Ivan Vilibor Sinčić – natalna karta

horoscope guru

Natalna karta za Ivana Vilibora Sinčića definira ga kao osobu koja je vrlo ambiciozna, sklon mijenjati sve oko sebe, buntovnik i egoista. U životu ima često uspona i padova zbog vlastitih ishiitrenih odluka.

Ivan Vilibor Sinčić (Karlovac, 28. kolovoza 1990. god.) je predsjednik Živog zida, hrvatski saborski zastupnik, politički aktivist i krajem 2014. godine, kandidat za predsjednika Republike Hrvatske.

Ivan Sinčić je dopredsjednik Udruge za zaštitu i pomoć žrtvama deložacija “Stop deložacijama”, utemeljene krajem 2012. i upisane u Registar udruga Republike Hrvatske u siječnju 2013. godine. Također je povezan s udrugom “Živi zid” koja je upisana u Registar udruga RH u kolovozu 2014., makar se kao organizator blokada deložacija spominje takva udruga još od kraja 2011. godine. Udruga “Živi zid” se u medijima navodi kao organizator prikupljanja potpisa za kandidaturu Ivana V. Sinčića za Predsjednika RH.

Neposredno nakon predaje potpisa potpore za predsjedničku kandidaturu, Ivan V. Sinčić u intervjuu za N1 TV (kod novinara Tihomira Ladišića) objašnjava da je kao aktivist građanske udruge “Živi zid” koja se bori protiv banaka, deložacija i ovrha bio do sada pet puta uhićen. Istaknuo je da se njegov program temelji na zahtjevima za poništenjem pretvorbe i privatizacije, izmjeni Ovršnog zakona, trenutačnoj obustavi svih deložacija, te povratku monetarnog suvereniteta Hrvatske. Definira se kao “prije svega narodni prosvjetitelj”, te objašnjava da je financijski sustav u Hrvatskoj ustrojen tako da država više nema monetarni suverenitet, zbog čega zemlja u cjelini ide prema bankrotu. Smatra da je Europska unija “nama doslovno nametnuta”, te da predstavlja zapravo “uniju bankara i birokrata”; da ideja EU kao zajednice naroda ima smisla, ali da je u svojem sadašnjem obliku štetna za narode koje okuplja. Za političke stranke u Hrvatskoj govori da su to “ljudi iz istog legla”, te da s njima nije moguće naći odgovore na izazove dašanjice.

U prvom krugu predsjedničkih izbora održanom 28. prosinca 2014. god. Sinčić je bio treći po broju glasova (te nije ušao u drugi krug izbora); za njega je glasovalo 293.562 birača – tj. dobio je 16,52 posto svih važećih glasova.[5] Sinčić izražava zadovoljstvo rezultatima, smatrajući ih pobjedom za “Živi zid” koji – smatra on – ima dobre izglede na narednim izborima za Hrvatski sabor.

Izvor: Wikipedija

Ako želite izraditi vlasittu natalnu kartu potpuno besplatno KLIKNITE OVDJE

Natalna karta Ivan Vilibor Sinčić

Natalna karta za Ivan Vilibor Sinčić
28 Kolovoz – Avgust 1990 u 10:00 (10:00 am) (vremenska zona = UTC +2)
Univerzalno vrijeme: 08:00
Karlovac, Karlovačka, Hrvatska
45°N30′ 15°E33′
Tropski zodijak
Placidus Kuće

Planeti i Točke u Znakovima

Podznak u Vagi 16°  29′ 24″

Podznak ili Ascendant naziv je za znak koji se u trenutku vašega rođenja nalazi na istoku. Govori o vašem izgledu, ponašanju i načinu na koji vas prihvaća okolina. Podznak ili Ascendant u Vagi čini vas nasmijanom, ugodnom i vedrom osobom uvijek okruženom prijateljima. Šarmantni ste i uglađeni. Krase vas pravilne crte lica, skladna građa tijela, pune usne i krupne oči.

Sunce u Djevici  4°  46′ 15″

Sunce u Djevici Vama daje izrazitu realnost. Sve razrađujete i planirate do najmanjeg detalja. Karakterom ste pristupačni, pa čak i ljubazni, ali vrlo često, poprilično kritični. Volite red i ne volite kad taj red netko Vam poremeti. Teško ulazite u ljubavne veze jer niste strastveni, a u tome Vas koči Vaša suzdržanost.

Mjesec u Strijelcu  4°  58′ 00″

Mjesec u Strijelcu daje Vam neovisnost. Ne volite da vas itko sputava u bilo čemu. Stalno ste u pokretnu, od života tražite uzbuđenje i zabavu. Prilagodljivi ste pa imate puno prijatelja koji vole Vašu vedru prirodu. Poštena ste osoba, vjerujete u pravdu. Zbog Vašeg burnog života česti imate probleme sa intimnim partnerom.

