Da li ste pronašli srodnu dušu

horoscope guru

srodna duša

Pojam srodne duše ima različito značenje. Mi smo multidimenzionalna bića sa dušom koja ima iskustva, koja je proživjela mnoge realnosti u isto vrjeme. Ako smo evoluirali iz istog izvora, postavši od istog kreatora, možemo reći da smo srodne duše iz kojrena.

Srodna duša je ječ koja se koristi da opiše nekog prema kome osjećamo duboku naklonost, prijateljstvo, ljubav, intimnost, seksualnost, kompatibilnost. Srodne duše mogu da imaju različite odnose, da budu u različitim vezama. Oni mogu biti prijatelji, saradnici, učitelji, bilo ko, ko na određeni način ima uticaj na naš život. Oni igraju emocionalnu, spiritualnu, psihičku, mentalnu igru neke nove dimenzije sa nama. Oni mogu da utiču na jednu vezu na pozitivan ili negativan način u zavisnosti od emocionalnog stanja. Svaka osoba koja je u vašoj porodici, familiji, je u stvari vaša srodna duša. Neko pored koga osećamo bliskost i imamo doživljaj da smo na istoj frekvenciji. Nebitno da li je u pitanju ljubavni odnos ili samo prijateljstvo, neke veze izgledaju dublje nego ostale, kao da su oduvek zajedno. Ponekad je to samo tren, a onda kao da se poznajete čitavog života, ali uvek je prepoznatljivo, možda neopisivo lepo ili jezivo. Da li ste vi i ona druga osoba povezani kroz vreme i prostor? Da li se znate od ranije?Srodna duša

Uradite ovaj test i saznajte. Test nema rešenje, sami ćete znati da li ste, ili niste, srodne duše kada pročitate pitanja i na većinu njih odgovorite sa da.

– Kada ste se prvi put sreli da li ste imali doživljaj da se već znate?Srodna duša
– Da li ste vrlo brzo postali bliski i osećali da ne postoje prepreke u vašoj komunikaciji?
– Kada pričate o svojim životima da li razgovor postaje vrlo dubok?
– Da li ponekad zaboravite kako ste se upoznali ili postali bliski?
– Da li ste se zbližili kada ste oboje ili jedno od vas prolazili kroz teške životne situacije?
– Kada ste u svađi da li se brzo pomirite, i/ili bez reči?
– Da li jedno drugom završavate rečenice?
– Da li možete da komunicirate bez reči, kao na primer kada ste na žurci da li znate kada je onaj drugi spreman da krene, a bez reči ili govora tela?
– Da li oboje reagujete u istoj situaciji na isti način?
– Da li imate osećaj da oboje delite iskustva koja zapravo niste doživeli?
– Kada je jedno od vas povređeno ili uznemireno da li onaj drugi to instinktivno zna?
– Da li ste nekada u isto vreme sanjali jedno drugo?
– Da li imate iracionalni strah da ćete izgubiti onog drugog?
– Da li drugi ljudi primećuju i komentarišu vašu bliskost?
– Da li se poznajete duže vreme, više od polovine svog života ili imate takav utisak?
– Da li imate neobična interesovanja ili sposobnosti, kao na primer da volite crvene pistaće ili da imate sposobnost da izgovarate reči unazad – neke posebnosti koje ste imali i pre nego što ste se sreli?
– Da li postoji nešto u očima onog drugog što vam se čini poznato?Srodna duša
– Ako onaj drugi ima nadimak da li imate osećaj da je to i vaš nadimak od prvog trenutka kada ste ga izgovorili?
– Da li ste na prvom susretu privukli jedno drugo iz razloga kojih se sada ne sećate?Srodna duša
– Da li oboje mislite da ste srodne duše?

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)