Sve tajne karmičke ljubavi

horoscope guru

 

Koliko puta smo čuli za izraz “karma”, “karmička veza”, karmički susret “i uglavnom mnoge taj izraz plaši kao simbol nečeg zlosutnog. Karma, izraz preuzet sa istoka, predstavlja put koji duša mora prijeći da bi u ovoj inkarnaciji nešto naučila, “odradila” što u prethodnim nije. Naš izraz za karmu je “dug predaka” ali to nije u potpunosti adekvatan izraz, jer ono što su naši preci učinili, bilo loše ili dobro zapisano je u našim genima i ako su se o nekoga ogriješili, nalazi se u vidu gena koji nosi rekord naslijeđenog grijeha a ne mora imati veze s ljubavlju.

Sudbina i karma nisu isto jer su sudbinski događaji ono što osoba ne može izbjeći i ne mora se odnositi samo na ljubav a kada se radi o sudbinskoj ljubavi ona se događa da bi se iz te ljubavi rodila djeca, bez obzira kako se završava, rastankom ili sretnim brakom. Sudbinska ljubav ne mora biti i karmička ljubav, jer u toku trajanja sudbinske ljubavi možemo napraviti budući karmički dug dok ga tijekom karmičke ljubavi otplaćujemo, onaj iz prošlosti ili naslijeđen od predaka. Većina ljudi doživi nekoliko ljubavi od kojih neke mogu biti sudbinske a neke karmičke. Karmičku ljubav karakterizira patnja, bar u nekom razdoblju, i često nemogućnost ostvarenja dobre komunikacije. Karmicku ljubav prate zanos i patnja. Jedna strana uvijek manje voli ili je manje voljna ljubav pruži, a jedan od najvećih grijehova prema proučavanju “puteva karme” je uskrćivanje ljubavi, bilo iz ponosa, iz želje za dominacijom, jer božanska ljubav koju nosi svako biće u sebi je nešto što se bezuvjetno mora dati i svako uskraćivanje je grijeh ne samo prema partneru već i prema samom sebi.U karmičkoj ljubavi uvijek se ponavlja obrazac iz prethodnih ljubavi ili prethodnih života, naših ili naših predaka ali model ponašanja treba biti drugačiji i odnosi moraju se raščiste bilo da se verbaliziraju ili fizički dožive. Uvijek postoji predosjećaj da će se ljubav dogoditi a pri poznanstvu se javlja fenomen “deja vu” – već viđenog, nečeg već doživljenog. Mnogi osjećaju da su spremni da im se dogodi “nešto veliko, snažno” i ako njihov emocionalni genetski kod nosi rekord jake strastvene veze, moguće neproživljene u prošlosti, bilo predaka ili u bivšoj inkarnaciji same osobe, kad tad mora da se aktivira kao biljka sa snažnim korijenom koja će, ako treba rasti i između kamenja.Zbog toga se strastvena karmička ljubav često događa kada se to najmanje očekuje, neočekivani susreti koji izgledaju kao sudbinski a ljubav se doživljava kao snažna fizička privlačnost mada nije rijedak slučaj da pri poznanstvu dođe do odbojnosti, straha i pokušaja da se izbjegne društvo te osobe.

Mnogi se pitaju da li postoji nekoliko karmičkih ljubavi. Ako duša “ima” težak zadatak, mora proći kroz mnoga iskušenja i osoba tj.. tijelo u koje se uselila takva duša, ima brojne ljubavi, uglavnom nerealiziranih. Priča o “njih dvoje su se voljeli do kraja života” odnosi se na stare duše one koje će nakon zajedničkog braka naći svoj put u vječnosti i više se neće reinkarnirati.U karmičkoj ljubavi svaki partner uči svoju lekciju o ljubavi, braku i stavljen je na ona iskušenja koja mu omogućavaju da duša nađe svoj put ka sreći.

Da li su sreli svoju “bolju polovicu”, mnogi se zapitaju kada osjete da im drhte koljena ili treperi nešto u trbuhu, kada se oznoje dlanovi a pogledi se izbjegavaju. Osjećamo to nešto što nas u potpunosti obuzima a oduzima nam moć govora, zdrav razum i sposobnost da upravljamo svojim postupcima. Po nekima to je strast, ljubav na prvi pogled a je li i karmička ljubav? Potvrda da jeste je trajanje te ljubavi i onda kada nisu zajedno i kada se ne viđaju mjesecima, kada žive u drugim gradovima.Kako će se razriješiti ovisi od karmičkog zadatka i jednog i drugog. Što je zahtjevniji, to je ljubav kompliciranija i duže traje. Sve dok se aure spontatno ne spoje ili ne rastave bez mržnje, ljutnje ili osjećaje povrijeđenosti. Nakon svake ljubavi, naročito karmičke, mora ostati sjećanje na ljubav, ne na patnju ili povrijeđen ponos.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)