Franjo Tuđman – natalna karta

horoscope guru

Natalna karta za Franju Tuđmana  pokazuje da u životu postoje faze uspona i padova zbog vlastitih odluka.  Također tu  postoji veliki entuzijazam, velika snaga  za animiranjem  okoline, osoba, te velikog autoriteta.

Dr. Franjo Tuđman (Veliko Trgovišće, 14. svibnja 1922. – Zagreb, 10. prosinca 1999.), hrvatski povjesničar, akademik HAZU, državnik, prvi predsjednik suverene i samostalne Republike Hrvatske i vrhovnik Hrvatske vojske.

Sudionik antifašističkog pokreta od 1941., kao obavještajni časnik. Nakon rata djeluje u Glavnom stožeru JNA u Beogradu, potom na visokim vojno-političkim položajima u Glavnoj personalnoj upravi JNA, Ministarstvu obrane i Generalštabu. Završio studij na Višoj vojnoj akademiji 1957.; čin general-majora stekao 1960. Na vlastiti zahtjev napustio vojnu službu 1961. te se posvetio znanstveno-istraživačkom radu.

Osnovao Institut za historiju radničkog pokreta u Zagrebu, čiji je ravnatelj bio od 1961. do 1967. Stupanj doktora povijesnih znanosti postigao je 1965., a od 1963. do 1967. je izvanredni profesor na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.

1972. je na 2 godine zatvora zbog “nacionalizma”, obzirom da je njegov povjesničarski rad došao u koliziju sa službenom propagandom komunističke Jugoslavije; s odsluženja kazne bio je pušten nakon 9 mjeseci. Nakon intervjua švedskoj televiziji 1981. ponovo mu je suđeno zbog “kontrarevolucionarne djelatnosti”; u čemu je osobito bio “kriv” zbog revizije jugoslavenske propagande o Sabirnom logoru Jasenovac, koja je inzistirala na “Jasenovačkom mitu” o preko 700.000 žrtava tog logora; taj izrazito visoki broj žrtava je korišten za de facto demoniziranje Hrvata, čiji je nacionalizam predstavljao najočitiju prijetnju opstanku komunističke Jugoslavije. Tuđman se usudio prezentirati podatke 1964. godine službeno provedenog popisa žrtava rata u SFRJ, prema kojima je u Jasenovcu smrtno stradalo nekoliko desetaka tisuća ljudi, makar su podatci tog popisa – koji su opovrgavali neke ključne elemente propagande kojima je režim komunističke Jugoslavije opravdavao svoju vladavinu lišenu demokratskog legitimiteta – bili stavljeni do embargo sve do kraja SFR Jugoslavije. Tuđman je osuđen na 3 godine zatvora, ali je s odsluženja kazne pušten 1983. iz zdravstvenih razloga. Tijekom 1984., vraćen je u zatvor radi izdržavanja ostatka kazne, da bi nakon četiri mjeseca zbog pogoršanja zdravstvenog stanja bio uvjetno pušten iz zatvora.

Kao zagovornik hrvatske samostalnosti, politički se angažirao potkraj 1980-ih. Godine 1989. osniva Hrvatsku demokratsku zajednicu te do smrti ostaje njezin predsjednik. Nakon pobjede HDZ-a na izborima 1990. godine, izabran za predsjednika Predsjedništva Socijalističke Republike Hrvatske. Nakon donošenja demokratskog Ustava 1990., izabran je 1992. god. za predsjednika Republike Hrvatske. Autor je Deklaracije o neovisnosti Hrvatske od 25. lipnja 1991. godine i preambule Ustava Republike Hrvatske. Kao vrhovni zapovjednik, vodio je obranu Hrvatske u Domovinskom ratu. Reizabran je za predsjednika RH 1997., a Hrvatska demokratska zajednica ponovno pobjeđuje na parlamentarnim izborima 1992. i 1995. godine.

Izvor : Wikipedija

Ako želite izraditi vlasittu natalnu kartu potpuno besplatno KLIKNITE OVDJE

Natalna karta Franjo Tuđman

Natalna karta za Franjo Tuđman
14 Svibanj – Maj 1922 u 17:40 (5:40 pm) (vremenska zona = UTC +1)
Univerzalno vrijeme: 16:40
Zabok, Krapinsko-Zagorska, Hrvatska
46°N2′ 15°E55′
Tropski zodijak
Placidus Kuće

Planeti i Točke u Znakovima

Podznak u Škorpionu  5°  34′ 24″

Podznak ili Ascendant naziv je za znak koji se u trenutku vašega rođenja nalazi na istoku. Govori o vašem izgledu, ponašanju i načinu na koji vas prihvaća okolina. Podznak ili Ascendant u Škorpionu čini vas inteligentnom i prodornom osobom sa jasnim stavom. Otvoreno izražavate svoje stavove i ne marite za mišljenja drugih. Posjedujete iznimnu karizmu, energiju kojom zračite, prodoran pogled, stisnuta tanka usta.

Sunce u Biku 23°  04′ 46″

Sunce u Biku daje Vam ljubomoru i tvrdoglavost, mada sa druge strane i strast i nježnost. vi ste osoba koja ima jako težak karakter, materijalist koji uživa u svemu. Ako Vam se netko nađe na putu, vrlo ste oštri i neugodni. Obitelj Vam je vrlo važna u životu, privlačni ste, imate naglašenu seksualnost koju znate jako dobro da iskoristite.

