Davor Bernardić – natalna karta

horoscope guru

U natalnoj karti za  Davora Bernardića pokazuje se jaka zelja za dokazivanjem vlastitih sposobnosti, vrlo često  zbog nedostatka samopouzdanja, boji se kritike.  Ponekad neprimjereno ispoljava svoju individualnost u cilju ostavljanja snažnog dojma na druge.

Davor Bernardić (Zagreb, 5. siječnja 1980.), hrvatski je političar, fizičar, aktualni predsjednik SDP-a.

Davor Bernardić rođen je u Zagrebu 5. siječnja 1980. godine u obitelji javnog službenika Damira i medicinske sestre Dragice (rođ. Tešo) Bernardić. Djedov brat s očeve strane, Ivan Bernardić, bio je istaknuti član Hrvatske seljačke stranke, koji je bio jedan od organizatora prosvjeda u Zagrebu protiv karađorđevićevskoga režima nakon atentata na HSS-ove zastupnike u beogradskoj Narodnoj skupštini.

Nakon završetka osnovne škole, Davor upisuje Tehničku školu Ruđera Boškovića, gdje je pokazao značajno zanimanje za matematiku i fiziku. Tako je za vrijeme srednjoškolskoga obrazovanja bio dvostruki državni prvak (1996. i 1998.) i doprvak u fizici (1997.). Bio je član reprezentacije na međunarodnim natjecanjima i Fizikalnoj olimpijadi. Zbog novčanih nedostataka u obitelji, od 15. godine zarađivao je radeći razne poslove, među kojima i instrukcije iz fizike, matematike, kemije, a kasnije i elektrotehnike. Diplomirao je fiziku na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu, a tijekom studija bio je proglašen studentom generacije.

Od 2005. do 2009. godine je bio predsjednik Foruma mladih SDP, a od 2008. godine je zastupnik u Hrvatskom saboru. Bio je i predsjednik gradske organizacije SDP u Zagrebu te potpredsjednik zagrebačke Gradske skupštine.[7] U drugom krugu stranačkih izbora za predsjednika stranke održanom 26. studenoga 2016. godine pobijedio je protukandidata Ranka Ostojića i tako postao predsjednikom SDP-a.

Oženio se Irenom Coljak 2011. godine, ali rastali su se nakon 8 godina braka.

Izvor: Wikipedija

Ako želite izraditi vlasittu natalnu kartu potpuno besplatno KLIKNITE OVDJE

Natalna karta Davor Bernardić

Natalna karta za Davor Bernardić
5 Siječanj – Januar 1980 u nepoznato vrijeme rođenja
Zagreb, Grad Zagreb, Hrvatska
45°N49′ 15°E59′
Tropski zodijak

Planeti i Točke u Znakovima

Sunce u Jarcu 14°  15′ 28″

Sunce u Jarcu čini Vas vrlo hladnom osobom. Idete vrlo oprezno kroz život i do svog cilja. Vaše glavne karakteristike su oprez, vjernost i razboritost. vrlo ste ambiciozni i sigurni u sebe. Materijalista ste, težite materijalnoj sigurnosti, ali ne živite raskošno već vrlo skromno. U ljubavi niste strastveni, ali kad pronađete osobu, ljubav, vjerni ste i odani.

Merkur u Jarcu  4°  49′ 22″

Sa Merkurom u Jarcu osoba ste koja vrlo ozbiljno shvaća život. Vi ste organizirana osoba, znate što radite. Spremni ste se odreći svega ne bi li postigli svoj cilj, sumnjičavi ste, pa često ne reagirate u pravo vrijeme i u pravom trenutku. Ne volite timski rad, u svemu se oslanjate na sebe i ne očekujete ničiju pomoć.

Venera u Vodenjaku 16°  53′ 16″

Venera u Vodenjaku čini Vas društvenom, komunikativnom i pristupačnom osobom. Volite slobodne i otvorene veze. Emocije i strast ne vode Vas u životu, dok seksualnost doživljavate kao nešto neobavezno. Ali volite eksperimentirati i tu Vaša mašta dolazi do izražaja. Niste ljubomorna osoba i ne volite se čvrsto vezati, važna Vam je i sloboda.