Merkur u Djevici 23°  12′ 02″  Rx

Sa Merkurom u Djevici Vi ste sposobna i svestrana ličnost. Osoba ste koja je stalno u potrazi za novim izazovima i znanjima. Sposobni ste za timski rad, ali ponekad pretjerate sa kritikama. Zbog svoje sporosti reagiranja, često propuštate dobre prilike. Vi ste osoba koja sve vidi, sve zapaža, uvjek ste u nekom istraživanju, nečega.

Venera u Lavu 17°  39′ 27″

Sa Venerom u Lavu vi ste romantična osoba, topla i iskrena. Vrlo Vam je bitno kakav dojam ostavljate na druge, privlači Vas luksuz. Ljubav je za Vas jako važna . Vrlo često zaljubite se na prvi pogled. Znate održati brak,ali volite flertove i slobodu. Nekad ste jako ljubomorni, pa i skloni aferama.

Mars u Biku 28°  24′ 08″

Sa Marsom u Biku Vi ste osoba koja uživa u putovanja, hrani, piću, masažama. Težite ovozemaljskim čulnim uživanjima, na koja trošite mnogo energije. Ne zanima Vas ništa u ćemu vi nemate interes. Vrlo ste organizirana osoba koja ništa ne prepušta slučaju. Jako ste senzibilni i zabrinuti često za svoje zdravlje.

Jupiter u Lavu  2°  05′ 29″

Jupiter u Lavu čini Vas osobom punom samopouzdanja i željom za luksuznim životom. Često pretjerujete, pa nekad se i kockate, što dovodi do problema u odnosima sa obitelji. Nikad ne priznajete svoje pogreške, ne volite biti podčinjeni. Za Vas se može reći da ste rođeni pod sretnom zvijezdom jer Vaš rizik često Vam donosi uspjehe.

Saturn u Jarcu 19°  14′ 23″  Rx

Saturn u Jarcu čini Vas ambicioznom i sposobnom osobom. Imate izražen autoritet, znanje i stručnost. Disciplirani ste u svemu, ne volite ograničenja, lako se uklapate u sve situacije. volite kad Vas se pohvali, marljivi ste i pažljivi.

Uran u Jarcu  5°  43′ 36″  Rx

Uran u Jarcu čini Vas strogom osobom i ambicioznom. Ponekad ste skloni mijenjati sve oko sebe, ako se ne možete izraziti kako Vi želite. buntovnik ste i egoista. Melankonični ste i povučeni, to Vas koči u karijeri.

Neptun u Jarcu 11°  58′ 59″  Rx

Neptun u Jarcu čini Vas optimističnom i ambicioznom osobom. Posjedujete veliki entuzijazam, svakom problemu pristupate konkretno i jasno., Karakterizira Vas snažna volja i disciplina. Volite nametati svoj autoritet i manipulirati drugim osobama.

Pluton u Škorpionu 15°  16′ 54″

Sa Plutonom u Škorpionu kod Vas se određuje karakter čitave generacije. Pluton je u znaku Škorpiona boravio u periodu od 1984. do 1995. godine. Ove generacije imaju veliku snagu volje i mogu da kontroliraju svoje želje. Odlučne su i namjeravaju da do posljednje kapi iskoriste sve što život nudi. Veoma su strastveni i duboko seksualni. Njihova budućnost se formira u uslovima eskalacije nasilja u svijetu.

Hiron u Raku 23°  41′ 08″

Sa Hironom u Raku Vaše iscjeljenje potaknuto je emocijama i pripadnošću. Cijeli život ste u potrazi za obitelji, za načinom na koji ćete nekome pripadati. Da bi shvatili sami sebe, morate se suočiti sa vlastitim strahovima ,vlastitim emocijama.

Crni Mjesec Lilit u Strijelcu  3°  12′ 47″

Lilit označava Vašu seksualnost, erotičnost, vašu mračnu stranu. Sa Lilitom u Strijelcu vi ste osoba koja je odličan poznavalac ljubavnih igara, znate uživati u seksu. volite avanture, volite mijenjati partnere, često se nađete i u grupnom seksu.

Sjeverni Čvor u Vodenjaku  6°  56′ 46″

Sjeverni Mjesečev čvor je simbol Vaše budućnosti. Predstavlja novo još neproživljeno iskustvo. Sjeverni čvor u Vodenjaku uči vas lekciju osvješčivanja vlastitog ponosa, pravednog prihvaćanja života. Morate ukrotiti snagu karaktera i usmjeriti je na okolinu., pobijediti svoj ego.

