Žad simbol čistoće i smirenosti, otpušta negativne misli

horoscope guru

žad

Žad je kristal koji simbolizira čistoću i smirenost. Predstavlja mudrost sažetu u spokoju mira. Ovaj kristal vezan je uz srčanu čakru povezan je uz ljubav.

Onoga tko ga nosi čuva od zla. Potiče zadovoljstvo samim sobom. Mentalno, on otpušta negativne misli i opušta um. Žad se od davnina smatra kraljevskim kamenom. Odgovara vibracijama planete Neptun i zato mnoge osobe rođene u nekom od vodenih znakova posebno privlači ovaj kristal.

Žad je poznato poludrago kamenje od kojih je najljepši zelenih boja. Poluobrađeni kristali napravljeni su u obliku privjeska s metalnom alkicom za lančiće, kožice ili sajlice. Možete naručiti samo kristal, bez metala. Kameni su dodjeljeni horoskopskim znakovima na temelju svog kemijskog sastava, boje, tvrdoće i značenja

Njega nalazimo u zelenoj boji, narančastojoj, bijeloj, plavoj, boji lavande, plavo zelenoj. Psihološki,  stabilizira ličnost i objedinjuje  um sa tijelom.Potiče zadovoljstvo samim sobom.Mentalno,  otpušta negativne misli i opušta um.Stimulira ideje i čini da poslovi izgledaju manje komplicirani.
Emotivno, kristal žad je “kamen snova”.Kada se stavi na čelo, donosi snove uvida.Pomaže oslobađanju emocija, posebno razdražljivosti.
Duhovno,  vas potiče da postanete ono što zaista jeste.Pomaže da prepoznate sebe kao duhovno biće.
Fizički,  je kamen koji pročišćava, pomaže čišćenju tijela, kao i organima eliminacije. Utiče na bubrege i nadbubrežne žlijezde.Potpomaže plodnost i porođaj.Djeluje na kukove i na slezenu.

Njemu nije potrebno čišćenje, zato se ovaj kamen naziva darom neba. Uvijek ostaje čist i odašilje nježne smirujuće vibracije. Idealan  je za meditaciju.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)