I spavajući pokazujete osjećaje!

horoscope guru

Položaj u kojem spavate govori mnogo o vezi, a svaki položaj ima skrivenu poruku – dodirivanje tako može značiti nježnost, ali i posesivnost

Dok ste budni, možete se međusobno lagati, ako ste vješti, možete čak kontrolirati i govor tijela, no u snu položaj tijela će razotkriti koliko se uistinu međusobno volite. Nitko neće provesti čitavu večer grleći partnera na kojeg je ogorčen ili prema kojem je ravnodušan. Ako će i prebaciti ruku preko njegova/njena struka prije no što zaspi, nesvjesno će ju maknuti kad zaspi. Jer, iako su studije pokazale kako samostalno spavanje u krevetu pruža bolji odmor, za partnera nikad ne biste smjeli biti preumorni. Ljubav pobjeđuje sve pa tako i iscrpljenost poslije napornog radnog dana, a čak i nakon što se početna luda zaljubljenost malo ohladi, dvoje koji se vole naći će način da nježnosti izmjenjuju i u snu.

DODIRIVANJE – Dodir može značiti nježnost, ali i posesivnost. Ruka preko ramena pokazuje želju za kontrolom, a ruka oko struka poručuje: “Moj si”.
OKRENUTI LICEM – Čak i ako ste na razdvojeni, ne mora značiti da je ljubav umrla. Bježite od dragog, ali ako ste mu okrenuti licem, i dalje ga držite u “vidokrugu”.
POLOŽAJ ŽLICE – Oboje ležite na boku skvrčenih koljena pripijeni jedno uz drugo. Volite svog partnera toliko da mu čuvate leđa i uopće vam ne smeta što ste se odrekli svog životnog prostora i udobnosti. U položaju “žlice” spavaju i strastveni novopečeni ljubavnici, no njima su noge isprepletene, što signalizira neskrivenu požudu.
ISPREPLETENOST – Okrenuti ste licem jedno prema prema drugome i “spetljani” ste toliko da vas ni Houdini ne bi razdvojio. Time poručujete tri stvari: želju da se povežete i približite na svim razinama, potpunu predanost vezi i partneru, ali i želju da partner bude samo vaš. Zato ste ga obgrlili kako ne bi mogao pobjeći.
LEÐA UZ LEÐA – Svatko od vas želi prostora, no još ste uvijek u neprekidnom kontaktu. Možda se sramite seksualnosti, možda je strast splasnula, no i dalje ste nerazdvojni čak i kad ste leđima okrenuti jedno od drugoga. Nedostaje vam malo promjene.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)