Sadašnji trenutak

horoscope guru

Zašto sanjamo

Sva materijalna dobra na ovom svijetu nemaju  puno smisla ukoliko u nama ostavljaju nezadovoljstvo i prazninu.

Kada je tvoj život? Kada to mi u stvari živimo? Naš um vodi nas u prošlost, prisjeća se povreda i nepravda i žali zbog njih ili se vraća u lijepe trenutke naše prošlosti. S druge strane u našoj glavi prepuni smo planova i brige da li će se uspjeti sve ostvariti. Hoćemo li moći platiti račune, upisati se fakultet, proći ispit, naći posao i tako u nedogled. Međutim jedini trenutak kada mi možemo živjeti svoj život je sadašnji trenutak. To je jedini trenutak koji mi istinski živimo i, ukoliko naša pažnja nije na njemu, naš život prolazi dalje bez nas. Samo u sadašnjem trenutku možemo biti sretni, slaviti, voljeti…

Mi se često poistovjećujemo sa našim materijalnim oblikom, s našim mislima, s našim egom… Međutim, istinska priroda ne može biti nešto što se stalno mijenja niti misli koje putuju, niti emocije koje se stalno mijenjaju, niti promjenjivi stavovi.

Duhovna potraga najčešće upravo počinje pitanjem o smislu. Kada realno pogledamo, cilj našeg života kojem se svakodnevno neumoljivo približavamo, je smrt. Ona nas sve čeka i nikako se ne čini kao pravi odgovor na traženje smisla. Pitanje o smislu je pitanje ‘kako’?  Odgovor na to pitanje dobro je potražiti kod nekog tko je prošao cijeli put do potpune svjesnosti.

Put prema vlastitoj duši, bitku, postojanju, je put prema unutra. Svjesnost ili pažnja je kvaliteta našeg bitka. Potpuna svijest znači i stapanje sa vlastitom dušom, s Bogom, Kreacijom – prosvjetljenje. Upravo ta kreacija vibrira u određenom ritmu. Dan, noć, godišnja doba, svjetlo, tama… Kako bi postali jedno s tom Kreacijom, moramo naučiti tajni ritam kreacije.

Sudarshan KriyaRitam života

Sudarshan Kriya je napredna tehnika disanja koja je nastala nakon 10 dana šutnje i  meditacije prosvijetljenog mudraca Sri Sri Ravi Shankara. Radi se o tehnici  koja daje ispravan uvid o našoj pravoj prirodi i vraća nas u stanje ljubavi, sreće i blaženstva – u našu istinsku prirodu.  Kakvu god novu vještinu ili znanje želimo unijeti u svoj život potreban nam je vodič. Čitamo knjige o prehrani, upisujemo tečajeve plesa, slikanja, gitare, a isto tako i kada se radi o pitanju duhovnosti.
Sri Sri Ravi Shankar, prosvijetljeni duhovi učitelj osmislio je radionicu koja nam daje iskustvo našeg bitka. Radionica koja nas vodi na duboko putovanje prema našoj samoj srži postojanja koja se zove LJUBAV.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)