Donald Trump – natalna karta

horoscope guru

Donald Trump

Naši astrolozi donose Vam natalnu kartu 45 američkog predsjednika Donalda Trump, koji je 20.01.2017. postao predsjednik SAD- a. Poznat je i kao Njujorški milijareder, producent i tv voditelj. 

Donald John Trump (Queens, New York, 14. lipnja 1946.), američki je poduzetnik, televizijski producent i voditelj te političar njemačko-škotskog podrijetla, koji od 20. siječnja 2017. obnaša dužnost 45. predsjednika Sjedinjenih Američkih Država. Osim političke aktivnosti, predsjednik je Organizacije Trump, milijarder i televizijska ličnost; slavu je stekao vođenjem televizijskog natjcanja Pripravnik na NBC-u.

Rođen je u njujorškoj četvrti Queensu, gdje je pohađao osnovnu i srednju školu te Njujoršku vojnu školu. Naslov sveučilišnoga prvostupnika u ekonomiji dobio je na Poslovnoj školi Wharton 1968. godine. Studirao je i na isusovačkom sveučilištu Fordham. Godine 1971. postao je predsjednikom obiteljske tvrtke Eliabeth Trump & Son., koju je kasnije preimenovao u Organizaciju Trump. Tijekom svoje uspješne poduzetničke karijere, izgradio je brojne luksuzne hotele, igračnice, nebodere i golf igrališta i trgovao nekretninama na Manhattanu. Od 1996. do 2015. godine bio je vlasnik natjecanja u ljepoti, poput izbora za Miss SAD-a i Miss svemira. Svoje ime koristio je u imenima svojih proizvoda, građevina i medija.

Američki časopis Forbes uvrstio ga je 2016. godine kao 324. najbogatiju osobu na svijetu (113. u Sjedinjenim Državama) sa bogatstvom od preko 4,5 milijarde dolara.

Izvor Wikipedija

Ako želite izraditi vlasittu natalnu kartu potpuno besplatno KLIKNITE OVDJE

Natalna karta za Donalda Trumpa

Natalna karta za Donald Trump
14 Lipanj – Jun 1946 u 10:45 (10:45 am) (vremenska zona = UTC -4)
Univerzalno vrijeme: 14:45
New York, New York, Amerika
40°N43′ 74°W0′
Tropski zodijak
Placidus Kuće

 

Planeti i Točke u Znakovima

Podznak u Lavu 28°  03′ 05″

Podznak ili Ascendant naziv je za znak koji se u trenutku vašega rođenja nalazi na istoku. Govori o vašem izgledu, ponašanju i načinu na koji vas prihvaća okolina. Podznak ili Ascendant u Lavu daje vam samopouzdanje, volite biti u centru pažnje. Ponosni ste i tašti, lako vas je uvrijediti. Glava vam je malo veća od tijela, imate gustu kosu. Gornji dio tijela razvijeniji je od donjega, krasi vas vitkost.

Sunce u Blizancima 22°  55′ 21″

Sunce u Blizancima Vama daje inteligenciju,, vrlo ste komunikativna osoba. Volite društveni život, avanture, izlaske, živite vrlo dinamično. Nekad ste nepouzdani i neozbiljni, tragate za novostima. U društvu ste uvijek primjećeni i poštovani. Volite flertove, pa i one verbalne, niste obiteljska osoba, skloni ste više društvenom životu.

Mjesec u Strijelcu 21°  07′ 47″

Mjesec u Strijelcu daje Vam neovisnost. Ne volite da vas itko sputava u bilo čemu. Stalno ste u pokretnu, od života tražite uzbuđenje i zabavu. Prilagodljivi ste pa imate puno prijatelja koji vole Vašu vedru prirodu. Poštena ste osoba, vjerujete u pravdu. Zbog Vašeg burnog života česti imate probleme sa intimnim partnerom.

Merkur u Raku  8°  50′ 50″

Sa Merkurom u Raku vi ste taktični i mirni. Vrlo ste osjetljivi, emotivni, ali i vjerni. Ovisni ste o svojim emocijama. Zbog njih često niste relani u životu. Vrlo ste promijenjiva osoba, lako se prilagođavate, ali isto tako tako brzo mijenjate svoje mišljenje. Da bi se osjećali sigurnima, potrebna Vam je stalna pomoć drugih.

Venera u Raku 25°  43′ 51″

Venera u Raku čini Vas emotivnom i osjećajnom osobom. Privrženi ste obitelji i tu nalazite najveće zadovoljstvo. Potrebno Vam je uvijek da imate nekog odanog uz sebe. Ako ste povrijeđeni, povlačite se u sebe, uvredljivi ste osjetljivi. Vaš život se vrti oko obitelji, to Vam ne daje potrebu za druženjem.

