Cristiano Ronaldo – natalna karta

horoscope guru

Ovaj nogometni as ima i svojih mana i vrlina, a natalna karta Cristiana Ronalda to će Vam otkriti.

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro (Funchal, 5. veljače 1985.), poznatiji kao Cristiano Ronaldo, portugalski nogometaš, član madridskoga Reala. Reprezentativac je i kapetan Portugala te dobitnik Zlatne loptei FIFA-ine nagrade za nogometaša godine za 2008., 2013. i 2014. godinu.

Kao mladić počeo je u malom klubu Andorinha, gdje je igrao dvije godine da bi 1995. otišao u Nacional. Godine 1997. Ronaldo je stigao u redove portugalskog giganta Sportinga, da bi 2003. njegov talent primjetio trener Manchester Uniteda Alex Ferguson, tako da Ronaldo sa samo 18 godina odlazi na Otok u transferu vrijednom 12,24 milijuna funta. U narednoj sezoni osvojio je i svoj prvi trofej, FA kup, a s reprezentacijom Portugala nastupio je u finalu Europskog prvenstva 2004. Na tom turniru je postigao i svoj prvi pogodak za izabranu vrstu.

Izvor : Wikipedija

Ako želite izraditi vlasittu natalnu kartu potpuno besplatno KLIKNITE OVDJE

Natalna karta za Cristiana Ronalda

Natalna karta za Cristiano Ronaldo
5 Veljača – Februar 1985 u 05:25 (5:25 am) (vremenska zona = UTC +0)
Univerzalno vrijeme: 05:25
Funchal, Madeira, Portugal
32°N40′ 16°W56′
Tropski zodijak
Placidus Kuće

Planeti i Točke u Znakovima

Podznak u Jarcu  3°  13′ 29″

Podznak ili Ascendant naziv je za znak koji se u trenutku vašega rođenja nalazi na istoku. Govori o vašem izgledu, ponašanju i načinu na koji vas prihvaća okolina. Podznak ili Ascendant u Jarcu čini vas opreznom i suzdržanom, pa i skeptičnom osobom. Ozbiljni ste, odgovorni i ambiciozni. Izrazito ste vitki, čak koštunjavi u mladosti. Imate oči koje su sjetne i uspavan odsutan pogled.

Sunce u Vodenjaku 16°  21′ 39″

Sunce u Vodenjaku daje Vam komunikativnost i samostalnost. Važna Vam je svakodnevna sloboda u svemu. Imate jako puno prijatelja, što Vama imponira. Djelujete hladno jer ste više okrenuti idejama, nego emocijama, do ciljeva idete hladne glave. Ljubavna veza može Vam uspjeti sa osobom koja će tolerirati Vašu potrebu za slobodom.

Mjesec u Lavu 10°  51′ 22″

Mjesec u Lavu Vama naglašava potrebnu za ljubavlju, samopouzdanjem. Imate izražen osjećaj za poštenje, ali i za dominacijom. Mislite da ste najbolji u svemu, vaša hvalisavost skriva samo loše samopouzdanje. U stalnom ste duševnom stresu. Zbog toga u ljubavnim vezama imate probleme, ne pokazujete ono što osjećate.

Merkur u Vodenjaku  6°  16′ 29″

Merkur u Vodenjaku daje Vaša razmišljanja i komunikativnost. Dobra ste osoba i vjeran ste prijatelj. Najbolje se osjećate kada imate neki veliki cilj, tada ste mu u potpunosti posvećeni. Brzo shvaćate sve situacije, kreativni ste, imate smisla za promjene, za Vaš boljitak. Kad ste vezani za neku ideju, postajete hladna osoba.

Venera u Ovnu  2°  36′ 11″

Venera u Ovnu čini Vas šarmantnom osobom. Jako rano započinjete ljubavni život, naivni ste, ali i iskreni. Vrlo često mijenjate partnere, imate česte avanture, ne podnosite nerazumijevanje partnera. ko ste muškarac, privlače Vas samostalne žene, a ako ste žena, volite da se partner bori za Vas. Kod suprotnog spola privlači Vas najviše fizički izgled.

Mars u Ovnu  1°  53′ 04″

Mars u Ovnu donosi Vam energiju, pozitivno zračite, imate karizmu, atraktivni ste suprotnom spolu. Birate poslove koji su dinamični, u kojima ima kretanja, te kontakata. Međutim često se desi da ono što započnete, ne završite. U ljubavi vrlo lako mijenjate interese i zavađate. Čim postignete svoj cilj, ta osoba za Vas nema važnost.

