Emocionalni sistem za navodjenje

horoscope guru

Da li ste znali da naše unutrašnje biće komunicira s nama putem naših emocija? Svaki put kad poželimo nešto, bilo svesno ili nesvesno, naše biće to odlično zna, iz momenta nas podrži, proširi se za tu našu želju i uskladi se vibracijski sa njom. I, naravno, očekuje da se i mi, takodje, podudarimo i potrvrdimo to isto, da smo skladni. Ono putem naših emocija u svakom trenutku nam pokazuje da li smo se uskladili ili ne. Znači, naše unutrašnje biće, komunicira s nama putem naših emocija.

Ako osećamo radost, ako osećamo ljubav, ako osećamo poštovanje, ako smo puni strasti i entuzijazma, naše biće nam kaže da smo vibracijski podudarni s našim željama i da dopuštamo da se te naše želje ostvare, zato što smo se mi uskladili. Ali ako osećamo ljutnju, strah, brigu, ako osećamo depresiju, ako se osećamo bespomoćno, ako jednostavno osećamo da smo puni sumnje, negativnih emocija, naše unutrašnje biće nam kaže da smo u otporu, da ne dopuštamo da se nismo uskladili i ne dopuštamo da to što želimo se manifestuje i realituje, znači pokazuje nam da smo na pogrešnom putu, da na pogrešan način razmišljamo.

Mi možemo da kažemo da imamo emocionalni sistem za navodjenje koji nam u svakom trenutku kaže, da li smo na pravom pravom putu, ili smo skrenuli s njega, da li smo se uskladili ili ne sa svojim željama, da li s mo u fazi dopuštanja ili u otporu i ne dopuštamo da to nešto lepo udje u naš život, da se naše želje manifestuju. Tako da znate, kad god osećate pozitivne vibracije, kad god osećate ljubav i radost, vi ste u Vortexu. To je taj naš Vortex koji nam pokazuje da smo se uskladili s našim unutrašnjim bićem koje se takodje uskladilo sa našim željama i mi smo tada postali energija koja se širi za tu našu želju koju želimo, i za sve druge želje koje želimo. Ako ne osećamo ni jednu od tih pozitivnih emocija naše biće nam signalizira da se korigujemo, da popravimo misli, da poboljšamo osećaj, da se uskladimo i da doživimo to na jedan drugačiji način. Ili nam pokazuje da razmišljamo o neželjenom. Svaki put kad razmišljate o bilo čemu, prvo pitajte sebe, kakav osećaj imam? Ako se osećam super vezano za tu temu, odlično je , uskladjena sam. Ako osećam, imam neke negativne emocije, bilo koju, ja nisam se uskladila sa onim što želim i ne dopuštam da ništa od tog željenog udje u moj život.

Autor: Dragana Pavliček

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)