Mars u Lavu 26°  46′ 21″

Sa Marsom u Lavu Vi ste puni samopouzdanja i energije, ali i jako lako planete. Skloni ste dramatiziranju baš svega da zaokupite nečiju pažnju. Često ste egoistični i arogantni, mada znate biti i srdačni i velikodušni. dinamični ste i imate veliki krug prijatelja. Strastvena ste osoba i imate veliku potrebu za ljubavnim životom, u seksu znate stvoriti atmosferu.

Jupiter u Vagi 17°  27′ 07″  Rx

Sa Jupiterom u Vagi Vi ste veliki esteta, omiljeni ste u društvu. Šarmantni ste, uživate u društvu. Skloni ste svemu lijepom, druželjubivi i komunikativni, ponekad i naivni. U ljubavi se lako zaljubite, sklapate brojne veze koje kratko traju, flertujete gdje god imate priliku.

Saturn u Raku 23°  48′ 53″

Saturn u Raku kod Vas ukazuje na teško djetinjstvo, probleme u obitelji. Nesigurni ste i bojažljivi. Trudite se naći emotivnu sigurnost. Ranjivi ste emotivno, ali to dobro prikrivate, samouvjerenošću. Zbog svoje emocionalnosti, često ste ljubomorni i zavidni.

Uran u Blizancima 17°  53′ 34″

Uran u Blizancima čini Vas vrlo nemirnom osobom. Brzopleti se reklo bi se i neorganizirani, ali jako dobro shvaćate što se oko Vas dešava. Stalno ste u pokretu i dinamični ste, lako pridobijete druge uz svoja mišljenja.

Neptun u Vagi  5°  50′ 31″  Rx

Sa Neptunom u Vagi Vaša glavna karakteristika je empatija. Imate snažna uvjerenja, veliki ste idealista. Ponekad imate velike turbulencije u međuljudskim odnosima. Vi tokom svog života postižete uspjeh i slavu uz posao, priznanja za svoj rad.

Pluton u Lavu 10°  02′ 31″

Uz Pluton u Lavu kod Vas se određuje karakter čitave generacije. Pluton je u Lavu boravio u periodu 1939. do 1957. godine. Generacije iz tog perioda imaju potrebu da se izraze na dramatičan i otvoren način. Vrlo često se prave važnim i smatraju da su bolji od drugih. Sklone su da na prethodne generacije gledaju sa prezirom.

Hiron u Vagi 14°  54′ 44″

Hiron u Vagi čini Vas osobom spremnom na ljubavne veze, brak i željom za umjetnošću. Veliki ste esteta i diplomata i znate saslušati druge. Lako shvaćate tuđe namjere i znate na njih odgovoriti. Vaše najveće krize su one ljubavne, strah od napuštanja partnera.

Crni Mjesec Lilit u Strijelcu  4°  28′ 45″

Lilit označava Vašu seksualnost, erotičnost, vašu mračnu stranu. Sa Lilitom u Strijelcu vi ste osoba koja je odličan poznavalac ljubavnih igara, znate uživati u seksu. volite avanture, volite mijenjati partnere, često se nađete i u grupnom seksu.

Sjeverni Čvor u Blizancima 20°  48′ 14″

Sjeverni Mjesečev čvor je simbol Vaše budućnosti. Predstavlja novo još neproživljeno iskustvo. Sjeverni čvor u Blizancima uči vas lekciju da cijenite tuđa stajališta i da se naučite priključiti zajednici. Uči vas da naučite sputavati svoju neobuzdanost i sklonost pretjerivanju.

Točka Fortune u Vodenjaku 26°  15′ 31″

Točka Fortune predstavlja karmičku nagradu,svjetovni uspjeh, napredak. Fortuna u Vodenjaku vi ste osoba sa drugačijim i ekscentričnim stavovima u životu. Krasi vas kreativnost, imate jaku filozofsku i jaku intelektualnu moć. Volite maštati i tražite partnera koji voli sanjariti. Iskreni ste i okolina vas voli.

Vertex u Jarcu 19°  57′ 58″

Vertex ima veliki utjecaj na vezu vas i partnera. On prikazuje skrivene želje i strasti koje nosimo u životu. Ako vas zanima voli li vas partner i hoćete li ostati zajedno, Vertex vam može dati odgovor. Vertex u Jarcu vas ćini osobom koja teži za partnerom koji će vas poduprijeti i razumijeti. Bitan vam je i socijalni status i moć partnera. On mora biti spreman na vaš senzibilitet, ali i vašu strast.

