Jedina prava formula za sreću (Bashar)

horoscope guru

Svakog trenutka koji možeš, radi najbolje što možeš ono što sadrži najveći nivo uzbudjenja, zadovoljstva, ljubavi, kreativnosti i strasti, i radi to dokle god možeš, sve dok ne možeš dalje i nastavi to raditi bez obzira kako izgleda, bez obzira u kojoj formi dolazi, sa aposolutno nula pretpostavljanja, insistiranja ili očekivanja kakav će rezultat djelovanja biti.

[one_half]
[ads1][/one_half]

[one_half_last]To je cijela formula i ako samo to radite svakog trenutka koji možete garantiram vam da kad udjete u taj tok, on će vas voditi gdje trebate biti odvedeni, bit ćete tačno tamo gdje trebate biti, kada trebate biti s kim trebate biti, i to će omogućiti eksploziju ekstazivnih sinkroniciteta u vašem životu i stvorit će glatko i uživajuće iskustvo za koje vi svi tvrdite da želite.[/one_half_last]

Stvarno je tako jednostavno ponašati se po ovoj formuli uz saznanje da ako tako radite vi koristite osnovnu strukturu postojanja i da će vas podržati u ovom pozitivnom iskustvu na tačno isti način kako vas je uvijek podržavalao i u bilo kojem negativnom iskustvu koje ste izabrali da ga proživite.

Vi ste slobodni da izaberete. Na paradoksalan način, dokaz da ste bezuvjetno podržani je da ste sposobni da vjerujete da niste bezuvjetno podržani. Toliko ste bezuvjetno voljeni i toliko ste bezuvjetno podržani da vam je dozvoljeno da vjerujete da niste voljeni i da niste podržani. Eto toliko ste bezuvjetno podržani. Dakle svaki put kad se osjećate: Ja nisam podržan, ja nisam voljen, stanite i uzmite trenutak da se sjetite da je jedini način da imate to iluzorno iskustvo da u stvari budete podržani u svojim vjerovanjima da je to istina, što automatski znači da ste podržani, da ste voljeni. Zašto onda ne bi bili podržani u onome što želite biti umjesto da budete podržani u onome što ne želite? Zašto ne?[divider]Darryl Anka je započeo kanaliziranje Bashara 1984. i od tada sakupio veliku biblioteku informacija. Zajedno sa April Rochelle je formirao Bashar Communications u cilju prenošenja poruka Bashara i očuvanja postojeće biblioteke . Pogledajte neke od video-isječaka Bashara koje vam donosi YT kanal  Sve Mir

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)