Zašto uvijek završite sa pogrešnim?

horoscope guru

 

pogresna ljubav

Ukoliko vam se čini da ste pravi magnet za pogrešne muškarce, možda ste u pravu. Postoje određeni obrasci koje redovito ponavljate i koji su uzrok tome da stalno završavate s pogrešnim muškarcem. Međutim, bitno je pronaći ih a potom će vam biti i znatno lakše da ih eliminirati. Pogledajte 6 najčešćih obrazaca koji vas uvode u loše veze:

1. Mislite da na svijetu nema više finih momaka. Ukoliko ne vjerujete da za vas više ne postoji onaj pravi, veza s pogrešnim vam se može učiniti kao jedina opcija. Iskreno porazmislite o tome kako vi zamišljate “pravog” muškarca. Ovo može biti prvi korak kako bi prekinule ponavljanje frustrirajućeg predložaka.Pogrešna ljubav

2. Ne zante što karakterizira “pravog” muškarca. Ukoliko nikada niste pokušale zamisliti pravog muškarca za vas onda će vam u pravom životu biti još teže ga prepoznati. Što su odliek njegove ličnost, u što vjeruje? Što je potrebno da muškarac posjeduje kako bi željele da se s njim zabavljate? Ukoliko želite upoznati ong pravog prvo je potrebno upoznati samu sebe.Pogrešna ljubav

3. Čak i kada primjetite da ste u vezi s pogrešnim, ne znate kako izaći iz te veze. Vrlo je moguće da ste u lošoj vezi znatno duže samo zato što ne znate je prekinete. Morate shvatiti da vam mišljenje partnera nije potrebnu baš za svaku stvar, potrebno je da poštujete sebe dovoljno da poštujete svoje odluke. Ukoliko ste odlučile prekinuti lošu vezu, prekinite je.Pogrešna ljubav

4. Ne želite biti same. Ponekad žene privlače loše momke samo zato što se plaše biti same pa tako iz jedne veze odmah uskaču u drugu. Potrebno je da shvatite da nema ničeg lošeg u tome da ste neko vrijeme same. To će vam omogućiti da sagledate prethodnu vezu i sve dobre i loše stvari koje su vam se desile. Potrebno je učiti na svojim pogreškama ali i prihvatiti da je sasvim u redu biti sam. Vaš život može biti lijep i bez partnera. Vrijeme provedeno bez dečka pomoći će vam da bolje uvidite što želite od svoje sljedeće veze.

5. Vjerujete da od pogrešnog muškarca možete napraviti onog pravog. Možda imate kompleks spasioca, možda vam je jednostavno potreban netko koga ćete popravljati i mijenjati, ili ste jednostavno optimista. Međutim, ljudi se teško mijenjaju sami, a još teže ukoliko im netko konstantno nameće promjenu. U većini slučajeva onaj pogrešni i ostaje onaj pogrešni, a pokušaji da ga promentie umjesto sreće u vaš život donijeće samo frustraciju.

6. Možda konstantno podsvjesno birati isti tip muškarca u pokušaju promijeniti nešto što nije uspjelo u prethodnoj vezi. Ignorirajte početne isntinkte i probajte nešto sasvim drugačije, možda vam se promjena svidi i tako uspijete prekinuti negativan obrazac.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)