Sredina Neba u Biku 21°  57′ 39″

Medium Coeli predstavlja vaš izbor karijere, utjecaje na izbor karijere, vaše skrivene potencijale, i utisak na ljude. Medium Coeli u Biku vama daje snažnu potrebu za sigurnošću, te potrebu za ostvarenjem stabilnosti na poslovnom planu. Osoba ste koja voli raditi na ostvarenju svojih ciljeva, polako,ali sigurno, bez naglih odluka.

Planeti i Točke u Kućama

Sunce u 10. Kući

Sunce opisuje našu osobnost, našu samosvijest i pokazuje što želimo od života.Sunce pokazuje u kojem području života želimo zabljesnuti, gdje nam je srce i u čemu želimo uspjeti. Sa Suncem u desetoj kući vi ste sposobna osoba koja postiže uspjehe. Ambiciozni ste, imate bogat društveni život. cijenjeni ste i poštovani u društvu. Želite uspjeh u karijeri,ne zbog novca već zbog vlastitog postignuća.

Mjesec u 4. Kući

Mjesec ukazuje na vaše emocije i vaš unutarnji svijet. dio je vaše osobnosti i ukazuje na vaše skrivene želje. Mjesec u četvrtoj kući ukazuje da ste snažna osoba koja teži za sigurnošću sebe i svoje obitelji. Tradicionalna ste osoba kojoj je obitelj na prvom mjestu, ali i osoba koja zna štiti svoju obitelj. Zbog tvrdoglavosti često ste u sukobu sa članovima obitelji.

Merkur u 11. Kući

Merkur označava vaša razmišljanja i vašu komunikativnost. Ukazuje na ono što najviše zaokuplja vaš um, govori koliko ste praktični i imate li smisla za humor. Merkur u jedanaestoj kući prikazuje vas kao intelignetnu i kreativnu osobu vedroga duha. Imate puno prijatelja i puno razmišljate o onome čime se bavite. Vodite aktivan društveni život.

Venera u 11. Kući

Kroz utjecaj Venere upoznajemo strast i ushit, zanos i radost, te prirodu naše seksualnosti. Venera u jedanaestoj kući pokazuje da ste osoba širokih vidika, blage naravi, oko sebe privlačite društvo. Lako privlačite ljubavnike i miješate ljubav i prijateljstvo. skloni ste ostvarivanju veza sa zauzetim osobama.

Mars u 12. Kući

Mars ukazuje na šanse i slabosti, rizike i opasnosti, na reakcije, na mogućnosti za ostvarenje potencijala, planova i želja.. Mars u dvanaestoj kući čini vas osobom koja se teško pokreće, uvijek ste u nekim stresnim situacijama, bojite se neuspjeha. Ako se dobro organizirate, sve ove probleme riješavate lakše i postižete uspje, međutim uvijek ste na nekom oprezu.

Napomena: kako je Mars vrlo blizu idućoj kući, sljedeći opis je također relevantan.

Mars u 1. Kući

Mars ukazuje na šanse i slabosti, rizike i opasnosti, na reakcije, na mogućnosti za ostvarenje potencijala, planova i želja.. Mars u prvoj kući ukazuje da ste energična osoba, imate snažnu želju za dokazivanjem, ali i za izazivanjem konflikta. Volite poslovne izazove, volite rukovodeće pozicije.

Jupiter u 2. Kući

Jupiter ukazuje na vaše potencijale, za ostvarenje uspjeha i sreće, te iskorištavanjem šansi koje vam se pružaju. Jupiter u drugoj kući čini vas osobom vrlo sposobnom koja još u mlađoj dobi počinje stjecati bogatstvo. Posjedujete i također veliku želju za trošenjem novca, tako da često se i zadužujete.

Napomena: kako je Jupiter vrlo blizu idućoj kući, sljedeći opis je također relevantan.

Jupiter u 3. Kući

Jupiter ukazuje na vaše potencijale, za ostvarenje uspjeha i sreće, te iskorištavanjem šansi koje vam se pružaju. Jupiter u trećoj kući pokazuje vaš agresivan intelekt i vašu retoričku sposobnost. Vrlo ste komunikativna i radoznala osoba. Inteligentni ste, ostvarujete vrlo zavidne rezultate u poslu. Opterećeni ste mišljenjima drugih, što vas sputava u ostvarenju ciljeva.

Saturn u 11. Kući

Saturn u kućama opisuje aspekte života u kojima treba razviti bolji osjećaj kontrole, ambicioznosti. Saturn je planeta iskušenja i šansi. Saturn u jedanaestoj kući pokazuje da ste osoba koja lako sklapa prijateljstva koja su dugotrajna. Ambiciozni ste i teško radite da postignete svoje ciljeve. Znate animirati okolinu da vam u tome pomogne.