Mjesec u Jarcu  6°  41′ 30″

Mjesec u Jarcu čini Vas dominantnim i bezosjećajnima. Oni koji Vas ne znaju misle da ste hladni i distancirani. Zapravo ste sramežljivi i teško pokazujete vlastite emocije. Kada se zaljubite i zavolite, spremni ste mnogo toga izdržati da zadržite odnos. Produktivni ste, praktični i realni. Niste skloni hvalisanju, pa vas drugi cijene i poštuju.

Merkur u Blizancima 12°  53′ 33″

Merkur u Blizancima čini Vas komunikativnim i dobrim govornicima. Posjedujete veliku znatiželju i veliku moć zapažanja. Volite različitosti u životu, mrzite monotoniju i rutinu. Zbog toga često ste nestalni i površni. Znate se izvući iz svih situacija u kojima se nađete, bez problema. Zbog svoje moći komunikacije, bez problema uvjeravate duge u svoja uvjerenja.

Venera u Blizancima 16°  38′ 14″

Venera u Blizancima čini Vas prevrtljivima i sklonima flertu. Lako ulazite u veze i mijenjate partnere. Nekad se nađete u vezi sa više osoba, jer su Vam emocije površne i ne volite preveliku intimnost. Vodite vrlo aktivan društveni život. Oko sebe imate uvijek puno ljudi,po karakteru ste osoba koja lako sklapa veze i prijateljstva.

Mars u Strijelcu 25°  00′ 58″  Rx

Mars u Strijelcu čini Vas neovisnom i slobodnom osobom. Vrlo ste otvoreni i iskreni, volite avanture i boravak u prirodi. Nekad ste brzopleti i tjerate inat. Stalno ste u pokretu i ispunjeni ste dinamikom. Plahe ste naravi i često sami sebe dovedete u neprilike. skloni ste ekstravaganciji i čudnim pogledima na svijet.

Jupiter u Vagi  9°  43′ 31″  Rx

Sa Jupiterom u Vagi Vi ste veliki esteta, omiljeni ste u društvu. Šarmantni ste, uživate u društvu. Skloni ste svemu lijepom, druželjubivi i komunikativni, ponekad i naivni. U ljubavi se lako zaljubite, sklapate brojne veze koje kratko traju, flertujete gdje god imate priliku.

Saturn u Vagi  1°  08′ 39″  Rx

Sa Saturnom u Vagi Vi ste pouzdana osoba, diplomata prema drugim ljudima, uvijek spremni na dogovore i kompromise. Uporni ste i znate postići svoje ciljeve. Za Vas je karakteristično da imate samo jedan brak. Uspijevate ustabiliti posao i ljubav, omiljeni ste u društvu.

Uran u Ribama 13°  06′ 18″

Uran u Ribama čini Vas tajanstvenom osobom, često niste dobro prihvaćeni u okolini. Veliki ste sanjar, imate jaku intuiciju i umjetnički talenat. Čudni ste drugima jer Vi kao da idete u životu, korak ispred svog vremena.

Neptun u Lavu 13°  17′ 06″

Sa Neptunom u Lavu Vi ste osoba puna entuzijazma, romantike, smisla za lijepo. Glavna karakteristika Vam je ekstravangantnost. Često Vas prati sreća u igrama na sreću. Emotivni ste i posesivni u ljubavi, do te mjere da ne primjećujete da se partner udaljava od vas.

Pluton u Raku  8°  27′ 31″

Sa Plutonom u Raku kod Vas se određuje karakter čitave generacije. Pluton je u Raku boravio u periodu od 1914. do 1939. godine. Osobama rođenim u tom periodu je obitelj najvažnija i posvećeni su joj u velikoj mjeri. Dosta su osjetljive i tragaju za osobnom sigurnošću. Nestabilne su, egoistične, konzervativne i netolerantne. Ponekad imaju sklonost da rasipaju ono što je stvoreno.

Hiron u Ovnu 15°  39′ 50″

Hiron u Ovnu čini Vas osobom koja brzo se oporavlja i regenerira. Vrlo ste ranjivi,ali i brzo se oporavljate. Znate točno što Vam može smetati i to znate okrenuti u svoju korist. Međutim odbijate tuđu pomoć. Na svoj način ipak Vi dolazite do mudrosti, i izliječenja, kada su u pitanju tegobe zdravlja.

Crni Mjesec Lilit u Ribama 14°  29′ 30″

Lilit označava Vašu seksualnost, erotičnost, vašu mračnu stranu. Sa Lilitom u Ribama vi ste skloni maštanju, erotični ste suprotnom spolu. Ljubavna igra za vas je uvijek puna i romantike. Lako se prilagođavate svakom partneru, ali vaše fantazije moraju biti ispunjene inače ostavljate i krećete dalje.

Sjeverni Čvor u Vagi  7°  46′ 24″  Rx

Sjeverni Mjesečev čvor je simbol Vaše budućnosti. Predstavlja novo još neproživljeno iskustvo. Sjeverni čvor u Vagi vi učite lekciju kroz bolna iskustva, o potrebama drugih. učite balansirati u svom životu i odbacujete krajnosti, da naučite da niste sami.

Točka Fortune u Blizancima 19°  11′ 07″

Točka Fortune predstavlja karmičku nagradu,svjetovni uspjeh, napredak. Fortuna u Blizancima vas čini fascinantnima i karizmatičnima i samo takve osobe mogu i vas fascinirati. Uživate u dobrim filmovima i literaturi. Volite biti u centru pažnje, ali volite i da vas se poštuje i cijeni. Niste iskrena osoba.

