Boja odjeće šalje poruke o nama

horoscope guru

Svaka boja odašilje određenu poruku, koja podsvjesno dopire do muškog uma i u njemu potiče stvaranje određenih osjećaja. Dečki tako ni ne znaju što ih je snašlo, tvrde znanstvenici, i polako padaju u mrežu koju je isplela snaga boja naše odjeće. Pa da vidimo…

PLAVA
Baby plava, kao i svjetloružičasta boja, podsvjesno odašilju poruku nevinosti, skromnosti i sramežljivosti. Te bi boje trebale navesti dečka da prema tebi bude strpljiv, nježan i posvećuje ti puno brige i pažnje.

BIJELA
Bijela odjeća predstavlja snažnu privlačnost i vrlo je atraktivna dečkima. Bijela boja simbolizira čistoću, jedinstvo, sigurnost, skromnost, a dečki je na curama doživljavaju kao simbol nježnosti, jednostavnosti i podatnosti. Ženske osobe odjevene u bijelo često za njih tako kao da prenose poruku: ‘Ispunit ću ti sve seksualne maštarije.’ Hm, sad je jasnije zašto neke muške fantazije uključuju dame u bijelom, poput medicinskih sestara ili sobarica!
Bijelo donje rublje na ženi u krevetu pak potiče muškarce na akciju, da preuzmu inicijativu.

CRNA
Crna je boja autoriteta i moći, kao i grijeha i čarobnjaštva. Crnom bojom cure odašilju dečkima poruku da su one glavne i da su preuzele inicijativu. Slično je i u krevetu.
Crna je zato također dečkima privlačna boja, na drukčiji način od bijele. Nije bez razloga uvijek IN jednostavna crna haljinica za večernje izlaske ili posebne prigode!

RUŽIČASTA
Uz crno i bijelo, ružičasto je opet priča za sebe. Ova će boja odjeće natjerati dečka da se iskreno zaljubi u curu, a muškarcima ta boja na ženama odašilje poruku da žele brak!
Želiš li nagnati dečka na malo više romantičnosti, najbolje je da nosiš svijetle nijanse ružičaste, plave, zelene i žute boje.

CRVENA
Crvena je boja strasti. Ubrzava otkucaje srca muškog roda – znaš onu, ‘žena u crvenom’! Ta boja potiče intenzivne osjećaje, želju za poljupcima i snažnu strast. Želiš li dečku na spoju povisiti dozu adrenalina u krvi i natjerati ga da za tebe napravi sve, izaberi crvenu odjeću.

BEŽ
I, konačno, jedva sasvim drukčija boja. Bež dečkima baš nije atraktivna boja. Ako već voliš tu boju, najbolje je da je kombiniraš s drugim bojama kako bi situacija bila zanimljivija.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)