Jupiter u Jarcu 29°  40′ 24″

Jupiter u Jarcu čini Vas osobom koja je okrenuta vlastitoj karijeri. Odgovorni ste, disciplinirani, u drugom dijelu svog života postižete najveće poslovne uspjehe. Važno Vam je da postavite cilj koji Vas vodi do tog uspjeha. Ako i dođe do nekih problema, vi ne odustajete, krećete dalje prema svom cilju.

Saturn u Škorpionu 27°  21′ 04″

Saturn u Škorpionu čini Vas odlučnom i snažnom osobom. Vrlo ozbiljno pristupate svemu u životu. Karakterom ste izdržljivi, ali i tvrdoglavi. Imate snažne seksualne potrebe. Ljubomorni ste i često skloni konfliktima. Imate dobro moć uvjeravanja.

Uran u Strijelcu 17°  04′ 52″

Sa Uranom u Strijelcu Vi ste optimistična osoba. Volite neovisnost i slobodu. Inzistirate uvijek na neobičnim i novim idejama. Volite promjene, avanture i putovanja. Vi se snalazite u svim situacijama.

Neptun u Jarcu  2°  41′ 39″

Neptun u Jarcu čini Vas optimističnom i ambicioznom osobom. Posjedujete veliki entuzijazam, svakom problemu pristupate konkretno i jasno., Karakterizira Vas snažna volja i disciplina. Volite nametati svoj autoritet i manipulirati drugim osobama.

Pluton u Škorpionu  4°  44′ 55″

Sa Plutonom u Škorpionu kod Vas se određuje karakter čitave generacije. Pluton je u znaku Škorpiona boravio u periodu od 1984. do 1995. godine. Ove generacije imaju veliku snagu volje i mogu da kontroliraju svoje želje. Odlučne su i namjeravaju da do posljednje kapi iskoriste sve što život nudi. Veoma su strastveni i duboko seksualni. Njihova budućnost se formira u uslovima eskalacije nasilja u svijetu.

Hiron u Blizancima  3°  16′ 13″  Rx

Sa Hironom u Blizancima Vi se regenerirate kroz kontakte sa drugim ljudima, kroz razmjenu ideja. Pomažete drugima uz svoju jaku logiku i znanje. Pomoću riječi, vi nudite iscijeljenje ,znate potaknuti u drugima pozitivno.

Crni Mjesec Lilit u Ovnu 17°  03′ 37″

Lilit označava Vašu seksualnost, erotičnost, vašu mračnu stranu. Sa Lilitom u Ovnu vi ste strastvena i vatrena osoba. Seks je jako bitan. Uvijek željni avanture, spremni na sve. Seks je za vas igra bez granica, divlji ste, grubi, poze vam nisu bitne, uživate u svemu. Često ste osoba sklona prevarama.

Sjeverni Čvor u Biku 23°  35′ 55″  Rx

Sjeverni Mjesečev čvor je simbol Vaše budućnosti. Predstavlja novo još neproživljeno iskustvo. Sjeverni čvor u Biku uči vas da gradite i savladate strah od uspona i padova. Sve što ste ranije gradili je eliminirano, sada učite suštinu nove vrijednosti na drugačijim osnovama.

Točka Fortune u Raku  8°  43′ 45″

Točka Fortune predstavlja karmičku nagradu,svjetovni uspjeh, napredak. Fortuna u Raku vas čini velikim i pravim domaćinom. Imate velike osjećaje za obitelj i bližnje, to vas usrećuje. Volite romantiku i da vam drugi ugađaju. Pošto vama nedostaje emocionalne zrelosti i stabilnosti to očekujete od partnera.

Vertex u Lavu 14°  35′ 35″

Vertex ima veliki utjecaj na vezu vas i partnera. On prikazuje skrivene želje i strasti koje nosimo u životu. Ako vas zanima voli li vas partner i hoćete li ostati zajedno, Vertex vam može dati odgovor. Vertex u Lavu čini vas posebnom osobom, dajete sve od sebe da budete voljeni i priznati. Imate veliku želju da budete obožavani i voljeni. Slijepo vjerujete partneru.

Sredina Neba u Vagi 21°  14′ 21″

Medium Coeli predstavlja vaš izbor karijere, utjecaje na izbor karijere, vaše skrivene potencijale, i utisak na ljude. Medium Coeli u Vagi čini vas sposobnom i kreativnom osobom. Posjedujete snažnu sposobnost imaginacije koju možete upotrijebiti u svim poslovima. Komunikativni ste, volite točnost i svaki posao završavate do najsitnijeg detalja.