Vertex u Blizancima 12°  18′ 27″

Vertex ima veliki utjecaj na vezu vas i partnera. On prikazuje skrivene želje i strasti koje nosimo u životu. Ako vas zanima voli li vas partner i hoćete li ostati zajedno, Vertex vam može dati odgovor. Vertex u Blizancima ima veliku moć komunikacije sa partnerom. Važna je komunikacija kod vas jer geste partnera ne prepoznajete. Skloni ste flertu i niste za stabilne veze.

Sredina Neba u Lavu 15°  05′ 14″

Medium Coeli predstavlja vaš izbor karijere, utjecaje na izbor karijere, vaše skrivene potencijale, i utisak na ljude. Medium Coeli u Lavu čini vas kreativnom osobom koja se bavi poslom koji nudi više mogućnosti da se možete dokazati. Vaša kreativnost u vašoj karijeri postiže značajne uspjehe u srednjim godinama.

Planeti i Točke u Kućama

Sunce u 7. Kući

Sunce opisuje našu osobnost, našu samosvijest i pokazuje što želimo od života.Sunce pokazuje u kojem području života želimo zabljesnuti, gdje nam je srce i u čemu želimo uspjeti. Sa Suncem u sedmoj kući vi ste vrlo pristupačna osoba, društvena i tražite odobravanje. Ne volite biti sami,a svoj identitet nalazite u vezama. Angažiranjem kroz društveni život, možete steknuti samopouzdanje.

Mjesec u 2. Kući

Mjesec ukazuje na vaše emocije i vaš unutarnji svijet. dio je vaše osobnosti i ukazuje na vaše skrivene želje. Mjesec u drugoj kući čini vas nestabilnom osobom u poslovnom i financijskom segmentu. Imate česte situacija u životu uspona i padova. u životu često znate gubiti svojom vlastitim krivom odlukama.

Napomena: kako je Mjesec vrlo blizu idućoj kući, sljedeći opis je također relevantan.

Mjesec u 3. Kući

Mjesec ukazuje na vaše emocije i vaš unutarnji svijet. dio je vaše osobnosti i ukazuje na vaše skrivene želje. Mjesec u trećoj kući čini vas dominantnom i snalažljivom osobom. Imate jako razvijenu inteligenciju. Vezani ste za svoju obitelj i imate dobro razvijenu sposobnost komunikacije. Volite nesvjesno manipulirati društvenim životom.

Merkur u 8. Kući

Merkur označava vaša razmišljanja i vašu komunikativnost. Ukazuje na ono što najviše zaokuplja vaš um, govori koliko ste praktični i imate li smisla za humor. Merkur u osmoj kući čini vas osobom vrlo intelignetnom čiji um je usmjeren na otkrivanje i istraživanje tajna. Zanima vas mistična i tajanstvena strana života. Vjerujete u nadprirodne pojave, često se bavite ezoterijom. Sjetnog ste raspoloženja i djelujete tužno.

Venera u 8. Kući

Kroz utjecaj Venere upoznajemo strast i ushit, zanos i radost, te prirodu naše seksualnosti. Venera u osmoj kući pokazuje da ste osoba materijalno zbrinuta preko nasljedstva, braka ili poklona. Ulazite u intenzivne ljubavne veze pune strasti. Imate jako potrebu za seksom i erotikom i u tome često pretjerujete.

Mars u 2. Kući

Mars ukazuje na šanse i slabosti, rizike i opasnosti, na reakcije, na mogućnosti za ostvarenje potencijala, planova i želja.. Mars u drugoj kući čini vas osobom koja sav svoj potencijal koji ima usmjerava za zaradom i stjecanjem bogatstva. Nestrpljivi ste u svojim očekivanjima, pa nekad ishitrenim reakcijama izazovete loše poteze.

Jupiter u 11. Kući

Jupiter ukazuje na vaše potencijale, za ostvarenje uspjeha i sreće, te iskorištavanjem šansi koje vam se pružaju. Jupiter u jedanaestoj kući čini vas darežljivom osobom, spremnom da pomaže drugima. Postižete vrlo dobre rezultate u timskom radu. Posjedujete veliki entuzijazam, ali on vas može dovesti i do problema jer započinjete više poslova odjednom.

Saturn u 11. Kući

Saturn u kućama opisuje aspekte života u kojima treba razviti bolji osjećaj kontrole, ambicioznosti. Saturn je planeta iskušenja i šansi. Saturn u jedanaestoj kući pokazuje da ste osoba koja lako sklapa prijateljstva koja su dugotrajna. Ambiciozni ste i teško radite da postignete svoje ciljeve. Znate animirati okolinu da vam u tome pomogne.

Uran u 4. Kući

Uran simbolizira, buntovništvo, reforme, nove promjene, rađanje nečega novoga i neobičnoga. Uran u četvrtoj kući ukazuje d ste osoba koja ne ovisi o obitelji. Vrlo često prekidate obiteljski život ili odnose sa roditeljima. Intuitivni ste i jako brzo mijenjate ideje. Imate sposobnost da spoznate prošlost i predvidite budućnost. Trebate se čuvati požara i eksplozija.

Neptun u 9. Kući

Neptun vlada ljudskom intuicijom, psihičkim sposobnostima, maštom. Zbunjuje i obmanjuje. Neptun u devetoj kući čini vas osobom jake i naglašene duhovnosti. Posjedujete aktivan um i odličnu inspiraciju. Puni ste želja i planova i ponekad u konfliktu sa samim sobom. volite putovanja i sve ono što ima veze sa mistikom.

Pluton u 9. Kući

Pluton predstavlja stare obrasce, sve ono što nas blokira i koči i što je potrebno eliminirati i odstraniti. Pluton u devetoj kući čini vas duhovnom i intelektualnom osobom. Posjedujete autoritet i veliku snagu pozitivne energije. U ljubavnim odnosima ste dosta sebični, u brak ulazite tek kad nekoliko puta promislite da li je ta osoba za vas adekvatna.