Točka Fortune u Jarcu 16°  41′ 09″

Točka Fortune predstavlja karmičku nagradu,svjetovni uspjeh, napredak. Fortuna u Jarcu vas čini stabilnim osobama koje je teško fascinirati jer se oslanjate na snagu vlastitog karaktera. Ne volite iznenađenja, ali volite novac. Cilj vam je biti uspješan u životu i to postižete .

Vertex u Biku  8°  54′ 56″

Vertex ima veliki utjecaj na vezu vas i partnera. On prikazuje skrivene želje i strasti koje nosimo u životu. Ako vas zanima voli li vas partner i hoćete li ostati zajedno, Vertex vam može dati odgovor. Vertex u Biku pokazuje vas kao senzualnu osobu koja je pohlepna za svom svojom imovinom. Imate interakciju kojom ste sposobni privući baš svakog u svoj život.

Sredina Neba u Raku 20°  11′ 04″

Medium Coeli predstavlja vaš izbor karijere, utjecaje na izbor karijere, vaše skrivene potencijale, i utisak na ljude. Medium Coeli u Raku daje vam snažnu potrebu za suradnjama, imate jaku intuiciju i timski rad je ono što vas ispunjava. Znate prepoznati šanse za ostvarenje bogatstva.

Planeti i Točke u Kućama

Sunce u 11. Kući

Sunce opisuje našu osobnost, našu samosvijest i pokazuje što želimo od života.Sunce pokazuje u kojem području života želimo zabljesnuti, gdje nam je srce i u čemu želimo uspjeti. Sa Suncem u jedanaestoj kući vi ste pristupačna osoba koja teži priznanju okoline. Prijatelji su vama važni u životu,a uz njih postižete poslovan i emotivan uspjeh. Imate velike nade i ciljeve, te visoke ideale.

Mjesec u 2. Kući

Mjesec ukazuje na vaše emocije i vaš unutarnji svijet. dio je vaše osobnosti i ukazuje na vaše skrivene želje. Mjesec u drugoj kući čini vas nestabilnom osobom u poslovnom i financijskom segmentu. Imate česte situacija u životu uspona i padova. u životu često znate gubiti svojom vlastitim krivom odlukama.

Merkur u 12. Kući

Merkur označava vaša razmišljanja i vašu komunikativnost. Ukazuje na ono što najviše zaokuplja vaš um, govori koliko ste praktični i imate li smisla za humor. Merkur u dvanaestoj kući čini vas osobom koja ima problem sa izražavanjem.. Nailazite na poteškoće u komunikaciji sa okolinom jer ste nedovoljno jasni. Privlači vas tajanstvenost i često ste sami.

Venera u 10. Kući

Kroz utjecaj Venere upoznajemo strast i ushit, zanos i radost, te prirodu naše seksualnosti. Venera u desetoj kući vas čini dopadljivom osobom društvu i vašoj okolini. Privlači vas moda i umjetnost. Ljepota i harmonija važna vam je u životu. Privlačni ste suprotnom spolu, ali važan vam je i partnerov izgled.

Mars u 8. Kući

Mars ukazuje na šanse i slabosti, rizike i opasnosti, na reakcije, na mogućnosti za ostvarenje potencijala, planova i želja.. Mars u osmoj kući čini vas osobom koju je teško spriječiti da provodi svoje vlastite namjere. Tvrdoglavi ste i uporni, ali također spremni na rizike. Novac i nasljedstvo kod vas mogu izazvati sukobe sa okolinom.

Jupiter u 10. Kući

Jupiter ukazuje na vaše potencijale, za ostvarenje uspjeha i sreće, te iskorištavanjem šansi koje vam se pružaju. Jupiter u desetoj kući čini vas osobom koja ima veliku moć zapažanja, posjedujete veliki potencijal za zaradom i poslovnim uspjehom. Darežljivi ste i nerijetko svoj dobar život dijelite i sa drugima. Nemate strahove od neuspjeha.

Saturn u 3. Kući

Saturn u kućama opisuje aspekte života u kojima treba razviti bolji osjećaj kontrole, ambicioznosti. Saturn je planeta iskušenja i šansi. Saturn u trećoj kući čini vas osobom koja dosta teško i sporo razmišlja, međutim imate duboku logiku razmišljanja. U vrlo ste kompliciranim odnosom sa rodbinom i okolinom. Opterećeni ste nepotrebnim strahovima i brigama.

Napomena: kako je Saturn vrlo blizu idućoj kući, sljedeći opis je također relevantan.

