Joga smijeha

joga osmijeh

Kineska medicina vjeruje kako postoji veza između vaših organa i emocija.Jednostavnim davanjem pozornosti organima i ispunjavanje zdravijom energijom kao što je osmjeh i disanje (više kisika i bolji protok krvi), možete otpustiti emocionalno smeće zahvaćeno u vašim tijelima.

Mnoge stare kulture koriste Unutarnji osmjeh kao iscjeljujuću i meditativnu praksu. Taoisti vjeruju kako je zadržavanje osmjeha na vašem licu i njegovo usmjeravanje prema unutra, vašim organima i unutarnjem tijelu, ključ za dobro zdravlje i dugoročnost. Osmjeh ispire lošu energiju, pa se preporuča raditi meditaciju na unutarnji osmjeh svakodnevno kao jednostavan način da umirite um i prizovete zdravlje. Tehnika je vrlo jednostavna. Osmjehnite se i zaista osjetite energiju osmjeha, a potom zamislite kako slati tu energiju u svaki vaš organ.

Polako i namjerno udišite energiju osmjeha u svaki vaš organ. Ostanite pri svakom organu barem 5 minuta kako bi dobio energiju osmjeha, prije nego li krenete na drugi organ. Isto tako, kao dodatna potpora organu, možete staviti ruku na njega dok udišete energiju osmjeha.

Smiješite se u organe i ispustite negativne emocije:

1. Smiješite se u jetru i ispustite ljutnju:
Smiješenje u jetru ne samo da pomaže u rastvaranju ljutnje i zamjeranja, već uvelike pomaže u procesu donošenja odluka. Dopustite si da oprostite, prihvatite i osjetite ljubaznost.

2. Smiješite se u bubrege i rastvorite strah
Dopustite si da se osjetite sigurno. Dišite u vaše bubrege, osjetite kako su postali mekani nakon otpuštanja straha i stresa.

3. Smiješite se u vaša pluća i rastvorite tugu i depresiju:
Ispunite pluća zrakom prilikom udaha i potpuno ih ispraznite prilikom izdaha. Dopustite svježem zraku da ispunit vaša pluća dok udišete energiju osmjeha. Osjetite kako se opuštaju i kako otpuštaju osjećaje tuge i depresije.

4. Smiješite se u trbuh i rastvorite tjeskobu:
Trbuh je mjesto gdje često držimo puno brige. Smiješenje u trbuh može vam uvelike pomoći da budete prisutni u sadašnjem trenutku i ispustite brigu i tjeskobu glede prošlosti i budućnosti. Nastavite udisati energiju osmjeha u trbuh dok ne bude u potpunosti opušten.
Opušteni osmjeh znači poboljšanu probavu, kao i to da ćete se osjećati mirnije.

5. Smiješite se u srce i rastvorite mržnju i nestrpljenje:
Smiješenje u srce može vam pomoći da transformirate okrutnost, povrijeđenost, mržnju i nestrpljenje. Ispunite svoje srce s radošću, ljubaznošću i suosjećanjem sa svakim ciklusom disanja.

6. Smiješite se u bilo koji dio tijela:
Možete uživati ​​kratku petominutnu pauzu osmjeha dišući u bilo koji dio vašega tijela koji je premoren ili pod stresom. Smiješite se u vaše oči ako su umorne. Smiješite se u vašu vilicu ako stišćete zube. Smiješite se u ramena ako su ukočena. Smiješite se u stopala ako su umorna. Osmjeh vas potiče da postanete mekši, da otpustite i poboljšate tijek energije.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)