Greta Thunberg – natalna karta

horoscope guru

 

Natalna karta Grete Thunberg ističe odlične i česte izlijeve emocija, ali također pokušaj suočavanja sa vlastitim strahovima.  Teško se suočava sa neuspjesima jer njen ego ne prihvaća, ne.

Greta Thunberg (Stockholm, Švedska, 3. siječnja 2003.) globalno je poznata švedska okolišna aktivistica.

Godine 2018. inicirala je „Školski štrajk za klimu” (Skolstrejk för klimatet), koji je privukao svjetsku pažnju medija. Nakon toga postala je jedna od vodećih figura svjetskog pokreta za zaštitu okoliša, osobito u pogledu teme klimatskog globalnog zatopljenja.

Greta Thunberg rođena je 3. siječnja 2003. godine u Stockholmu u umjetničkoj obitelji: majka joj je operna pjevačica Malena Ernman, a otac Svante Thunberg je glumac. Njen djed Olof Thunberg također je glumac, ali i režiser.[

Nakon što je počela pokazivati potištenost u dobi od 11 godina, dijagnosticiran joj je Aspergerov sindrom – blaži oblik autizma, koji se odlikuje smanjenim razumijevanjem ponašanja i emocija drugih ljudi, kompulzivnim ponašanjem i problemima u komunikaciji. Izjavila je da zbog toga govori samo kada je potrebno i da joj je zapravo korisno što se nalazi na autističnom spektru, odnosno da joj je dobro što svijet vidi „skoro potpuno crno i bijelo” jer joj to navodno omogućuje da prozre laži i razmišlja na drugačiji način.

Izjavila je da se osjeća kao da “umire iznutra” ako ne protestira za zaštitu okoliša. Kako bi doprinijela smanjenju emisije ugljičnog dioksida, odlučila je ne letjeti avionom. Prije toga odlučila je postati veganka te je nagovorila svoje roditelje da prestanu jesti meso, kako sama kaže, “tako što sam ih natjerala da se osjećaju krivima”.

Potaknuta požarima koji su se širili za najtoplijeg ljeta u Švedskoj u prethodnih 26 godina, 20. je kolovoza 2018. odlučila iz protesta ne otići u školu do predstojećih parlamentarnih izbora u Švedskoj 9. rujna. Nazvala je svoju akciju „Školski štrajk za klimu” (Skolstrejk för klimatet) i zatražila da švedske vlasti poduzmu mjere za smanjenje emisije ugljičnog dioksida u toj zemlji. Postigla je veliki uspjeh prezentirajući svoju akciju na društvenim mrežama te je od rujna 2018. godine širom svijeta pokrenula akciju tijekom koje učenici petkom izostaju iz škole ili barem nose transparente sa zahtjevima za zaštitu okoliša; akcija je poznata pod imenom “Petci za budućnost” (eng. “Fridays for Future”).

Izvor : Wikipedija

Ako želite izraditi vlasittu natalnu kartu potpuno besplatno KLIKNITE OVDJE

Natalna karta Greta Thunberg

Natalna karta za Greta Thunberg
3 Siječanj – Januar 2003 u nepoznato vrijeme rođenja
Stockholm, Stockholm, Švedska
59°N20′ 18°E4′
Tropski zodijak

Planeti i Točke u Znakovima

Sunce u Jarcu 12°  38′ 37″

Sunce u Jarcu čini Vas vrlo hladnom osobom. Idete vrlo oprezno kroz život i do svog cilja. Vaše glavne karakteristike su oprez, vjernost i razboritost. vrlo ste ambiciozni i sigurni u sebe. Materijalista ste, težite materijalnoj sigurnosti, ali ne živite raskošno već vrlo skromno. U ljubavi niste strastveni, ali kad pronađete osobu, ljubav, vjerni ste i odani.

Merkur u Jarcu 28°  24′ 59″  Rx

Sa Merkurom u Jarcu osoba ste koja vrlo ozbiljno shvaća život. Vi ste organizirana osoba, znate što radite. Spremni ste se odreći svega ne bi li postigli svoj cilj, sumnjičavi ste, pa često ne reagirate u pravo vrijeme i u pravom trenutku. Ne volite timski rad, u svemu se oslanjate na sebe i ne očekujete ničiju pomoć.