Planeti i Točke u Kućama

Sunce u 2. Kući

Sunce opisuje našu osobnost, našu samosvijest i pokazuje što želimo od života.Sunce pokazuje u kojem području života želimo zabljesnuti, gdje nam je srce i u čemu želimo uspjeti. Sunce u drugoj kući čini vas osobom koja teži za stalnosšću i stabilnošću. Vrlo vam je bitan novac, on vam daje samopouzdanje. U životu stjećete dobru zaradu i bogatstvo zbog vlastitog truda.

Mjesec u 8. Kući

Mjesec ukazuje na vaše emocije i vaš unutarnji svijet. dio je vaše osobnosti i ukazuje na vaše skrivene želje. Mjesec u osmoj kući pokazuje da ste osoba vrlo promijenjivih emocija. Međutim posjedujete vrlo snažnu seksualnu energiju. Znate se vrlo racionalno nositi sa životnim problemima.

Merkur u 1. Kući

Merkur označava vaša razmišljanja i vašu komunikativnost. Ukazuje na ono što najviše zaokuplja vaš um, govori koliko ste praktični i imate li smisla za humor. Merkur u prvoj kući govori da ste pričljiva osoba koja voli podijeliti svoje mišljenje sa drugima. Volite biti u centru pažnje i diktirate svoj tempo. Snalažljivi ste i inteligentni. U životu dosta putujete i jako ste vezani za brata ili sestru.

Venera u 3. Kući

Kroz utjecaj Venere upoznajemo strast i ushit, zanos i radost, te prirodu naše seksualnosti. Venera u trećoj kući pokazuje da ste osoba lijepo vaspitana, privržena kući i obitelji. Vrlo ste prilagodljivi i snalažljivi, vesele ste prirode. Volite ugađati drugima, seks i erotika nisu vam najvažniji u životu.

Mars u 3. Kući

Mars ukazuje na šanse i slabosti, rizike i opasnosti, na reakcije, na mogućnosti za ostvarenje potencijala, planova i želja.. Mars u trećoj kući ukazuje da ste energična i žustra osoba u komunikaciji. Imate dinamičan um i potrebu da izrazite svoje stavove, mišljenje, uvjerenja. Radoznali ste i volite nova iskustva i izazove.

Jupiter u 1. Kući

Jupiter ukazuje na vaše potencijale, za ostvarenje uspjeha i sreće, te iskorištavanjem šansi koje vam se pružaju. Jupiter u prvoj kući ukazuje da ste karizmatična osoba, sklona jako dobro komunikaciji. Imate veliki potencijal privlačenja sreće u ljubavi, te generalno u međuljudskim odnosima. Brzopleti ste što nekad može dovesti do većih gubitaka.

Saturn u 11. Kući

Saturn u kućama opisuje aspekte života u kojima treba razviti bolji osjećaj kontrole, ambicioznosti. Saturn je planeta iskušenja i šansi. Saturn u jedanaestoj kući pokazuje da ste osoba koja lako sklapa prijateljstva koja su dugotrajna. Ambiciozni ste i teško radite da postignete svoje ciljeve. Znate animirati okolinu da vam u tome pomogne.

Uran u 12. Kući

Uran simbolizira, buntovništvo, reforme, nove promjene, rađanje nečega novoga i neobičnoga. Uran u dvanaestoj kući čini vas osobom kompliciranih emocija koje ni vama samima nekad nisu jasne. Privlače vas neobični oblici duhovnosti. Volite samoći i samo na taj način možete funkcionirati u poslu. Trebate se paziti psihičkih smetnji i životinja.

Neptun u 12. Kući

Neptun vlada ljudskom intuicijom, psihičkim sposobnostima, maštom. Zbunjuje i obmanjuje. Neptun u dvanaestoj kući pokazuje vašu ogromnu sklonost prema umjetnosti. Skloni ste sanjarenju, misticizmu i povučena ste osoba. Ponekad imate osobinu vidovitosti. Cijeli vaš život je obavijen velom tajni.

Napomena: kako je Neptun vrlo blizu idućoj kući, sljedeći opis je također relevantan.

Neptun u 1. Kući

Neptun vlada ljudskom intuicijom, psihičkim sposobnostima, maštom. Zbunjuje i obmanjuje. Neptun u prvoj kući čini vas osobom koja je tajanstvena i koja čuva neke svoje tajne. Teško pronalazite sebe, imate zbrkan cilj, vrlo ste psihički osjetljivi. Imate širok raspon osjećaja od duboke depresije do iznenadnog ushićenja. Volite putovati u daleke egzotične zemlje.