Uran u 10. Kući

Uran simbolizira, buntovništvo, reforme, nove promjene, rađanje nečega novoga i neobičnoga. Uran u desetoj kući pokazuje da ste osoba koja se u profesionalnom poslu bavi nekim opasnostima. Neovisni ste i ne volite da vam se netko miješa u posao. Imate probleme u odnosima sa autoritetom jer ne prihvaćate hijerarhiju. Promjene u vašoj karijeri uvijek se dešavaju iznenada.

Neptun u 2. Kući

Neptun vlada ljudskom intuicijom, psihičkim sposobnostima, maštom. Zbunjuje i obmanjuje. Neptun u drugoj kući ukazuje da ste ćudljiva osoba, ali imate sposobnost kreativnosti. Nemate jasne osjećaje za novac, pa često imate čudne izvore prihoda. Često je to nelegalan prihod. Vrlo često posežete za alkoholom ili drogama.

Pluton u 12. Kući

Pluton predstavlja stare obrasce, sve ono što nas blokira i koči i što je potrebno eliminirati i odstraniti. Pluton u dvanaestoj kući čini vas osobom koja ima tajni život, skloni ste tajnama i povlačenju iz javnosti. Osjetljivi ste u emotivnim vezama, često pokazujete veliku ljubomoru. Važno vam je da partner ima za vas uvijek vremena.

Hiron u 2. Kući

Hiron u natalnoj karti otkriva bol i traume na koje smo naišli u prošlosti, svom ranom djetinjstvu, u ranim fazama svog života. Hiron u drugoj kući ukazuje da nikad niste zadovoljni ni emotivno, ni materijalno ni duhovno. Tvrdoglavi ste i ograničeni. Ne volite tuđe autoritete. Trebate se naučiti samokontroli.

Crni Mjesec Lilit u 4. Kući

Lilit otkriva vaše najdublje tajne, seksualne porive, prošlu mračnu krmu i naša iskušenja. Lilit u četvrtoj kući pokazuje da ste vezani za svoju obitelj još od djetinjstva. Vrlo dobro kasnije u životu suočavate se sa strahovima. Ponekad ste skloni laganu samo zato da izbjegnete rasprave. Seksualnost vam je bitna,ali često mijenjate partnere.

Sjeverni Čvor u 10. Kući

Sjeverni Mjesečev čvor simbolizira donošenje važnih odluka, ostavlja životni put ,pronalazi vlastito Ja., te prošle inkarnacije i karmičku lekciju u ovome životu. Sjeverni Mjesečev čvor u desetoj kući ukazuje da iz prošle inkarnacije nosite neku vrstu karmičkog tereta vezanog uz obitelj. Zbog toga sada mislite da svoj uspjeh možete postići kroz suradnje sa članovima obitelji.

Točka Fortune u 6. Kući

Točka Fortune predstavlja napredak, svjetovni uspjeh, urođene sposobnosti i talente. Fortuna u šestoj kući pokazuje da ste osoba koja svoju sreću nalazi kroz rad. Imate dobru samodisciplinu i odličnu intuiciju. Znate dobro iskoristiti svoje prirodne talente i uživati u plodovima svoje zarade.

Vertex u 5. Kući

Vertex se smatra točkom ispunjenja želja.Važan je kao prekretnica u životu, vjeruje se da se aktivira kod rođenja i kod smrti. Predstavlja i karmičke događaje u životu. VERTEX se delineairira u 5, 6, 7 i 8. kući jer se ne smatra vrijednim da se delineairira u drugim kućama. Vertex u petoj kući pokazuje da ste djetinjasti, važna vam je unutarnja sloboda i emotivan život. Imate duboke strahove od odbacivanja, treba vam partner koji će se znati brinuti o vama i poštovati vas. Vaše veze su vrlo romantične.

Aspekti

Sunce Opozicija Mjesec (orb 1°48′)

Sunce u opoziciji Mjeseca pokazuje izvjesne i pretjerane reakcije u životu u slučaju javljanja novih okolnosti, promjena ili prepreka u životu. Moguće je da snažno želite neke potisnute želje koje se sukobljavaju sa realnošću. Fokusirani ste na stjecajnje materijalnoga. Imate mnogu uspona i padova što poslovnih tako i emotivnih kroz svoj život. Pokušavate još u ranoj dobi ostvariti partnerske odnose jer vjerujete da ćete kroz partnera postići sreću.

Sunce Sekstil Mars (orb 3°51′)

Sunce sekstil sa Marsom daje vam entuzijazam i veliku snagu. Nikad niste zadovoljni onim što ste postigli, vi želite uvijek, još. Posjedujete veliku zalihu energije.

Sunce Trigon Jupiter (orb 5°28′)

Sunce trigon sa Jupiterom pokazuje vašu srdačnost, veselje i energičnost. Pomažete drugima i uživate u tome ne očekujući da vam se usluga vrati. Cijenjeni ste od kolega i okoline.