Venera u Škorpionu 26°  00′ 17″

Sa Venerom u Škorpionu Vi ste tajanstveni, strastveni i zavodljivi. Razvijate jake emocije i vjernost Vam je važna. kao i seks. Često ste osvetoljubivi, ljubomorni i posesivni. Provokativni ste i zavodljivi,ali privlačite bolna iskustva. Ne birate ponekad sredstva da ostvarite svoje namjere, ali znate se i usamiti i povući.

Mars u Škorpionu 21°  09′ 11″

Sa Marsom u Škorpioni hrabra ste i odlučna osoba. skloni ste istraživačkim poduhvatima i često agresivni. Posjedujete seksulanu karizmatičnost i posebnu privlačnost za suprotni spol. Jako su Vam naglašeni seksulani nagoni. Ljubomorni ste i strast Vas može odvući na nepromišljene poteze. volite moć i imate potrebu biti autoritet.

Jupiter u Lavu 16°  40′ 13″  Rx

Jupiter u Lavu čini Vas osobom punom samopouzdanja i željom za luksuznim životom. Često pretjerujete, pa nekad se i kockate, što dovodi do problema u odnosima sa obitelji. Nikad ne priznajete svoje pogreške, ne volite biti podčinjeni. Za Vas se može reći da ste rođeni pod sretnom zvijezdom jer Vaš rizik često Vam donosi uspjehe.

Saturn u Blizancima 24°  15′ 22″  Rx

Saturn u Blizancima ukazuje na Vaše strahove i Vašu prošlost. Vrlo ste inteligentna osoba, tragate za novim znanjem cijeloga života. Savjesni ste i ambiciozni. Nekad Vas okolina ne razumije jer se ne znate snaći u novim okolnostima. Nespretni ste i dosta sramežljivi jer se teško prilagođavate.

Uran u Vodenjaku 26°  22′ 21″

Sa Uranom u Vodenjaku Vi ste osoba koja voli timski rad, dobar ste organizator. Tolerantni ste, volite stalne akcije, bez problema prihvaćate promjene. Težite uvijek nečem novom i boljem. Prijateljstva znate naglo prekidati i ulaziti u nova.

Neptun u Vodenjaku  9°  38′ 54″

Neptun u Vodenjaku čini Vas radoznalom osobom sklonom prepoznavanju dobrim životnim šansama. U životu postižete i poslovni i financijski uspjeh. Imate velike šanse da se u životu bavite politikom ili novinarstvom. Ljubav Vam je važna u životu i volote sklad u ljubavnim odnosima i braku.

Pluton u Strijelcu 18°  22′ 04″

Sa Plutonom u Strijelcu kod Vas se određuje karakter čitave generacije. Pluton je u znak Strijelca ušao 1995. i u njemu će ostati sve do 2008. godine. Ove generacije će čeznuti da pronađu filozofiju i religiju koje nude snažna duhovna i intelektualna iskustva. Sloboda im je od bitne važnosti. Svijet u kome žive se mijenja pred njihovim očima.

Hiron u Jarcu 11°  00′ 14″

Sa Hiromom u Jarcu Vi ste osoba koka uz red i organizaciju liječi druge. Često ste bez emocija, konzervativni i bez razumijevanja za druge. to vam se u životu zna obiti o glavu. Opterećeni ste pravilima koja vas previše guše.

Crni Mjesec Lilit u Ovnu 25°  46′ 49″

Lilit označava Vašu seksualnost, erotičnost, vašu mračnu stranu. Sa Lilitom u Ovnu vi ste strastvena i vatrena osoba. Seks je jako bitan. Uvijek željni avanture, spremni na sve. Seks je za vas igra bez granica, divlji ste, grubi, poze vam nisu bitne, uživate u svemu. Često ste osoba sklona prevarama.

Sjeverni Čvor u Blizancima  8°  21′ 33″  Rx

Sjeverni Mjesečev čvor je simbol Vaše budućnosti. Predstavlja novo još neproživljeno iskustvo. Sjeverni čvor u Blizancima uči vas lekciju da cijenite tuđa stajališta i da se naučite priključiti zajednici. Uči vas da naučite sputavati svoju neobuzdanost i sklonost pretjerivanju.

Aspekti

Sunce Kvinkonjukcija Jupiter (orb 4°2′)

Sunce inkonjukcija sa Jupiterom pokazuje u ovom aspektu da ste rastrošni, često bez novca, ne znate štedjeti. Često zbog ovoga aspekta posuđujete novac koji teško vraćate. Zbog rastrošnosti ugroženi su i odnosi sa partnerom i obitelji.

