Natalna karta – Besplatno izradite najdetaljniju natalnu kartu

Besplatna natalna karta. Vaša natalna karta prikazuje detaljan položaj znakova, planeta i astroloških kuća u vrijeme vašeg rođenja,
te daje potpuni opis vašeg karaktera, sudbinskih prekretnica i osobnih izazova.

Natalna karta ili natalni horoskop je astrološki dijagram ili dijagram koji predstavlja položaj Sunca, Mjeseca, planeta, astroloških aspekata i osjetljivih kutova u vrijeme događaja, kao što je trenutak rođenja osobe. Koristi se kao metoda proricanja u odnosu na točku u vremenu koje predstavlja, a tvori osnovu horoskopske tradicije astrologije.

U uobičajenoj upotrebi, horoskop se često odnosi na interpretaciju astrologa, obično na temelju Sunčevog znaka astrologije; utemeljeno isključivo na položaju Sunca u vrijeme rođenja, ili na kalendarski značaj događaja, kao u kineskoj astrologiji.

Detaljna natalna karta vam donosi – natalne planete u znakovima, kućama, natalne aspekte u Kochovom sistemu. Pogledajte primjere natalnih karti poznatih osoba: Kolinda Grabar Kitarović, Donald Trump, Luka Modrić, Madonna, Severina

Unesite svoje podatke (koji se ne čuvaju) i pročitajte najpotpuniju natalnu kartu potpuno besplatno.

Natalna Karta

Datum rođenja
Točno vrijeme rođenja

Oznacite ako je tocno vrijeme rodjenja nepoznato.*

Napomena: uvjerite se da je vremenska zona točna.

Napomena: ako je vrijeme rođenja nepoznato natalna karta neće uključiti pozicije ili aspekte mjeseca, podznaka, vertexa i točke sreće, niti će uključiti pozicije kuća za planete.

natalna karta