Sunce Konjukcija Uran (orb 5°2′)

Sunce konjukcija sa Uranom aspekt je za vas koji pokazuje da se uvijek borite za tradiciju. Individualni ste i teško prihvaćate ono što je ustanovljeno, pa čak i znanost. Težite uvijek za novim saznanjima samo iz razloga da ih možete pobijati i dokazivati da ste vi taj koji ima pravo.

Sunce Konjukcija Sjeverni Čvor (orb 2°7′)

Sunce konjukcija sa Sjeverni Mjesečev čvor tranzit je u kojem imate široko djelovanje komunikacije. Uvijek dolazite do svojih ciljeva. Vaše karmičko naslijeđe je dobro i sreća vam je doista naklonjena.

Sunce Trigon Točka Fortune (orb 3°20′)

Sunce trigon sa točkom Fortune tranzit je u kojem imate velika očekivanja u ljubavi i poslu. Kad su partnerski odnosi u pitanju vi ste nezasitna osoba koja očekuje mnogo pažnje. U poslu dajete sve od sebe, ali vam uvijek godi kada ste pohvaljeni ili nagrađeni.

Sunce Kvinkonjukcija Vertex (orb 2°57′)

Sunce inkonjukcija sa Vertexom tranzit je u kojem obitelj ima bitnu ulogu da bi imali uspjeh u karijeri. Važna vam je njihova podrška i odobravanje. Često u posao ulazite sa nekim članom obitelji i takvi partnerski odnosi donose vam uspjeh.

Sunce Sekstil Podznak (orb 5°8′)

Sunce sekstil sa Ascedentom za vas je aspekt u kojem ste cijenjeni od drugih. Posjedujete veliki autoritet, ali ste i velikodušna osoba, poštujete i ljude oko sebe.

Mjesec Kvinkonjukcija Venera (orb 4°36′)

Mjesec inkonjukcija sa Venerom aspekt je u kojem očekujete ljubavna iznenađenja, maštate i skloni ste idealziranju voljene osobe. Vi ste sretna osoba, puna ljubavi, vjerujete u sve što vam druga strana kaže. Često u tom tranzitu ne vidite pravu istinu, pa dolazi do velikih razočarenja u vašem ljubavnom životu.

Mjesec Trigon Mars (orb 5°39′)

Mjesec trigon sa Marsom aspekt je u kojem imate veliku želju istaknuti se u okruženju u kojem djelujete. spremni ste pomoći svakome. Vrlo ste energični i hrabri i voljni pomoći svima. Cijeni vas partner i okolina.

Mjesec Sekstil Jupiter (orb 3°41′)

Mjesec sekstil sa Jupiterom aspekt u kojem imate snagu iskazati svoje emocije naročito u ljubavi. Lako postižete da pokažete naklonost prema nekome.

Mjesec Kvinkonjukcija Saturn (orb 2°41′)

Mjesec inkonjkukcija Saturn tranzit je u kojem pokušavate popraviti ljubavne odnose. Vaši stavovi sada su staloženi, a voljena osoba ima razumijevanja za vaše ranije propuste.

Mjesec Opozicija Uran (orb 3°14′)

Mjesec opozicija Uran aspekt je u kojem je naglašena vaša tvrdoglavost, impulzivne reakcije, nepromišljenost, pa zbog toga ste često u sukobu sa ljudima i partnerom.

Mjesec Sekstil Hiron (orb 6°13′)

Mjesec sekstil Hiron aspekt je u kojem ste emotivni iscjeljitelj. Puni ste razumijevanja za druge, pokušavate ugoditi partneru. Vaš život je posvećen u ovom tranzitu drugima i njihovim potrebama.

Mjesec Opozicija Sjeverni Čvor (orb 0°20′)

Mjesec opozicija Sjeverni mjesečev čvor aspekt je u kojem ste pronašli srodnu dušu, našli ste mir u svom životu. Tragovi prošlosti su iza vas, ali često se osvrćete i strahujete od problema.

Mjesec Sekstil Točka Fortune (orb 5°8′)

Mjesec sekstil Točka Fortune aspekt u kojem vaša sreća je vaša obitelj i djeca. Sreću ste pronašli u malim stvarima, zadovoljni ste svojim ljubavnim životom. Važna vam je podrška partnera u poslovom polju, kako bi postizali ciljeve.

Mjesec Trigon Podznak (orb 6°55′)

Mjesec trigon Ascendent aspekt je u kojem ste puni intuicije koja vas vodi. Biti u vašem društvu svakome imponira. Zabavni ste, voli vas okolina, ljudi, svatko pokušava biti entuzijasta poput vas.

Mjesec Kvinkonjukcija Sredina Neba (orb 0°50′)

Mjesec inkonjukcija Medium Coeli aspekt u kojem dijelite svoje emocije sa krivim ljudima. Nastojite se uklopiti među ljude, ali zbog lošeg samopouzdanja često ste izigrani i prevareni.