Hiron u 6. Kući

Hiron u natalnoj karti otkriva bol i traume na koje smo naišli u prošlosti, svom ranom djetinjstvu, u ranim fazama svog života. Hiron u šestoj kući pokazuje da ste preokupirani zdravstvenim problemima. Uzrok tome su nesreće u mladosti. Sa druge strane imate moć iscjeljenja.

Crni Mjesec Lilit u 4. Kući

Lilit otkriva vaše najdublje tajne, seksualne porive, prošlu mračnu krmu i naša iskušenja. Lilit u četvrtoj kući pokazuje da ste vezani za svoju obitelj još od djetinjstva. Vrlo dobro kasnije u životu suočavate se sa strahovima. Ponekad ste skloni laganu samo zato da izbjegnete rasprave. Seksualnost vam je bitna,ali često mijenjate partnere.

Sjeverni Čvor u 11. Kući

Sjeverni Mjesečev čvor simbolizira donošenje važnih odluka, ostavlja životni put ,pronalazi vlastito Ja., te prošle inkarnacije i karmičku lekciju u ovome životu. Sjeverni Mjesečev čvor u jedanaestoj kući pokazuje da tokom života često osjećate da ste sa nekim karmički povezani, bilo sa partnerom ili prijateljima. Posjedujete snagu i moć da gradite odlične ljubavne i prijateljske odnose.

Točka Fortune u 8. Kući

Točka Fortune predstavlja napredak, svjetovni uspjeh, urođene sposobnosti i talente. Fortuna u osmoj kući čini vas osobom kojoj sreća dolazi kroz osobno upravljanje tuđim financijama. Vaši talenti su u novcu, često ste bankar ili računovođa, brinete o tuđem novcu, volite svoj posao, ali imate sreće i u odabiru bračnog partnera.

Vertex u 8. Kući

Vertex se smatra točkom ispunjenja želja.Važan je kao prekretnica u životu, vjeruje se da se aktivira kod rođenja i kod smrti. Predstavlja i karmičke događaje u životu. VERTEX se delineairira u 5, 6, 7 i 8. kući jer se ne smatra vrijednim da se delineairira u drugim kućama. Vertex u osmoj kući pokazuje da ste osoba koja ima težnje za za nerazdvojivim vezama, što je kod vas izrazito jaka potreba. Ako ste u životu povrijeđeni i prevareni emotivno, zatvorit ćete se u vezema u budućnosti i ostati sami.

Aspekti

Sunce Kvinkonjukcija Mars (orb 1°56′)

Sunce inkonjukcija sa Marsom pokazuje da imate izuzetan unutarnji osjećaj za tajming koji je presudan u postizanju nekih ciljeva. Imate veliku energiju i instinktivno znate kada treba reagirati. Mogli biste biti nadareni bubnjar. Jako ste ambiciozni i motivirani, ali ne dolazite uvijek do zadovoljavajućih rezultata. Morate ustrajati na fleksibilnosti i morate se prilagođavati.

Sunce Kvadrat Sredina Neba (orb 7°60′)

Sunce kvadrat sa Medium Coeli tranzit u kojem se suočavate sa problemima jer teško se prilagođavate timskom radu ili autoritetu. Bez obzira na to, ako posao vodite samostalno vi ćete postići uspjeh.

Mjesec Kvinkonjukcija Merkur (orb 6°12′)

Mjesec inkonjukcija sa Merkurom tranzit je u kojem ishitreno i naglo donosite loše odluke. Ne razumijete što se od vas očekuje, isto tako nemate razumijevanje za druge. Nepovjerljivi ste i svadljivi.

Mjesec Kvadrat Jupiter (orb 3°2′)

Mjesec kvadrat sa Jupiterom je za vas tranzit u kojem često mijenjate raspoloženje, idete iz krajnosti u krajnost. Jako teško kontrolirate svoje emocije što dovodi do problema u ljubavi.

Mjesec Kvadrat Saturn (orb 5°33′)

Mjesec kvadrat Saturn tranzit je u kojem imate naglašene loše odnose sa partnerom, razlog tome je loša komunikacija koju vi teško ostvarujete u ovom tranzitu. Ovaj tranzit čini vas obeshrabrenom osobom punom nepovjerenja i sumnja.

Mjesec Sekstil Uran (orb 6°25′)

Mjesec sekstil Uran povoljan je za vas tranzit u kojem ste potaknuti boljim prevladavanjem ostvarivanja želja u ljubavi. Međutim moguće je i češće netolerantno sagledavanje u ljubavi, neprikladno ponašanje u kojem je potrebno sagledati problem više puta.

Mjesec Kvinkonjukcija Neptun (orb 6°36′)

Mjesec inkonjukcija Neptun aspekt je u kojem tražite odobravanje za svoje postupke. Niste svjesni da vaši postupci nemaju realnost i da su loši. Nemate razumijevanje za obitelj niti bližnje. Važni ste sami sebi.

Mjesec Opozicija Pluton (orb 1°46′)

Mjesec opozicija Pluton tranzit je u kojem prolazite veće ljubavno nezadovoljstvo. Tu se pojavljuje emotivno zahlađenje u ljubavnim odnosima.

Mjesec Sekstil Crni Mjesec Lilit (orb 7°48′)

Mjesec sekstil Lilit aspekt u kojem privlačite suprotni spol. Vaša snaga i privlačnost i vaša seksualnost u ovom tranziti su vrlo jake. Spremni ste u ljubavi na novo, čak i zabranjeno.

