Kako poboljšati život?

horoscope guru
Sreća
Sreća

Kako pojednostavniti život?

Stara nebeska podjela na 12 područja života i ovdje će sasvim dobro funkcionirati, pa ćemo vam prema njoj i dati par korisnih preporuka kako živjeti jednostavnije, a sretnije.

1. VAŠA OSOBNOST I PONAŠANJE

Prestanite stalno voditi brigu o svom izgledu. Budite ono što jeste i neka vam kriterij bude da se osjećate dobro u svojoj koži. Budite prirodni i ako u duši osjetite da nešto trebate napraviti, reći ili pokazati – napravite to bez previše razmišljanja, gotovo spontano.

2. VAŠE FINANCIJE I SUSTAV VRIJEDNOSTI

Ako imate ikakve dugove, što prije ih otplatite. Napravite svoju listu prioriteta i držite je se. Novac trošite na ono što vam je važno, a ostalo zanemarite. Ubrzo ćete uvidjeti koliko je suvišnih troškova bilo u vašem životu, kao i to kako vam neke stvari uopće nisu bile važne, a samo ste se zavaravali da jesu.

3. VAŠA BLIŽA OKOLINA I RODBINA, UČENJE, MEDIJI

Zanemarite tračeve i što tko misli. Ako ste vi prirodni i ponašate se u skladu sa onim što jeste, nema nikakvih razloga da ne budete iskreni, a onda će i drugi takvi postati prema vama. Oni pak koji to nisu u stanju otpast će sami od sebe. Ako imate brata ili sestru shvatite da vam je to najbliži rod za cijeli život i trudite se održavati dobre odnose. Oni koji uče, neka potpuno prihvate da im je to jedina garancija da će nešto postići u životu i da je taj ključ uvijek u njihovim rukama. Što se medija tiče, uvedite dan posta od njih. Barem jedan dan mjesečno provedite bez televizije, kompjutora, mobitela. Zašto? Zato da bi uvidjeli kako o njima niste ovisni i da napunite svoje baterije šetnjom kroz prirodu na svježem zraku.

4. VAŠ DOM, OBITELJ IZ KOJE POTIČETE

Ako imate neke brloge po stanu ili stvari koje dugo niste koristili, poklonite ih kome treba i oslobodite svoj prostor, a time i svoj duh. Budite dobri prema svojoj obitelji, a ako je netko baš konfliktna osoba, ne ulazite u jalove rasprave s njim (njom).

5. VAŠE LJUBAVI, ZABAVE, VAŠA DJECA

Ukoliko u vašem životu još nema one prave ljubavi, ne dramite zbog toga. Sve ima svoje vrijeme. Izlazite van bez pritiska da se to mora dogoditi. Možete se sasvim dobro provesti i u krugu dragih vam ljudi, a onda kad treba, doći će i ljubav. Volite svoju djecu i ono vrijeme koje imate za njih neka bude kvalitetno provedeno. Zaboravite umor.

6. VAŠ POSAO, KOLEGE, VAŠE ŽIVOTNE NAVIKE

Na poslu ne gubite vrijeme sa stvarima koje nisu dio vaše profesije. Budite usredotočeni i profesionalni, pa ćete biti i učinkoviti. Tad će ostati i dovoljno prostora za poneku šalu i dobre vibracije između vas i kolega. Surađujte s drugima. Vodite brigu o svom zdravlju poštujući svoje tijelo i njegujući duh, ali ne putem složenih kozmetičkih postupaka, nego tako da si priuštite ono što vam oduvijek godi. Šetajte, rekreirajte se, bavite se sportom, pročitajte dobru knjigu, opustite se uz lijepu glazbu.

7. VAŠ PARTNER, BRAK

Čak i kad ne provodite mnogo vremena zajedno, neka ti trenuci budu ugodni. Fokusirajte se na svoje i partnerove vrline, a mane zanemarite. Imajte na pameti da nitko nije savršen. Ne čačkajte tamo gdje ne treba. Volite i bit ćete voljeni.

8. VAŠA SPOSOBNOST MIJENJANJA, SEKS

Jačajte svoj duh sadržajima koji vas zanimaju. Slobodno istražujte. To se odnosi i na erotski život. Pri svemu tome uvijek budite ono što jeste i ne pretvarajte se.

9. VAŠI IDEALI, STUDIRANJE, DALJA PUTOVANJA

Ako ste zaboravili svoje ideale, podsjetite ih se. Nemojte ih napustiti. Vratite svoje snove u svoje misli. Slijedite ih onoliko koliko je moguće. Želite li se dodatno obrazovati, nikad nije kasno. Širite svoje horizonte. Bit ćete bogatiji kao osoba. Ako nemate dovoljno novca za destinacije koje ste oduvijek željeli posjetiti, istražite da li postoje neke jeftinije varijante putovanja. Iznenadit ćete se što ćete sve otkriti. Možete planirati i pomalo štedjeti.

10. VAŠA KARIJERA I STATUS U DRUŠTVU

Dajte sve od sebe da postignete nešto u karijeri, ali na putu do svog cilja, ne idite preko leševa. Pronalizirajte što je to što želite postići i zašto, te ako uvidite da u tome postoji i zrnce snobizma, mijenjajte što treba. Neka vaši ciljevi budu realni i primjereni vama i vašim talentima. Poštujte one koji su nešto postigli i učite od njih.

11. VAŠI PRIJATELJI I DRUŠTVO, PLODOVI RADA

Održavajte kontakte sa svojim prijateljima, ali ne na silu ili reda radi. Makar se i dugo ne čuli s nekim, neka glas ili susret bude iskren i ispunjavajući za oboje. Ako bude nekih koji su vas razočarali, ne razbijajte glavu previše o tome. Pustite neka to izblijedi s vremenom. Ako ste već nešto postigli u svom životu, naučite se opusiti i uživati u tom. Zaslužili ste. Otvorite priliku za razvoj svojih hobija. Uživajte i u njima.

12. VAŠA PODSVIJEST, TAJNE STVARI

Kad ulazite dublje u sebe, idite samo donde dokle se osjećate dobro. Svoje unutrašnje granice možete pomicati postepeno. Otkrivajte sebe unutrašnjom introspekcijom i imajte na pameti da ono što je neopipljivo zapravo pokreće svijet i materiju, pa je stoga možda još i važnije od ovog pojavnog svijeta. Zato se u mirnim trenucima pozabavite i tom temom. Proširit ćete svoju percepciju i ojačati intuiciju, a to je već malo viša razina mudrosti.

Sretna obitelj
Sretna obitelj

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)