Sunce Konjukcija Hiron (orb 1°38′)

Sunce konjukcija sa Hiron uloga i funkcije Chirona čine integralnu ulogu vašeg indentiteta. Često se osjećate kao stranac u stranoj zemlji. Vaše percepcije realnosti i vaša uloga u njima su nekonvencionalne, pa se osjećate kao autsajder. Imate nevjerojatnu sposobnost da razumijete suptilne energije i spiritualne realnosti. Pošto je Chiron ranjeni izliječitelj, morate sam sebe liječiti.

Sunce Kvinkonjukcija Sjeverni Čvor (orb 4°17′)

Sunce inkonjukcija sa Sjevernim Mjesečev čvor daje vam dobre rezultate u društvenim događanjima, okolina vas cijeni. Važan vam je obiteljski život. Vaše karmičko nasljeđe u ovom tranzitu daje vam potpunu slobodu da volite.

Merkur Sekstil Venera (orb 2°25′)

Merkur sekstil Venera tranzit je za vas u kojem jako dobro izražavate svoje osjećaje u ljubavi. Harmonija ljubavnog života i partnerskih odnosa je skladna.

Merkur Sekstil Mars (orb 7°16′)

Merkur sekstil Mars aspekt je u kojem sada ste spremni učiniti ono što ste dugo odgađali ili planirali, sada ste spremni, puni ste energičnosti. Uz dosta strpljenja, vaše želje mogle bi biti ostvarene.

Merkur Kvinkonjukcija Saturn (orb 4°10′)

Mars inkonjukcija Saturn aspekt je u kojem sve više imate očekivanja u poslovnom polju, želite nova promaknuća ili pohvale. Spremni ste i na promjene, ako one donose i financijska poboljšanja.

Merkur Kvadrat Crni Mjesec Lilit (orb 2°38′)

Merkur kvadrat sa Lilit tranzit je u kojem ste zaokupljeni samim sobom, sami sebi ste najvažniji. Imate vrlo naivna očekivanja koja vas čine vrlo neugodnom osobom. Da izbjegnete neugodnosti, predajte se snazi vlastitoga uma i intuicije.

Venera Konjukcija Mars (orb 4°51′)

Venera konjukcija Mars za vas je tranzit koji vam daje odlične i česte izmjene emocija i nježnosti u vezi ili braku. ako ste sami može vam se desiti jedna strastvena ljubavna avantura ili čak i veza početak ozbiljne veze.

Venera Kvinkonjukcija Saturn (orb 1°45′)

Venera inkonjukcija Saturn tranzit je u kojem pokušavate suočiti se sa vlastitim strahovima u ljubavnim odnosima. Nemate snage krenuti dalje, vaša veza ili brak je u opasnosti. Potrebno je mnogo kompromisa i želje da se odnosi poprave.

Venera Kvadrat Uran (orb 0°22′)

Venera kvadrat Uran za vas za vrijeme trajanja ovog tranzita bi vam se lako moglo desiti da nekim svojim neodmereno izjavama i nekim neadekvatnim (neprihvatljivim) postupcima predstavite sebe u lošem svjetlu osobito kada je ljubavni život u pitanju.

Venera Kvinkonjukcija Crni Mjesec Lilit (orb 0°13′)

Venera inkonjukcija Lilit značajan je za vas tranzit jer za vrijeme trajanja ovog tranzita vi ćete odlučivati o početku zajedničkog života sa voljenom osobom ili o braku. U ovom tranzitu znate što želite i našli ste ljubav svog života.

Mars Kvadrat Jupiter (orb 4°29′)

Mars kvadrat Jupiter kod vas je tranzit koji donosi veliku impulzivnost, razigranost i odvažnost. Vi se često pokušavate dokazati drugima i/ili sebi. Želite uzbudljiva iskustva i rijetko ste zadovoljni sa svojim životom kakav jeste.

Mars Kvinkonjukcija Saturn (orb 3°6′)

Mars inkonjukcija Saturn tranzit je u kojem težite da ostvarite veće prihode i poslovne šanse. Tražite i mogućnosti novih stjecanja znanja u svrhu vlastite kvalitete vaših sposobnosti.

