Mršavljenje sa acai bobicama

horoscope guru

Jeste li čuli za acai bobice? To je crno bobičasto voće Acai palme, posebno cijenjeno u Južnoj Americi. Tamo ih se konzumira uglavnom zbog njihove prehrambene vrijednosti, jer su bogat izvor vitamina i minerala, a osim toga pomažu i kod regulacije tjelesne težine i detoksikacije tijela te se kaže da spadaju u kategoriju “super hrane”.

Acai bobice pomažu pri mršavljenju i reguliraju probavu

Acai bobice, nazvan i »Čudesne bobice iz Amazone«. su bogat izvor kalija, bakra, magnezija, vitamina C. A. D i E, vlakana, omega 3 masnih kiselina, fitosterola, nezasićenih masti i tako dalje.

Kod nas su acai bobice dostupne u obliku dodatka prehrani. Poznate su po tome da su kao snažan antioksidans vrlo korisne za detoksikacije organizma Sadrže ćak deset puta vrte antioksidansa od grožđa i dva puta vrte od borovnica. Ućinkovito neutraliziraju slobodne ra-dikale te na taj naćin imaju zaštitnu ulogu u prevenciji karcinoma Osim toga, antioksidansi igraju važnu ulogu u kontroli tjelesne težine Povećavanjem količine vlakana, koja produžuju vrijeme koje je potrebno da tanko crijevo probavi hranu u krvotok, pospješuje se razgradnju masti. Zbog toga koncentracija šećera u krvi raste sporije, duže smo siti. metabolizam je aktivniji te lakše držimo pod kontrolom svoju težinu. Dodamo li redovito vježbanje i uravnoteženu prehranu, ovo je odlićan recept za gubljenje kilograma ili održa vanje normalne tjelesne težine

Acai bobice vrlo su popularne i medu sportašima, jer sadrže gotovo sve esencijalne amino-k iseli ne. koje daju optimalnu mišićnu funkciju, izdržljivost i snagu.

Acai bobice ne samo da pomažu pri normalizaciji tjelesne težine nego i štite od srčanog udara i drugih kardiovaskularnih bolesti. Tome doprinose omega 3 masne kiseline i fitosteroli u bobicama koji će pomoći pri održavanju normalnih ili snižavanju visokih razina kolesterola u krvi. Ove čarobne amazonske bobice u Europi ne možete dobiti u svježom obliku, ali ih možete dobiti u obliku dodatka prehrani.

Acai pomaže ubrzavanje metabolizma

Acai bobice sadrže omega 3 masne kiseline, koje u ljudskom organizmu imaju vrlo veliku ulogu za cjelokupno zdravlje te zbog njih konzumiramo na primjer riblje ulje, masline i sjemenke Te se masne kiseline ne stvaraju u organizmu i potrebno ih je unositi hranom Tijelo ih ne pohranjuje kao ostale masti, nego su pohranjene u jetri i različitim procesima u organizmu potiču aktivnost metabolizma Ako spadate u ljude koji sporo gube na težini, ili ako ste u fazi mršavljenja kada je potrebno skinuti još nekoliko kilograma, ali oni ne odlaze, možete si pomoći i prehrani dodati acai bobice i gubitak kilograma će se ubrzati.

Acai pomaže kod probave

Acai bobice sadrže veliku količinu vlakana, koja su neophodna za zdravu prehranu i poticanje probave, a pomažu i u čišćenju loših masti iz tijela i omogućavaju učinkovito mršavljenje.

Acai pomaže prevladati glad

Kao što smo već napomenuli, acai bobice sadrže veliku količinu vlakana. Namirnice koje su bogate vlaknima, kan što su acai bobice. dati će vam osjećaj sitosti i spriječiti »pljačkanje« hladnjaka između obroka

Acai doprinosi rastu mišića

Acai bobice su bogate aminokiselinama. koje su potrebne mišićima kako bi ispravno funkcionirali i odmorili se nakon napornih aktivnosti. Ove aminokiseline u kombinaciji s masnim kiselinama u acai bobicama dopuštaju vašem tijelu da učinkovito »topi« masno tkivo i da se vaši mišići brže regeneriraju Osim toga, vaši mišići rastu, napetiji su, sagorijeva se više kalorija, poboljšava se kvali teta sna te time dolazi do bržeg mršavljenja

Acai i gubitak težine

Postoje znanstveni dokazi da acai bobice sadrže sastojke koji pomažu pri mršavljenju. Ne samo da ubrzavaju metabolizam, nego i učinkovito smanjuju osjećaj gladi, pomažu u izgradnji mišića i daju dodatnu energiju i vitalnost što nam orno gućuje bolje oblikovanje tijela i sagorijevanje masnoća. To je neophodan dodatak za zdravu prehranu i mršavljenje.

Acai čisti tijelo

Acai bobice sadrže važne sastojke koji su nam potrebni za zdravlje i dinamičan život U današnjem svijetu, koji se vrti sve brže, kada su nedostatak vremena i stres dio svakodnevnog života, kao i nezdrava prehrana, acai bobice nam nude ključne elemente koje ne dobivamo hranom. Pomažu nam da zadržimo tjelesnu kondiciju i daju nam energiju.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)