Božo Petrov – natalna karta

horoscope guru

 

Natalna karta Bože Petrova otkriva da je za njega život sve ili ništa. Posjeduje veliku želju za nametanje  vlastitih stavova što vrlo često ga dovodi u verbalne i međuljudske sukobe sa okolinom, zbog nedostatka tolerancije.

Božo Petrov (Metković, 16. listopada 1979.), hrvatski političar i psihijatar, bivši predsjednik Hrvatskog sabora.

Aktualni čelnik Mosta nezavnih lista. Ranije je obnašao dužnosti gradonačelnika Metkovića i potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske. Nakon održanih parlamentarnih izbora u rujnu 2016. izabran je za predsjednika Hrvatskoga sabora. Uslijed krize vlasti izazvane smjenom ministara u Vladi RH iz redova Mosta, a nakon što je Hrvatski sabor odbio prijedlog za izglasavanje povjerenja ministru financija dr. Zdravku Mariću, Božo Petrov podnio je ostavku na mjesto predsjednika Hrvatskoga sabora. Hrvatski ga je sabor razrješio dužnosti 5. svibnja 2017. Na dužnost predsjednika Hrvatskoga sabora naslijedio ga je Gordan Jandroković iz redova HDZ-a.

Petrov je bio kandidat Mosta nezavisnih lista za gradonačelnika Metkovića na lokalnim izborima održanim 19. svibnja 2013. U drugom krugu Petrov je dobio 6198 glasova, ili 67,94%, dok je Jambo dobio 2830 ili 31,02% glasova. Njegov Most nezavisnih lista na izborima je postao vodeća stranka u Metkoviću. Most je dobio 4197, odnosno 46,25% glasova. Time je Most dobio devet vijećnika, dok najveća oporbena stranka, HSS, ima pet, a HDZ tri. Za Skupštinu Dubrovačko-neretvanske županije, Most je dobio 5789 glasova, ili 9,97%, te 4 zastupnika od 41, čime je postao treća stranka u županiji.

Izvor : Wikipedija

Ako želite izraditi vlasittu natalnu kartu potpuno besplatno KLIKNITE OVDJE

Natalna karta Božo Petrov

Natalna karta za Božo Petrov
16 Listopad – Oktobar 1979 u nepoznato vrijeme rođenja
Metković, Dubrovačko-Neretvanska, Hrvatska
43°N3′ 17°E39′
Tropski zodija

Planeti i Točke u Znakovima

Sunce u Vagi 22°  29′ 00″

Sunce u Vagi čini Vas privlačnom, zavodljivom i šarmantnom osobom. Komunikativni ste i uvijek rado viđeni. Ljubav je ono što Vas vodi kroz život. U ljubavnim vezama ste vrlo uspješni. Vodite vrlo dinamičan život, često flertujete. Kada ste u ozbiljnoj vezi, tada ste odani i vjerni svom partneru.

Merkur u Škorpionu 13°  20′ 17″

Merkur u Škorpionu pokazuje Vaš način razmišljanja i komunikacije. Imate vrlo jak karakter. Posjedujete veliku potrebnu za osobnim razvojem tokom cijeloga života. Također imate veliuku sposobnost koncentracije, ništa ne procijenjujete na temelju dosadašnjih iskustava. Za Vas sve u životu predstavlja neku vrstu borbe i nadmetanja.

Venera u Škorpionu  6°  17′ 24″

Sa Venerom u Škorpionu Vi ste tajanstveni, strastveni i zavodljivi. Razvijate jake emocije i vjernost Vam je važna. kao i seks. Često ste osvetoljubivi, ljubomorni i posesivni. Provokativni ste i zavodljivi,ali privlačite bolna iskustva. Ne birate ponekad sredstva da ostvarite svoje namjere, ali znate se i usamiti i povući.

Mars u Lavu 12°  28′ 30″

Sa Marsom u Lavu Vi ste puni samopouzdanja i energije, ali i jako lako planete. Skloni ste dramatiziranju baš svega da zaokupite nečiju pažnju. Često ste egoistični i arogantni, mada znate biti i srdačni i velikodušni. dinamični ste i imate veliki krug prijatelja. Strastvena ste osoba i imate veliku potrebu za ljubavnim životom, u seksu znate stvoriti atmosferu.

