Kako se zaljubljujete

horoscope guru
Ljubavnici
Ljubavnici

Pred vama je test kojim možete provjeriti svoju sposobnost zaljubljivanja neovisno o objektu. Znači radi se o vašoj osobnosti, vašem karakteru i vašim sklonostima.

U neparnom nizu slijedećih pitanja birajte odgovore pod A, B ili C. Možete izabrati samo jedan od ponuđenih odgovora na svako pojedino pitanje.

1. Koju boju biste najradije obukli na sebe?

A Crvenu

B Zelenu

C Crnu

2. Izaberite vama najdraže piće između ponuđenih?

A Vino

B Čaj s malo ruma

C Kava

3. Između filmova koji se trenutno prikazuju u kinu, a podjednake su kvalitete, vi ćete najvjerojatnije izabrati:

A Romantičnu komediju

B Akcijski film

C Horror

4. Putovanje kojem ste se veselili otkazano je zbog više sile. Vaša prvobitna reakcija i misao bit će:

A Ništa zato, život mi sprema neke nove izazove. Zbog nečega što sad još ne znam, ovo   je dobro. To ću otkriti tek kasnije.

B Ako ništa drugo, uštedjet ću, a možda kasnije otputujem na neko drugo mjesto.

C Bezveze je što se sve tako raspalo. Baš šteta. Posvetit ću se zaostalim radnim zadacima. Drugo mi ni ne preostaje.

5. Koji biste od slijedećih gradova najradije posjetili?

A Veronu

B Barcelonu

C Chicago

6. Upravo vas je nazvao stari prijatelj suprotnog spola iz vašeg djetinjstva. Niste se vidjeli dosta godina i predlaže vam da se nađete. Morate brzo odlučiti.

A Prihvaćate poziv bez zadrške.

B Brzo provjeravate svoj raspored i nalazite pogodan termin, te dogovarate susret.

C Okolišate i odgađate odgovor, te obećajete da ćete se uskoro javiti, a ni sami niste sigurni u to.

7. Mjesto gdje biste željeli provesti medeni mjesec najsličnije je:

A Tropskom otoku bujne vegetacije i tirkiznoplavog mora koje ga okružuje

B Dinamičnom gradu s nizom dobirh mjesta za izlaske i noćni provod

C Svejedno vam je, samo da se osjećate ugodno i dobro

8. Na ulici srećete stariji par koji se drži za ruke i zaljubljeno izmjenjuje nježne poljupce. Vaša spontana misao bit će:

A Ljubav je slatka i pod stare dane. Sve je moguće.

B Malo su smiješni, ali simpatični. Nek im bude.

C Nisu baš ugodni za oko. Mogu to raditi i doma. Idu mi na živce.

9. Poznavajući sebe držite da ste u ljubavi:

A Idealist

B Konformist

C Realist

Sad pogledajte što prevladava. Nečega mora biti više, pa ćete prepoznati da li ste tip A, B ili C. Jedino ukoliko imate jednak broj odgovora pod svakim slovom (znači, tri A, tri B i tri C) onda možete čitati također tumačenje tipa B.

TIP A – ZALJUBLJIVAČI PRVOG REDA – ZALJUBLJUJU SE LAKO, ALI SE LAKO I BRZO MOGU I ODLJUBITI

Čim zamiriše proljeće, ljubav vam je na pameti. Kao da samo gledate kako da naletite na prvu metu, pa makar ona bila i sasvim neprilična za vas. Sposobni ste objektu svoje zaljubljenosti pripisati osobine koje on zapravo nema, pa kad ovo stanje počne jenjavati, vi se redovno spuštate na zemlju s okusom blagog razočaranja. Ali vaša djetinja duša opet brzo iznalazi nove ideale i nove objekte I tako s lakoćom upada u moguće novo stanje nove zaljubljenosti. Uživate u romantičnim okruženjima, a pomalo ste i lakomisleni. Iako ste iskreni, ne bi vam škodilo da malo više razvijate smisao za realitete. Tako biste svoj objekt ljubavi mogli sagledati cjelovito, a eventulanu vezu graditi na dulje staze i na zrelijim osnovama.

TIP B – PRILAGODLJIVA ZLATNA SREDINA – ZALJUBLJUJU SE UMJERENO I POSTEPENO

Volite život i njegovu raznolikost. Vjerojatno volite i prirodu, a i ljude. Koliko cijenite osjećaje, toliko vas vodi i razum. Imate pravi balans i sve šanse da na pametan i skladan način izgrađujete svoje osobne odnose. Tako možete usrećiti ne samo sebe, nego i svoje bližnje. S vama nikad nije dosadno, odmjereni ste i znate se ponašati. Ljudi vas vole i rado prihvaćaju, a vi se svemu prilagođavate s lakoćom. Ponekad idete linijom manjeg otpora, no ako uvidite da se zaglavili i da to nije to, znate se vratiti u ravnotežu i na vrijeme okrenuti stvari u ispravnom pravcu.

TIP C – MAČKE I MAČCI KOJI SE UVIJEK DOČEKAJU NA NOGE – ZALJUBLJUJU SE TEŠKO, ALI KAD SE ZALJUBE, ONDA PRITISNU PREJAKO

Ne zanosite se nedostižnim idealima i uvijek stojite čvrsto s nogama na zemlji. Volite gledati istini u lice kako god ona gruba bila i teško vas je obrlatiti u bilo čemu. Zbog takva stava relativno dobro prolazite u životu, ali u odnosima vam nedostaje mašte. Pokušajte odnjegovati ono malo zrno ludila koji životu daje začin, a vas bi moglo učiniti zanimljivijom i kompletnijom osobom. Ne bi bilo loše da ponekad povjerujete u nešto što nije logično i što se ne mora objasniti pod svaku cijenu. Pustite neka život “diše” i hrabro mu se prepustite. Razmislite o pojmu spontanost.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)