Mjesec Kvadrat Sjeverni Čvor (orb 1°5′)

Mjesec kvadrat Sjeverni mjesečev čvor tranzit je za vas u kojem imate veliku emocionalnu neharmoniju, loše odnose u obitelji. Tu su naglašeni problemi u obitelji i teško se stjeće ugled. Loše su aspektirani i partnerski odnosi.

Mjesec Kvinkonjukcija Vertex (orb 5°37′)

Mjesec inkonjukcija Vertex tranzit je za vas u kojem ste svjesni svojih mana, ali i vrlina. Upoznajete ljude koji postaju važni za vašu budućnost. Vaš partner i vi spremni ste i za zajedničke odluke, pa i brak. Cijeni vas okolina i obitelj.

Mjesec Sekstil Podznak (orb 1°7′)

Mjesec sekstil Ascendent aspekt je u kojem ste vrlo brižni, i maštoviti. Drugi, okolina i prijatelji lako osjete tu vašu snagu i vole biti u vašoj blizini. Fleksibilni ste i intuivno podižete raspoloženje ljudi oko sebe.

Merkur Konjukcija Venera (orb 3°45′)

Merkur konjukcija Venera tranzit je u kojem češće pokazujete emocije riječima i djelima. Iskazujete ih na jasan i otvoren način. voljena osoba uz vas često je zadovoljna uz vaše šaputanje na jastuku.

Merkur Trigon Jupiter (orb 3°10′)

Merkur trigon Jupiter tranzit je za vas u kojem ste zadovoljni svojim postignutim radom. U ovom tranzitu imate snažnu želju za učenjem, što dobro je ako ste student ili učenik. Značajno kod vs u ovom tranzitu jeste i to da za vrijeme trajanja ovog tranzita osjećate ćete se mladi dugom.

Merkur Kvadrat Uran (orb 0°13′)

Merkur kvadrat Uran tranzit je nepovoljan za vas u kojem imate loše komunikacije sa kolegama, nepromišljeno eksperimitiranje, koje vas dovodi u probleme. U ljubavnom polju ovaj tranzit daje vam iznenadne povoljne promjene, pa i iznenadni susret sa voljenom osobom.

Merkur Sekstil Neptun (orb 0°24′)

Merkur sekstil Neptun tranzit je u kojem vi i riječima i svojim ponašanjem vrlo dobro pokazujete u ljubavi ono što osjećate. Također očekujete i od voljene osobe da vam uzvrati istom mjerom.

Merkur Sekstil Hiron (orb 2°46′)

Merkur sekstil Hiron povoljan je za vas tranzit u kojem ste potaknuti boljim prevladavanjem ostvarivanja želja u ljubavi. Međutim moguće je i češće netolerantno sagledavanje u ljubavi, neprikladno ponašanje u kojem je potrebno sagledati problem više puta.

Merkur Kvadrat Crni Mjesec Lilit (orb 1°36′)

Merkur kvadrat sa Lilit tranzit je u kojem ste zaokupljeni samim sobom, sami sebi ste najvažniji. Imate vrlo naivna očekivanja koja vas čine vrlo neugodnom osobom. Da izbjegnete neugodnosti, predajte se snazi vlastitoga uma i intuicije.

Merkur Trigon Sjeverni Čvor (orb 5°7′)

Merkur trigon sa Sjeverni Mjesečev čvor tranzit je u kojem ste vi veliki obožavatelj tradicije i običaja. Imate naglašene i dobre intelektualne sposobnosti. Napredujete jako dobro uz pomoć timskog rada.

Merkur Konjukcija Točka Fortune (orb 6°18′)

Merkur konjukcija sa Točkom Fortune tranzit je za vas u kojem pazite na partnerske odnose, volite da ugađate partneru. Važan vam je obiteljski život i vjernost. Volite imati mnogo prijatelja i volite uvijek biti u društvu. Poklanjate svoje slobodno vrijeme vašim prijateljima.

Merkur Konjukcija Vertex (orb 0°35′)

Merkur konjukcija sa Vertexom tranzit je u kojem imate velike ambicije i mogućnosti da dođete u životu do ciljeva koje želite. Težite profesionalnom ostvarenju i to vam polazi za rukom.

Merkur Kvinkonjukcija Podznak (orb 7°19′)

Merkur inkonjukcija Ascendent aspekt u kojem ne vidite izlaz sa svoje vlastite emocije. Niste sigurni što osjećate i za koga. Borite se sa raznim mišljenjima svoga razuma koje je ovom tranzitu puno nepovjerenja.

Merkur Sekstil Sredina Neba (orb 2°12′)

Merkur sekstil Medium Coeli aspekt je u kojem vam je najvažnija karijera. Tu ste posvećeni i emocijama i maštom, apsolutno j na prvom mjestu vaš uspjeh. U tome i imate uspjeha, ostvarujete ciljeve sa lakoćom, samouvjereni ste.

Venera Trigon Jupiter (orb 6°55′)

Venera trigon Jupiter za vas ovaj tranzit ukazuje na naglašene mogućnosti za ostvarenje većeg zadovoljstva situacijom na ljubavnom i financijskom planu kao i na polju obrazovanja. U ovom razdoblju Vaša kreativnost bi također, mogla doći do znatno boljeg izražaja a nerijetko biste mogli osjećati i da ste bogatiji duhom.

Venera Kvadrat Uran (orb 3°32′)

Venera kvadrat Uran za vas za vrijeme trajanja ovog tranzita bi vam se lako moglo desiti da nekim svojim neodmereno izjavama i nekim neadekvatnim (neprihvatljivim) postupcima predstavite sebe u lošem svjetlu osobito kada je ljubavni život u pitanju.

