu logiku i razmišljanje. To se najviše odnosi za emotivne odnose. Ljubomorni ste, teško zadržavate partnera. Bitni ste samom sebi, često ulazite iz veze u vezu. Tražite smisao u ljubavi, a ne vidite da bježite od iste.

Sunce Trigon Sjeverni Čvor (orb 5°49′)

Sunce trigon sa Sjeverni Mjesečev čvor tranzit je u kojem ste vi veliki obožavatelj tradicije i običaja. Imate naglašene i dobre intelektualne sposobnosti. Napredujete jako dobro uz pomoć timskog rada.

Mjesec Sekstil Merkur (orb 2°44′)

Mjesec sekstil sa Merkurom odličan je tranzit koji vam daje sposobnost učenja, stjecanja znanja i napretka. Imate veliki potencijal za realizacijom svega što ste započeli.

Mjesec Sekstil Mars (orb 7°42′)

Mjesec sekstil Sa Marsom povoljan je tranzit u kojem potičete unutarnju snagu za postizanje vaših ciljeva. U ovom aspektu ostavljate jako dobar dojam kod suprotnog spola, kao i kod poslovnih kontakata.

Mjesec Kvinkonjukcija Jupiter (orb 0°48′)

Mjesec inkonjikcija sa Jupiterom aspekt je u kojem uz jako puno zalaganja postižete ciljeve. Imate dobre prijatelje koji su uz vas, što vama mnogo znači. Postižete poštovanje okoline i naklonost suprotnog spola.

Mjesec Kvinkonjukcija Uran (orb 6°51′)

Mjesec inkonjukcija Uran tranzit je u kojem značajnu ulogu za vaš uspjehu u ljubavi i poslu ima vaša obitelj. Spremni ste da saslušate savijete, spremni ste na kompromise. cilj vam je postizanje harmonije u međuljudskim odnosima.

Mjesec Opozicija Neptun (orb 6°24′)

Mjesec opozicija Neptun tranzit je u kojem ste emotivno nesigurni u sebe. Vaša očekivanja nisu realna, mislite da nemate sreće u ljubavi, zapravo problem je u vašim strahovima.

Mjesec Trigon Pluton (orb 4°22′)

Mjesec trigon sa Pluton za vas je tranzit u kojem imate duboke osjećaje, znate ih pokazati i postići ljubavnu harmoniju. spremni ste na ustupke partneru i kompromise.

Mjesec Sekstil Crni Mjesec Lilit (orb 3°47′)

Mjesec sekstil Lilit aspekt u kojem privlačite suprotni spol. Vaša snaga i privlačnost i vaša seksualnost u ovom tranziti su vrlo jake. Spremni ste u ljubavi na novo, čak i zabranjeno.

Mjesec Sekstil Sjeverni Čvor (orb 3°31′)

Mjesec sekstil Sjeverni mjesečev čvor povoljan je tranzit u kojem se dobro snalazite,naročito u manjim poslovima koji uključuju i obitelj. Važna vam je podrška obitelji u svemu što radite.

Merkur Konjukcija Mars (orb 4°59′)

Merkur konjukcija Mars za vas je tranzit naglih poboljšanja, poduzimanja konstruktivnih koraka, poboljšanja vaše naročito ljubavne situacije. Za vrijeme ovog tranzita vi ste puni poleta i energije.

Merkur Kvinkonjukcija Jupiter (orb 3°32′)

Merkur inkonjukcija Jupiter aspekt je u kojem vaša intelektualna i verbalna snaga dolazi do izražaja. Spremo izlažete svoje stavove, a okolina i poslovna i privatna sa odobrenjem ih prihvaća. Osjećate svoju snagu, nadomoć koja godi vašem egu.

Merkur Trigon Neptun (orb 3°40′)

Merkur trigon Neptun aspekt je u kojem postižete odlične rezultate u svom stvaralaštvu. Znate što želite i to znate i svojim djelima i riječima pokazati. Poslovno ste na vrhuncu, a radna okolina vas cijeni.

Merkur Sekstil Pluton (orb 1°39′)

Merkur sekstil Pluton aspekt je u kojem težite osobnoj transformaciji. Imate jaku moć uvjeravanja, okolina vas sluša sa pozornošću, poštuje vaše izjave.

Merkur Trigon Crni Mjesec Lilit (orb 6°31′)

Merkur trigon sa Lilit tranzit je u kojem nemate jasnu logiku i razmišljanje. To se najviše odnosi za emotivne odnose. Ljubomorni ste, teško zadržavate partnera. Bitni ste samom sebi, često ulazite iz veze u vezu. Tražite smisao u ljubavi, a ne vidite da bježite od iste.