Mars u Djevici 14°  38′ 27″

Mars u Djevici Vas čini marljivom osobom, spremnom da realno gledate na život. Imate energije,a li je štedite, racionalno postupate. Imate snažnu energiju da znate kontrolirati svoje emocije, da ih ne pokazujete, ako ste odlučili se posvetiti karijeri. Isto tako i u privatnom životu kao da imate prekidač, možete se isključiti i emotivno i seksualno kad vi to želite.

Jupiter u Djevici 10°  05′ 20″  Rx

Jupiter u Djevici čini Vas praktičnom i organiziranom osobom. Stručnjak ste za detalje, pa ste u poslu omiljena osoba. volite učiti i usavršavati svoje znanje i to znate dobro iskoristiti. Imate moralne vrijednosti i lako se uklapate u timski rad. skloni ste proučavanju i analiziranju drugih ljudi.

Saturn u Djevici 27°  01′ 03″

Saturn u Djevici Vas čini odgovornom i pouzdanom osobom. Zbog posla koji Vam je na prvom mjestu, zanemarujete ostale životne aspekte. Zbog opterećenosti detaljima, komplicirati si često život. Dosta ste kritični, ali i usamljeni.

Uran u Škorpionu 24°  15′ 21″

Sa Uranom u Škorpionu Vi ste prodorna osoba. Naglašena je seksualnost, seks Vam je jako važan,. Snalazite se u svim situacijama, ponekad ste narcisoidni. Uvijek se borite za sve ono što želite. Ljubomorni ste i znate biti teški za svoju okolinu.

Neptun u Strijelcu 21°  04′ 57″

Sa Neptunom u Strijelcu Vi ste osoba koja se želi dokazivati. Tražite odgovore na sva pitanja i nikad niste u potpunosti zadovoljni. skloni ste kritici bližnjih i okoline. Imate vrlo dinamičan um i lako ostvarujete svoje ciljeve.

Pluton u Vagi 21°  39′ 53″

Uz Pluton u Vagi kod Vas se određuje karakter čitave generacije. Pluton je u Vagi boravio u periodu od 1972. do 1984. godine. Ove generacije imaju naklonost prema umjetnosti i ljepoti. Opsjednute su uravnotežavanjem stvari u svom životu. Veliki su pobornici jednakosti u svemu i vode bogat društveni život. Usmjereni su prema budućnosti i nisu opterećeni prošlošću.

Hiron u Biku  9°  13′ 38″  Rx

Hiron u Biku čini Vas postojanom osobom. Regenerirate se uz postavljanje praktičnih vrijednosti prema okolini, ali najviše prema partneru. Hiron Vam daje snagu za iscjeljenje, zdravom prehranom i zdravim načinom života.

Crni Mjesec Lilit u Djevici 19°  55′ 12″

Lilit označava Vašu seksualnost, erotičnost, vašu mračnu stranu. Sa Lilitom u Djevici vi ste i dalje skloni analizi seksa i ljubavi. Teško se upuštate u seksualne odnose jer plašite se zaraze i bolesti. Uzbuđuju vas ljubavni i sekesualni odnosi na poslu,pa često ako se i upustite u odnose oni budu i sa kolegama.

NOTE: Sjeverni Čvor changed signs the day you were born. It moved from Djevici to Lavu. Therefore, you will need your exact time of birth to know which of these two signs your Sjeverni Čvor is in.

Aspekti

Sunce Trigon Mars (orb 0°23′)

Sunce trigon sa Marsom ukazuje vašu snagu duha i volje. Neprekidno ste u pokretu, puni energije i želje da postignete što više rezultata, da ste poznati, da vas cijeni okolina.

Sunce Trigon Jupiter (orb 4°10′)

Sunce trigon sa Jupiterom pokazuje vašu srdačnost, veselje i energičnost. Pomažete drugima i uživate u tome ne očekujući da vam se usluga vrati. Cijenjeni ste od kolega i okoline.

Sunce Kvadrat Pluton (orb 7°24′)

Sunce kvadrat sa Plutonom za vas je aspekt u kojem ste skloni napetosti i negativnom ponašanju. Uvijek ste u strahu i kad je dobro, da će stvari krenuti loše. Vaše misli u ovom aspektu su vrlo negativne.

