Kažite zbogom lošim navikama i negativnim ljudima

Da bi vam život krenuo u pravcu koji želite neophodno je odbaciti neke navike kojih ste se do sada držali.
Ovdje su neke od tih navika:

Opijanje

Svi već znamo štetnost alkohola i nije potrebno ponavljati kako on šteti jetri i drugim organima. Problem nije opijanje već oporavak koji dolazi poslije, ukoliko odlučimo da smanjimo ili posve prestanemo s konzumacijom alkohola. A što ste stariji sve teže će biti.

Narkotici

Obični džoint nije bezopasan i izbjegavajte ga.

One night stand (Veze za jedno veče)

Kako biste svoj život unaprijedili bolje je da smanjite ili sasvim prestanete s ovom vrstom veza. Osjećaćete se bolje kada shvatite da vrijedite mnogo više od jedne strastvene večeri.

Strah od nepoznatog

Bez neizvjesnosti, život bi izgledao kao repriza prethodnih dana, zato ne bježite od nepoznatog.

Previše TV-a

Doduše, sada imamo i druge medije, ali daljinski i TV je ostao omiljena navika mnogima. Medjutim, bolje je da imate neki hobi, da spavate dovoljno i da se posvetite važnijim stvarima u životu.

“Prijatelji”

Svi mi imamo odredjene osobe u svom životu koje nam jednostavno “isisavaju” energiju, sprečavajući nas tako da napredujemo. Skupite hrabrosti i riješite se vampira, a u svoj život pustite neke bolje ljude.

Zona komfora

Život bi prema nekoj definiciji trebao da bude otkrivanje novih mogućnosti i prilika, a ne “izležavanje” na kauču ispred TV-a uz posudu grickalica. Ako jednom mjesečno ne uradite nešto posve novo, onda i ne živite!

Osobe s kojima se vidjate iz dosade

Jeste li i vi jedna od onih osoba koje održavaju vezu s nekim tek onako, jer im je dosadno i ništa se ne dešava? Trgnite se i potražite zanimljivije ljude s kojima ćete živjeti punim plućima.

Mislite da ste najpametnija osoba na svijetu

Ako se osjećate odvojeno od drugih, vrijeme je da preispitate taj osjećaj. Sve dok tako mislite nećete biti popularni.

Bivši partneri

Vrijeme je da odlučite da li ste prekinuli ili ne sa starom vezom. Treće ne postoji.

Posao koji mrzite

Istražite mogućnost da li taj novac koji vam plaća stanarinu i ostale izdatke možete steći na drugi način. Posao koji mrzite vas iscpljuje i pustoši vašu dušu.

Uvjerenja

Većina nas je još u djetinjstvu dobila uvjerenja “kako bi trebalo živjeti”, no da li su ona dobra za nas i naš život? Budite otvoreni za nove ideje i nove tačke gledišta kako biste dobili nove vidike i iskustva.

Mjesto boravka

Možda niste ni svjesni uticaja koji vaš stan ili mjesto boravka ima na vas, ali jednom kad se preselite negdje gdje možete da dišete, shvatićete u čemu je stvar.

Izvor: zenskikutak.rs

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)