Pluton u 10. Kući

Pluton predstavlja stare obrasce, sve ono što nas blokira i koči i što je potrebno eliminirati i odstraniti. Pluton u desetoj kući pokazuje da ste osoba koja ima izvrsnu karijeru i poštovana u društvu. Okolina vas cijeni, često vaš posao i karijera ima veze sa politikom. Obitelj vam je važna i rano stupate u brak.

Hiron u 5. Kući

Hiron u natalnoj karti otkriva bol i traume na koje smo naišli u prošlosti, svom ranom djetinjstvu, u ranim fazama svog života. Hiron u petoj kući ukazuje da previše ozbiljno shvaćate život. vi ste bili u ranim fazama života spriječeni u izražavanju vlastite kreativnosti. Morate se opustiti i ponašati slobodno.

Crni Mjesec Lilit u 3. Kući

Lilit otkriva vaše najdublje tajne, seksualne porive, prošlu mračnu krmu i naša iskušenja. Lilit u trećoj kući čini vas osobom jasnog britkog uma. Imate odličnu komunikaciju i poslovnu i privatnu. Vaš ego je ono što dominira vama i vašim emocijama. U kasnijim godinama imate probleme u govoru. Seks vam je važan,ali rijetko to pokazujete.

Sjeverni Čvor u 5. Kući

Sjeverni Mjesečev čvor simbolizira donošenje važnih odluka, ostavlja životni put ,pronalazi vlastito Ja., te prošle inkarnacije i karmičku lekciju u ovome životu. Sjeverni Mjesečev čvor u petoj kući ukazuje da ste u prošloj inkarnaciji imali jako puno prijatelja i prijatelji su vam bili važni, cijenili ste prijateljstvo. Sada zbog toga često zanemarujete partnera, imate loše emotivne veze, nekoliko brakova.

Točka Fortune u 7. Kući

Točka Fortune predstavlja napredak, svjetovni uspjeh, urođene sposobnosti i talente. Fortuna u sedmoj kući pokazuje da su vam važni međuljudski odnosi i oni vam daju smjer vaše budućnosti. Poštujete okolinu kao i ona vas. Stoga vaša sreća često je ovisna o drugima, koji vam je znadu kroz posao ili partnerske odnose pružiti.

Vertex u 8. Kući

Vertex se smatra točkom ispunjenja želja.Važan je kao prekretnica u životu, vjeruje se da se aktivira kod rođenja i kod smrti. Predstavlja i karmičke događaje u životu. VERTEX se delineairira u 5, 6, 7 i 8. kući jer se ne smatra vrijednim da se delineairira u drugim kućama. Vertex u osmoj kući pokazuje da ste osoba koja ima težnje za za nerazdvojivim vezama, što je kod vas izrazito jaka potreba. Ako ste u životu povrijeđeni i prevareni emotivno, zatvorit ćete se u vezema u budućnosti i ostati sami.

Aspekti

Sunce Opozicija Mjesec (orb 5°30′)

Sunce u opoziciji Mjeseca pokazuje izvjesne i pretjerane reakcije u životu u slučaju javljanja novih okolnosti, promjena ili prepreka u životu. Moguće je da snažno želite neke potisnute želje koje se sukobljavaju sa realnošću. Fokusirani ste na stjecajnje materijalnoga. Imate mnogu uspona i padova što poslovnih tako i emotivnih kroz svoj život. Pokušavate još u ranoj dobi ostvariti partnerske odnose jer vjerujete da ćete kroz partnera postići sreću.

Sunce Sekstil Uran (orb 0°43′)

Sunce sekstil sa Uranom aspekt je koji vas pokazuje da se znate izraziti na svoj poseban jedinstven inspiritivan način. Ne volite pravila i tradicije,ali im se ne suprotstavljate, zadržavate mišljenje za sebe.

Sunce Sekstil Crni Mjesec Lilit (orb 0°42′)

Sunce sekstil sa Lilit tranzit je u kome kod vas vaše želje nikako ne idu uz realnost. Skloni ste pretjeranim hirovitim ispadima i zahtjevima. Ni poslovno ni ljubavno ovaj tranzit nije dobar po vas. Potrebno je mnogo truda da bi zadržali posao, a i ljubavni odnos.