Venera Sekstil Neptun (orb 3°21′)

Venera sekstil Neptun za vas ovaj tranzit potpomaže bolje ostvarenje harmonije na polju ljubavi. U ovom razdoblju mogli biste očekivati ​​češće uzbudljive trenutke razmjene nježnosti i ljubavne strasti u ljubavnoj vezi ili u braku. Ako ste usamljeni ovaj tranzit daje indicije za ostvarivanjem ljubavnih veza.

Venera Sekstil Hiron (orb 0°58′)

Venera sekstil Hiron povoljan je za vas tranzit u kojem ste potaknuti boljim prevladavanjem ostvarivanja želja u ljubavi. Međutim moguće je i češće netolerantno sagledavanje u ljubavi, neprikladno ponašanje u kojem je potrebno sagledati problem više puta.

Venera Kvadrat Crni Mjesec Lilit (orb 2°9′)

Venera kvadrat Lilit kod vas je tranzit u kojem živite još uvijek u prošlosti. Neke prošle veze ne zaboravljate, smatrate da trebate potražiti bivšeg partnera. U ovom tranzitu zbog izražene karmičke ljubavi, pomirenja su i moguća.

Venera Konjukcija Točka Fortune (orb 2°33′)

Venera konjukcija točka Fortune tranzit je u kojem vaše odluke se sudaraju sa odlukama voljene osobe, pa dolazi do čestih rasprava. U ovom tranzitu trebate uskladiti svoje želje sa drugom stranom da se izbjegnu sukobi.

Venera Konjukcija Vertex (orb 4°20′)

Venera konjukcija Vertex tranzit koji nosi ispunjenje nekih vaših ljubavnih želja. Ovaj tranzit svakako je povoljan vam jer u njemu znate točno što želite. Spremni ste dati sve od sebe da voljena osoba, partner bude zadovoljan.

Venera Sekstil Sredina Neba (orb 1°33′)

Venera sekstil Medium Coeli za vas je tranzit koji vam daje mogućnost da radite u struci koja je vezana za tuđe emocije, umjetnička zanimanja i estetiku ). Volite ono što radite i često spajate afektvinu sferu s poslovnom, emotivni ili bračni život može pomoći u ostvarenju karijere.

Mars Kvadrat Saturn (orb 6°8′)

Mars kvadrat Saturn kod vas ovaj tranzit može ispoljiti svoje negativne strane i bitno otežati ostvarenje ciljeva ukoliko ste previše nestrpljivi i ukoliko teže kontrolira svoje ponašanje.

Mars Opozicija Točka Fortune (orb 5°50′)

Mars opozicija točka Fortune aspekt u kojem ste spremni na nove početke. Vaša sreća je uz voljenu osobu, spremni ste na brak ili potomstvo. Važan vam je stav vašega partnera u svemu, ali još uvijek imate nastojite da i okolina i prijatelji odobravaju vaše postupke.

Jupiter Kvinkonjukcija Uran (orb 3°23′)

Jupiter inkonjukcija Uran tranzit je kod vas u kojem pokušavate uhvatiti korak sa partnerom i obavezama koje imate. Uskraćujete sebi vrijeme za sebe, ali važnije je da usrećujete druge.

Jupiter Sekstil Neptun (orb 3°34′)

Jupiter sekstil Neptun tranzit je u kojem nadahnuti ste religiji i spirituralizmu, te i mističnim stvarima. Volite filozofiju tako da religiju tumačite na svoj određen način.

Jupiter Kvadrat Pluton (orb 1°16′)

Jupiter kvadrat Pluton tranzit je u kojem zbog svojih stavova i filozofije često dolazite u sukob sa drugima. Vaša razmišljanja i stavovi daleko su od suvremenog života i razvoja.

Jupiter Opozicija Hiron (orb 5°56′)

Jupiter opozicija Hiron aspekt je u kojem je naglašena vaša tvrdoglavost, impulzivne reakcije, nepromišljenost, pa zbog toga ste često u sukobu sa ljudima i partnerom.

Jupiter Kvinkonjukcija Crni Mjesec Lilit (orb 4°46′)

Jupiter inkonjukcija sa Lilit aspekt je u kome teško se nosite sa neuspjesima. Potrebna vam je velika podrška partnera i okoline da prihvatite neuspjeh. Često padate u depresije jer vaš ego ne prihvaća, ne.

Jupiter Konjukcija Sjeverni Čvor (orb 1°57′)

Jupiter konjukcija sa Sjeverni Mjesečev čvor tranzit je u kojem imate široko djelovanje komunikacije. Uvijek dolazite do svojih ciljeva. Vaše karmičko naslijeđe je dobro i sreća vam je doista naklonjena.

Jupiter Trigon Vertex (orb 2°35′)

Jupiter trigon sa Vertexom za vas je tranzit u kojem imate sredstva da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Naporno radite i uspjeh vam je zagarnatiran. Težite velikoj zaradi i bogatstvu, ali imate za to i uslove.

Jupiter Sekstil Sredina Neba (orb 5°22′)

Jupiter sekstil Medium Coeli tranzit je u kojem se dobro prilagođavate u društvu i poslu. Tokom ovoga tranzita postižete poslovne uspjehe i prihvaćeni ste od ljudi.

Saturn Kvadrat Pluton (orb 7°19′)

Saturn kvadrat Pluton kod vas ovaj tranzit ukazuje na moguće lakše javljanje onih, na neki način problematičnijih, situacija koje zahtijevaju određene transformacije pristupa rješavanju problema kao i pronalaženje učinkovitijih načina za prevladavanje takvih situacija.

