JEZIK LJUBAVI

horoscope guru

Postoji pet osnovnih načina (jezika ljubavi) na koji možete izraziti svoju ljubav :VRIJEME,DODIR,BRIŽNO PONAŠANJE,RIJEČI i POKLONI.

Ako vi i partner komunicirate različitim kanalima vaša poruka upućena partneru može proći nezamijećeno ili je partner može pogrešno protumačiti i tako vezu dovesti u opasnost. Postoje načini na koje možete naučiti razgovarati s razumijevanjem s partnerom.

Kada se zaljubimo pretpostavljamo da izabrani partner shvaća ljubav baš onoliko i na onaj način kao i mi. Što je u prvoj fazi zaljubljenosti uglavnom i istina, jer partneri na početku veze komuniciraju na svih pet načina.

U slijedećoj fazi kada se svaki partner vraća svome izvorno naučenom jeziku ljubavi, dolazi do prvih nesuglasica i sumnji. Zamislimo partnere koji govore različitim jezikom, jedan vjeruje da se ljubav pokazuje kupovanjem poklona, a onaj drugi preferira izjavljivanje ljubavi. Kod prvog praznika ili rođendana doći će do nesporazuma. Partner koji očekuje poklone osjećat će se nevoljeno jer nije dobio poklon, a partner koji želi svoj rođendan provesti uz kamin u ugodnom razgovoru razočarat će se priredi li mu ovaj tulum i obaspe hrpom poklona koji za njega nisu ništa osim bezvrijedne stvari.

JEZIK LJUBAVI

Kvalitetno provođenje zajedničkog vremena

Pod ovim se podrazumijeva ležanje u zagrljaju dok partneri zajednički gledaju TV ili planiranju zajedničkog odmora. Ovakve osobe često ne shvaćaju partnera koji provodi previše vremena s prijateljima, na poslu ili baveći se hobijima. Najgora stvar koju partner može napraviti je zaboraviti na rođendan, otkazati važno obiteljsko okupljanje, zbog posla ili prijatelja.

Ako u ovome prepoznajete vašeg partnera neka vam ništa ne bude važnije od druženja s partnerom. Pokušajte partnera uključiti u svoje aktivnosti, ako ne možete ono vrijeme koje provodite zajedno pokušajte biti potpuno usredotočeni na partnera, nemojte samo dijeliti vrijeme nego i misli i aktivnosti. Postavite si obvezu kako ćete određeno vrijeme u tjednu provoditi s partnerom u nekoj zajedničkoj aktivnost,naravnoi ovisno o vašim mogućnostima.

Brižno ponašanje

Ovo je najuobičajeniji način ljubavnog jezika. Ljubav se pokazuje kroz npr. kuhanje za partnera, pomaganje partneru da opere auto, tako što ćete odvesti partnerovu sestru u kod frizera ili ujutro na autobusni kolodvor i sl. Ako u ovome prepoznajete vašeg partnera, prisilite se da tražite načine na koje biste partneru mogli pokazati ljubav. Instalirajte novi softver na njegovo računalo ili ga iznenadite večerom, ponudite se oprati suđe,pokupite veš sa stalka… Ovakvi partneri posebno cijene napravite li ono nešto što se normalno  od vas ne očekuje. Ako niste sigurni što biste mogli napraviti za partnera, slušajte na što ste najčešće žali. Na samom početku ovakvi se postupci mogu činiti pomalo usiljenima ili možete osjećati kao da nešto glumite, ali to je jedini način na koji možete partneru pokazati koliko vam je stalo.

Dodir

Sigurno prvo što vam pada na pamet je seks, ali najčešće su puno važniji zagrljaji ili spontani poljupci. Ovakve osobe obožavaju držanje za ruku ili masaže. Može ih potpuno uništiti ako ih partner odbije zbog toga što je zauzet nekom drugom aktivnosti. Ako u ovome prepoznajete svoga partnera,  zaljubljeni fizički kontakt je najbolji ako nije vezan uz seks. Treba nježno staviti ruku na partnerova leđa dok izlazi prostorije, dok gledate film zagrlite partnera… Samo na jednostavne neseksualne načine možete pokazati da vam je stalo. Ne ustručavajte se pitati partnera što voli, a gdje postavlja granicu dodira u javnosti.

Riječi

Ove osobe žele da cijeli svijet zna koliko imaju savešenu vezu. Nemojte se iznenaditi ako vam u lokalnom kafiću otpjevaju pjesmu. Često će vam ponavljati koliko vas vole.

Ako tu prepoznajete svoga partnera, komplimenti su važni ovim osobama i oni žele da njihovi partneri stalno slave njihovu vezu i njihov odnos. Često ponavljajte partneru koliko ga volite, davajte mu komplimente i koristite velike riječi za opis partnera i vašeg odnosa.

Pokloni

Nebitno radi li se o skupom komadu nakita ili čokoladi darovatelji vole iznenaditi svoga partnera i obasipati ga sitnicama. Ako prepoznajete svoga partnera, današnje društvo je opsjednuto darovanjem i poklonima tako da se zaboravlja njihova prava poruka, što osobe iz ove grupe još uvijek prepoznaju. Zato nemojte čekati posebne prilike, puno malih poklona, sitnica pomoći će da pokažete partneru kako vam je poseban i koliko ga volite.

Puno ljudi će iz prve prepoznati njihov osnovni jezik ljubavi.

U konfliktnim vremenima, jezik ljubavi, odnosno pojedine njegove riječi mogu biti toliko maskirane i skrivene jer partner pretpostavlja da je otvoren razgovor nemoguć. Zto bi ste trebali s partnerom u takvim situacijama razgovarati što otvorenije, ali na njegovom jeziku.

Želite li zaista učiniti da se partner osjeća voljeno pokušajte mu dati ono što njemu treba, a ne ono što biste vi željeli dobiti.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)