Sunce Kvadrat Sjeverni Čvor (orb 7°14′)

Sunce kvadrat sa Sjeverni Mjesečni čvor ukazuje da se ponašate kao da živite izvan svog vremena i prostora. Ne poštujete važeće norme niti običaje. Često imate loše životne uvijete. ni u ljubavi nemate sreće u ovom tranziti, brakovi i veze su loši.

Sunce Kvinkonjukcija Točka Fortune (orb 7°38′)

Sunce inkonjukcija sa Točkom Fortune kod vas je tranzit u kojem ste zaljubljive prirode. Volite flert, volite da se dopadate suprotnom spolu. To vam i uspijeva. Šarmantni ste i znate jak dobro komunicirati. Omiljeni ste u društvu. Za vas je sreća samo ljubav.

Sunce Opozicija Vertex (orb 1°46′)

Sunce opozicija sa Vertexom tranzit je u kojem zbog obitelji koja je prisutna u vašoj karijeri teško postižete rezultate. Vi ste kao pojedinac puno bolji u poslovnim sferama i postižete bolje rezultate. U ovom tranzitu važno je da odvojite privatne i poslovne odnose.

Sunce Trigon Sredina Neba (orb 4°53′)

Sunce trigon sa Medium Coeli odličan je aspekt za vas u kojem sva vaša energija je usmjerena prema uspjehu. Vi sje željni zadataka, takmičenja i svakako svoje pobjede. Ništa vas ne može zaustaviti na putu do kojega krenete.

Mjesec Opozicija Merkur (orb 4°35′)

Mjesec opozicija sa Merkurom značajan je za vas tranzit u kojem pokušavate odvojiti emocije od poslovne strane. Često je to nemoguće jer u poslu je uvijek i većinom partner prisutan uz vas. Vrlo ste senzibilni.

Mjesec Trigon Uran (orb 6°14′)

Mjesec trigon sa Uran tranzit je za vas u kojem imate jaku želju za dokazivanjem. Ponekad i neprimjereno ispoljavate svoju individualnost u cilju ostavljanja snažnog dojma na druge.

Mjesec Kvadrat Pluton (orb 6°6′)

Mjesec kvadrat Neptun tranzit je u kojem teško pokazujete emocije. Izražena je opasnost od prekida i nezadovoljstva u ljubavi. Tu dolazi do velike borbe srca i razuma.

Mjesec Sekstil Hiron (orb 7°35′)

Mjesec sekstil Hiron aspekt je u kojem ste emotivni iscjeljitelj. Puni ste razumijevanja za druge, pokušavate ugoditi partneru. Vaš život je posvećen u ovom tranzitu drugima i njihovim potrebama.

Mjesec Trigon Crni Mjesec Lilit (orb 6°12′)

Mjesec trigon Lilit tranzit je kod vas pun strasti i požude. Vaša seksualnost je na vrhuncu, vaš partner je zadovoljan. Emotivno ste zaokupljeni samim sobom, vi volite, a ljubav je uzvraćena. Seks vam je bitan pa partner mora imati dobru maštu da bi ostao uz vas.

Mjesec Konjukcija Vertex (orb 3°44′)

Mjesec konjukcija Vertex tranzit je u kojem se ste sve više svjesni svojih kvaliteta u duhovnom smislu. suočeni ste sa sadašnjošću i prihvaćate sve životne okolnosti. Vaša sudbina sada je u vašim rukama. Osobe koje su vam bitne sada znaju koliko ste spremni za njih učiniti.

Mjesec Kvinkonjukcija Podznak (orb 7°38′)

Mjesec inkonjukcija Ascendent aspekt u kojem ne vidite izlaz sa svoje vlastite emocije. Niste sigurni što osjećate i za koga. Borite se sa raznim mišljenjima svoga razuma koje je ovom tranzitu puno nepovjerenja.

Merkur Sekstil Venera (orb 3°40′)

Merkur sekstil Venera tranzit je za vas u kojem jako dobro izražavate svoje osjećaje u ljubavi. Harmonija ljubavnog života i partnerskih odnosa je skladna.

Merkur Sekstil Mars (orb 4°23′)

Merkur sekstil Mars aspekt je u kojem sada ste spremni učiniti ono što ste dugo odgađali ili planirali, sada ste spremni, puni ste energičnosti. Uz dosta strpljenja, vaše želje mogle bi biti ostvarene.

Merkur Konjukcija Jupiter (orb 6°36′)

Merkur konjukcija Jupiter tranzit je vu kojem vi ste spremni za nova saznanja, želite se intelektulano unaprijediti. Također moguće je potreba za zadovoljavanjem dodatnih informacija o onom što u datom trenutku vas zanima.

