Oči ogledalo duše

horoscope guru

 

Oči

 

Oči su ogledalo duše!Proučavatelji očiju kažu da se karakter čita iz položaja i boje očiju te iz načina gledanja. Možda ne vjeruješ u takve stvari, ali pogledaj malo dublje u nečije oči i saznaj o kakvom se karakteru radi. Ako ništa, bar ćete se zabaviti, ali i bolje upoznati boju, položaj i pogled svojih očiju!

Nesimetrične oči – oči ili nisu posve iste veličine ili nisu simetrično smještene. Ove osobe imaju jedinstven način razmišljanja. Stvari mogu vidjeti iz sasvim nove perspektive i zato vrlo često riješe nerješive probleme. Svojom improvizacijom često će te ostaviti bez teksta, a tvoje komentare će analizirati na sasvim neočekivane načine. U svom su pristupu posve nezamjenjivi.

Ukošene prema gore – ove osobe se veliki oportunisti, a pogotovo ako im i obrve prate liniju očiju. Manekenke Elle McPherson i Claudia Schiffer imaju ovakve oči. Osobe s takvim očima uvijek nađu načina da dobiju što žele.

Ukošene prema dolje – ako su oči ukošene prema dolje, osoba uvijek umanjuje svoja postignuća, gotovo nikada ne može reći ‘ne’ i vrlo često je u milosti i nemilosti drugih.

Simetričan razmak – oči su razmaknute jedno od drugoga za širinu jednog oka, to je idealna mjera, a osoba pravilno rasuđuje i ima racionalan pogled na svijet oko sebe.

Malo razmaknute – što su oči bliže jedno drugom, to je osoba koja ih ima plićih razmišljanja i pogleda na stvari. Također, vrlo je ovisna o obitelji i najčešće je treba doslovno gurnuti od sebe da bi razvila nezavisan život i mišljenje. Za sve ju je potrebno ohrabrivati te ima vrlo malo tolerancije za druge i lako se slomi pod stresom.

Vrlo razmaknute – što je razmak veći, to je osoba tolerantnija i širih pogleda na svijet. Vrlo često jasno pokazuju prijezir prema autoritetima. Postoji li napetost između tebe i ovakve osobe, izgladit ćeš ga nuđenjem alternativnih izbora te razumijevanjem. U školi i poslu im je potrebno mnogo mjesta za djelovanje i ne vole kad im netko stoji iznad glave kako bi mogli istraživati granice svoje kreativnosti. Ponekad imaju preširoko gledanje na stvari.

Duboko smještene oči – ove osobe imaju posesivnu i duboku, ali opet pronicljivu narav. Idealisti su i vrlo se često bave pisanjem i ostalim granama umjetnosti te filozofijom. Također, romantični su do svoje srži. Ovakve oči imaju Omar Shariff i Val Kilmer. Imaju pouzdano rasuđivanje, suosjećajni su i trezveni. Ima li osoba s duboko smještenim očima i uglatu ili okruglu bradu, objema nogama čvrsto stoji na tlu.

POGLED

Nemiran pogled – ako osoba ne može smiriti pogled i gledati te za vrijeme razgovora u oči, želi prikriti svoje ciljeve. Može se raditi i o sramežljivoj ili obeshrabrenoj osobi.

‘Pijani’ pogled – ima osoba koje izgledaju pijano i ako nisu popile nijednu jedinu kapljicu alkohola. Kapci su im spušteni, a bjeloočnice crvene. Ovakve osobe imaju snažan seksualni nagon, pogotovo ako su im usne pune i lagano otvorene. Osim toga, vrlo često se radi i o lijenim ljudima. U ovakvom pogledu se krije i potištenost te neuspjeh. Ne želiš li samo neobavezni flert – pobjegni od njih glavom bez obzira!

Hladan, prodoran pogled – često je praćen malim zjenicama, a radi se zaista o hladnoj osobi. Ako uz ovo još ima i šiljast nos i uglasto lice, radi se o osobi koja je vrlo nemilosrdna i u fizičkom i u mentalnom smislu. Radi se o nemilosrdnom stvoru!

BOJA

Tamnoplava – radi se o vrlo osjećajnom i nježnom biću, kojem je seksualnost jako bitna u životu.
Svijetloplava – ova osoba voli flert i zanimaju je površni životni užici.

Zelena – imaju mnogo energije i vrlo su inventivni i praktični. Trebat će ti mnogo vremena kako bi razumio spontanu i često svojevoljnu i upornu prirodu zelenookih ljudi. Genijalci vrlo često imaju zelene oči! S osobom sa zelenim očima htio-ne htio moraš izoštriti svoje intelektualne vještine.

Siva – osobe sa sivim očima vrlo su inteligentne i imaju bujnu maštu. One su uglađene i vrlo su izbirljive, bilo da se radi o hrani i piću bilo o prijateljima.

Crna – crne oči su vrlo rijetke i kad ih vidimo rijetko mogu proći neopaženo. Imaju jaku osobnost i svoje stavove iznose otvoreno i jasno, bez uvijanja, bez dlake na jeziku. Imaš li crnookog frenda, već si shvatio da ti koža mora što prije odebljati da bi postao imun na sve njegove opaske.

Smeđa – radi se o prijateljski nastrojenoj osobi. Često nisu baš pričljive pa ostavljaju rezerviran dojam, ali kad ih jednom bolje upoznaš, želiš ih zauvijek imati uza se!

Promjenljiva šarenica – ovaj pojam označava pojavu kad se u šarenici vidi bjelina koja se nalazi ispod nje. Ovakve oči ima Michael Jackson te ih je imala princeza Diana. Radi se o osobi u čijoj se unutrašnjosti događaju jake turbulencije i koja je u velikoj suprotnosti sa svijetom. Po prirodi su duhovni, teško ih je zadovoljiti i razumjeti te imaju velika očekivanja od drugih. I Martin Luther King te Abraham Lincoln su imali ovakve oči.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)