Kako rješavati negativne emocije

horoscope guru

Da li imate problema sa negativnim emocijama? Da li reagirate na prvu ili se zatvarate u sebe?

Prije puno godina kad bi me neko povrijedio, zatvarala bih svoje emocije u sebe, ne bih razgovarala ni s kim oko sebe. Netko drugi reagirao bi drugačije, razgovarao bi sa svima, sa prijateljima, sa poznanicima, sa obitelji, sa kolegama na poslu. Na svu sreću, naučila sam da niti jedan niti drugi način nije dobar.

Ono što moramo znati i što trebamo naučiti jeste procesuirati problem. Npr. netko vas povrijedi i pojavi vam se negativna emocija vezana za tu osobu.

Prvo što trebate napraviti je zamoliti vaše unutarnje biće, vaše unutarnje ja, vašu unutarnju intuiciju, unutarnji glas za pomoć. Npr. mene kada nešto muči, ja razgovoram s Bogom, ali ne previše ozbiljno. Kažem mu: “Dragi Bože, dogodilo mi se to i to, znam da se sve događa sa svrhom i s razlogom. Molim te, pokaži mi put kojim trebam ići kako bih riješila taj problem.” Molim ga da mi pokaže put, kojim trebam ići.

Drugi korak je oprost, oprostite svima koji su vas povrijedili. Možda sad mislite, kako ću oprostiti nekome ko me je povrijedio. Zapamtite, oprost i opraštanje je najmoćniji alat koji imate u svojim rukama. Vi nemate vremena i ne trebate trošiti svoj život razmišljajući o nekom drugom i osudjujući nekog drugog.

Treći korak je meditacija. Kroz meditaciju vi primate odgovor. Sjećate se prvog koraka? Tražila sam i molila da mi pokaže put kako da dodjem do rješenja problema. Kroz meditaciju vi dobivate odgovore.

Četvrti korak je otpuštanje. Kad dobijete odgovor, nemojte se opterećivati, što će biti, kako će biti, kada će se to dogoditi, otpustite to od sebe.
Proizvedite u sebi osjećaj sigurnosti da sve što se dogadja dogadja se u vašu korist.

Prakticirajte ova četiri koraka i život će vam biti puno puno lakši. Budite sretni, uspješni i nezaustavljivi, jer svijet treba vas, treba vašu autentičnost i jedinstvenost, jer na ovom svijetu ne postoji niti jedna osoba takva kao što ste vi.

Autor: Lidija Pehlić

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)