Merkur Kvadrat Pluton (orb 1°32′)

Merkur kvadrat Pluton tranzit je u kojem zbog zatvorenosti u komunikaciji, ostavljate dojam često tajanstvene osobe. Oolina misli da niste spremni na kompromise,m a vi se osjećate usamljeno i utučeno tokom ovoga tranzita.

Merkur Trigon Hiron (orb 3°0′)

Merkur trigon sa Hiron tranzit je za vas u kojem imate jaku želju za dokazivanjem. Ponekad i neprimjereno ispoljavate svoju individualnost u cilju ostavljanja snažnog dojma na druge.

Merkur Kvinkonjukcija Točka Fortune (orb 2°27′)

Merkur inkonjukcija sa Točkom Fortune kod vas je tranzit u kojem ste zaljubljive prirode. Volite flert, volite da se dopadate suprotnom spolu. To vam i uspijeva. Šarmantni ste i znate jak dobro komunicirati. Omiljeni ste u društvu. Za vas je sreća samo ljubav.

Venera Konjukcija Mars (orb 0°43′)

Venera konjukcija Mars za vas je tranzit koji vam daje odlične i česte izmjene emocija i nježnosti u vezi ili braku. ako ste sami može vam se desiti jedna strastvena ljubavna avantura ili čak i veza početak ozbiljne veze.

Venera Sekstil Jupiter (orb 2°56′)

Venera sekstil Jupiter tranzit aspekt je za vas u kojem ovo može biti vrlo plodan period na financijskom planu jer ovaj tranzit potpomaže bolje ostvarenje planova za poboljšanje financijske situacije i može doprinijeti dodatnom uvećanju bogatstva.

Venera Trigon Saturn (orb 5°15′)

Venera trigon Saturn za vas ovaj tranzit nagovještava sjajne mogućnosti za lakše dostizanje sreće i uspjeha na ljubavnom planu. Trajanje ovog tranzita nerijetko obilježava postojanje snažnih indicija za ozvaničenje ljubavnog odnosa kao i za ozbiljno planiranje ulaska u brak.

Venera Kvadrat Neptun (orb 0°5′)

Venera kvadrat Neptun za vas tijekom trajanja ovog tranzita može biti naglašena veća opasnost od nastanka većeg nezadovoljstva situacijom na ljubavnom planu kao i od javljanja većeg razočarenja uslijed nekih neispunjenih očekivanja u ljubavi.

Venera Kvinkonjukcija Pluton (orb 2°9′)

Venera inkonjukcija Pluton tranzit je u kojem vas očekuju dešavanja koja nikako ne pokreću pozitivno ljubavne odnose. U ovom tranzitu ste skloni pretjerivanju i ljubomori.

Venera Sekstil Hiron (orb 0°40′)

Venera sekstil Hiron povoljan je za vas tranzit u kojem ste potaknuti boljim prevladavanjem ostvarivanja želja u ljubavi. Međutim moguće je i češće netolerantno sagledavanje u ljubavi, neprikladno ponašanje u kojem je potrebno sagledati problem više puta.

Venera Kvadrat Točka Fortune (orb 6°8′)

Venera kvadrat točka Fortune za vas je tranzit u kojem ste voljeni i znate pokazati na pravi način svoje emocije voljenoj osobi. Osjećate da je ovo pravi trenutak da odredite svoju ljubavnu budućnost, tako da dok traje ovaj tranzit moguće su odluke i o braku za one slobodne.

Venera Kvadrat Podznak (orb 0°37′)

Venera kvadrat Ascendent tranzit u kojem utječe na vas da neprestano podcjenjujete svoje vrijednosti kao osobe. Nikad niste zadovoljni svojim izgledom i ne mislite da str atraktivni. Na dubljoj razini, pritiska vas osjećaj neadekvatnosti koji može proizaći iz osjećaja da niste simpatični ljudima u svojoj okolini.

Mars Sekstil Jupiter (orb 2°13′)

Mars sekstil Jupiter tranzit je koji vam unosi nemir i dosadu u život. Vi trebate partnera koji može držati korak sa vama i koji doista razumije vašu ljubav prema intelektualnim izazovima.

Mars Trigon Saturn (orb 4°32′)

Mars trigon Saturn ovaj tranzit vama nudi niz povoljnosti i ukazivanje novih šansi ukoliko se nađete na pravom mjestu u pravo vrijeme

Mars Kvadrat Neptun (orb 0°49′)

Mars kvadrat Neptun kod vas je tranzit u kojem imate poteškoća vjerovati u svoju sposobnost da radite na direktan način. Također ne ističete ono što želite, ili dio vas ne smatra da to zaslužuje zbog osnovnog nedostatka samopouzdanja. Bojite odbijanja i kritike.