Saturn u 4. Kući

Saturn u kućama opisuje aspekte života u kojima treba razviti bolji osjećaj kontrole, ambicioznosti. Saturn je planeta iskušenja i šansi. Saturn u četvrtoj kući pokazuje da svoju osobnost i identitet nalazite u svojoj obitelji. Ipak imate poteškoće u komunikaciji sa roditeljima, ali kasnije i sa svojom djecom. Možete preživjeti gubitke, ali ne zbog svojih pogrešaka već okoline u kojoj živite. Imate dug život.

Uran u 3. Kući

Uran simbolizira, buntovništvo, reforme, nove promjene, rađanje nečega novoga i neobičnoga. Uran u trećoj kući čini vas inteligentnom i osobom istraživačkog duha. Intuitivni ste i imate odličnu moć zapažanja. U odnosima sa braćom ili sestrama imate uspone i padove, često se u životu odvajate od najbližih. aktivni ste i ne štedite se. U životu se trebate čuvati i biti pažljivi u saobraćaju.

Neptun u 3. Kući

Neptun vlada ljudskom intuicijom, psihičkim sposobnostima, maštom. Zbunjuje i obmanjuje. Neptun u trećoj kući čini vas osobom koja razumije druge najviše zbog svoje vlastite osobnosti i suosjećanja prema drugima. Kod vas je naglašena mašta i fantazija. Mistični ste ,a takve su i vaše težnje i sklonosti.

Pluton u 2. Kući

Pluton predstavlja stare obrasce, sve ono što nas blokira i koči i što je potrebno eliminirati i odstraniti. Pluton u drugoj kući čini vas osobom koja se voli dokazivati i stvarati. Novac vam je jako bitan i činite sve da do novca dođete. Stjecanje materijalnog bogatstva za vas je važno, vi ste opsjednuti novcem. Često ulazite i u nezaokonite poslove samo da sotvarite zaradu.

Hiron u 10. Kući

Hiron u natalnoj karti otkriva bol i traume na koje smo naišli u prošlosti, svom ranom djetinjstvu, u ranim fazama svog života. Hiron u desetoj kući pokazuje jaku želju za dokazivanjem zbog velike odbačenosti i djetinjstvu. Imate opsesivnu želju za društvenim statusom. Teško se prilagođavate u društvu.

Crni Mjesec Lilit u 2. Kući

Lilit otkriva vaše najdublje tajne, seksualne porive, prošlu mračnu krmu i naša iskušenja. Lilit u drugoj kući pokazuje da kod vas još od djetinjstva postoji snažna emotivna potreba. Materijalno ste zbrinuti,ali emotivno ste uvijek u strahu i nesigurni. Kad shvatite da materijalne vrijednosti ne donose vam sreću koliko emotivne, tada ćete doživjeti svoj preporod u životu.

Sjeverni Čvor u 4. Kući

Sjeverni Mjesečev čvor simbolizira donošenje važnih odluka, ostavlja životni put ,pronalazi vlastito Ja., te prošle inkarnacije i karmičku lekciju u ovome životu. Sjeverni Mjesečev čvor u četvrtoj kući pokazuje da ste u prošloj inkarnaciji bili okrenuti materijalnoj strani života. To sada prolazite kroz loše odnose sa obitelji.

Točka Fortune u 3. Kući

Točka Fortune predstavlja napredak, svjetovni uspjeh, urođene sposobnosti i talente. Fortuna u trećoj kući ukazuje da ste vrlo hrabra osoba. Suočavate se sa problemima koji su pred vama, ne dopuštate da vas bilo tko stjera u kut. Imate talenat za filozofiju, često se bavite psihologijom.

Vertex u 7. Kući

Vertex se smatra točkom ispunjenja želja.Važan je kao prekretnica u životu, vjeruje se da se aktivira kod rođenja i kod smrti. Predstavlja i karmičke događaje u životu. VERTEX se delineairira u 5, 6, 7 i 8. kući jer se ne smatra vrijednim da se delineairira u drugim kućama. Vertex u sedmoj kući ukazuje da ste uvijek u partnerskim odnosima na bilo koji način, još uvijek u potrazi za drugom polovicom. Nemate povjerenje i često ostajete samci.

Aspekti

Sunce Kvadrat Mjesec (orb 0°12′)

Sunčev kvadrat u Mjesecu pokazuje da imate veliku potrebu da se dokazujete i postižete uspjehe. Imate veliku borbu cijelog života sa prihvaćanjem. Razlog tome je nedovoljno pažnje roditelja u vašem djetinjstvu. Teško se prilagođavate partnerskim odnosima, često vas riječi partnera ubodu za srce. Bitno je da se suočavate sa problemima, a ne da bježite od njih.

