VIRTUALNA POZNANSTVA

horoscope guru

 

Poznanstvo

Nekad se je smatralo jadnim i tužnim tražiti partnera putem interneta, danas je je to  postalo rado korišteno sredstvo za upoznavanje novih ljudi i potencijalnih ljubavnih partnera. Tu su specijalizirane internet stranice, ali i društvene mreže koje otvaraju vrata novim poznanstvima.

 Poznanstvo Jedan od razloga potrage partnera preko interneta je pomanjkanje vremena zbog ubrzanog načina života i obaveza. Često ne stižemo izlaziti i tako upoznavati nove ljude, a internet je tu dobrodošla alternativa. Brz, jednostavan i dostupan. I svakako manje sramežljiv. Ali koliko ima prednosti,ima i mana.

Često je mišljenje kako partnere putem interneta traže osobe koje nisu sposobne to učiniti u stvarnom životu. Poznanstvo  Kao da im nešto nedostaje. Ili su ružni, čudni, pretili ili su nesposobni voditi normalnu konverzaciju. Nesto je tu čudno.

Brojne su predrasude kada je online flert u pitanju.Netko tko se predstavlja boljim nego što to zapravo je. U početku upoznavanja svi se mi trudimo biti zanimljiviji, šaljivi i pametniji. Želimo ostaviti što bolji dojam. Tu se internet ne razlikuje. Naravno, postoji priča o lažnim identitetima, dorađenim fotografijama i skrivenim manijacima koji samo vrebaju na nedužne i naivne žene. Ali tko sprječava osobe da i u stvarnom životu lažiraju svoje biografske podatke, odjenu najbolju košulju i cipele koje imaju i mažu oči potencijalnoj žrtvi?  To nas ne sprječava da upoznajemo frajere za šankom najdražeg kluba ili plešemo s onim zgodnim muškarcem. Tko  garantira što se skriva iza te ugodne vanjštine?

PRAVILA igre ipak  postoje. Uz pomoć njih surfat ćete i upoznavati nove osobe sigurnije, a isto tako ćete povećati mogućnost upoznavanja osobe sa sličnim interesima. Internet flert je praktičan. Prije nego upoznamo uživo osobu, znamo ponešto o njoj. Hobiji, obrazovanje, posao i interesi. Na taj način možemo zaključiti jesmo li na istoj valnoj dužini. A kada dođe trenutak da se nađete sa svojim online flertom, već imate zajedničkog materijala za razgovor. Dogodi se ponekad da susret bude razočarenje. Osoba se ne čini onakvom kakva je bila online. Ili nam ne odgovara fizički izgled. Ali ni poznanstva u realnom životu nisu tu puno drukčija. Dok možda već znamo kako netko izgleda, možemo se naknadno razočarati kada ju bolje upoznamo. U oba slučaja postoje ugodna i neugodna iznenađenja.

Prije nego krenete u lov, proučite specijalizirane stranice i pronađite onu koja vam odgovara po profilu osoba koje su registriraneNeke od njih su rezervirane za potragu ozbiljnog partnera, dok se na drugima traži tek usputno zadovoljstvo. Obratite pozornost na prosječnu dob i način online poznanstva. Kada ste odabrali svog favorita, vrijeme je za otvaranje profila.

Prilikom kreiranja profila razmišljamo o svojoj fotografiji. Lako se zanesemo i poželimo postaviti dorađenu fotografiju na kojoj si i baš ne sličimo. Možda ćete na prvu dobiti mnogo upita, ali trajno gledano umanjujete mogućnost upoznavanja prikladne osobe. Razočarenje će kad tad doći. Odaberite fotografiju na kojoj ste dobro ispali, ali posve prirodno i u vašem stilu. Nepisano pravilo je da više interesa se pokazuje za one profile koji imaju više fotografija. Odlučite se za portret gdje vam se vidi lice, ali i stavite pokoju fotografiju svog tijela. Naravno, normalne fotografije, a ne one golišave.

Važna stvar je odabir pseudonima. Naravno možete staviti svoje pravo ime i prezime, ali ipak je bolje je da s njim izađete na vidjelo tek kad nekoga bolje upoznate. Nick neka odgovara vašoj ličnosti.

Zgodan, šarmantan, humorističan, pametan…i tako u nedogled. Poprilično je duga lista vaših želja. Ali prilikom opisivanja tipa muškarca kojeg biste voljeli upoznat, budite  realni. Koje karakteristike su vam uistinu najvažnije? Njih zapišite. Da li je stvarno važno da ima muževne ruke ili kratku smeđu kosu?

Oprezno sa intimnim podacima. Netko nam se na prvu čini kao odličan muškarac, ali ne treba nakon par izmijenjenih poruka znati sve o vama. Na internetu gubimo dio svog opreza kojeg imamo u stvarnom životu kada s osobom pričamo u četiri oka. Lako se zanesemo u priči jer nam ekran i naš dom pružaju potrebnu sigurnost. To je varka. Potpuno je nevažno gdje živite, u kojoj banci imate otvoren račun i slični podaci. A kada je broj mobitela u pitanju, nemojte ga davati olako.

Poznanstvo Ako se stvarno želite baciti na ozbiljnu online potragu, budite iskreni kada su vaši podaci u pitanju. Lažiranje godina, krivi opis fizičkog izgleda, uljepšavanje istine kada su interesi i želje u pitanju, na prvu se čini kao dobra odluka, no kad tad istina izađe na vidjelo. Također što više o sebi napišete na profilu, profilirate u samom startu tip muškaraca koji će vam se javiti.

Može vam se dogoditi da već prvi tjedan naletite na zanimljivog frajera, ali isto tako možete mjesec dana pričati s muškarcima koji su daleko od onoga što tražite. Ne odustajte! Budite realni. Poznanstvo  Ni u stvarnom životu nije se svaki žabac pretvorio u princa.

Poznanstvo  Prvi izlazak uživo je veliki korak. Nemojte previše očekivati. Prvi izlazak uvijek mora biti na nekom javnom i vama poznatom mjestu gdje ste okruženi ljudima.

I na kraju, shvatite sve to kao dobru zabavu. Kako i u stvarnom životu ne možemo ništa forsirati, tako se opustite i u internet flertu. Što smo opušteniji, to smo ujedno i prirodniji. A to je zlatno pravilo na svim razinama, bile one online ili uživo.

 

Ako ste spremni na takav način upoznavanja i ako vam je ovo primaljivo,krenite surfati i tko zna,možda baš na ovaj način upoznate osobu s kojom ćete provesti ostatak života,a možda steknete prijatelja za cijeli život! Ništa nije nemoguće!

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)