Mars Kvinkonjukcija Pluton (orb 2°52′)

Mars inkonjukcija Pluton tranzit je u kojem ste vrlo impulzivni i nagli, pokušavate voditi tuže živote, ne mareći za posljedice. Često u ovom tranzitu dolazite u sukobe sa zakonom.

Mars Sekstil Hiron (orb 1°23′)

Mars sekstil Hiron povoljan je za vas tranzit u kojem ste potaknuti boljim prevladavanjem ostvarivanja želja u ljubavi. Međutim moguće je i češće netolerantno sagledavanje u ljubavi, neprikladno ponašanje u kojem je potrebno sagledati problem više puta.

Mars Kvadrat Točka Fortune (orb 6°51′)

Mars kvadrat Točka Fortune aspekt je u kojem pronalazite sami sebe, svoje mane zamijenjujete vrlinama. Spremni ste da se mijenjate da ostvarite ljubavne želje. Vaš ljubavni život pun je akcija i strasti. Željni ste avantura i flertova.

Mars Kvadrat Podznak (orb 1°20′)

Mars kvadrat Ascendent tranzit koji vam nosi neprimjereno ponašanje prema drugima, ne razmišljate što govorite i drugima nanosite svojim riječima bol.

Jupiter Sekstil Saturn (orb 2°19′)

Jupiter sekstil Saturn kod vas je tranzit koji može biti vrlo plodan period na financijskom planu jer ovaj tranzit potpomaže bolje ostvarenje planova za poboljšanje financijske situacije i može doprinijeti dodatnom uvećanju bogatstva.

Jupiter Kvadrat Pluton (orb 5°5′)

Jupiter kvadrat Pluton tranzit je u kojem zbog svojih stavova i filozofije često dolazite u sukob sa drugima. Vaša razmišljanja i stavovi daleko su od suvremenog života i razvoja.

Jupiter Trigon Hiron (orb 3°36′)

Jupiter trigon sa Hiron tranzit je za vas u kojem imate jaku želju za dokazivanjem. Ponekad i neprimjereno ispoljavate svoju individualnost u cilju ostavljanja snažnog dojma na druge.

Jupiter Trigon Sjeverni Čvor (orb 6°4′)

Jupiter trigon sa Sjeverni Mjesečev čvor tranzit je u kojem ste vi veliki obožavatelj tradicije i običaja. Imate naglašene i dobre intelektualne sposobnosti. Napredujete jako dobro uz pomoć timskog rada.

Saturn Opozicija Hiron (orb 5°55′)

Saturn opozicija Hiron aspekt je u kojem je naglašena vaša tvrdoglavost, impulzivne reakcije, nepromišljenost, pa zbog toga ste često u sukobu sa ljudima i partnerom.

Saturn Opozicija Sjeverni Čvor (orb 3°45′)

Saturn opozicija sa Sjeverni Mjesečev čvor tranzit je u kojem imate dobru moć zapažanja, samostalnost. Mašta vam je izražena, uvijek se nalazite u čudnim okolnostima. Naglo mijenjate mišljenje iz čega proizlazi nestabilnost i moralne sumnje.

Uran Trigon Crni Mjesec Lilit (orb 0°1′)

Uran trigon Lilit tranzit je kod vas pun strasti i požude. Vaša seksualnost je na vrhuncu, vaš partner je zadovoljan. Emotivno ste zaokupljeni samim sobom, vi volite, a ljubav je uzvraćena. Seks vam je bitan pa partner mora imati dobru maštu da bi ostao uz vas.

Uran Kvinkonjukcija Sjeverni Čvor (orb 6°31′)

Uran inkonjukcija Sjevernim Mjesečev čvor daje vam dobre rezultate u društvenim događanjima, okolina vas cijeni. Važan vam je obiteljski život. Vaše karmičko nasljeđe u ovom tranzitu daje vam potpunu slobodu da volite.

Uran Trigon Vertex (orb 2°29′)

Uran trigon Vertex aspekt je u kojem vaš ljubavni život je u punom zamahu. vi volite i znate da je voljena osoba spremna da vas slijedi. Ponosni ste puni entuzijazma za nove izazove u poslu. Ljudi i okolina cijene vaše znanje.

