Andrej Plenković – natalna karta

horoscope guru

Natalna karta za Andreja Plenkovića pokazuje da  nikad nije osobno zadovoljan, sklon kritici okoline. Ima vrlo dinamičan um i lako ostvaruje svoje ciljeve  Svjesno ulazi u nove poslovne situacije, ima vrlo jaku  moć suočiti druge  s onim što smatra da je kvalitetno za život.

Andrej Plenković (Zagreb, 8. travnja 1970.) hrvatski je političar, pravnik i diplomat, aktualni predsjednik 14. Vlade Republike Hrvatske u službi od listopada 2016. godine. Predsjednik je Hrvatske demokratske zajednice u službi od srpnja 2016. godine.

Tijekom svoje karijere obnašao je različite funkcije u Ministarstvu vanjskih poslova, 2011. godine je kao član HDZ-a izabran na izborima u Hrvatski sabor, a 2013. je izabran za jednog od prvih 12 hrvatskih članova Europskog parlamenta.

Pravni fakultet u Zagrebu upisao je 1988., a diplomirao 1993. godine na temu »Institucije Europske zajednice i proces donošenja odluka« na Katedri međunarodnog javnog prava kod profesorice Nine Vajić, bivše sutkinje Europskog suda za ljudska prava u Strasbourgu. Tijekom studija radio je kao prevoditelj volonter u Promatračkoj misiji Europske zajednice u Hrvatskoj 1991/92.

Od 1994. do 2002. radi kao diplomat u Ministarstvu vanjskih poslova na nizu funkcija. Između ostalog, načelnik je Odjela za europske integracije, savjetnik ministra za europske poslove, član Pregovaračkog tima za Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju između RH i EU.

Od 2002. do 2005. obnaša dužnost zamjenika šefa hrvatske Misije pri Europskoj uniji u Bruxellesu gdje je zadužen za koordinaciju političkih aktivnosti Misije te pripremu podnošenja zahtjeva Hrvatske za članstvo u Europskoj uniji. Od 2005. do 2010. zamjenik je veleposlanika u Francuskoj.

U travnju 2010. postaje državni tajnik za europske integracije u Vladi gdje upravlja radom Ministarstva na političkim i gospodarskim odnosima s članicama Unije do prosinca 2011., a ima i istaknutu ulogu u kampanji za referendum o pristupanju Europskoj uniji.[2] Kao državni tajnik, obnaša i dužnost nacionalnog koordinatora za Dunavsku strategiju EU.

Od 22. prosinca 2011. do 1. srpnja 2013. zastupnik je HDZ-a u Hrvatskom saboru. Supredsjedatelj je Zajedničkog parlamentarnog odbora Hrvatskog sabora i Europskog parlamenta, te član saborskih odbora za vanjsku politiku, za europske integracije, za pravosuđe, za zaštitu okoliša te za međuparlamentarnu suradnju.  Odlukom Hrvatskog sabora od travnja 2012. do srpnja 2013. jedan od 12 hrvatskih zastupnika promatrača u Europskom parlamentu.

Od 1. srpnja 2013. zastupnik je HDZ-a u Europskom parlamentu i član Kluba zastupnika Europske pučke stranke. U Strasbourgu je 2. srpnja 2013. govorio kao prvi zastupnik iz Hrvatske na plenarnoj sjednici Europskog parlamenta. Član je Odbora za proračun i Odbora za ustav Europskog parlamenta, kao i Izaslanstva za odnose sa zemljama jugoistočne Europe, a sudjeluje i u radu niza drugih odbora.

Nakon relativne pobjede HDZ-a na izborima za Sabor održanim u rujnu 2016., predsjednica RH je 10. listopada 2016. dala Plenkoviću mandat za sastavljanje 14. Vlade RH.

