Selenit – kristal emocija i zaštitnik od loših energija

horoscope guru

selenit

 Selenit odličan je kristal za duhovne aktivnosti, donosi duboki mir  i zadovoljstvo duše. Izvrstan je  za meditaciju i spiritualni rad, nosi u sebi nebesku energiju. Kristal koji donosi bistrinu uma, štiti od loših vanjskih utjecaja, djeluje na emocije i smiruje. Selenit ima receptivnu energiju, pripada Mjesecu i ima element vode. Vjeruje se da Selenit nosi otisak svega što se dogodilo na planeti Zemlji.

Svojim svijetlim i prozirnim tonovima omogućava proniknut u srž problema, srediti nered i  riješiti probleme. To je prastari mineral i jedan od najmoćnijih kristala za nove vibracije na Zemlji. Ova vrsta selenita odlična je za stvaranje zaštitne energetske mreže oko kuće ili prostora u kojem stanujemo. Postavlja se u kutove kuće ili stana, čime stvara siguran i miran prostor koji ne propušta vanjske utjecaje. Ljubavnici ga izmjenjuju kao znak pomirenja u kriznim situacijama veze. Selenitove štapiće možemo koristiti za preventivno otklanjanje tuđih utjecaja, odlično štite auru te ih je najdjelotvornije držati u ruci.

Selenit daje tijelu veliku energiju. Odličan je za izravnanje kičme, daje joj elastičnost i liječi bolesti povezane s kičmom. Preventivno štiti od epileptičkih napada. Stabilizira vegetativni živčani sustav. Neutralizira trovanje živom iz zubnih plombi i djelovanje slobodnih radikala. Podržava tvorbu mlijeka kod dojilja. Ublažava napetost i grčeve mišića i zaustavlja rast prostate. Zeleni selenit usporava starenje kože i kostura.Koriste se za masaže (wellness), kristaloterapije, Feng Shui ili Reiki. Ovaj poludragi kamen izvrstan je zaštitnik aure.

Selenit nosi otisak svega što se dogodilo na svijetu, seže do drugih života i odličan je za provjeravanje postignutog napretka. Ukazuje na probleme i lekcije na kojima još trebamo poraditi i pokazuje kako to najbolje možemo postići. Donosi svjesno razumijevanje onoga što se dešava na podsvjesnoj razini. Efikasno stabilizira emocije.

Selenit se puni na dnevnom svijetlu uz gorski kristal ili ostale kremene. Ne podnosi vlagu  zato se ovaj kristal čisti samo brisanjem suhom krpom.

 

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)