Sunce Kvadrat Mars (orb 6°22′)

Sunce kvadrat sa Marsom pokazuje da volite u životu nadmetanja i da u svemu morate biti prvi. Borbeni ste, to se najviše istiće u vašoj mladosti, dok sa godinama postižete ipak smireniji tempo.

Sunce Trigon Uran (orb 0°57′)

Sunce trigon sa Uranom aspekt je u kojem mrzite pravila. Samostalni ste, nemate želje za poslovnim partnerstvima, nemate način da ulazite u kompromise. Vi ste centar svijeta samome sebi.

Sunce Trigon Neptun (orb 7°13′)

Sunce trigon sa Neptunom za vas je aspekt u kojem znate što želite u svakom trenutku. Okolina vas prihvaća, znate se izraziti u onome što želite. Za vas je život u ovom aspektu, izazov.

Sunce Kvadrat Crni Mjesec Lilit (orb 1°33′)

Sunce kvadrat sa Lilit tranzit je u kojem ste zaokupljeni samim sobom, sami sebi ste najvažniji. Imate vrlo naivna očekivanja koja vas čine vrlo neugodnom osobom. Da izbjegnete neugodnosti, predajte se snazi vlastitoga uma i intuicije.

Sunce Kvinkonjukcija Sjeverni Čvor (orb 2°11′)

Sunce inkonjukcija sa Sjevernim Mjesečev čvor daje vam dobre rezultate u društvenim događanjima, okolina vas cijeni. Važan vam je obiteljski život. Vaše karmičko nasljeđe u ovom tranzitu daje vam potpunu slobodu da volite.

Sunce Trigon Vertex (orb 4°9′)

Sunce trigon sa Vertexom za vas je tranzit u kojem imate sredstva da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Naporno radite i uspjeh vam je zagarnatiran. Težite velikoj zaradi i bogatstvu, ali imate za to i uslove.

Mjesec Opozicija Mars (orb 6°34′)

Mjesec opozicija sa Marsom aspekt je u kojem naglo mijenjate raspoloženja i mišljenje. Energični ste, svadljivi i teško se prilagođavate u društvo. Izbjegavate druženja, sreću nalazite u samoći.

Mjesec Trigon Jupiter (orb 2°53′)

Mjesec trigon sa Jupiterom tranzit je u kojem možete predstaviti sebe u dobrom svjetlu bilo u ljubavi ili poslu. U ovom tranzitu ostvarujete dobru komunikaciju i predstavljanje.

Mjesec Konjukcija Crni Mjesec Lilit (orb 1°45′)

Mjesec konjukcija Lilit tranzit je u kojem imate magnetsku privlačnost. Puni ste samopouzdanja, čekate priliku da pokažete svoje ljubavne i seksualne vještine. Varate, mijenjate partnere, ali seksualnost vam je na vrhuncu.

Mjesec Sekstil Sjeverni Čvor (orb 1°59′)

Mjesec sekstil Sjeverni mjesečev čvor povoljan je tranzit u kojem se dobro snalazite,naročito u manjim poslovima koji uključuju i obitelj. Važna vam je podrška obitelji u svemu što radite.

Mjesec Kvinkonjukcija Vertex (orb 3°57′)

Mjesec inkonjukcija Vertex tranzit je za vas u kojem ste svjesni svojih mana, ali i vrlina. Upoznajete ljude koji postaju važni za vašu budućnost. Vaš partner i vi spremni ste i za zajedničke odluke, pa i brak. Cijeni vas okolina i obitelj.

Merkur Trigon Mars (orb 5°12′)

Merkur trigon Mars aspekt je u kojem ste puni radnog elana, vaše intelektualne sposobnosti su u snazi, energični ste, puni entuzijazma. U ovom tranzitu uspješni ste u poslovnim pregovorima, odlukama i komunikacijama sa poslovnim partnerima. U ljubavnom polju tražite više strasti i uzbuđenja.

Merkur Trigon Saturn (orb 3°58′)

Mars trigon Saturn tranzit je u kojem ste u poslu vrlo učinkoviti. Snalazite se dobro, dobro ste organizirani. Jako dobro uspostavljate komunikaciju sa drugima, što vam daje mogućnost edukacije i novih saznanja koje u poslu vam pomažu.

Merkur Sekstil Pluton (orb 7°55′)

Merkur sekstil Pluton aspekt je u kojem težite osobnoj transformaciji. Imate jaku moć uvjeravanja, okolina vas sluša sa pozornošću, poštuje vaše izjave.