Merkur Kvadrat Neptun (orb 3°0′)

Merkur kvadrat Neptun aspekt je u kojem imate prevelika očekivanja, koja nisu realana i zbog čega često dolazi do razočarenje kod vas. Sa takvim tranzitom često se skloni pesimizmu.

Merkur Kvadrat Hiron (orb 6°4′)

Merkur kvadrat sa Hiron aspekt je kod vas u kojem dolazite često u sukobe verbalne sa okolinom i u međuljudskim odnosima. Razlog tone je kod vas jaka želja za nametanjem vlastitih stavova i nedovoljno tolerancije.

Merkur Kvinkonjukcija Crni Mjesec Lilit (orb 4°22′)

Merkur inkonjukcija sa Lilit aspekt je u kome teško se nosite sa neuspjesima. Potrebna vam je velika podrška partnera i okoline da prihvatite neuspjeh. Često padate u depresije jer vaš ego ne prihvaća, ne.

Venera Konjukcija Saturn (orb 1°55′)

Venera konjukcija Saturn tranzit je u kojem ovaj utjecaj vam daje sjećanje na neku vrlo dragu osobu iz vaše prošlosti. Tijekom trajanja ovog tranzita u Vama se može roditi snažnija želja za oživljavanjem tih emocija kao i za obnavljanjem neke stare ljubavi iz prošlosti.

Venera Kvinkonjukcija Točka Fortune (orb 0°32′)

Venera inkonjukcija točka Fortune tranzit je u kojem svestrano radite na poboljšanju ljubavnih odnosa. Maksimalno se trudite zadovoljiti sve partnerove želje, ali tokom ovoga tranzita postoji opasnost od nenadane afektivne vaše ljubomore.

Venera Opozicija Vertex (orb 5°46′)

Venera opozicija Vertex tranzit je koji vam nosi burne ljubavne prigode. Tokom ovog tranzita vaše želje koje dugo imate u ljubavi, potpuno se ispunjavaju. Trajanjem ovog tranzita naći ćete se u situacijama da nekad morate birati između srca i razuma, ali dobro ćete znati šta želite.

Venera Sekstil Sredina Neba (orb 3°46′)

Venera sekstil Medium Coeli za vas je tranzit koji vam daje mogućnost da radite u struci koja je vezana za tuđe emocije, umjetnička zanimanja i estetiku ). Volite ono što radite i često spajate afektvinu sferu s poslovnom, emotivni ili bračni život može pomoći u ostvarenju karijere.

Mars Kvadrat Crni Mjesec Lilit (orb 7°42′)

Mars kvadrat sa Lilit tranzit je u kojem ste zaokupljeni samim sobom, sami sebi ste najvažniji. Imate vrlo naivna očekivanja koja vas čine vrlo neugodnom osobom. Da izbjegnete neugodnosti, predajte se snazi vlastitoga uma i intuicije.

Mars Sekstil Sjeverni Čvor (orb 5°58′)

Mars sekstil sa Sjeverni Mjesečev čvor aspekt je koji vas stvara vođom. Vaša intelignecija je nadprosječna, vi ste u ovom tranzitu uspješni i omiljeni. U životu se bavite onim što volite. Karmički dio naslijeđa u ovom tranzitu daje vam potpunu slobodu.

Mars Opozicija Točka Fortune (orb 0°31′)

Mars opozicija točka Fortune aspekt u kojem ste spremni na nove početke. Vaša sreća je uz voljenu osobu, spremni ste na brak ili potomstvo. Važan vam je stav vašega partnera u svemu, ali još uvijek imate nastojite da i okolina i prijatelji odobravaju vaše postupke.

Mars Kvinkonjukcija Vertex (orb 6°48′)

Mars inkonjukcija sa Vertexom tranzit je u kojem obitelj ima bitnu ulogu da bi imali uspjeh u karijeri. Važna vam je njihova podrška i odobravanje. Često u posao ulazite sa nekim članom obitelji i takvi partnerski odnosi donose vam uspjeh.

Mars Konjukcija Podznak (orb 1°17′)

Mars konjukcija Ascendent tranzit je koji vam daje ovim smisao za vodstvo.Vi se borite za ono što želite, a vaša neovisnost vam je jako bitna.

Mars Kvadrat Sredina Neba (orb 4°49′)

Mars kvadrat Medium Coeli tranzit je u kojem se trudite, ambiciozni ste, ali u poslovnom segmentu drugi vas ne razumiju što želite. To kod vas stvara određene frustracije i nezadovoljstva.