Sunce Trigon Hiron (orb 5°2′)

Sunce trigon sa Hiron pokazuje da vaš indentitet i osjećaj cilja biti će oblikovan iskustvima više realnosti. To će vas voditi i stvoriti prilike spiritualnog rasta. Vi ste liječnik i učitelj i osjećate se ugodno u tim ulogama.

Sunce Trigon Crni Mjesec Lilit (orb 5°40′)

Sunce trigon sa Lilit tranzit je u kojem nemate jasnu logiku i razmišljanje. To se najviše odnosi za emotivne odnose. Ljubomorni ste, teško zadržavate partnera. Bitni ste samom sebi, često ulazite iz veze u vezu. Tražite smisao u ljubavi, a ne vidite da bježite od iste.

Merkur Trigon Jupiter (orb 5°16′)

Merkur trigon Jupiter tranzit je za vas u kojem ste zadovoljni svojim postignutim radom. U ovom tranzitu imate snažnu želju za učenjem, što dobro je ako ste student ili učenik. Značajno kod vs u ovom tranzitu jeste i to da za vrijeme trajanja ovog tranzita osjećate ćete se mladi dugom.

Merkur Kvadrat Saturn (orb 7°48′)

Merkur kvadrat Saturn za vas je tranzit u kojem nemate motivacije, pesimistični ste, nemate volje za ništa. Ne ide vam dok traje ovaj tranzit ni u ljubavi, osjećate kao da se sve okrenulo protiv vas.

Merkur Trigon Hiron (orb 4°24′)

Merkur trigon sa Hiron tranzit je za vas u kojem imate jaku želju za dokazivanjem. Ponekad i neprimjereno ispoljavate svoju individualnost u cilju ostavljanja snažnog dojma na druge.

Merkur Trigon Sjeverni Čvor (orb 4°49′)

Merkur trigon sa Sjeverni Mjesečev čvor tranzit je u kojem ste vi veliki obožavatelj tradicije i običaja. Imate naglašene i dobre intelektualne sposobnosti. Napredujete jako dobro uz pomoć timskog rada.

Venera Kvinkonjukcija Mars (orb 2°15′)

Venera inkonjukcija Mars tranzit je u kojem trudite se zadovoljiti sve želje vašega partnera, ne misleći na vlastite. To dovodi vas do vlastitog nezadovoljstva, pa ste u stanju zapravo krenuti i u nove tajne odnose, prevariti partnera.

Venera Kvinkonjukcija Jupiter (orb 6°48′)

Venera inkonjukcija Jupiter aspekt je u kojem su naglašeni problemi u komunikaciji i poslovnoj i privatnoj u ljubavi. Nemate volje da se opravdavate ili da činite kompromise.

Venera Kvadrat Uran (orb 7°22′)

Venera kvadrat Uran za vas za vrijeme trajanja ovog tranzita bi vam se lako moglo desiti da nekim svojim neodmereno izjavama i nekim neadekvatnim (neprihvatljivim) postupcima predstavite sebe u lošem svjetlu osobito kada je ljubavni život u pitanju.

Venera Sekstil Neptun (orb 4°12′)

Venera sekstil Neptun za vas ovaj tranzit potpomaže bolje ostvarenje harmonije na polju ljubavi. U ovom razdoblju mogli biste očekivati ​​češće uzbudljive trenutke razmjene nježnosti i ljubavne strasti u ljubavnoj vezi ili u braku. Ako ste usamljeni ovaj tranzit daje indicije za ostvarivanjem ljubavnih veza.

Venera Trigon Pluton (orb 4°47′)

Venera trigon Pluton za vas ovaj tranzit nosi naglašene mogućnosti za ostvarenje čvršće emotivne povezanosti u ljubavnom odnosu i za ostvarenje bolje stabilnosti situacije u vašem ljubavnom životu.

Venera Kvadrat Hiron (orb 7°40′)

Venera kvadrat sa Hiron aspekt je kod vas u kojem dolazite često u sukobe verbalne sa okolinom i u međuljudskim odnosima. Razlog tone je kod vas jaka želja za nametanjem vlastitih stavova i nedovoljno tolerancije.

