Muškarci vole prirodan izgled

horoscope guru

Načini na koji polovi doživljavaju ljepotu potpuno razlikuju, pa dok su ženama crveni ruž i umjetne trepavice seksi, muškarci se gnušaju toga. Ako mislite da muškarac ne primjećuje da li su vaše noge svježe izdepilirane, kako mirišete i kako ste se našminkale, varate se. To što ste vi utrošile sate svog slobodnog vremena na feniranje i šminkanje kako bi vam kosa izgledala kao da je bila pod presom, a lice poput slikarskog platna, to nikako nije garant da ćete ga očarati, naprotiv.

Istraživanja pokazuju da percepcija onoga što je ženama ljepo doista odudara od onoga što jači spol smatra privlačnim. Muškarci raznih godišta, koji su ocjenjivali fotografije različitih ženskih osoba na jednom američkom sajtu, složili su se koji su to “bjuti” trikovi koji pale kod njih.

Umjereno namirisane

Ako idete na sastanak s dečkom koji vam se sviđa i želite on poslije cijele noći misli na vas, znajte da to nećete postići oblakom parfema oko svoje glave. Na prvom sastanku ne treba pretjerivati ni sa čim, pa ni s mirisima. Za muškarce je pretjerano naparfimirana žena neprivlačna. Oni ne žele da pored vas imaju osjećaj da su upravo izašli iz parfumerije, već žele vaš miris osjete tek kada se nagnu da vam nešto šapnu.

Prirodna boja usana

Šminkeri smatraju da je vječita maksima o tome da crveni ruž mami na “slatki grijeh” zapravo ženska zabluda i da su krvcrvene usne na ženskom licu muškarcima odbojne. Jarke boje ruževa, ali i teksture kojom oni sijaju, muškarcima nisu nimalo privlačne. Kada pomisle da na njega moraju priljube svoje usne, a poslije još i da ih očiste od razmazanog karmina, njihova volja pada u vodu. Oni, ipak, preferiraju prirodni “no make up” izgled, jer se tako manje muče prilikom ljubljenja. Dakle, izbacite crvene, ružičaste, purpurne i ostale tamne ruževe i znajte da u obzir dolaze samo prirodni, svijetli stikovi.

Prirodne trepavice

Ovo treba odmah usvojite – napravu zvanu umjetne trepavice muškarci smatraju apsurdnom! Oni jednostavno ne shvaćaju da umjetne trepavice većini žena daje dodatno samopouzdanje jer prekriva nedostatke koje, inače, samo ona vidi. Za muški spol ovaj dodatak je prije sprava koja bi se mogla upotrijebiti za maskenbal i koja im nije nimalo privlačna. Ako mu namignete “lepezom” od umjetnih trepavica, on će vas odmah svrstati u skupinu žena koje se previše trude oko svog izgleda i čijeg se jutarnjeg “luka” muškarci najviše plaše. Takav profil žene kod njih automatski otpada.

Glatka koža

Da biste ostavili dobar dojam na muškarca morate voditi računa o koži svog tijela. Naime, većina muškaraca slaže se u ocjeni da za njih ne postoji bolji osjećaj od onog kada miluju svilenkastu, njegovanu žensku kožu. Kada ga žena seksualno privuče, muškarac se odmah zapita: “Kakvo joj je tijelo ispod odjeće?”, “Da li joj je koža glatka?” … Muškarci tvrde da ne postoji ništa odbojnije od toga nego kad je koža hrapava ili neizdepilirana.

Zadimljeni pogled

Istraživanje je pokazalo da većina muškaraca voli žene s malo ili nimalo šminke, ali i to da svi do jednog obožavaju čuveni “Smouki ajz” pogled! Ovakav način šminkanja, koji podrazumijeva sjenčanje sa efektom zadimljenosti, daje mističnost ženskom pogledu, koja je muškarcima neodoljiva. Žene od njih najviše komplimenata dobivaju upravo kada su ovako našminkane.

Raspuštena kosa

Kada imate nonšalantno raspuštenu i blago razbarušenu kosu, tada ste muškarcima najljepše. Nije da oni ne cijene trud uložen u feniranje vaše frizure, ali za njih je to ipak gubljenje vremena. Isto tako, jači spol uvijek prije glasa za prirodnu boju kose, ali ako se već godinama farbate, onda se bar potrudite da oblik i forma vaše kose izgledaju prirodno.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)