Muškarci i njihove druge ljubavi

horoscope guru

 

Njegovi prijatelji s kojima pije pivo i gleda utakmice, majka koja ga stalno naziva i pita je li sve u redu, njegovi poslovni kolege koji ga odvlače na večere i razne team buildinge sigurno su često mnogim ženama digli živce. Mnoge ne znaju kako bi se nosile s tim ostalim ‘ljubavima’ svoga partnera
Umjesto da ih ignorirate ili, što je još gore, da ih pokušavate eliminirati, naučite kako se nositi s konkurencijom.

Prijatelji
Muškarci ne mogu bez svojih prijatelja i to je tako. Pa ni vi se vjerojatno ne biste odrekli svojih prijateljica. Nemojte zaboraviti da druženje s prijateljima ne znači da je odbacio vas. Nemojte mu postavljati uvjete i zabrane kada se želi s njima vidjeti jer bi ga to moglo samo odgurnuti od vas. Priključite im se ponekad i pokušajte zavoljeti stvari koje oni vole. Ako vole roštilj, organizirajte zajednički piknik.
No ako ih stvarno ne možete smisliti, primijenite tehniku koju ste već iskušali na kolegama s posla koji vam nisu baš dragi.
Kada ste sami, podsjetite ga na to kako ste divni i koliko mu značite. Intimni trenuci koje dijelite dok zajednički kuhate večeru ili zagrljeni gledate omiljeni film samo su vaši i na tom mjestu ne može vas zamijeniti nijedan prijatelj.

Sport

Tražiti muškarca da se odrekne sporta gotovo je opasno kao tražiti nekoga da se odrekne religije. Sport je za muškarce rekreacija, adrenalin, kompetitivni element tako važan u njihovim životima. Sport je jedan od načina na koji izražavaju svoju muškost. Kada vaš dragi želi gledati važnu utakmicu ili ima dogovoren nogomet s dečkima, otiđite na kavu s prijateljicama, izađite van ili čitajte knjigu. Umjesto da sjedite kod kuće i ljutite se jer vas ne primjećuje, kvalitetno provedite vrijeme. Ako se pak doslovno ne odvaja od sportskih kanala, probajte mu uzvratiti sličnom taktikom. Kada shvati kako je to kada vi samo gledate televiziju, možda će i on malo smanjiti svoju strast za praćenjem svih sportskih događaja.

Njegova mama
Majke imaju ogroman utjecaj na svoje sinove. Nemojte tražiti od njega da s njom provodi manje vremena. Imajte na umu da ona na vas gleda kao na svojevrsnu prijetnju. Pokušajte je razumjeti i približiti joj se. Uključite je u obiteljske proslave i pozovite je na svoj rođendan. Uvidjet će da joj niste prijetnja i da ne pokušavate stati između nje i sina. Neka se osjeća uključeno i korisno. Uzmite njezin recept za kolače koje vaš dragi obožava.
No kako neke majke ipak znaju pretjerati, odredite granicu. Nedjeljni ručak i rođendani mogli bi biti zajednička druženja s kojima će svi biti zadovoljni.

Kolege s posla
Pokušajte shvatiti njegove kolege i dinamiku posla kako ne biste stalno bili nezadovoljni jer previše radi. Osim toga, kada upoznate ljude i način rada, možete mu biti velika podrška kada je pod stresom. No najbolji način da mu odagnate misli s poslovnih briga jest bijeg od posla. Ukoliko ste u mogućnosti, rezervirajte vikend samo za vas dvoje.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)