Jupiter Kvadrat Saturn (orb 6°22′)

Jupiter kvadrat Saturn tranzit je za vas vrlo turbulentan i nestabilan period na financijskom i ljubavnom planu kada bi mnoge vaše želje i mnoga očekivanja na ovim životnim poljima mogla biti teže ostvariva.

Jupiter Trigon Uran (orb 0°26′)

Jupiter trigon Uran tranzit je u kojem ste puni energije, prirodni vizionari koji ostvaruju sve što požele. Vaš entuzijazam zarazan je i za vašu okolinu koja ga jako dobro prihvaća.

Jupiter Sekstil Pluton (orb 7°25′)

Jupiter sekstil Pluton tranzit je u kojem ste puni optimizma, pozitivni i gledate i tako na život. Tokom ovoga tranzita vas i vaše ambicije baš ništa ne može pokolebati.

Jupiter Konjukcija Hiron (orb 2°32′)

Jupiter konjukcija Hiron tranzit je ishitrenosti, brzopletosti, vaših naglih odluka. U ovom tranzitu mogući su veliki propusti kod vas zbog te brzopletosti jer u donošenju važnih životnih odluka ne razmišljate racionalno.

Jupiter Trigon Sjeverni Čvor (orb 3°21′)

Jupiter trigon sa Sjeverni Mjesečev čvor tranzit je u kojem ste vi veliki obožavatelj tradicije i običaja. Imate naglašene i dobre intelektualne sposobnosti. Napredujete jako dobro uz pomoć timskog rada.

Jupiter Kvadrat Vertex (orb 2°31′)

Jupiter kvadrat sa Vertexom za vas je tranzit u kojem se suočavate sa problemima u postizanju vlastitih ciljeva. Kako bi ih postigli, važno je da si postavite realne ciljeve.

Jupiter Kvinkonjukcija Sredina Neba (orb 4°31′)

Jupiter inkonjukcija Medium Coeli tranzit je u kojem svojim pozitivnim stavom postižete napredak. cijenjeni ste i rado u društvi istomišljenika. tokom ovoga tranzita spremni ste ubrati plodove prethodnog zalaganja.

Saturn Kvinkonjukcija Točka Fortune (orb 2°27′)

Saturn inkonjukcija sa Točkom Fortune kod vas je tranzit u kojem ste zaljubljive prirode. Volite flert, volite da se dopadate suprotnom spolu. To vam i uspijeva. Šarmantni ste i znate jak dobro komunicirati. Omiljeni ste u društvu. Za vas je sreća samo ljubav.

Saturn Opozicija Vertex (orb 3°51′)

Saturn opozicija sa Vertexom tranzit je u kojem zbog obitelji koja je prisutna u vašoj karijeri teško postižete rezultate. Vi ste kao pojedinac puno bolji u poslovnim sferama i postižete bolje rezultate. U ovom tranzitu važno je da odvojite privatne i poslovne odnose

Saturn Sekstil Sredina Neba (orb 1°51′)

Saturn sekstil Medium Coeli tranzit je u kojem morate se naučiti strpljivosti dok se ne ostvarite profesionalno, jer sa godinama raste vam ugled i uspjeh, i upravo svojim radom obezbjeđujete sebi materijalnu sigurnost.

Uran Sekstil Pluton (orb 7°51′)

Uran sekstil Pluton tranzit je u kojem shvaćate vrijednosti života i onoga što imate. Očekujete jako malo, ali dajete mnogo drugima, naročito ste ističete u društvenom i humanitarnom segmentu života.

Uran Trigon Hiron (orb 2°59′)

Uran trigon Hiron za vas je vrlo optimističan tranzit. tu nalazite svoju utjehu, suočavate se sa vašom prošlošću, prihvaćate stvari onakvima kakve jesu. Sve loše ostavljate iza sebe, krećete puni samopouzdanja naprijed.

Uran Konjukcija Sjeverni Čvor (orb 2°55′)

Uran konjukcija Sjeverni Mjesečev čvor tranzit je u kojem imate široko djelovanje komunikacije. Uvijek dolazite do svojih ciljeva. Vaše karmičko naslijeđe je dobro i sreća vam je doista naklonjena.

Uran Kvinkonjukcija Vertex (orb 2°4′)

Uran inkonjukcija Vertex tranzit je za vas u kojem ste svjesni svojih mana, ali i vrlina. Upoznajete ljude koji postaju važni za vašu budućnost. Vaš partner i vi spremni ste i za zajedničke odluke, pa i brak. Cijeni vas okolina i obitelj.

Neptun Sekstil Pluton (orb 4°12′)

Neptun sekstil Pluton tranzit je u kojem svjesno ulazite u nove poslovne situacije, suočavate druge sa onim što smatrate da je važno za kvalitetan život. Tokom ovoga tranzita trudite se biti humanitarac.