Merkur Trigon Sjeverni Čvor (orb 6°15′)

Merkur trigon sa Sjeverni Mjesečev čvor tranzit je u kojem ste vi veliki obožavatelj tradicije i običaja. Imate naglašene i dobre intelektualne sposobnosti. Napredujete jako dobro uz pomoć timskog rada.

Merkur Kvadrat Vertex (orb 4°32′)

Merkur kvadrat sa Vertexom za vas je tranzit u kojem se suočavate sa problemima u postizanju vlastitih ciljeva. Kako bi ih postigli, važno je da si postavite realne ciljeve.

Merkur Sekstil Podznak (orb 7°19′)

Merkur sekstil Ascendent aspekt je u kojem ste vrlo brižni, i maštoviti. Drugi, okolina i prijatelji lako osjete tu vašu snagu i vole biti u vašoj blizini. Fleksibilni ste i intuivno podižete raspoloženje ljudi oko sebe.

Venera Opozicija Jupiter (orb 6°30′)

Venera opozicija Jupiter tranzit je u kojem za vrijeme trajanja ovog tranzita mogli biste osjećati snažniju potrebu za ostvarenjem veće neovisnosti tako da bi Vaše ponašanje na polju ljubavi lako moglo biti pogrešno protumačeno iu tom smislu bi moglo izgledati da je u Vama nastala želja za ljubavnim / seksualnim avanturama.

Venera Trigon Uran (orb 0°27′)

Venera trigon Uran kod vas ovaj period vam može pružiti izvanrednu priliku da zablistate u punom sjaju na polju ljubavi jer ovaj tranzit podržava težnje za predstavljanjem osobe u pravom svjetlu prilikom komunikacije u ljubavi kao i prilikom ispoljavanja nježnosti i pozitivnih emocija u ljubavi.

Venera Sekstil Hiron (orb 0°2′)

Venera sekstil Hiron povoljan je za vas tranzit u kojem ste potaknuti boljim prevladavanjem ostvarivanja želja u ljubavi. Međutim moguće je i češće netolerantno sagledavanje u ljubavi, neprikladno ponašanje u kojem je potrebno sagledati problem više puta.

Venera Kvadrat Crni Mjesec Lilit (orb 3°31′)

Venera kvadrat Lilit kod vas je tranzit u kojem živite još uvijek u prošlosti. Neke prošle veze ne zaboravljate, smatrate da trebate potražiti bivšeg partnera. U ovom tranzitu zbog izražene karmičke ljubavi, pomirenja su i moguća.

Venera Kvadrat Sjeverni Čvor (orb 3°46′)

Venera kvadrat Sjeverni Mjesečev čvor tranzit je u kojem vaše želje u ljubavi poklapaju se sa željama voljene osobe. Vaš ljubavni život je na samom vrhuncu. Tokom ovog tranzita moguće su i odluke o braku,a za oženjene o potomstvu.

Venera Konjukcija Točka Fortune (orb 3°19′)

Venera konjukcija točka Fortune tranzit je u kojem vaše odluke se sudaraju sa odlukama voljene osobe, pa dolazi do čestih rasprava. U ovom tranzitu trebate uskladiti svoje želje sa drugom stranom da se izbjegnu sukobi.

Mars Kvadrat Saturn (orb 6°27′)

Mars kvadrat Saturn kod vas ovaj tranzit može ispoljiti svoje negativne strane i bitno otežati ostvarenje ciljeva ukoliko ste previše nestrpljivi i ukoliko teže kontrolira svoje ponašanje.

Mars Trigon Neptun (orb 1°19′)

Mars trigon Neptun tranzit je u kojem ste perceptivni i možete lako otkriti neiskrenost u drugima. Zato što ste ljubazni i suosjećajni, ljudi dolaze do vas sa svojim problemima, a vi uvijek imate uho za pacijenta.

Mars Sekstil Pluton (orb 3°20′)

Mars sekstil Pluton za vas je tranzit u kojem ste odlučni, određeni i strastveni. Za vas, život je sve ili ništa, ali ste i zbunjeni, a možda i nestrpljivi s drugima koji rade stvari polovično. Vi ste svakako strastvena osoba i posjedujete fascinantnu auru.

Mars Kvadrat Vertex (orb 0°27′)

Mars kvadrat sa Vertexom za vas je tranzit u kojem se suočavate sa problemima u postizanju vlastitih ciljeva. Kako bi ih postigli, važno je da si postavite realne ciljeve.

Mars Sekstil Podznak (orb 2°21′)

Mars sekstil Ascendent tranzit je u kojem pristupate životnim problemima sa puno entuzijazma. Morate biti stalno u pokretu inače ste nervozni i napeti. Razvijanjem samodiscipline možete poboljšati vlastitu kreativnost.