Merkur Sekstil Hiron (orb 0°29′)

Merkur sekstil Hiron povoljan je za vas tranzit u kojem ste potaknuti boljim prevladavanjem ostvarivanja želja u ljubavi. Međutim moguće je i češće netolerantno sagledavanje u ljubavi, neprikladno ponašanje u kojem je potrebno sagledati problem više puta.

Merkur Trigon Točka Fortune (orb 6°31′)

Merkur trigon sa točkom Fortune tranzit je u kojem imate velika očekivanja u ljubavi i poslu. Kad su partnerski odnosi u pitanju vi ste nezasitna osoba koja očekuje mnogo pažnje. U poslu dajete sve od sebe, ali vam uvijek godi kada ste pohvaljeni ili nagrađeni.

Merkur Sekstil Sredina Neba (orb 3°1′)

Merkur sekstil Medium Coeli aspekt je u kojem vam je najvažnija karijera. Tu ste posvećeni i emocijama i maštom, apsolutno j na prvom mjestu vaš uspjeh. U tome i imate uspjeha, ostvarujete ciljeve sa lakoćom, samouvjereni ste.

Venera Kvinkonjukcija Saturn (orb 1°35′)

Venera inkonjukcija Saturn tranzit je u kojem pokušavate suočiti se sa vlastitim strahovima u ljubavnim odnosima. Nemate snage krenuti dalje, vaša veza ili brak je u opasnosti. Potrebno je mnogo kompromisa i želje da se odnosi poprave.

Venera Kvinkonjukcija Neptun (orb 5°40′)

Venera inkonjukcija Neptun kod vas za vrijeme trajanja ovoga tranzita mogući su česti ispadi ljubomore i svađe sa voljenom osobom. Tazlog tih svađa su vaši strahovi koji nisu još spremni da krenu novim putem.

Venera Kvadrat Pluton (orb 2°23′)

Venera kvadrat Pluton ovaj tranzit kod vas donosi vrlo težak period pun turbulentnih dešavanja na polju ljubavi. Posebno je naglašena opasnost od prekida nesigurnih i slabih ljubavnih veza kao i od pokretanja procesa razvoda braka kod nestabilnih brakova.

Venera Kvinkonjukcija Točka Fortune (orb 0°58′)

Venera inkonjukcija točka Fortune tranzit je u kojem svestrano radite na poboljšanju ljubavnih odnosa. Maksimalno se trudite zadovoljiti sve partnerove želje, ali tokom ovoga tranzita postoji opasnost od nenadane afektivne vaše ljubomore.

Venera Sekstil Podznak (orb 1°10′)

Venera sekstil Ascendent uz ovu energiju Venere i ascendenta vi posjedujete osjećaj lakoće i samoprihvaćanja. Vrlo ste šarmantni i imajte veliku razinu samopoštovanja. u ovom tranzitu zračite unutarnju ljepotu koja ima izravan utjecaj na način kako vas drugi vide.

Mars Sekstil Jupiter (orb 3°41′)

Mars sekstil Jupiter tranzit je koji vam unosi nemir i dosadu u život. Vi trebate partnera koji može držati korak sa vama i koji doista razumije vašu ljubav prema intelektualnim izazovima.

Mars Kvinkonjukcija Uran (orb 7°19′)

Mars inkonjukcija Uran tranzit u kojem pokušavate nametnuti svoje ideje,ali nema odaziva. Često zbog svojih stavova dolazite u sukobe sa ljudima. Niste spremni na kompromis i tokom ovoga tranzita osjećate se često nesretnim.

Mars Sekstil Hiron (orb 4°43′)

Mars sekstil Hiron povoljan je za vas tranzit u kojem ste potaknuti boljim prevladavanjem ostvarivanja želja u ljubavi. Međutim moguće je i češće netolerantno sagledavanje u ljubavi, neprikladno ponašanje u kojem je potrebno sagledati problem više puta.

Mars Opozicija Crni Mjesec Lilit (orb 4°49′)

Mars opozicija sa Lilith aspekt je u kome očekujete jako mnogo od odnosa sa braćom ili sestrama. Važno je da vas podržavaju u onom što činite. Niste realni i to često dovodi do jačih obiteljskih sukoba.

Jupiter Kvinkonjukcija Uran (orb 3°38′)

Jupiter inkonjukcija Uran tranzit je kod vas u kojem pokušavate uhvatiti korak sa partnerom i obavezama koje imate. Uskraćujete sebi vrijeme za sebe, ali važnije je da usrećujete druge.

Jupiter Trigon Crni Mjesec Lilit (orb 1°7′)

Jupiter trigon sa Lilit tranzit je u kojem nemate jasnu logiku i razmišljanje. To se najviše odnosi za emotivne odnose. Ljubomorni ste, teško zadržavate partnera. Bitni ste samom sebi, često ulazite iz veze u vezu. Tražite smisao u ljubavi, a ne vidite da bježite od iste.

