ZAŠTO SE ZALJUBIMO

horoscope guru

Zaljubljujemo se u ljude koji su nam fizički privlačni, dijele naše interese, a katkad i nesvjesne probleme.Kad nismo svjesni svojih obrambenih mehanizama, koje smo stekli u životu, s tim se nosimo tako da pronađemo nekog tko je imao slična iskustva, no s njima se naučio nositi na način bitno drukčiji od našeg. To nam daje priliku da naučimo nešto novo, ali postoji opasnost da zaglavimo. Primjerice, kad se jedan partner boji gubitka kontrole, može glumiti šefa u vezi, a drugi pristaje na podređenu ulogu kako bi izbjegao odgovornost. Psiholozi su otkrili još nekoliko uobičajenih tipova podsvjesne usklađenosti.

 

BESPOMOĆAN SAM, BUDI MI KAO RODITELJ
Jedan partner ponaša se djetinjasto jer smatra da će se, ako ostane nesiguran i ovisan o partneru, on za njega brinuti. Drugi preuzima roditeljsku ulogu kako bi se pokazao snažnijim i neovisnijim nego što jest.

HVATAM TE, ALI NE ŽELIM TE UHVATITI
Oba partnera boje se intimnosti, pa prema prešutnom sporazumu između njih jedan proganja drugog i svojim zanovijetanjima traži više intimnosti, dok on ne pobjegne. Povremeno zamijene uloge.

TI SI SAVRŠENSTVO BEZ IJEDNE MANE
Kad jedan partner slijepo obožava drugog, to često znači da je za oboje natjecanje nešto problematično. Kako bi izbjegli bilo kakve usporedbe između njih, oboje nesvjesno pristaju na igranje ove igre.

MI SMO SAVRŠEN PAR, SLAŽEMO SE U SVEMU
Parovi koji se jednako odijevaju, imaju identične interese
, vole i mrze iste stvari… na taj način zajednički bježe. Svoju vezu doživljavaju savršenom i smatraju se saveznicima u borbi protiv okrutnog svijeta.

SVAÐAMO SE KAO PAS I MAČKA
Oni koji se neprestano svađaju i izgledaju kao potpuno promašen spoj, također svjesno igraju igru. Neprestanim stvaranjem napetosti i sukoba izbjegavaju intimnost, koja ih plaši.

Kad nas ponese zaljubljenost imamo osjećaj da bi i život dali za tu osobu,ali mnogi koji to iskreno misle kažu i to da bi ubili tu istu osobu ako ih prevari . Gdje je logika u tome? Može biti logično ako prihvatimo da smo u toj nesebičnoj zaljubljenosti,ustvari vrlo sebični.

Teško dolazimo do odgovora da li partner isto osjeća za nas,da li nas voli i naravno uvijek onaj crv sumnje,postoji li još netko treći.

Da bi olakšali sebi život i te svakodnevne dileme,dobili odgovore na sva pitanja koja vas muče,uz potpunu diskreciju i vrhunsku stručnost kontaktirajte majstore tarota i drugih tehnika u AstroTarotu. Budite uvijek korak isprijed,saznajte kakva je vaša veza ili potencijalni partner.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)