Izvor: Wikipedija

Ako želite izraditi vlasittu natalnu kartu potpuno besplatno KLIKNITE OVDJE

Natalna karta Andrej Plenković

Natalna karta za Andrej Plenković
8 Travanj – April 1970 u nepoznato vrijeme rođenja
Zagreb, Grad Zagreb, Hrvatska
45°N49′ 15°E59′
Tropski zodijak

 

Planeti i Točke u Znakovima

Sunce u Ovnu 18°  11′ 49″

Sunce u Ovnu daje Vam šarmantnost, temperamentnost, hrabrost, spremni ste na izazove. Želite sve i odmah riješiti. Ta snaga Vas tjera iz krajnosti u krajnost, od euforije do samog očaja. Strast Vam nije jača strana, tako da ljubavne veze mogu uspjeti, ako Vas ne opterećuju i daju Vam slobodu u karijeri. Nekad grubost i nepažnja su dio Vaše svakodnevnice.

Merkur u Biku  3°  52′ 35″

Merkur u Biku daje Vam strpljivost. vi ste veliki diplomata, imate veliku želju za stjecanjem materijalnoga, te težite društvenom statusu. Niste skloni novim idejama, ali vrlo strpljivo prikupljate činjenice, teško donosite odluke da nešto mijenjate. Zbog sporosti reagiranja, donosite dojam da ste nezainteresirani.

Venera u Biku  6°  12′ 48″

Sa Venerom u Biku, Vi ste šarmantni i neodoljivi. Niste skloni inicijativi, ali kad se nekome predate, volite iskreno. Važna Vam je materijalna sigurnost, znate uživati u životu. Svjesni iste svoje privlačnosti i volite biti centar pozornosti. Uporni ste u svemu što radite. Ne mijenjate često partnere, volite iskren odnos i vjernost. Imate veliku potrebu za stabilnim odnosom.

Mars u Biku 22°  51′ 28″

Sa Marsom u Biku Vi ste osoba koja uživa u putovanja, hrani, piću, masažama. Težite ovozemaljskim čulnim uživanjima, na koja trošite mnogo energije. Ne zanima Vas ništa u ćemu vi nemate interes. Vrlo ste organizirana osoba koja ništa ne prepušta slučaju. Jako ste senzibilni i zabrinuti često za svoje zdravlje.

Jupiter u Škorpionu  2°  44′ 48″  Rx

Sa Jupiterom u Škorpionu Vi ste osoba koja se ne voli eksponirati, sklona kriminalu. Posjedujete snažne emocije, u nekom trenutku života napustiti ćete svoja vjerovanja i stajališta. Optimistični ste, posjedujete volju da ostvarite sve što želite. Materijalista ste, sa naglašenom jakom seksualnošću. Niste agresivni, volite prikupljati podatke i proučavati.

Saturn u Biku  9°  01′ 17″

Sa Saturnom u Biku Vi ste uporna i vrijedna osoba. Nastojite sve sami postići, važna Vam je materijalna sigurnost. Bojite se neimaštine, te zbog toga ste štedljivi i praktični. Društvo Vas poštuje, ali niste nikad dovoljno primijećeni.

Uran u Vagi  6°  15′ 36″  Rx

Uran u Vagi čini Vas razumnom i maštovitom osobom. Imate telepatske sklonosti i jaku dozu magnetizma. Rano ulazite u brak, skloni ste udaljvanju, pa i razvodu. Volite sklad i red u životu, veliki ste esteta.

Neptun u Strijelcu  0°  32′ 46″  Rx

Sa Neptunom u Strijelcu Vi ste osoba koja se želi dokazivati. Tražite odgovore na sva pitanja i nikad niste u potpunosti zadovoljni. skloni ste kritici bližnjih i okoline. Imate vrlo dinamičan um i lako ostvarujete svoje ciljeve.

