Saznajte da li ste sa pravom osobom

horoscope guru

Partneri

Partneri U vezama je možda i teže pratiti znake – one koji bi nas upozorili da li ćemo završiti slomljenog srca ili ćemo sa tom osobom ostvariti srećnu budućnost. Baš zbog toga često slušamo “instinkt”, “svoje srce” i savete drugarica i drugova.

Partneri Znaci su na sve strane i uglavnom postoje da bismo lakše išli kroz život i manje povređivali sebe i druge. Tako je i u životu i u vezama. Mi vam nudimo neke pokazatelje pomoću kojih ćete znati da li je ta osoba prava za vas ili treba da je se klonite.

4 znaka da ste sa pogrešnom osobom:

1. Špijuniranje – Naravno, hteli mi to da priznamo ili ne, svi ponekad zvirnemo u partnerov telefon, kompjuter, rokovnik…čisto “da vidimo” nešto. Međutim baš ta aktivnost može biti znak da nemate poverenja u osobu sa kojom ste i priznajte sebi zašto se tako osećate.

2. Seks – Prvih par sastanaka se samo ljubite i mazite, ali kada dođe do seksa tada i pritisak raste. Svi se nadamo da je između nas elektricitet, hemija i vatromet; međutim prirodno je da bude i malo čudnih situacija. Dajte šansu seksu neko vreme, ali ako mesecima vidite da vam ne ide u krevetu, najbolje je da krenete dalje.

3. Zavisnost – Ako ste sa osobom koja ima neku vrstu zavisnosti, a vi ne možete da živite sa tom činjenicom – najbolje je da ni ne zalazite dublje u taj odnos. Biti nekom podrška je jedna stvar, ali nekog podržavati u njegovoj zavisnosti – je sasvim druga stvar.

4. Različiti pogledi na budućnost – Kada naučite više o osobi sa kojom ste ušli u vezu, možete doći do zaključka da i nemate toliko zajedničkih stvari i da ona nije prava za vas. Zašto da budete sa nekim ko ne želi iste stvari kao i vi? Nije pošteno da traćite ni svoje, a ni njeno vreme.

4 znaka da ste sa pravom osobom:

1. Samopouzdanje – Samopouzdanje dolazi iznutra, a to se može primeniti i na veze. Ako ste sa osobom i ne brine vas da li će vas prevariti već ste sasvim sigurni u vašu ljubav – to je to.

2. Udobnost Partneri Na početku veze svi želimo da impresioniramo potencijalnog partnera. Nosimo lepu odeću, redovno čistimo stan i dajemo sve od sebe da ostavimo dobar utisak. Međutim kada ta faza prođe, počinjemo da uviđamo i neke stvari koje do tad nismo. Bilo da je reč o dlakama u kupatilu, lenjosti ili nečemu trećem, ako i pored toga želimo da budemo pored te osobe – to je dobar znak da to i treba da uradimo.

3. Komunikacija – Koliko puta smo samo čuli da je komunikacija ključ svake veze? Ona je u isto vreme i jedan od najtežih aspekata veze, ali ako pronađete ritam i uskladite se (ponekad i bez reči) – znajte da ste na pravom putu.

4. Budućnost – Kada pronađete osobu sa kojom delite interesovanja, verujete u iste principe i imate zajedničke planove za budućnost – to je osoba koju bi trebalo da razmotrite kao ozbiljnog kandidata za doživotnog partnera.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)