Jupiter Opozicija Sjeverni Čvor (orb 4°51′)

Jupiter opozicija sa Sjeverni Mjesečev čvor tranzit je u kojem imate dobru moć zapažanja, samostalnost. Mašta vam je izražena, uvijek se nalazite u čudnim okolnostima. Naglo mijenjate mišljenje iz čega proizlazi nestabilnost i moralne sumnje.

Jupiter Kvadrat Vertex (orb 6°49′)

Jupiter kvadrat sa Vertexom za vas je tranzit u kojem se suočavate sa problemima u postizanju vlastitih ciljeva. Kako bi ih postigli, važno je da si postavite realne ciljeve.

Saturn Konjukcija Neptun (orb 7°15′)

Saturn konjukcija Neptun tranzit je za vas koji ukazuje na veliku izražajnost i kreativnost. Tokom ovoga tranzita vrlo uspješno možete kontrolirati razne životne situacije. Isto tako tokom ovoga tranzita javlja se jača volja za kvalitietnijim ljubavnim životom.

Saturn Sekstil Pluton (orb 3°57′)

Saturn sekstil Pluton za vas ovaj tranzit može potpomagati jačanje volje, poticati jačanje samopouzdanja i veće sigurnosti u sebe kao i osjećaj bolje samokontrole.

Saturn Opozicija Hiron (orb 4°27′)

Saturn opozicija Hiron aspekt je u kojem je naglašena vaša tvrdoglavost, impulzivne reakcije, nepromišljenost, pa zbog toga ste često u sukobu sa ljudima i partnerom.

Saturn Konjukcija Točka Fortune (orb 2°33′)

Saturn konjukcija sa Točkom Fortune tranzit je za vas u kojem pazite na partnerske odnose, volite da ugađate partneru. Važan vam je obiteljski život i vjernost. Volite imati mnogo prijatelja i volite uvijek biti u društvu. Poklanjate svoje slobodno vrijeme vašim prijateljima.

Saturn Kvadrat Podznak (orb 2°45′)

Saturn kvadrat Ascendent tranzit je u kojem ste vrlo ograničeni i svadljivi. Nemate mogućnost da se suočite sa vlastitim problemima, pa često prebacujete krivicu na druge.

Saturn Opozicija Sredina Neba (orb 0°57′)

Saturn opozicija Medium Coeli tranzit je kod vas velikih borbi da postignete zadane ciljeve. vi ste jaki i shvaćate da bez truda i borbe nema uspjeha. Trudite se i postižete korak po korak ono što ste naumili.

Uran Konjukcija Neptun (orb 6°15′)

Uran konjukcija Neptun tranzit je u kojem ste usmjereni na društvenu odgovornost i svijest o sudjelovanju u zajednici na vrlo pozitivan način. Ponekad se ne slažete sa okolnostima, ali ne dopuštate si veće ispade.

Uran Trigon Vertex (orb 3°11′)

Uran trigon Vertex aspekt je u kojem vaš ljubavni život je u punom zamahu. vi volite i znate da je voljena osoba spremna da vas slijedi. Ponosni ste puni entuzijazma za nove izazove u poslu. Ljudi i okolina cijene vaše znanje.

Neptun Sekstil Pluton (orb 3°18′)

Neptun sekstil Pluton tranzit je u kojem svjesno ulazite u nove poslovne situacije, suočavate druge sa onim što smatrate da je važno za kvalitetan život. Tokom ovoga tranzita trudite se biti humanitarac.

Neptun Konjukcija Točka Fortune (orb 4°42′)

Neptun konjukcija točka Fortune tranzit je u kojem obvaljate obiteljske ili partnerske odnose. Spremni ste prihvatiti svoja nesavršenstva i svom životu i ljubavi dati novu priliku. Moguća su pomirenja u ovom tranzitu sa bivšim partnerom.

Neptun Trigon Vertex (orb 3°4′)

Neptun trigon Vertex tranzit je u kojem često iskazujete ljubomoru, nepovjerenje u ljubavnim odnosima. Za vrijeme trajanja ovoga tranzita trebate poraditi na vlastitom stavu.

Neptun Kvadrat Podznak (orb 4°30′)

Neptun kvadrat Ascendent tranzit je u kojem na vas veliki utjecaj imaju ljudi s kojima se družite. Ali, vama je teško razlikovati prave prijatelje i one koji to nisu. Zbog toga neki ljudi mogu iskoristiti vašu emocionalnu osjetljivost kako bi vi pomislili da im trebate učiniti uslugu.

