Moje iskustvo s tarot linijom

Prije nekoliko godina činilo mi se da mi je život u rasulu. Posao je postao upitan, zdravlje me napuštalo uslijed stresa, a i u pomanjkanju novca u obitelji je dolazilo do konstantnih svađa i nesuglasica.

Nisam vidjela izlaz iz svega toga, tonula sam polako ali sigurno u depresiju i nisam vidjela, kako to volimo reći, svjetlo na kraju tunela. Ujutro, poslije buđenja nisam znala je li da ustanem, ili da odustanem. Otišlo je toliko daleko da sam najiskrenije razmišljala da okončam muku na način da jednostavno pobjegnem od svega. U ništavilo.

 

Slučajno sam pročitala oglas u nekim novinama. Govorili su da pomažu, da vide, da mogu uputiti u rješavanje problema. Nisam vjerovala i samo sam odmahnula rukom. Ali, neki glasić u glavi mi je stalno govorio: pa probaj. Nemaš što izgubiti osim onih kuna koje ćeš uložiti u poruku. A to nije ni više ni manje nego što gubiš svaki dan a da i ne znaš kako i gdje.

Prvi SMS koji sam poslala je bio onako, sramežljiv. Bojala sam se da netko od mojih ukućana ne primjeti što radim, jer znam da bih izazvala podsmjeh i priču o suludosti napravljenog. Za odgovor sam dobila pristojan pozdrav i naputak što da radim dalje. Otišao je i drugi SMS. Izabrala sam Barbaru, majstoricu tarota, kako je pisalo. Nisam znala što je tarot osim po pričanju kolegica s posla, i iskreno, nisam vjerovala u to. Ali kad sam se bacila u rijeku, morala sam zaplivati. Povratni SMS je zatražio moje podatke…i priča je krenula. Nakon nekoliko poruka ostala sam zatečena nekim stvarima koje mi je Barbara rekla o meni, mom psihičkom i fizičkom stanju, mojim financijama. Bez da sam joj ja dala bilo kakve naznake. I onda je rekla nešto što me trgnulo, nagnalo na to da shvatim ozbiljno ono što mi je dolazilo u porukama: pobrinite se za svoje zdravlje najprije. Nisam razumjela poruku odmah, ali kad sam počela razmišljati o tome, svhatila sam da sam svaki dan sve umornija, da loše spavam, da na posao odlazim premorena a vraćam se još premorenija, da ne jedem…I shvatila sam što su mi karte govorile: prvo zdravlje, a onda redom.

Ukratko, posjetom liječniku ustanovljeno je da imam probleme sa štitnjačom. Uz redovne kontrole i uzimanje terapije, hormoni su se ustalili a ja sam počela funkcionirati sve bolje. Realnije sagledavati situaciju i shvatila da se moram sama pobrinuti za sebe, jer to nitko umjesto mene neče učiniti. Slijedeće što mi je Barbara rekla bilo je da pokušam pronaći drugi posao jer ovaj neće još dugo opstati. To sam i sama uviđala i počela sam se aktivnije baviti traženjem novog posla. Nije bilo lako, ali nisam odustajala jer karte su rekle da posao postoji i da me čeka, samo moram biti uporna. Nakon dva mjeseca pronašla sam taj posao i shvatila da je to ono što želim raditi cijeli život. Bio je na određeno vrijeme ali s mogućnošću zaposlenja za stalno. I to su karte previdjele. Kada sam riješila ta dva velika problema i problemi u obitelji su počeli jenjavati i stvari su se sredile.

Sve to me je toliko zaintrigiralo da sam i sama počela učiti razne tehnike predviđanja, od tarot karata, viska, ciganskih karata, čitanja snova, i vidjela sam da tu nema laži, nego da svaka tehnika ima svoje prednosti odnosno, svaka je specifična ali svaka pokazuje budućnost točno onakvom kakva će biti. Izvještila sam se u kartama i sad vrlo rado svojim dragima pogledam u karte kad ih muče neke nedoumice i uživam u tome kad dobijem povratnu informaciju da je ono što sam rekla upravo tako i bilo.

Ponekad je potrebno da te netko uputi na pravi put, da ti pokaže rukom smjer u kojem treba krenuti. Jer mi, ljudi, smo skloni tome da previdimo ono što je najbitnije i trošimo energiju na stvari koje će se poslije riješiti same od sebe.

Dakle, ako vam ikada zatreba pomoć, ako se dvoumite što učiniti, potražite pomoć onih koji to mogu vidjeti prije nego se dogodi. Nije važno kojom metodom, nije važno kako, ali reći će vam što će se dogoditi ako napravite ovako ili onako, a na vama uvijek ostaje da birate krajnji put kojim ćete doći do cilja.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)