Jupiter u Djevici  3°  10′ 40″

Jupiter u Djevici čini Vas praktičnom i organiziranom osobom. Stručnjak ste za detalje, pa ste u poslu omiljena osoba. volite učiti i usavršavati svoje znanje i to znate dobro iskoristiti. Imate moralne vrijednosti i lako se uklapate u timski rad. skloni ste proučavanju i analiziranju drugih ljudi.

Saturn u Djevici 21°  36′ 59″

Saturn u Djevici Vas čini odgovornom i pouzdanom osobom. Zbog posla koji Vam je na prvom mjestu, zanemarujete ostale životne aspekte. Zbog opterećenosti detaljima, komplicirati si često život. Dosta ste kritični, ali i usamljeni.

Uran u Škorpionu 19°  33′ 30″

Sa Uranom u Škorpionu Vi ste prodorna osoba. Naglašena je seksualnost, seks Vam je jako važan,. Snalazite se u svim situacijama, ponekad ste narcisoidni. Uvijek se borite za sve ono što želite. Ljubomorni ste i znate biti teški za svoju okolinu.

Neptun u Strijelcu 18°  18′ 37″

Sa Neptunom u Strijelcu Vi ste osoba koja se želi dokazivati. Tražite odgovore na sva pitanja i nikad niste u potpunosti zadovoljni. skloni ste kritici bližnjih i okoline. Imate vrlo dinamičan um i lako ostvarujete svoje ciljeve.

Pluton u Vagi 19°  16′ 15″

Uz Pluton u Vagi kod Vas se određuje karakter čitave generacije. Pluton je u Vagi boravio u periodu od 1972. do 1984. godine. Ove generacije imaju naklonost prema umjetnosti i ljepoti. Opsjednute su uravnotežavanjem stvari u svom životu. Veliki su pobornici jednakosti u svemu i vode bogat društveni život. Usmjereni su prema budućnosti i nisu opterećeni prošlošću.

Hiron u Biku 12°  25′ 45″  Rx

Hiron u Biku čini Vas postojanom osobom. Regenerirate se uz postavljanje praktičnih vrijednosti prema okolini, ali najviše prema partneru. Hiron Vam daje snagu za iscjeljenje, zdravom prehranom i zdravim načinom života.

Crni Mjesec Lilit u Djevici 10°  56′ 42″

Lilit označava Vašu seksualnost, erotičnost, vašu mračnu stranu. Sa Lilitom u Djevici vi ste i dalje skloni analizi seksa i ljubavi. Teško se upuštate u seksualne odnose jer plašite se zaraze i bolesti. Uzbuđuju vas ljubavni i sekesualni odnosi na poslu,pa često ako se i upustite u odnose oni budu i sa kolegama.

Sjeverni Čvor u Djevici  7°  45′ 31″

Sjeverni Mjesečev čvor je simbol Vaše budućnosti. Predstavlja novo još neproživljeno iskustvo. Sjeverni čvor u Djevici vas uči lekciju neovisnosti, da naučite reći, ne. Isto tako učite lekciju da ne dozvolite da vas zavedu emocije, da nađete put iz svoje konfuzije.

Aspekti

Sunce Sekstil Neptun (orb 4°10′)

Sunce sekstil sa Neptunom tranzit je u kojem vi tražite nove načine za obavljanjem stvari, znate se izraziti na jedinstven inspirativni način. Ne volite pravila i tradicije, ali ih ne kršite.

Sunce Konjukcija Pluton (orb 3°13′)

Sunce konjukcija sa Plutonom tranzit je kod vas gdje znate ostvariti svoje ciljeve. U ovom tranzitu veliku ulogu igra vaš ego. Prolazite kroz faze i razdoblja obnove i često analizirate sami sebe.

Merkur Konjukcija Venera (orb 7°3′)

Merkur konjukcija Venera tranzit je u kojem češće pokazujete emocije riječima i djelima. Iskazujete ih na jasan i otvoren način. voljena osoba uz vas često je zadovoljna uz vaše šaputanje na jastuku.