Neptun Sekstil Crni Mjesec Lilit (orb 1°22′)

Neptun sekstil sa Lilit tranzit je u kome kod vas vaše želje nikako ne idu uz realnost. Skloni ste pretjeranim hirovitim ispadima i zahtjevima. Ni poslovno ni ljubavno ovaj tranzit nije dobar po vas. Potrebno je mnogo truda da bi zadržali posao, a i ljubavni odnos.

Pluton Sekstil Hiron (orb 4°52′)

Pluton sekstil Hiron tranzit je u kojem sve vaše nade i želje da se iskažete prema voljenoj osobi padaju u vodu. Važnije je ipak za vas da obezbijedite si materijalnu sigurnost, što tokom ovoga tranzita možete, ali ste u dilemi zbog partnerskih odnosa.

Pluton Trigon Crni Mjesec Lilit (orb 5°34′)

Pluton trigon Lilit za vas je tranzit u kojem mijenjate svoje poglede na život, shvaćate da se morate prilagoditi. Teško podnosite nepravdu koja vam često bude nanešena, ali znate da trebate biti strpljivi.

Hiron Trigon Sjeverni Čvor (orb 5°53′)

Hiron trigon Sjeverni mjesečev čvor aspekt je gdje odnosi u obitelji ili sa voljenom osobom su jedino što vas zanima sada. tokom tranzita bit ćete vrlo privlačni suprotnom spolu i uživati u pogledima.

Hiron Kvadrat Vertex (orb 5°3′)

Hiron kvadrat Vertex aspekt je u kojem spremni ste na nove početke u ljubavi. Vaše samopouzdanje je na vrhuncu i spremno prihvaćate udvaranja. tokom ovoga aspekta mogućnost je ulaska u brak.

Hiron Kvinkonjukcija Sredina Neba (orb 7°3′)

Hiron inkonjukcija Medium Coeli tranzit je za vas gdje spremni ste na sve da uspijete u onome što želite. Nema toga što vam ne ide od ruke, poslovno i u ljubavnom segmentu ste na vrhuncu.

Crni Mjesec Lilit Kvadrat Podznak (orb 6°26′)

Lilit kvadrat Ascendent aspekt je kod vas u kojem može biti naglašenija potreba za boljim izražavanjem misli, osjećaje i osobnih stavova u obliku pisanja ili putem ostvarenja usmene međuljudske komunikacije.

Sjeverni Čvor Trigon Točka Fortune (orb 5°27′)

Sjeverni mjesečev čvor trigon točka Fortune tranzit je koji ukazuju i na veliki talent zavođenja i sposobnost šarmiranja u ljubavi tako da ste rijetko kada usamljeni na ovom životnom polju.

Sjeverni Čvor Kvinkonjukcija Vertex (orb 0°50′)

Sjeverni mjesečev čvor inkonjukcija Vertex tranzit je u kojoj iz prošlih reinkanacija donjeli ste tajne koje čuvate. Često živite na drugoj mračnoj strani života, sklono ste porocima i nemate razumijevanja za ljude oko sebe.

Sjeverni Čvor Sekstil Podznak (orb 7°15′)

Sjeverni mjesečev čvor sekstil Ascendent tranzit je Promjene u kojoj razmišljate drugačije, ponašate se drugačije, što okolina primjećuje i počinje cijeniti. Više nemate sumnje, već počinjete vjerovati u samoga sebe.

Točka Fortune Opozicija Podznak (orb 1°48′)

Točka Fortune opozicija Ascendent tranzit je u kojem je kod vas naglašena impulzivna i brza, nagla reakcija u ljubavnim odnosima. Vlastitim ponašanjem izazivate partnera da vam ne vjeruje, to dovodi do udaljavanja od voljene osobe.

Točka Fortune Kvadrat Sredina Neba (orb 4°18′)

Točka Fortune kvadrat Medium Coeli tranzit je u kojem poslovno ste cijenjeni od kolega i nadređenih, sa lakoćom možete uvjeriti svakoga u ono što mislite da je dobro. Poslovni i financijski uspjeh u ovom tranzitu vama je lako ostvariv.

Vertex Trigon Sredina Neba (orb 1°60′)

Vertex trigon Medium Coeli aspekt je gdje se odlučujete na nove poslovne poduhvate u kojima vidite veću i bolju zaradu. Svjesno ulazite u rizike i vaša intuicija tokom ovoga tranzita od velike je važnosti za vaš uspjeh.

Podznak Kvadrat Sredina Neba (orb 6°5′)

Ascendent kvadrat Medium Coeli aspekt je u kojem poslovno zbog svoje tvrdoglavosti i ega niste u stanju riješavati poslove na pravi način. Ne prihvaćate kritike, niti se prilagođavate timskom radu

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)