Tigrovo Oko Kristal Visokih Vibracija

horoscope guru

tigrovo oko

Tigrovo oko stvara stanje visoke vibracije jer kombinira Zemaljsku energiju sa energijom Sunca. Tigrovo oko podiže samopouzdanje daje nam da smo jači iznutra, i daje snagu za odlučnost. On će povećati vašu odlučnost kako bi postali uspješni u životu i u poslu. Pomaže nam da definiramo što stvarno želimo.

Pruža nam mir prilikom riješavanja problema i otklanja barijere. On eliminira negativne misli i unosi optimizam u naše živote. Donosi strpljenje kako bi prepoznali pravu priliku za ostvarivanje naših želja. To je jako bitno, jer nas ishitrene odluke mogu vratiti nekoliko koraka u nazad. Ovaj kristal  je odličan za ljude koji imaju ideje a nisu dobri u njihovoj realizaciji ili odustaju od njih zbog sumnje u svoje sposobnosti. On privlači novac i pomaže da ga zadržite. Koristi se i kod liječenja vida, grla i reproduktivnih organa. Koristan je i kod detoktizacije organizma i balansira krvni tlak.

Jedan od najboljih kristala, odličan je po zdravlje, antidepresiv je jer pojačava životnu energiju, a uz to je i kamen zaštite protiv crne magije, koji obično ne podnose osobe koje se bave istom, jer drugima daje psihičku sigurnost kojom bivaju slaba žrtva za manipulacije.

On nema Azbest u sebi, i potpuno je zdrav kristal, pun životne energije, stabilnosti za psihu, dobrog djelovanja na cijelu glavu, na žuč, na jetru itd.

Nošenje ovoga kristala preporučuje se na desnoj ruci ili kao privjesak, ali u kratkom vremenskom periodu.

Postoje određene boje Tigrovog oka. Tako plavo tigrovo oko djeluje opuštajuće i kontrolira stres. Usporava metabolizam, smiruje previše aktivan seksualni nagon i razgrađuje seksualne frustracije. Zlatno tigrovo oko potiče pažnju na detalje i upozorava na popustljivost. Podržava razum više od emocija. Zlatno tigrovo oko korisno je za poslovne ljude koji donose bitne odluke za bolju koncenrtaciju u odlukama. Crveno tigrovo oko pruža motivaciju, a u liječenju ubrzava spor metabolizam i seksualnu pasivnost.

Čisti se dva puta mjesečno pod mlazom vode, a suši se isključivo na suncu.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)