Koje je boje vase ime?

horoscope guru

Plava boja

Ima širinu i stalno istražuje nešto novo. Vrlo je ekspanzivna! Dvije plave će biti dobri prijatelji i uživat u posjetima različitih, već poznatih mjesta u skupini svojih prijatelja. Ali, plava baš zbog toga nema dovoljno vremena da se upusti u stalnu vezu. Plava se kreće dobro poznatim putevima uz pomoć karte i kompasa, pa crvena i žuta koje stalno istražuju nešto novo mogu biti opterećujuće za plavu. Zelena isuviše ograničava plavu u bilo kakvoj vezi. Teget boja, koja umije da se približi ljudima na fini način, može biti idealan partner za zelenu. Obje boje dopuštaju jedna drugoj raditi ono što svaka od njih voli. Ljubičasta svojim misticizmom zbunjuje plavu. Ciklama je uvijek u financijskoj neslozi s plavom, jer plava ne voli da bilo tko kontrolira njezine financije. Zlatna kao humanitaristi može da plavoj, koja je dobar komunikator i ima govorničke sposobnosti, mogućnosti da se pokaže i dokaže.

Teget boja

Obožava ljubavne veze. Vrlo su društveni i osjetljivi na potrebe drugih, ali rijetko strastveni. Dvije teget mogu biti odlična podrška jedna drugoj u društvenom životu, a da istovremeno svaka ima svoju slobodu. Crvena nije za teget, jer je isuviše aktivna i remeti harmoniju koju teget voli. Narančastoj kod teget nedostaje strastvenost, ali joj odgovaraju osjećajnost i pažnja koju će joj teget pokloniti. Želje žute boje su za teget nerafinirane i proste. Zelena može biti jako dobar prijatelj sa teget ili to čak može i da preraste u vezu koja će se temeljiti više na prijateljskim odnosima. Plava otvara oči teget boji. Ljubičasta je isuviše fina za teget, povučena i uživa u nekom svom svijetu. Ciklama isuviše ograničava teget u materijalnom smislu. Zlatna i teget se slažu, jer teget cijeni i prihvaća humanitarizam zlatne.

Ljubičasta boja 

U većini slučajeva je sama. Voli učiti, ispituje svoj unutarnji svijet, razvija intuiciju … Zbog toga obitelj i prijatelji nisu toliko važni za ljubičastu. Ona se nikada ne osjeća usamljenom. Ako i traže partnera, oni ga idealiziraju, a ako se ne pokaže takvim kakvim su ga zamislili napuštaju vezu. Ova boja se može slagati sa bilo kojom bojom ako u njoj nađe ono što traži, a može se ne slaže ni s jednom drugom bojom, također ako ne nađe u toj boji ono što je zamislila. Ne uživljavaju se mnogo ni u harmonične, ni u disharmonične veze. Ljubičasta boja živi u svom vlastitom svijetu. U vezi sve ovisi od druge boje koja je sa ljubičastom … Zlatna boja i teget boja, koje su tolerantne, imaju razumijevanja za druge i najbolji su partneri za ljubičastu.

Ciklama boja 

Vrlo su posesivni, vođeni financijama. Ako dvije ciklame svoju energiju usmjere u istom pravcu, mogu postići nevjerojatne rezultate. Ali, ako dođe do nesuglasica, najvjerojatnije nikada više neće razgovarati. Ciklama boja hoće da pronađe partnera za cijeli život. Crvenu boju ciklama ne može obuzdati. Narančasta može joj biti dobar partner samo ako narančasta, emotivna i brižna, može podnijeti da se ciklama povremeno poigra njenim osjećajima. Žuta voli da izaziva štedljivu prirodu ciklame. Zelena može usreći ciklamu svojom stabilnošću, ali postojat nerazumijevanje za česte promjene ciklame, pa se ona zbog toga može osjećati zapostavljenom. Ekspanzivnost plave može biti isuviše skupa za ciklamu. Tolerantnost i društvenost teget boje može dobro se slaže s ciklamom. Ljubičasta je suviše daleko od realnog svijeta za ciklamu. Zlatna je isuviše zabrinuta time kako pomoći svijetu da bi se slagala s ciklamom.