Pluton u Djevici 25°  28′ 23″  Rx

Uz Pluton u Djevici kod Vas se određuje karakter čitave generacije. Pluton je u znaku Djevice boravio u periodu od 1957. do 1972. godine. Ako ste rođeni sa Plutonom u Djevici vi se trudite da postanete apsolutno savršeni. Možete postati čak i opsjednuti time ili bezbrojnim detaljima. Tragate za samokontrolom. Hladnog ste razuma, volite i oslanjate se na nauku. Skloni ste kritici, ali i samokritičnosti.

Hiron u Ovnu  7°  00′ 00″

Hiron u Ovnu čini Vas osobom koja brzo se oporavlja i regenerira. Vrlo ste ranjivi,ali i brzo se oporavljate. Znate točno što Vam može smetati i to znate okrenuti u svoju korist. Međutim odbijate tuđu pomoć. Na svoj način ipak Vi dolazite do mudrosti, i izliječenja, kada su u pitanju tegobe zdravlja.

Crni Mjesec Lilit u Lavu 13°  35′ 58″

Lilit označava Vašu seksualnost, erotičnost, vašu mračnu stranu. Sa Lilitom u Lavu vi ste željni divljenja, da drugi vam se dive, vaš ponos u tome nema granica. Skloni ste skandalima i problemima. Trudite se da ste uvijek u centru pažnje suprotnom spolu. Volite žestoki seks i važno vam je potpuno povjerenje partnera u seksualnom činu.

Sjeverni Čvor u Ribama 11°  18′ 31″  Rx

Sjeverni Mjesečev čvor je simbol Vaše budućnosti. Predstavlja novo još neproživljeno iskustvo. Sjeverni čvor u Ribama uči vas lekciju osvješćenja vlastite krutosti, morate naučiti da ništa nije, konačno. Trebate se osloboditi krutosti i forma kao preduvjet za napredak.

Aspekti

Sunce Kvinkonjukcija Pluton (orb 7°17′)

Sunce inkonjukcija sa Plutonom aspekt je u kojem težite boljitku, borite se, vaša intuicija i samopouzdanje su na vrhuncu. Često ste pod oko javnosti zbog vašega uspjeha. Zadovoljni ste partnerskim odnosima.

Sunce Trigon Crni Mjesec Lilit (orb 4°36′)

Sunce trigon sa Lilit tranzit je u kojem nemate jasnu logiku i razmišljanje. To se najviše odnosi za emotivne odnose. Ljubomorni ste, teško zadržavate partnera. Bitni ste samom sebi, često ulazite iz veze u vezu. Tražite smisao u ljubavi, a ne vidite da bježite od iste.

Merkur Konjukcija Venera (orb 2°20′)

Merkur konjukcija Venera tranzit je u kojem češće pokazujete emocije riječima i djelima. Iskazujete ih na jasan i otvoren način. voljena osoba uz vas često je zadovoljna uz vaše šaputanje na jastuku.

Merkur Opozicija Jupiter (orb 1°8′)

Merkur opozicija Jupiter aspekt je u kojem se loše osjećate. Često imate mišljenje da vam ništa ne ide od ruke. Mislite da sreće i uspjeh izmiču iz vaših ruku, no to je samo prolazna situacija.

Merkur Konjukcija Saturn (orb 5°9′)

Merkur konjukcija Saturn za vas je tranzit u kojem imate osjećaj da vrijeme jako sporo vam prolazi, da nemate vremena za sve ono što želite da postignete i naučite. Da bi si olakšali potrebna je veća samodisciplina da bi se ostvarili vaši ciljevi.

Merkur Kvinkonjukcija Uran (orb 2°23′)

Merkur inkonjukcija Uran aspekt je u kojem ne znate izraziti svoje stavove. Bezvoljni ste i puni pesimizma. Tražite neke nove mogućnosti u poslu i životu, ali vrtite se u krug.

Merkur Kvinkonjukcija Neptun (orb 3°20′)

Merkur inkonjukcija Neptun tranzit je u kojem savladavate sve prepreke koje su pred vama. Borite se i vjerujete u svoj uspjeh, a važna vam je u tome i podrška obitelji. U ovom tranzitu moguće je da zbog velikih ambicija postignete napredovanje u poslu.