Merkur Kvadrat Mars (orb 0°52′)

Merkur kvadrat Mars tranzit koji vam nosi velike probleme i neslaganje u ljubavi, obiteljskim odnosima, ali i na poslu. Moguća je i izražajna ozljeda vaših emocija zbog nekih loših upućenih kritika. Također tu je velika opasnost od prekida veze ili braka.

Merkur Konjukcija Uran (orb 6°13′)

Merkur konjukcija Uran tranzit je u kojem imate veliku potrebu za druženjima, intelektualnim razgovorima. Često jasno i sa ciljem izražavate svoja mišljenja i stavove.

Merkur Opozicija Hiron (orb 0°55′)

Merkur opozicija Hiron aspekt je u kojem je naglašena vaša tvrdoglavost, impulzivne reakcije, nepromišljenost, pa zbog toga ste često u sukobu sa ljudima i partnerom.

Merkur Sekstil Crni Mjesec Lilit (orb 2°24′)

Merkur sekstil sa Lilit tranzit je u kome kod vas vaše želje nikako ne idu uz realnost. Skloni ste pretjeranim hirovitim ispadima i zahtjevima. Ni poslovno ni ljubavno ovaj tranzit nije dobar po vas. Potrebno je mnogo truda da bi zadržali posao, a i ljubavni odnos.

Merkur Sekstil Sjeverni Čvor (orb 5°35′)

Merkur sekstil sa Sjeverni Mjesečev čvor aspekt je koji vas stvara vođom. Vaša intelignecija je nadprosječna, vi ste u ovom tranzitu uspješni i omiljeni. U životu se bavite onim što volite. Karmički dio naslijeđa u ovom tranzitu daje vam potpunu slobodu.

Venera Kvadrat Mars (orb 6°11′)

Venera kvadrat Mars je za vas tranzit koji najavljuje postojanje većih javljanja nesporazuma vas i voljene osobe. Vrlo loša komunikacija u kojoj vaše želje se ne poklapaju sa voljenom osobom. Treba biti vrlo oprezan jer u ovom tranzitu može doći do prekida braka ili veze.

Venera Sekstil Jupiter (orb 3°7′)

Venera sekstil Jupiter tranzit aspekt je za vas u kojem ovo može biti vrlo plodan period na financijskom planu jer ovaj tranzit potpomaže bolje ostvarenje planova za poboljšanje financijske situacije i može doprinijeti dodatnom uvećanju bogatstva.

Venera Opozicija Hiron (orb 6°8′)

Venera opozicija Hiron aspekt je u kojem je naglašena vaša tvrdoglavost, impulzivne reakcije, nepromišljenost, pa zbog toga ste često u sukobu sa ljudima i partnerom.

Venera Sekstil Crni Mjesec Lilit (orb 4°39′)

Venera sekstil Lilit tranzit u kojem ste spremni da idete dalje. Vaša seksualna energija je na vrhuncu, neki će i razmišljati o potomstvu. Tražite od voljene osobe punu pozornost, ali i maksimalno i vi dajete.

Venera Sekstil Sjeverni Čvor (orb 1°28′)

Venera sekstil Sjeverni Mjesečev čvor tranzit je u kojem vaša seksualnost je na vrhuncu. Sami osjećate da ste spremni na ljubavne užitke koje do sada niste prakticirali. U ovom tranzitu moguće je i naglo zaljubljivanje u osobu koja nikako inaće nije po vašim mjerilima.

Mars Kvadrat Uran (orb 7°5′)

Mars kvadrat Uran za vas je tranzit u kojem se radije ističete u gomili nego što slijedite druge. Tvrdoglavi ste što može ometati vaš napredak u životu i uzrokovati nepotrebne odgode ili prepreke.

Mars Trigon Neptun (orb 5°50′)

Mars trigon Neptun tranzit je u kojem ste perceptivni i možete lako otkriti neiskrenost u drugima. Zato što ste ljubazni i suosjećajni, ljudi dolaze do vas sa svojim problemima, a vi uvijek imate uho za pacijenta.

Mars Sekstil Pluton (orb 6°48′)

Mars sekstil Pluton za vas je tranzit u kojem ste odlučni, određeni i strastveni. Za vas, život je sve ili ništa, ali ste i zbunjeni, a možda i nestrpljivi s drugima koji rade stvari polovično. Vi ste svakako strastvena osoba i posjedujete fascinantnu auru.