Zlatna boja

Želi mir i prijateljstvo u cijelom svijetu. Traže partnera da ih podrži u tome, ali se ta veza najčešće završava tako što zlatna brine za svog partnera. Zlatna također može biti isuviše posvećena onome čime se bavi, pa nema vremena za partnera. Unatoč tome, mirna priroda zlatne boje privlači mnoge druge boje. Naročito crvena, narančasta i žuta vole biti makar povremeno blizu zlatne, da osjete njezinu smirenost prije nego što se vrate u svoj uzburkani svijet. Zelena i ciklama su isuviše ograničavajuće za društvenu i humanitarno nastrojenu zlatnu. Ljubičasta često nalazi idealnog partnera u zlatnoj boji i njenoj želji da spase svijet. Pošto i zlatnoj treba provesti dosta vremena sama, radeći na svojim idejama, to će i ljubičasta samim tim dobiti dosta vremena provesti sama sa sobom.

Kompatibilnost među bojama nije tako jednostavna kao što izgleda: ne možemo samo reći da se crvena ne slaže sa zelenom! Svatko od nas je jedinstven sklop čitave skupine boja. Možemo da pokušamo sa analizom boja vezanih za tri stadija u našem životu (rani, srednji i kasniji), pa da vidimo koliko smo kompatibilni s nekom drugom ličnošću. Da bismo to učinili potrebno je da nacrtamo krug i da na njemu napišemo brojeve od jedan do devet. Zatim ćemo sabrati brojeve u datumu rođenja. Taj broj obilježava boju s kojom ćemo raditi do 27. godine života. Onda ćemo sabrati brojeve u mjesecu rođenja i tako dobiti boju s kojom ćemo raditi od 27. do 56. godine života. I najzad, ako saberemo brojeve u godini rođenja dobićemo boju s kojom ćemo raditi od 56. godine do kraja života.Sada treba ova tri broja unijeti u krug koji smo nacrtali i dobićemo trokut – ako imamo tri različita broja ili crtu – ako su dva od ta tri ista ili samo točku – ako su sva tri broja ista. Po ovim tumačenjima nečiju prirodu možemo vidjeti već iz tog crteža: veliki trokut koji se raširio preko cijeloga kruga govori nam o širokogrudoj osobi koja će imati veoma lagan životni put. To je zato što takva osoba ima dobru ravnotežu između bazičnih boja i boja viših frekvencija. Ovakva ličnost će moći da se složi s velikim brojem ljudi.Neki od nas imaju samo mali trokut, a neki crtu ili točku, što znači da će te osobe naučiti svoj životni zadatak na teži način, jednostavno zato što ne postoji ravnoteža boja niskih i visokih vibracija.Kada nacrtati trokut ili crtu koja pripada vašim bojama, pa onda nacrtati trokut ili crtu koja pripada bojama vašeg partnera, vidjet ćete odmah koliko imate zajedničkog ovisno o tome kolika je površina gdje se trokuti prekrsti, da li je crta vašeg partnera stranica vašeg trokuta ili imate samo zajedničku točku … Isto možete napraviti i za svoje roditelje, djecu, braću i sestre saznati sa kim podijeliti najviše zajedničkog, a sa kim nemate možda baš ništa zajedničko – što ne znači da se ne možete slagati “, zaključuje naša sugovornica. Naravno, ovu igru boja i brojeva ne treba shvaćati doslovno već radije kao zanimljivost ili zabavu!

Primjer: 14. 09. 1947. = 5 9 3
01. 01. 1953 = 1 1 9
07. 10. 1984 = 7 1 4
07. 07. 1996 = 7 7 7

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)