Saturn Konjukcija Sjeverni Čvor (orb 6°38′)

Saturn konjukcija sa Sjeverni Mjesečev čvor tranzit je u kojem imate široko djelovanje komunikacije. Uvijek dolazite do svojih ciljeva. Vaše karmičko naslijeđe je dobro i sreća vam je doista naklonjena.

Uran Kvinkonjukcija Neptun (orb 0°11′)

Uran inkonjukcija Neptun trazit je u kojem prolazite sazrijevanje vlastitih stavova i odnosa sa okolinom. tokom ovoga tranzita budi se vaša svijest o dobrome i onom lošem. Posjedujete izrazitu moć manipulacije drugima.

Uran Trigon Pluton (orb 4°39′)

Uran trigon Pluton tranzit je u kojem želite dokazati svoje stavove i svoje shvaćanje života. U tome ste jako i dobro balansirate, ali niste spremni na kritike i kompromise.

Uran Konjukcija Crni Mjesec Lilit (orb 1°23′)

Uran konjukcija Lilit tranzit je u kojem imate magnetsku privlačnost. Puni ste samopouzdanja, čekate priliku da pokažete svoje ljubavne i seksualne vještine. Varate, mijenjate partnere, ali seksualnost vam je na vrhuncu.

Uran Kvinkonjukcija Sjeverni Čvor (orb 5°20′)

Uran inkonjukcija Sjevernim Mjesečev čvor daje vam dobre rezultate u društvenim događanjima, okolina vas cijeni. Važan vam je obiteljski život. Vaše karmičko nasljeđe u ovom tranzitu daje vam potpunu slobodu da volite.

Uran Kvadrat Točka Fortune (orb 6°5′)

Uran kvadrat točka Fortune za vas u ovom tranziti znači da ste odani prijatelj, odani kolega ili poslovni partner. Na vas se svi mogu osloniti. Okolina vas poštuje i rado je u vašem društvu. Sreća je za vas u malim stvarima, krugu ljudi koji vas cijene.

Uran Kvadrat Vertex (orb 0°48′)

Uran kvadrat Vetrex vrlo je bitan tranzit za vas. Suočeni ste sa svojim životom, sagledavate stvari na pravi način. Vaše samopouzdanje daje vam slobodu u emotivnom polju. Tu ste svjesni da ste na pravom putu do ljubavne sreće.

Uran Trigon Podznak (orb 7°32′)

Uran trigon Ascendent tranzit je vaših dobrih namjera i šarma kojim osvajate sve oko sebe. Pokušavate biti sretni, tradicionalno ste okrenuti obitelji i domu.

Uran Kvinkonjukcija Sredina Neba (orb 1°59′)

Uran inkonjukcija Medium coeli tranzit je u kojem bježite od problema i skloni ste laganju. Gledate kako da izbjegnete zapreke, međutim takvim stavom samo ih još više stvarate.

Neptun Trigon Hiron (orb 2°23′)

Neptun trigon sa Hiron tranzit je za vas u kojem imate jaku želju za dokazivanjem. Ponekad i neprimjereno ispoljavate svoju individualnost u cilju ostavljanja snažnog dojma na druge.

Neptun Kvinkonjukcija Crni Mjesec Lilit (orb 1°12′)

Neptun inkonjukcija sa Lilit aspekt je u kome teško se nosite sa neuspjesima. Potrebna vam je velika podrška partnera i okoline da prihvatite neuspjeh. Često padate u depresije jer vaš ego ne prihvaća, ne.

Neptun Sekstil Sjeverni Čvor (orb 5°31′)

Neptun sekstil sa Sjeverni Mjesečev čvor aspekt je koji vas stvara vođom. Vaša intelignecija je nadprosječna, vi ste u ovom tranzitu uspješni i omiljeni. U životu se bavite onim što volite. Karmički dio naslijeđa u ovom tranzitu daje vam potpunu slobodu.

Neptun Sekstil Točka Fortune (orb 5°54′)

Neptun sekstil točka Fortune aspekt u kojem vaša sreća je vaša obitelj i djeca. Sreću ste pronašli u malim stvarima, zadovoljni ste svojim ljubavnim životom. Važna vam je podrška partnera u poslovom polju, kako bi postizali ciljeve.

Neptun Sekstil Vertex (orb 0°59′)

Neptun sekstil Vertex tranzit je u kojem želite promijeniti neke odluke koje su prepreka da ostvarite ono što želite kroz partnerske odnose. Često je u pitanju strah od ozbiljnih odnosa, pa tokom ovoga tranzita imate šansu se sa njim i suočiti.

Neptun Kvadrat Podznak (orb 7°43′)

Neptun kvadrat Ascendent tranzit je u kojem na vas veliki utjecaj imaju ljudi s kojima se družite. Ali, vama je teško razlikovati prave prijatelje i one koji to nisu. Zbog toga neki ljudi mogu iskoristiti vašu emocionalnu osjetljivost kako bi vi pomislili da im trebate učiniti uslugu.

Neptun Konjukcija Sredina Neba (orb 1°48′)

Neptun konjukcija Medium Coeli tranzit je u kojem shvaćate vaše pogreške i spremni ste krenuti dalje u poslu. Sa puno entuzijazma prihvaćate nove zadatke i postižete uspjehe.

Pluton Kvadrat Hiron (orb 7°12′)

Pluton kvadrat Hiron tranzit je u kojem se suočavate sa prošlošću i vlastitim strahovima. Vaše ne povjerenje ipak poprima dozu vjere, vaše samopouzdanje u ljubavi ipak tokom ovoga tranzita nailazi na odaziv. Vjerujete u sebe, možete sada pokrenuti ono što dugo čekate.