Venera Kvinkonjukcija Crni Mjesec Lilit (orb 3°2′)

Venera inkonjukcija Lilit značajan je za vas tranzit jer za vrijeme trajanja ovog tranzita vi ćete odlučivati o početku zajedničkog života sa voljenom osobom ili o braku. U ovom tranzitu znate što želite i našli ste ljubav svog života.

Mars Konjukcija Jupiter (orb 4°33′)

Mars konjukcija Jupiter za vas je tranzit koji najavljuje financijski uspjeh. Označava vas kao energičnu, snalažljivu iskrenu, otvorenu i avanturističku osobu.

Mars Kvadrat Neptun (orb 6°26′)

Mars kvadrat Neptun kod vas je tranzit u kojem imate poteškoća vjerovati u svoju sposobnost da radite na direktan način. Također ne ističete ono što želite, ili dio vas ne smatra da to zaslužuje zbog osnovnog nedostatka samopouzdanja. Bojite odbijanja i kritike.

Mars Trigon Hiron (orb 5°25′)

Mars trigon sa Hiron tranzit je za vas u kojem imate jaku želju za dokazivanjem. Ponekad i neprimjereno ispoljavate svoju individualnost u cilju ostavljanja snažnog dojma na druge.

Mars Konjukcija Crni Mjesec Lilit (orb 5°17′)

Mars konjukcija sa Lilit tranzit je u kojem niste u mogućnosti da se prilagođavate. Čak i ako uspijete uvijek vas proganja osjećaj nezadovoljstva. Tu dovodite osobe oko sebe do ludila svojim ponašanjem. U ovom tranzitu vi ste veliki egoista.

Jupiter Trigon Hiron (orb 0°52′)

Jupiter trigon sa Hiron tranzit je za vas u kojem imate jaku želju za dokazivanjem. Ponekad i neprimjereno ispoljavate svoju individualnost u cilju ostavljanja snažnog dojma na druge.

Saturn Sekstil Uran (orb 2°46′)

Saturn sekstil Uran ovaj tranzit umnogome može kod vas doprinijeti ostvarenju poduzetih akcija jer može u određenim situacijama buditi veću odlučnost što može i ubrzati ostvarenje određenih ciljeva ili napretka.

Saturn Kvadrat Neptun (orb 5°56′)

Saturn kvadrat Neptun tranzit je koji vam nosi da neke svoje ideje i kreativnosti dobro razmotrite, međutim realizacija istih može biti usporena zbog nedovoljne organizacije i nespremnosti.

Saturn Konjukcija Crni Mjesec Lilit (orb 7°6′)

Saturn konjukcija sa Lilit tranzit je u kojem niste u mogućnosti da se prilagođavate. Čak i ako uspijete uvijek vas proganja osjećaj nezadovoljstva. Tu dovodite osobe oko sebe do ludila svojim ponašanjem. U ovom tranzitu vi ste veliki egoista.

Uran Sekstil Crni Mjesec Lilit (orb 4°20′)

Uran sekstil Lilit aspekt u kojem privlačite suprotni spol. Vaša snaga i privlačnost i vaša seksualnost u ovom tranziti su vrlo jake. Spremni ste u ljubavi na novo, čak i zabranjeno.

Uran Kvadrat Sjeverni Čvor (orb 5°45′)

Uran kvadrat Sjeverni Mjesečni čvor ukazuje da se ponašate kao da živite izvan svog vremena i prostora. Ne poštujete važeće norme niti običaje. Često imate loše životne uvijete. ni u ljubavi nemate sreće u ovom tranziti, brakovi i veze su loši.

Neptun Sekstil Pluton (orb 0°35′)

Neptun sekstil Pluton tranzit je u kojem svjesno ulazite u nove poslovne situacije, suočavate druge sa onim što smatrate da je važno za kvalitetan život. Tokom ovoga tranzita trudite se biti humanitarac.

Neptun Kvadrat Crni Mjesec Lilit (orb 1°10′)

Neptun kvadrat sa Lilit tranzit je u kojem ste zaokupljeni samim sobom, sami sebi ste najvažniji. Imate vrlo naivna očekivanja koja vas čine vrlo neugodnom osobom. Da izbjegnete neugodnosti, predajte se snazi vlastitoga uma i intuicije.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)