Podsvijest

horoscope guru

Nema dugo sam se našla u situaciji koja me zbunila, dovela u nedoumicu i uplašila. U razgovoru s kolegama na poslu shvatila sam da unaprijed znam što će netko od njih izgovoriti, što ću ja odgovoriti i kakve će posljedice tog razgovora biti. Nisam mogla promijeniti ništa od toga, ali znala sam do posljednje riječi kako će teći razgovor. Neugoda je bila tim veća što sam znala da će razgovor biti neugodan, da će dovesti do povišenih tonova i svađe. Ali jednostavno, ništa nisam mogla promijeniti nego biti zgrožena onim što znam.

Jeste li ikada doživjeli tako nešto? Ne uvijek u negativnom smislu, ali baš tako da znate što, kada i gdje će se dogoditi nešto? Jeste li se uplašili, nasmijali? Pitali se: otkud mi je to poznato?

Takav doživljaj se zove “deja vu”. Ili , već viđeno. Vjerujem da se većina ljudi susrela s tim, ali malo tko ima objašnjenje odakle zna nešto što će se dogoditi. Nešto što je vidio već kao što gledamo reprize filmova. Neugodan osjećaj. Tim više što ne možemo utjecati da se neke stvari promijene.

Dugo vremena ovaj se jeziv osjet pripisivao svačemu, od paranormalnih smetnji do neuroloških poremećaja. Međutim, posljednjih godina, kako se sve više znanstvenika počelo baviti tim fenomenom, proširile su se brojne teorije o déjà vu-ju koje sugeriraju da se ne radi samo o zastoju u memorijskom sustavu našeg mozga. Pamćenje prepoznavanjem tip je pamćenja koji nam omogućava da shvatimo kako smo ono što trenutno doživljavamo već bili doživjeli prije, kao primjerice kad prepoznamo prijatelja na ulici ili čujemo poznatu pjesmu na radiju. Primjerice, vidimo poznatog čovjeka u trgovini, no jednostavno se ne možemo sjetiti odakle ga znamo. Za déjà vu se vjeruje da je primjer prepoznavanja temeljenog na upoznatosti – tijekom déjà vu-ja uvjereni smo da prepoznajemo situaciju, no nismo sigurni zašto. Jasno je jedino da takve poruke šalje naša podsvijest.

Podsvijest kod čovjeka je vrlo razvijen osjet, ali mi , ako ljudi, nismo istrenirani da ju vrednujemo i prepoznajemo ono što nam ta podsvjest želi reći. I déjà vu je poruka iz podsvjesti no malo tko će ju prihvatiti kao takvu.

Počnite razmišljati sa stajališta vječnih istina i životnih načela, zaboravite na strah, neznanje i praznovjerje. Ne dopustite drugima da razmišljaju umjesto vas. Sami birajte vlastite misli i donosite vlastite odluke.

Svaki čovjek je kapetan svoje duše (podsvijesti) i gospodar svoje sudbine. Ne zaboravite, posjedujete moć izbora. Izaberite život, ljubav, zdravlje i sreću.

Svaku činjenicu za koju svijest pretpostavi ili povjeruje da je istinita, podsvijest će usvojiti i sprovesti u djelo. Vjerujte u dobru sreću, ispravno djelovanje i čudo zvano – život.

Svijest je “čuvar vrata”, a njezin je osnovni zadatak spriječiti prodiranje lažnih utisaka do podsvijesti. Opredijelite se za vjerovanje u mogućnost pozitivnih događanja. Čovjekova je najveća moć sposobnost izbora. Izaberite sreću i izobilje.

Izjave i sugestije drugih nemaju moć da vam nanesu bol. Jedina snaga koja vas može povrijediti je vaš vlastiti složeni um, vaša autosugestija. Odlučite se odbaciti misli drugih i prihvatite isključivo vlastite pozitivne sugestije.

Vaš um nije zao, niti jedna prirodna sila to nije, sama po sebi zla, već se ponaša u skladu s načinom na koji je koristite.

Nikada ne recite: “Nisam u stanju to učiniti”. Nadmašite strah uz pomoć slijedeće rečenice: “Koristeći snagu svoje podsvijesti, u stanju sam učiniti sve na svijetu”.

Kad počnete živjeti po tom načelu, mnoge stvari za koje ste mislili da su neizvedive, postat će izvedive a život će vam se pojednostavniti.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)