Merkur Sekstil Sjeverni Čvor (orb 7°26′)

Merkur sekstil sa Sjeverni Mjesečev čvor aspekt je koji vas stvara vođom. Vaša intelignecija je nadprosječna, vi ste u ovom tranzitu uspješni i omiljeni. U životu se bavite onim što volite. Karmički dio naslijeđa u ovom tranzitu daje vam potpunu slobodu.

Venera Opozicija Jupiter (orb 3°28′)

Venera opozicija Jupiter tranzit je u kojem za vrijeme trajanja ovog tranzita mogli biste osjećati snažniju potrebu za ostvarenjem veće neovisnosti tako da bi Vaše ponašanje na polju ljubavi lako moglo biti pogrešno protumačeno i u tom smislu bi moglo izgledati da je u Vama nastala želja za ljubavnim / seksualnim avanturama.

Venera Konjukcija Saturn (orb 2°48′)

Venera konjukcija Saturn tranzit je u kojem ovaj utjecaj vam daje sjećanje na neku vrlo dragu osobu iz vaše prošlosti. Tijekom trajanja ovog tranzita u Vama se može roditi snažnija želja za oživljavanjem tih emocija kao i za obnavljanjem neke stare ljubavi iz prošlosti.

Venera Kvinkonjukcija Uran (orb 0°3′)

Venera inkonjukcija Uran tranzit je u kojem nema volje truditi se oko voljene osobe. Svi pokušaji da pokažete emocije su bezuspješni. Često u ovom tranzitu tražite nove partnere.

Venera Kvinkonjukcija Neptun (orb 5°40′)

Venera inkonjukcija Neptun kod vas za vrijeme trajanja ovoga tranzita mogući su česti ispadi ljubomore i svađe sa voljenom osobom. Tazlog tih svađa su vaši strahovi koji nisu još spremni da krenu novim putem.

Venera Kvadrat Crni Mjesec Lilit (orb 7°23′)

Venera kvadrat Lilit kod vas je tranzit u kojem živite još uvijek u prošlosti. Neke prošle veze ne zaboravljate, smatrate da trebate potražiti bivšeg partnera. U ovom tranzitu zbog izražene karmičke ljubavi, pomirenja su i moguća.

Venera Sekstil Sjeverni Čvor (orb 5°6′)

Venera sekstil Sjeverni Mjesečev čvor tranzit je u kojem vaša seksualnost je na vrhuncu. Sami osjećate da ste spremni na ljubavne užitke koje do sada niste prakticirali. U ovom tranzitu moguće je i naglo zaljubljivanje u osobu koja nikako inaće nije po vašim mjerilima.

Mars Opozicija Neptun (orb 7°41′)

Mars opozicija Neptun tranzit je gdje surađujete jako dobro sa svima. Vaš šarm je neodoljiv, vaše ideje inspirativne. Imate razumijevanje za prijatelje, što oni znadu uzvratiti vašu dobrotu. tijekom ovoga tranzita imate jako samopouzdanje.

Mars Trigon Pluton (orb 2°37′)

Mars trigon Pluton tranzit u kojem i dalje gledate kako da iskoristite osobe koje su vam bliske. Skloni ste prevarama i lažima za postizanje ciljeva.

Jupiter Opozicija Saturn (orb 6°16′)

Jupiter opozicija Saturn za vas je tranzit u kojem za vrijeme trajanja ovog tranzita mogli biste osjećati snažniju potrebu za ostvarenjem veće neovisnosti tako da bi vaše ponašanje na polju ljubavi lako moglo biti pogrešno protumačeno i u tom smislu bi moglo izgledati da gubite interes.

