Koja je boja tvoje sudbine?

horoscope guru

Započet od datuma, mjeseca i godine rođenja. Zašto smo se rodili baš tada? Nije slučajnost, jer baš taj datum nam daje kako zadatak koji trebamo naučiti, tako i oruđe kojim ćemo ga lakše naučiti, naravno uz neke prepreke i izazove koje moramo svladati. U svakom životu naša duša se obogaćuje novim saznanjima i dodaje jedan novi dio u puzzle svojih kvaliteta.

Što je boja zadatka?

Sada ćemo datum rođenja rastaviti u pojedinačne brojeve. Zbrajanjem pojedinačnih brojeva dobićemo broj koji označava zadatak koji trebamo naučiti. Onda ćemo u shemi brojeva i boja naći koju boju nosi taj broj. Uzmimo za primjer: 1. 12. 1938.

1 +1 +2 +1 +9 +3 +8 = 25
2 + 5 = 7 ljubičasta

Sedmica nosi vibraciju ljubičaste boje. Da li je možda baš to boja koju ne volite? A da vidimo koje talente ili oruđe ste dobili da biste lakše naučili vaš zadatak?

01 = 0 +1 = 1 crvena
12 = 1 +2 = 3 žuta
1938 = 1 +9 +3 +8 = 3 žuta

Rješavanje našeg zadatka je zapravo krajnji rezultat putovanja kroz život. Tijekom tog putovanja učimo različite stvari koje se odnose na boju našeg zadatka. Dan, mjesec i godina rođenja donose nam još tri različite boje kao pomoćna sredstva u savladavanju zadatka vezanog za boju koju on nosi. Tako ćemo u prvom dijelu života učiti uz pomoć boje koju nosi dan na koji smo se rodili – taj period je otprilike do 27. godine života. Nakon toga ćemo više učiti uz pomoć boje koju nosi mjesec u kome smo se rodili, sve negdje do 56. godine života i, najzad, u završnom razdoblju života najviše ćemo učiti uz pomoć boje koju nosi godina u kojoj smo se rodili.

Što je boja sudbine?

Zašto nosite baš to ime? Po babi ili dedi? Bilo je u modi kada ste se rodili? Sviđalo se kumi? A možda baš zato što vam je vibracija tog imena potrebna na vašem putu kroz život. Poređaćemo slova azbuke po brojevima i bojama, kako biste mogli pronaći sebe u svijetu boja.
Azbuka po bojama:

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B V G D Đ E Ž Z
I J K L LJ M N NJ O
P R S T Ć U F H C
Č DŽ Š

Kolona 1 (1-Č) – crvena
Kolona 2 (2-DŽ) – narančasta
Kolona 3 (3-Š) – žuta
Kolona 4 (4-T) – zelena
Kolona 5 (5-Ć) – plava
Kolona 6 (6-U) – teget
Kolona 7 (7-F) – ljubičasta
Kolona 8 (8-H) – ciklama
Kolona 9 (9-C) – zlatna

Što će se dogoditi ako se dio imena promijeni – npr. kada udate i prihvatite muževo prezime? Da li ste svoje prezime jednostavno promijenili ili ste svom prezimenu dodali muževo? Poslije udaje vaš sudbinski broj se mijenja! Nadimak se može računati kao ime ako vas jedino tako oslovljavaju. Zašto ne punim imenom, već nadimkom? A to je kod nas često! Ako imate više nadimaka i različiti ljudi vas zovu različitim nadimkom, onda vjerojatno pokazujete različite kvalitete svoje osobnosti prema različitim ljudima i oni u vama vide vibraciju različite boje.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)