Jupiter Sekstil Uran (orb 6°3′)

Jupiter sekstil Uran tranzit u kojem vi imate puno prirođenom entuzijazma, jednostavno privlačite sreću u svoj život, ljudi obožavaju biti u vašem društvu.

Jupiter Kvadrat Pluton (orb 5°10′)

Jupiter kvadrat Pluton tranzit je u kojem zbog svojih stavova i filozofije često dolazite u sukob sa drugima. Vaša razmišljanja i stavovi daleko su od suvremenog života i razvoja.

Jupiter Trigon Hiron (orb 6°32′)

Jupiter trigon sa Hiron tranzit je za vas u kojem imate jaku želju za dokazivanjem. Ponekad i neprimjereno ispoljavate svoju individualnost u cilju ostavljanja snažnog dojma na druge.

Jupiter Kvadrat Crni Mjesec Lilit (orb 2°59′)

Jupiter kvadrat sa Lilit tranzit je u kojem ste zaokupljeni samim sobom, sami sebi ste najvažniji. Imate vrlo naivna očekivanja koja vas čine vrlo neugodnom osobom. Da izbjegnete neugodnosti, predajte se snazi vlastitoga uma i intuicije.

Jupiter Kvadrat Sjeverni Čvor (orb 2°43′)

Jupiter kvadrat sa Sjeverni Mjesečni čvor ukazuje da se ponašate kao da živite izvan svog vremena i prostora. Ne poštujete važeće norme niti običaje. Često imate loše životne uvijete. ni u ljubavi nemate sreće u ovom tranziti, brakovi i veze su loši.

Jupiter Opozicija Sredina Neba (orb 4°47′)

Jupiter opozicija Medium Coeli tranzit je u kojem zbog pretjerane ambicioznosti dolazite u sukobe i sa okolinom, ali i u sukobe sa vlastitom obitelji. tokom ovoga tranzita niste spremni na nikakve kompromise.

Saturn Kvadrat Točka Fortune (orb 5°14′)

Saturn kvadrat sa točkom Fortune za vas u ovom tranziti znači da ste odani prijatelj, odani kolega ili poslovni partner. Na vas se svi mogu osloniti. Okolina vas poštuje i rado je u vašem društvu. Sreća je za vas u malim stvarima, krugu ljudi koji vas cijene.

Saturn Opozicija Vertex (orb 6°54′)

Saturn opozicija sa Vertexom tranzit je u kojem zbog obitelji koja je prisutna u vašoj karijeri teško postižete rezultate. Vi ste kao pojedinac puno bolji u poslovnim sferama i postižete bolje rezultate. U ovom tranzitu važno je da odvojite privatne i poslovne odnose

Uran Opozicija Hiron (orb 0°29′)

Uran opozicija Hiron aspekt je u kojem ste ostavili svoju prošlost, otpustili svoje traume, krećete se u bolje početke. Sretni ste, emotivno zadovoljni uz partnera. Na vama su odluke o braku ili planiranje potomstva.

Uran Kvinkonjukcija Crni Mjesec Lilit (orb 3°4′)

Uran inkonjukcija Lilit aspekt je u kojem pokušavate zaboraviti neke vaše mračne strane života. Vaša seksualnost postoji, ali prikrivate vlastitu požudu zbog nekih loših iskustava od ranije.

Uran Kvinkonjukcija Sjeverni Čvor (orb 3°19′)

Uran inkonjukcija Sjevernim Mjesečev čvor daje vam dobre rezultate u društvenim događanjima, okolina vas cijeni. Važan vam je obiteljski život. Vaše karmičko nasljeđe u ovom tranzitu daje vam potpunu slobodu da volite.

Uran Trigon Točka Fortune (orb 3°46′)

Uran trigon točka Fortune tranzit je u kojem imate velika očekivanja u ljubavi i poslu. Kad su partnerski odnosi u pitanju vi ste nezasitna osoba koja očekuje mnogo pažnje. U poslu dajete sve od sebe, ali vam uvijek godi kada ste pohvaljeni ili nagrađeni.

Neptun Sekstil Pluton (orb 2°1′)

Neptun sekstil Pluton tranzit je u kojem svjesno ulazite u nove poslovne situacije, suočavate druge sa onim što smatrate da je važno za kvalitetan život. Tokom ovoga tranzita trudite se biti humanitarac.

Neptun Kvinkonjukcija Vertex (orb 0°51′)

Neptun inkonjukcija Vertex za vas je vrlo značajan tranzit jer tokom ovoga tranzita moguće su odluke o preseljenju, sklapanju brakova ili odlukama o potomstvu. Vaš ljubavni život je skladan i uživate u svakom trenutku.