Jupiter Kvinkonjukcija Hiron (orb 4°15′)

Jupiter inkonjukcija Hiron tranzit je u kojem značajnu ulogu za vaš uspjehu u ljubavi i poslu ima vaša obitelj. Spremni ste da saslušate savijete, spremni ste na kompromise. cilj vam je postizanje harmonije u međuljudskim odnosima.

Saturn Kvinkonjukcija Uran (orb 2°46′)

Saturn inkonjukcija Uran tranzit koji vam donosi promjene raspoloženja zbog kojih nećete biti spremni izvršavati zadatke ma koliko se trudili. Bezvoljnost i nostalgija tokom ovoga tranzita pokreće i probleme u obitelji.

Saturn Kvadrat Crni Mjesec Lilit (orb 4°35′)

Saturn kvadrat sa Lilit tranzit je u kojem ste zaokupljeni samim sobom, sami sebi ste najvažniji. Imate vrlo naivna očekivanja koja vas čine vrlo neugodnom osobom. Da izbjegnete neugodnosti, predajte se snazi vlastitoga uma i intuicije.

Saturn Sekstil Sjeverni Čvor (orb 2°17′)

Saturn sekstil sa Sjeverni Mjesečev čvor aspekt je koji vas stvara vođom. Vaša intelignecija je nadprosječna, vi ste u ovom tranzitu uspješni i omiljeni. U životu se bavite onim što volite. Karmički dio naslijeđa u ovom tranzitu daje vam potpunu slobodu.

Uran Sekstil Neptun (orb 5°43′)

Uran sekstil Neptun tranzit je u kojem ne podržavate društvene i političke rasprave, vi ste skloni kritiziranju i pokušavate društvene situacije okrenuti u svoju korist. tokom ovoga tranzita imate izraženo nezadovoljstvo načinom života.

Uran Opozicija Hiron (orb 0°44′)

Uran opozicija Hiron aspekt je u kojem ste ostavili svoju prošlost, otpustili svoje traume, krećete se u bolje početke. Sretni ste, emotivno zadovoljni uz partnera. Na vama su odluke o braku ili planiranje potomstva.

Uran Sekstil Crni Mjesec Lilit (orb 7°20′)

Uran sekstil Lilit aspekt u kojem privlačite suprotni spol. Vaša snaga i privlačnost i vaša seksualnost u ovom tranziti su vrlo jake. Spremni ste u ljubavi na novo, čak i zabranjeno.

Uran Kvinkonjukcija Sjeverni Čvor (orb 5°3′)

Uran inkonjukcija Sjevernim Mjesečev čvor daje vam dobre rezultate u društvenim događanjima, okolina vas cijeni. Važan vam je obiteljski život. Vaše karmičko nasljeđe u ovom tranzitu daje vam potpunu slobodu da volite.

Neptun Sekstil Pluton (orb 5°4′)

Neptun sekstil Pluton tranzit je u kojem svjesno ulazite u nove poslovne situacije, suočavate druge sa onim što smatrate da je važno za kvalitetan život. Tokom ovoga tranzita trudite se biti humanitarac.

Neptun Trigon Hiron (orb 6°27′)

Neptun trigon sa Hiron tranzit je za vas u kojem imate jaku želju za dokazivanjem. Ponekad i neprimjereno ispoljavate svoju individualnost u cilju ostavljanja snažnog dojma na druge.

Hiron Trigon Crni Mjesec Lilit (orb 6°36′)

Hiron trigon Lilit aspekt je gdje sami ste odabrali novi put koji je pred vama. Trudite se ne ponavljati iste pogreške, a u tome podrška obitelji jako vam je bitna.

Crni Mjesec Lilit Kvinkonjukcija Sjeverni Čvor (orb 2°17′)

Lilit opozicija Sjeverni mjesečev čvor aspekt je u kojem okrivljujete voljenu osobu za probleme u kojima ste se našli. Tražite krivce u drugima, ne shvaćajući da ste sami krivi za ovu lošu situaciju.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)