Pluton Trigon Crni Mjesec Lilit (orb 6°2′)

Pluton trigon Lilit za vas je tranzit u kojem mijenjate svoje poglede na život, shvaćate da se morate prilagoditi. Teško podnosite nepravdu koja vam često bude nanešena, ali znate da trebate biti strpljivi.

Pluton Kvadrat Sjeverni Čvor (orb 0°41′)

Pluton kvadrat Sjeverni mjesečev čvor za vas je tranzit gdje ste svjesni da je vrijeme za promjene. Situacije vašega ljubavnog života, kulminiraju. Odlučujete da li ćete ići uz istu osobu dalje ili ste spremni na nove početke.

Pluton Trigon Podznak (orb 2°53′)

Pluton trigon Ascendent tranzit je gdje svjesno namećete vlastite želje i svoje stavove, pokušavajući biti uspješni, te niste zadovoljni kompromisima ili tuđim mišljenjem.

Hiron Opozicija Sjeverni Čvor (orb 7°53′)

Hiron opozicija Sjeverni mjesečev čvor tranzit je u kojem popuštate voljenoj osobi i pokušavate unijeti sklad u vaš odnos. Tokom tranzita možete se odlučiti na brak ili potomstvo.

Hiron Sekstil Točka Fortune (orb 3°31′)

Hiron sekstil točka Fortune tranzit je u kojem prihvaćate tuđe mišljenje, stavove sve u interesu da ostvarite napredak. U dobrim ste odnosima sa kolegama, a obitelj vam je važna tokom ovoga tranzita, naročito njihova podrška.

Hiron Sekstil Vertex (orb 3°21′)

Hiron sekstil Vertex aspekt je kod vas koji ukazuje na vaše želje koje jako dobro usklađujete sa voljenom osobom. Vaš ljubavni život ima konačno smisao i daje vam stabilnost.

Hiron Trigon Sredina Neba (orb 0°35′)

Hiron trigon Medium Coeli aspket je u kojem uspješno obavljate sve radne zadatke, spremni ste na sve da postignete uspjeh. vodite se jako dobrom intuicijom koja vam daje značajne napretke u poslu.

Crni Mjesec Lilit Kvinkonjukcija Sjeverni Čvor (orb 6°43′)

Lilit opozicija Sjeverni mjesečev čvor aspekt je u kojem okrivljujete voljenu osobu za probleme u kojima ste se našli. Tražite krivce u drugima, ne shvaćajući da ste sami krivi za ovu lošu situaciju.

Crni Mjesec Lilit Kvadrat Točka Fortune (orb 4°42′)

Lilit kvadrat točka Fortune aspekt je u kojem vam je važan vaš osobni uspjeh i vaš ugled. Tokom ovoga tranzita činite sve da ostavite traga o sebi, da ostanete zapamćeni po nečemu kao osoba.

Crni Mjesec Lilit Kvadrat Vertex (orb 2°11′)

Lilit kvadrat Vertex aspekt je u kojem imate sveopću potrebu komuniciranja s partnerom. Intimnost je jednaka komunikaciji. Ako vam je partner suptilan i govori gestama, vi to ne vidite. Zato vam treba komunikacija.

Crni Mjesec Lilit Kvinkonjukcija Sredina Neba (orb 0°36′)

Lilit inkonjukcija Medium Coeli tijekom trajanja ovog tranzita moglo bi Vam biti znatno lakše privući pažnju na sebe i da ostvarite svoje želje u ljubavi dok, što se tiče novca, na financijskom planu ovaj tranzit često donosi mogućnost za veći priljev novca.

Sjeverni Čvor Trigon Vertex (orb 4°32′)

Sjeverni mjesečev čvor trigon Vertex aspekt je kroz žrtvovanje drugih i preko drugih dolazite do ispunjenja svojih želja. Trebare razvijati vlastite vlastite osjećaje vrijednosti, a ne preuzimati tuđe.

Sjeverni Čvor Sekstil Sredina Neba (orb 7°19′)

Sjeverni mjesečev čvor sekstil Medium Coeli za vrijeme trajanja ovog tranzita možete se u mnogim situacijama osjećati prilično dekoncentrisano i postoji izraženija opasnost da vaš pristup stvarima tada bude površniji i da ne bude u dovoljnoj mjeri objektivan.

Točka Fortune Konjukcija Vertex (orb 6°53′)

Točka Fortune konjukcija Vertex tranzit je u kojem dolazite do spoznaje vlastitih kvaliteta, što poslovnih što onih emotivnih. Tokom ovoga tranzita vi ste sreću našli uz obitelj i voljenu osobu.

Točka Fortune Sekstil Sredina Neba (orb 4°6′)

Točka Fortune sekstil Medium Coeli tranzit je u kojem spremno prihvaćate poslovne promjene, spremni ste učiti, profesionalno se orijentirati i angažirati u svim mogućim ponudama.

Vertex Kvinkonjukcija Podznak (orb 6°44′)

Vertex inkonjukcija Ascendent tranzit koji vam pruža sjajne mogućnosti za bolje prezentiranje brojnih intelektualnih i kreativnih sposobnosti. Potrebna je međutim, i određena doza opreznosti.

Vertex Sekstil Sredina Neba (orb 2°47′)

Vertex sekstil Medium Coeli aspekt je u kojem važno vam je mišljenje vaše obitelji i voljene osobe. Vaš život je u harmoniji, uspješni ste i poslovno i ljubavno.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)