Pluton Sekstil Točka Fortune (orb 1°24′)

Pluton sekstil točka Fortune značajan je tranzit promjena u partnerskim odnosima. Vaše nezadovoljstvo vodi prema novim odlukama. Tokom ovoga tranzita ljubavni život pokušavate dovesti, neuspješno u red.

Pluton Opozicija Vertex (orb 6°22′)

Pluton opozicija Vertex tranzit je u kojem ubirete plodove minulog rada i zalaganja. Poslovno ste zadovoljni, okolina i kolege prihvaćaju vaše ideje i podupiru vaše projekte.

Pluton Trigon Sredina Neba (orb 4°54′)

Pluton trigon Medium Coeli tranzit je u kojem ne vladate samim sobom, ovisno ste o mišljenju okoline i radnih kolega. Tokom ovoga tranzita pokušavate shvatiti u čemu griješite da su se problemi vam toliko nagomilali.

Hiron Opozicija Točka Fortune (orb 6°60′)

Hiron opozicija točka Fortune aspekt je u kojem svjesno ulazite u rizike, sve u namjeri nagle i brze zarade. tokom ovoga tranzita vaš uspijeh može biti prevtljiv, tako da nekad morate donositi nagle odluke koje za vas ponekad i nisu dobre.

Hiron Kvadrat Podznak (orb 7°12′)

Hiron kvadrat Ascendent tranzit je u kojem sigurno i spremno ulazite u veze. Pokušavate naći odgovore, vjerujete da ljubav nije vas zaobišla, međutim ovaj tranzit nije povoljan pošto sami ste neodlučni u tome što želite.

Hiron Konjukcija Sredina Neba (orb 3°30′)

Hiron konjukcija Medium Coeli aspket je u kojem vam je važan poslovni uspjeh u kojem jako dobro balansirate, ali također bitna vam je i harmonija ljubavnih odnosa ili braka.

Crni Mjesec Lilit Sekstil Sjeverni Čvor (orb 3°44′)

Lilit sekstil Sjeverni mjesečev čvor tranzit je u kojem prolazite kroz teška ljubavna razočarenja, prekid veze ili braka. Iako ste svjesni da je tako moralo biti, vi ste vrlo razočarani i krivite drugu stranu za sve probleme.

Crni Mjesec Lilit Kvinkonjukcija Vertex (orb 5°42′)

Lilit inkonjukcija Vertex tranzit je u kojem imate internu potrebu interakcije sa partnerom. Vaš neizgovoren koncept intimnosti povezuje Vas i partnera na mističan način. vaša seksualnost je intenzivna.

Sjeverni Čvor Kvadrat Vertex (orb 1°58′)

Sjeverni mjesečev čvor kvadrat Vertex aspekt je u kojem ne volite ovisiti o drugima, usamljenik ste i ponosni na svoju individualnost. tokom ovoga aspekta tražite ljubavni sklad, međutim imate kriterije kojima teško je udovoljiti, pa često ostajete sami.

Točka Fortune Trigon Vertex (orb 7°46′)

Točka Fortune trigon Vertex aspekt je u kojem ste spremni prihvatiti nove poglede na život, prihvaćate kritike i pristajete na kompromise. Svjesni ste sada pogrešaka od ranije i spremni da ih ne ponavljate.

Točka Fortune Kvadrat Podznak (orb 0°12′)

Točka Fortune kvadrat Ascendent je za vas tranzit koji najavljuje postojanje većih javljanja nesporazuma vas i voljene osobe. Vrlo loša komunikacija u kojoj vaše želje se ne poklapaju sa voljenom osobom. Treba biti vrlo oprezan jer u ovom tranzitu može doći do prekida braka ili veze.

Točka Fortune Opozicija Sredina Neba (orb 3°30′)

Točla Fortune opozicija Medium Coeli tranzit je u kojem vaše želje i ciljevi su realni i ostvarujete ih bez većih zastoja. Ponekad preko drugih osoba i veza dolazite do onoga što želite. Svjesni ste svoje odlične komunikacije, te to dobro iskorištavate.

Vertex Kvinkonjukcija Podznak (orb 7°34′)

Vertex inkonjukcija Ascendent tranzit koji vam pruža sjajne mogućnosti za bolje prezentiranje brojnih intelektualnih i kreativnih sposobnosti. Potrebna je međutim, i određena doza opreznosti.

Podznak Kvadrat Sredina Neba (orb 3°42′)

Ascendent kvadrat Medium Coeli aspekt je u kojem poslovno zbog svoje tvrdoglavosti i ega niste u stanju riješavati poslove na pravi način. Ne prihvaćate kritike, niti se prilagođavate timskom radu.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)