Životna sila

horoscope guru

zivotna sila

DOP tehnika (dopusti , otpusti , prepusti)

Dopuštanje je sama srž učenja,životna sila,ono je božanski način življenja .Učenje o ljubavi i je drugo temeljno učenje a polazi od toga da je ljubav zapravo rad i djelovanje.Dopuštanje je potrebno zato što su ego i um zavladali našim životom.Previše planiramo, sudimo, mislimo, kalkuliramo i ne želimo učiniti nešto ukoliko ne dobivamo nešto zauzvrat. Bila bi katastrofa ako bi takvo stanje vladalo u prirodi .Zamislite da Sunce kaže: Evo koliko dugo već sijam a kada mi je neko zahvalio?Kada se neko skoro obratio Suncu i rekao: Hvala ti na svjetlu i toplini?Malo ljudi,možemo ih na prste nabrojati.Sunce bi slobodno moglo bojktovati ali ono to ne radi jer živi u skladu i zna da njegovo djelovanje nije zavisno od toga hoće li to neko cijeniti.Njegova dužnost je da sija,bez obzira na to tko će biti zahvalan a ko ne .

Naš um i ego su se odvojili od prirodnih procesa i mi moramo naučiti kako da dopustimo životu da teči,život je rijeka  i on teče, i sve što trebate učiniti je da dopustimo toj reci da nas nosi i da nam donosi sve.Reka sve donosi bićima koja su u njoj i rijeka nosi sve prema Oceanu.Sve rijeke završe u Oceanu.Svaki naš život će završiti u Oceanu života u čistoj Svjesnosti. Ako se ti boriš s tom rijekom i plivaš suprotno njenom toku,bogme ćeš se jako umoriti.

Vi imate pravo izbora  to je vrhovno pravo svakog čovjeka.I ako bi vam bilo oduzeto pravo birati,nestala bi svrha svemira.Što će nam svemir ako ne možemo birati u njemu? Svjesnost je svijest o svijesti.Kada si svjestan ti si svjestan vlastite svijesti,svoga tijela,svoga uma i emocija,svjestan si svoga duha.Svjestan si što se događa u tijelu,koje informacije dobijaš putem bolesti,putem ozljeda,svjestan si šta ti govore emocije svojim prisustvom,svjestan si svojih misli i kako one djeluju na kreaciju svega u tvom životu.I svjestan si kako razine svijesti i razine duha određuju šta će ti se događati u životu i kako ćeš proživljavati ono što ti se događa.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)