Mars Kvadrat Hiron (orb 0°3′)

Mars kvadrat sa Hiron aspekt je kod vas u kojem dolazite često u sukobe verbalne sa okolinom i u međuljudskim odnosima. Razlog tone je kod vas jaka želja za nametanjem vlastitih stavova i nedovoljno tolerancije.

Jupiter Konjukcija Crni Mjesec Lilit (orb 7°46′)

Jupiter konjukcija sa Lilit tranzit je u kojem niste u mogućnosti da se prilagođavate. Čak i ako uspijete uvijek vas proganja osjećaj nezadovoljstva. Tu dovodite osobe oko sebe do ludila svojim ponašanjem. U ovom tranzitu vi ste veliki egoista.

Jupiter Konjukcija Sjeverni Čvor (orb 4°35′)

Jupiter konjukcija sa Sjeverni Mjesečev čvor tranzit je u kojem imate široko djelovanje komunikacije. Uvijek dolazite do svojih ciljeva. Vaše karmičko naslijeđe je dobro i sreća vam je doista naklonjena.

Saturn Sekstil Uran (orb 2°3′)

Saturn sekstil Uran ovaj tranzit umnogome može kod vas doprinijeti ostvarenju poduzetih akcija jer može u određenim situacijama buditi veću odlučnost što može i ubrzati ostvarenje određenih ciljeva ili napretka.

Saturn Kvadrat Neptun (orb 3°18′)

Saturn kvadrat Neptun tranzit je koji vam nosi da neke svoje ideje i kreativnosti dobro razmotrite, međutim realizacija istih može biti usporena zbog nedovoljne organizacije i nespremnosti.

Uran Opozicija Hiron (orb 7°8′)

Uran opozicija Hiron aspekt je u kojem ste ostavili svoju prošlost, otpustili svoje traume, krećete se u bolje početke. Sretni ste, emotivno zadovoljni uz partnera. Na vama su odluke o braku ili planiranje potomstva.

Neptun Sekstil Pluton (orb 0°58′)

Neptun sekstil Pluton tranzit je u kojem svjesno ulazite u nove poslovne situacije, suočavate druge sa onim što smatrate da je važno za kvalitetan život. Tokom ovoga tranzita trudite se biti humanitarac.

Neptun Kvinkonjukcija Hiron (orb 5°53′)

Neptun inkonjukcija Hiron tranzit je u kojem značajnu ulogu za vaš uspjehu u ljubavi i poslu ima vaša obitelj. Spremni ste da saslušate savijete, spremni ste na kompromise. cilj vam je postizanje harmonije u međuljudskim odnosima.

Neptun Kvadrat Crni Mjesec Lilit (orb 7°22′)

Neptun kvadrat sa Lilit tranzit je u kojem ste zaokupljeni samim sobom, sami sebi ste najvažniji. Imate vrlo naivna očekivanja koja vas čine vrlo neugodnom osobom. Da izbjegnete neugodnosti, predajte se snazi vlastitoga uma i intuicije.

Pluton Kvinkonjukcija Hiron (orb 6°51′)

Pluton inkonjukcija Hiron važan tranzit u kojem tražite da voljena osoba konačno prihvati i vaše stavove. Sada ih snažno znate zastupati i obraniti. Ne pristajete na kompromise.

Hiron Trigon Crni Mjesec Lilit (orb 1°29′)

Hiron trigon Lilit aspekt je gdje sami ste odabrali novi put koji je pred vama. Trudite se ne ponavljati iste pogreške, a u tome podrška obitelji jako vam je bitna.

Hiron Trigon Sjeverni Čvor (orb 4°40′)

Hiron trigon Sjeverni mjesečev čvor aspekt je gdje odnosi u obitelji ili sa voljenom osobom su jedino što vas zanima sada. tokom tranzita bit ćete vrlo privlačni suprotnom spolu i uživati u pogledima.

Crni Mjesec Lilit Konjukcija Sjeverni Čvor (orb 3°11′)

Lilit konjukacija Sjeverni mjesečev čvor aspekt je u kojem prolazite vrlo loše trenutke u životu. Ovo je tranzit u kojem ste u tuzi zbog gubitka neke drage osobe, ne zanima vas ništa i niste spremni niti za bili kakva druženja.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)