Lak i brz način uklanjanja celulita

horoscope guru

Ljeto je u jeku. Iznenada stiže nevjerojatan poziv za odmor na moru, niste očekivali, niste planirali, niste spremni a posebno niste spremni za plažu. Šta za bolji izgled i uklanjanje ili bar smanjenje celulita može brzo učiniti?

1) Gipsane bermude.

Svi koji su probali ovu metodi znaju da jednim tretmanom mogu skinuti cijeli konfekcijiski broj. Malo teži oblici celulita zahtijevaju više vremena, ali su “gipsane bermude” neprevaziđene u očiglednim efektima. Poslije dvije faze nanošenja losiona, krema i preparata koji sadrže silicij magnezij, bakar i željezo slijedi primjena oligomaske. Smjesa se stavlja isključivo preko kompresa kojima se bandažiraju tretirani dijelovi (uobičajeno noge od koljena do pupka) i to sa obje strane tijela. Tijelo se prekriva folijom da maska djeluje 45 minuta. U tom intervalu očvrsne i jednostavno se skine. Poželjno je ne tuširati se najmanje četiri sata nakon tretmana.

2) Tretman sa algama.

Alge sadže proteine visoke biološke vrijednosti, šećere, biljne masti. Zahvaljujući visokoj razini oligoelemenata odlične su u tretmanima celulita iu borbi protiv pretilosti. U tretmanu sa algama prvo se primjenjuje čistač pripremiti tijelo za što bolji prijem sastojaka u sljedeće dvije faze.Potom se nanosi masa koja potiče eliminaciju rožastih dijelova i nečistoća epiderme. Kompleks esencijalnih ulja pročišćava kožu i daje dojam glatkoće. Može koristiti izdvojeno kao piling. Potom se na tijelo, u trećoj fazi, poslije pripreme nanose same alge.Vrsta zavisi od problema od problema na koži, vrsti celulita, pretilosti … Poslije algi nanosi se losion koji vraća u ravnotežu. Zahvaljujući biljnom glicerinu i faktorima hidratacije potiče proces vlaženja kože.

3) Hekura ili bomba tretman.

Ova metoda karakteristična je po primjeni termo i krio gela. Prvi se nanosi na dijelove zahvaćene celulitom i masnim naslagama, a krio na mjesta s izraženim venama, kapilarama i opuštenom kožom. Elastičnim zavojima se bandažiraju tretirani dijelovi što potiče efekt drenaže. Hidra botank se nanosi natopljenom gazom preko zavoja. Tijelo se potom uvije u foliju i tako ostaje 30 minuta. Izaziva jak efekt “toplo-hladno”. Specifičnost ovom tretmanu daje biljka Andiroba iz šuma Amazonije koja ima moć razgradnje, hidratacije o tonifikacije. Izaziva dojam svježine i smirenosti. Poslije skidanja zavoja radi se drenaža suhim uljem. Može raditi na cijelom tijelu ili samo na dijelovima.

NAPOMENA Svi tretmani mogu napraviti u tri dana, ali dobili biste mnogo bolji rezultat ako bi se u dogovoru sa maserom napravio odgovarajući paket i raspored u skladu sa potrebama tijela.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)