Mars Kvadrat Uran (orb 5°13′)

Mars kvadrat Uran za vas je tranzit u kojem se radije ističete u gomili nego što slijedite druge. Tvrdoglavi ste što može ometati vaš napredak u životu i uzrokovati nepotrebne odgode ili prepreke.

Mars Kvinkonjukcija Crni Mjesec Lilit (orb 4°38′)

Mars inkonjukcija sa Lilit aspekt je u kome teško se nosite sa neuspjesima. Potrebna vam je velika podrška partnera i okoline da prihvatite neuspjeh. Često padate u depresije jer vaš ego ne prihvaća, ne.

Jupiter Sekstil Saturn (orb 7°35′)

Jupiter sekstil Saturn kod vas je tranzit koji može biti vrlo plodan period na financijskom planu jer ovaj tranzit potpomaže bolje ostvarenje planova za poboljšanje financijske situacije i može doprinijeti dodatnom uvećanju bogatstva.

Jupiter Opozicija Neptun (orb 7°1′)

Jupiter opozicija Neptun tranzit je u kojem puno maštate i pokušavate maštu pretvoriti u stvarnost, što nikako ne ide zajedno. Često ste razočarani jer ne ostvarujete ono što želite. to ponekad tokom ovoga tranzita kod vas pokreće frustracije.

Jupiter Trigon Pluton (orb 1°42′)

Jupiter trigon Pluton tranzit je u kojem vama vlada optimizam, pozitivna razmišljanja i jaka volja. Tokom ovoga tranzita spremni ste na sve poduhvate i izazove koji su pred vama, i nikako u njima niste neuspješni.

Jupiter Kvinkonjukcija Hiron (orb 5°40′)

Jupiter inkonjukcija Hiron tranzit je u kojem značajnu ulogu za vaš uspjehu u ljubavi i poslu ima vaša obitelj. Spremni ste da saslušate savijete, spremni ste na kompromise. cilj vam je postizanje harmonije u međuljudskim odnosima.

Saturn Trigon Uran (orb 2°7′)

Saturn trigon Uran tranzit je koji vam nosi ostvarenje vaših želja i zadanih ciljeva. Imate tokom ovoga tranzita mnogo energije i puni ste entuzijazma.

Saturn Opozicija Pluton (orb 5°53′)

Saturn opozicija Pluton kod vas ovaj tranzit ukazuje na izraženiju opasnost od značajnijih neslaganja s osobama od autoriteta kao i od lakšeg ulaska u suvišne sukobe s njima.

Saturn Sekstil Crni Mjesec Lilit (orb 1°31′)

Saturn sekstil sa Lilit tranzit je u kome kod vas vaše želje nikako ne idu uz realnost. Skloni ste pretjeranim hirovitim ispadima i zahtjevima. Ni poslovno ni ljubavno ovaj tranzit nije dobar po vas. Potrebno je mnogo truda da bi zadržali posao, a i ljubavni odnos.

Uran Sekstil Crni Mjesec Lilit (orb 0°36′)

Uran sekstil Lilit aspekt u kojem privlačite suprotni spol. Vaša snaga i privlačnost i vaša seksualnost u ovom tranziti su vrlo jake. Spremni ste u ljubavi na novo, čak i zabranjeno.

Neptun Trigon Sjeverni Čvor (orb 1°17′)

Neptun trigon sa Sjeverni Mjesečev čvor tranzit je u kojem ste vi veliki obožavatelj tradicije i običaja. Imate naglašene i dobre intelektualne sposobnosti. Napredujete jako dobro uz pomoć timskog rada.

Pluton Trigon Crni Mjesec Lilit (orb 7°25′)

Pluton trigon Lilit za vas je tranzit u kojem mijenjate svoje poglede na život, shvaćate da se morate prilagoditi. Teško podnosite nepravdu koja vam često bude nanešena, ali znate da trebate biti strpljivi.

Hiron Kvinkonjukcija Sjeverni Čvor (orb 2°39′)

Hiron inkonjukcija Sjeverni mjesečev čvor tranzit je u kojem uživate u ljubavnim poduhvatima. Svjesni ste da ste neodoljivi suprotnom spolu, pa to iskorištavate. Međutim, tokom ovoga tranzita susret sa osobom iz vaše prošlosti mogao bi poljuljati vaše samopouzdanje.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)