Uran Sekstil Sredina Neba (orb 4°9′)

Uran sekstil Medium Coeli tranzit je kod vas u kojem imate mogućnost orginalnosti u poslu i samoga izražavanja. Puni ste entuzijazma i inovativni što vam daje poslovne uspjehe.

Neptun Sekstil Pluton (orb 2°3′)

Neptun sekstil Pluton tranzit je u kojem svjesno ulazite u nove poslovne situacije, suočavate druge sa onim što smatrate da je važno za kvalitetan život. Tokom ovoga tranzita trudite se biti humanitarac.

Neptun Kvinkonjukcija Hiron (orb 0°35′)

Neptun inkonjukcija Hiron tranzit je u kojem značajnu ulogu za vaš uspjehu u ljubavi i poslu ima vaša obitelj. Spremni ste da saslušate savijete, spremni ste na kompromise. cilj vam je postizanje harmonije u međuljudskim odnosima.

Neptun Opozicija Točka Fortune (orb 6°2′)

Neptun opozicija točka Fortune aspekt u kojem ste spremni na nove početke. Vaša sreća je uz voljenu osobu, spremni ste na brak ili potomstvo. Važan vam je stav vašega partnera u svemu, ali još uvijek imate nastojite da i okolina i prijatelji odobravaju vaše postupke.

Neptun Konjukcija Podznak (orb 0°32′)

Neptun konjukcija Ascendent tranzit je u kojem ste vrlo osjetljivi. Često posjedujete i paranormalne sposobnosti. Ne želite prihvatiti realan svijet, užasava vas nasilje, rat i ostale nepogode.

Pluton Kvinkonjukcija Hiron (orb 1°29′)

Pluton inkonjukcija Hiron važan tranzit u kojem tražite da voljena osoba konačno prihvati i vaše stavove. Sada ih snažno znate zastupati i obraniti. Ne pristajete na kompromise.

Pluton Trigon Točka Fortune (orb 3°59′)

Pluton trigon točka Fortune vrlo je značajan za vas tranzit u kojem dolazi do sukoba i upletanja obitelji u vaš privatan život. Tokom ovog tranzita morat ćete odlučivati što vam je važnije, odnosi sa obitelji ili želje vašega partnera.

Pluton Sekstil Podznak (orb 1°31′)

Pluton sekstil Ascendent tranzit je u kojem dobro shvaćate svoju ulogu koju imate u tuđim životima. Jako dobro znate utjecati na druge ljude, da dobijete ono što želite, stoga su drugi oprezni u kontaktu sa vama.

Hiron Kvinkonjukcija Podznak (orb 0°3′)

Hiron inkonjukcija Ascendent tranzit je u kojem spremno ste dočekali onu istinsku ljubav. Našli ste osobu koja vam je vratila samopouzdanje i svjesni ste da voljena osoba neće okrenuti vam leđa.

Crni Mjesec Lilit Trigon Vertex (orb 2°28′)

Lilit trigon Vertex tranzit je kod vas konstantne želje za osjećajem neodoljivosti i nezamjenjivosti na svim nivoima intimnosti. Ono što drugi vide u vama nikad nije ono što dobiju, uvijek ima nešto više.

Crni Mjesec Lilit Opozicija Sredina Neba (orb 4°11′)

Lilit opozicija Medium Coeli ovaj tranzit nerijetko ukazuje na postojanje izraženije opasnosti od javljanja snažnije disharmonije u ljubavnoj vezi ili braku uslijed mogućeg javljanja raznih nesporazuma, rasprava i sukoba mišljenja oko načina raspolaganja novcem.

Sjeverni Čvor Kvinkonjukcija Sredina Neba (orb 2°22′)

Sjeverni mjesečev čvor inkonjukcija Medium Coeli kod vas ovaj tranzit ukazuje na naglašene mogućnosti za ostvarenje većeg zadovoljstva situacijom na ljubavnom i financijskom planu kao i na polju obrazovanja.

Točka Fortune Opozicija Podznak (orb 5°30′)

Točka Fortune opozicija Ascendent tranzit je u kojem je kod vas naglašena impulzivna i brza, nagla reakcija u ljubavnim odnosima. Vlastitim ponašanjem izazivate partnera da vam ne vjeruje, to dovodi do udaljavanja od voljene osobe.

Vertex Sekstil Sredina Neba (orb 6°39′)

Vertex sekstil Medium Coeli aspekt je u kojem važno vam je mišljenje vaše obitelji i voljene osobe. Vaš život je u harmoniji, uspješni ste i poslovno i ljubavno.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)