Neptun Sekstil Podznak (orb 3°39′)

Neptun sekstil Ascendent tranzit je u kojem imate poteškoća izraziti se na pravi način i često ostavljate na drugima pogrešan dojam. Imate plodnu maštu s kojom ukrašavate stvarnost.

Neptun Kvinkonjukcija Sredina Neba (orb 2°25′)

Neptun inkonjukcija Medium Coeli tranzit je u kojem vaša sva kreativnost okrenuta je prema onome što želite. Svojom voljom, ambicijama koje imate postižete sve što želite,

Pluton Opozicija Sjeverni Čvor (orb 7°54′)

Pluton opozicija Sjeverni mjesečev čvor za vas je tranzit nade i novog početka. Tokom ovoga tranzita stare odnose završavate, osjećate manji teret, spremni ste ući u novi ljubavni izazov jer svjesni ste da je to ono što vam treba.

Pluton Kvinkonjukcija Vertex (orb 2°53′)

Pluton inkonjukcija Vertex tranzit je u kojem suočeni ste sa besparicom, ali također imate snage za borbu, ne dopuštate si nikakve rizike. Odlučni ste u namjeri da to popravite.

Pluton Konjukcija Podznak (orb 5°41′)

Pluton konjukcija Acendent tranzit je u kojem jako dobro iz raspoloživih sredstava možete učiniti mnogo. Znate kako je teško funkcionirati i razvijati se u uvjetima ekonomskih pritisaka koji vas ometaju na svakom koraku, zato možete navesti druge da urade nešto za vas.

Pluton Kvadrat Sredina Neba (orb 0°24′)

Pluton kvadrat Medium Coeli aspekt je u kojem se lako transformirate, ali u negativnom smislu. Često imate protivnike i sukobe na poslu.

Hiron Sekstil Točka Fortune (orb 3°17′)

Hiron sekstil točka Fortune tranzit je u kojem prihvaćate tuđe mišljenje, stavove sve u interesu da ostvarite napredak. U dobrim ste odnosima sa kolegama, a obitelj vam je važna tokom ovoga tranzita, naročito njihova podrška.

Crni Mjesec Lilit Konjukcija Sjeverni Čvor (orb 0°15′)

Lilit konjukacija Sjeverni mjesečev čvor aspekt je u kojem prolazite vrlo loše trenutke u životu. Ovo je tranzit u kojem ste u tuzi zbog gubitka neke drage osobe, ne zanima vas ništa i niste spremni niti za bili kakva druženja.

Crni Mjesec Lilit Kvadrat Točka Fortune (orb 6°50′)

Lilit kvadrat točka Fortune aspekt je u kojem vam je važan vaš osobni uspjeh i vaš ugled. Tokom ovoga tranzita činite sve da ostavite traga o sebi, da ostanete zapamćeni po nečemu kao osoba.

Crni Mjesec Lilit Kvadrat Sredina Neba (orb 7°46′)

Lilit kvadrat Medium Coeli za vas ovaj tranzit potpomaže težnju za predstavljanjem sebe i svojih kvaliteta u pravom svjetlu tako da za vrijeme trajanja ovog tranzita možete imati više samopouzdanja.

Sjeverni Čvor Kvadrat Točka Fortune (orb 7°5′)

Sjeverni mjesečev čvor kvadrat točka Fortune tranzit je u kojem vrlo cijenite dobru i konstruktivnu konverzaciju u odnosu sa voljenom osobom tako da ste sposobni vrlo brzo i učinkovito rješava eventualne probleme u ljubavnom odnosu nastale uslijed loše komunikacije.

Sjeverni Čvor Kvadrat Sredina Neba (orb 7°30′)

Sjeverni mjesečev čvor kvadrat Medium Coeli tranzit za vas u kojem tijekom trajanja ovog tranzita mogli biste u znatno većoj mjeri privlačiti sreću u ljubavi.

Vertex Kvinkonjukcija Podznak (orb 2°48′)

Vertex inkonjukcija Ascendent tranzit koji vam pruža sjajne mogućnosti za bolje prezentiranje brojnih intelektualnih i kreativnih sposobnosti. Potrebna je međutim, i određena doza opreznosti.

Vertex Sekstil Sredina Neba (orb 3°17′)

Vertex sekstil Medium Coeli aspekt je u kojem važno vam je mišljenje vaše obitelji i voljene osobe. Vaš život je u harmoniji, uspješni ste i poslovno i ljubavno.

Podznak Kvadrat Sredina Neba (orb 6°4′)

Ascendent kvadrat Medium Coeli aspekt je u kojem poslovno zbog svoje tvrdoglavosti i ega niste u stanju riješavati poslove na pravi način. Ne prihvaćate kritike, niti se prilagođavate timskom radu.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)