Današnja pravila prekida veze

horoscope guru

Društvene mreže, od kojih su trenutno najpopularnije Facebook i Twitter, nose sa sobom i nova pravila ponašanja nakon prekida veze jer, budimo realni, društvene mreže su sve više dio naših života.

Mnogi kažu da si zaista u vezi tek kad to službeno obznaniš na svojem Facebook statusu. Vas dvoje ste si odjednom face-frendovi; tvoji frendovi postaju njegovi/njeni frendovi i obrnuto; ostavljate si komentare na sve statuse i objave i cijeli “community” zna da ste zajedno. Ali onda veza pukne…

I bez obzira na razlog prekida, kao što “očistite” svoj offline život od partnerove pristunosti, isto bi trebali napraviti i u online svijetu. Uz slijedeći navedenih 5 pravila ponašanja, prekid će biti manje bolno iskustvo:

1. Maknite partnera sa liste prijatelja – čak i ako ćete u nekoj budućnosti ostati prijatelji, period nakon prekida u kojem su emocije i dalje uzburkane najbolje je provesti izvan konstantnog uvida u partnerov život. Priznajte sami sebi, čak i ako ste vi bili ta/j koja/i je prekinula/o, ne želite vidjeti partnerov status u kojem piše kako se u subotu razvalio i mrak zabavljao…

2. Ne pišite o prekidu na društvenim mrežama – bez obzira da li ste vi prekinuli ili ste bili ostavljeni, pa ste povrijeđeni, taman da je i najveći gad/ura na svijetu, nemojte o tome pisati na društvenim mrežama. Ne iznosite prljavo rublje u javnost jer to govori više lošeg o vama, nego o bivšem partneru.

3. Nemojte očekivati da cijela mreža bira – to što ste vi maknuli bivšeg partnera sa liste prijatelja, ne znači da to moraju napraviti i svi vaši prijatelji, odnosno, ne očekujte od svih prijatelja da biraju između vas i bivšeg partnera. Takvo nešto možete očekivati samo od najboljih prijatelja s kojima se družite i u privatnom životu, ali i tu ovisi od situacije do situacije pa dopustite prijateljima da na temelju određene situacije sami donesu tu odluku.

4. Ne upuštajte se u online rasprave – rečenice koje su nam napisane na ekranu, bez popratnog zvuka/slike, često mogu biti krivo protumačene ili izazvati u nama bijes koji je možda čak i neopravdan. Komentiranje u trenutku bijesa lako može dovesti do rasprave pune bolnih uvreda i prostota koje neće ostaviti lijepu sliku ni o vama, ni o partneru, a samo će donijeti još više boli.

5. Promjenite sve lozinke – velika je šansa, pogotovo ako ste bili u dužoj vezi, da vaš  bivšipartner zna neke ili sve vaše lozinke za pristup mailu ili društvenim mrežama. Odmah nakon prekida ih promjenite. Zadnje što vam treba je ljubomorni partner koji kontrolira svu vašu komunikaciju.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)